- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
PiE137 #30590 üzenetére
Én azon már rég túltettem magamat, hogy a telefonon levő számlálóval hasonlítsam össze a T-s rendszerét.
De az, amikor kapok egy SMS-t vasárnap, hogy elfogyott az 500MB, majd kedden lekérem 56FT-ért és 438MB, na az nonszensz.Tegnap felhívtam ügyfélszolgálatot, hogy akkor most mi az igazság. Kérték, hogy tartsam a vonalat, kb 15 percig zenéltek a fülembe, majd az ügyintéző csaj mondta, hogy technikai kivizsgálásra küldte kollégákhoz, sms-ben majd tájékoztatnak az eredményről. Ha valóban rosszkor ment ki az sms, és még lett volna a netem, akkor indíthatnak majd reklamációt, mert a csajnak is átjött, hogy az sms miatt fizettem ki 56ft-ot, hogy tudjam hányadán állok nettel. Arra nem mondott variációt, hogy a másik hibájánál mit lehet majd tenni.
-
morphin
tag
válasz
PiE137 #30527 üzenetére
Ezt persze telefon válogatja, mikor melyikre van kedvezmény. Telenornál 3ezres havidíjú tarifa hűséggel 160k az S4 múlt héten a T-nél is ennyi volt...most felment 180-ra. Tarifa hűség nélkül 185, Domino 205. Szerintem el vannak tévedve néha az árakkal. Két évet vállaljak és adnak 5ezer kedvezményt miközben ott hagysz durván 40-50ezret évente. Ezt úgy mondom, hogy nekem pl nagyon sok az is mivel nem sokat telefonálok, pontosabban nem sok mindenkivel ezért akivel beszélek azzal vagy ingyen vagy féláron. Nem is éri meg nagyobb előfizu, mint a Mozaik XS nekem.
Szeptemberig csak lemegy még egy tizest az ára...pláne ha jön a Note 3. -
válasz
PiE137 #30521 üzenetére
webshop is engedi, arany vagy platina esetén 21 letelt kell minimum a 24 hónapból.
régebben már 18 hónap után is lehetett, de emelték 21 hónapra.
kiemeltség nélkül 30 nappal korábban.cris78; ne számíts sok jóra, legalábbis pénzösszeg tekintetében, mert abban nem mérik a hűséget...
-
morphin
tag
válasz
PiE137 #30518 üzenetére
Lehet kicsit bugos a webshop amúgy...10%-ot múlt héten még írta az S4-re ma már nekem nem mutatja...180ért meg senki nem fog 2 év hűséget vállalni...még tarifa hűséggel (MozaikXS) is 179...hülyék ezek???
Csütörtökön jár le a hűségem elméletileg...vagyis tavaly ilyenkor 25.-én kötöttem 1 évet csak azért, hogy a 4-5 ezret ne kelljen kifizetni a SIM kártya miatt. (Telenortól léptem vissza T-hez) Szóval valaki mondta, hogy ha 1 hónapon belül van az ember fia a hűség végéhez számítva akkor vállalhat újat meg készüléket is vehet kedvezménnyel...na nekem ilyet sem dob fel. Azt írja h vállalhatok még 2 évet megtartva a tarifát és úgy 180k a telefon, viszont tarifahűséget sem kérhetek ezáltal kedvezményt sem kaphatok. Köv héten elgurulok egy T-Pontba aztán kifaggatom az ügyintézőket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Renault, Dacia topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest