Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ausom GX1 - amikor az átcímkézés előny
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Még majdnem 1 évig tart a hűségnyilatkozatom. Ez mennyire akadályoz abban, hogy menet közben majd lecseréljem a telefont, ami ehhez a szerződéshez tartozik? Gondolom nem sok köze van az egésznek a készülékhez, csak a kérdés, hogy egy eladás során a garanciát hogy tudja majd érvényesíteni a vevő, ha nem az Ő nevén van az egész. Hallottam átíratásról, ennek mennyi lehet a költsége? Ráadásul az a telefon, amire le szeretném cserélni, szintén hűségnyilatkozathoz lesz kötve, bár gondolom a meglévő előfizetés mellé megkapom ugyanannyiért, mintha akkor kötnénk a szerződést; az nem baj, ha újraindul az egész.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz Szabesz #5034 üzenetére
Szerintem ezt jobb személyesen intézni. Ha újra hűségnyilatkozatos készüléket veszel, akkor amúgy újraindul a hűségidő természetesen (azt nem tudom, hogy a meglévő fél év (tegyük fel, hogy másfél év leteltével veszed) beleszámít-e, gondolom igen), de jár valamennyi kedvezmény. Tudnia kell a webshopnak ezeket, bár ez már egy kicsit macerás kategória, meg ott lehet kérdezni bármit, ha nem világos.
Viszont az átíratás költségét még mindig nem tudom, mert én eladnám a mostani készülékemet és valahogy érvényesítenie kell a garanciát adott esetben az új tulajnak és mivel az én nevemen van a készülék, ez szerintem problémás lehet. Vagy ez csak annyit számít, mint egy videokártya számláján a név és nem nézi senki? Mert az ügyintézésnél is fontos szerepe lehet, nem csak a gari számít.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Meg azt nem értem, hogy ha az előfizetésemre két éves hűségnyilatkozat vonatkozik és másfél év után vehetek új készüléket, akkor mi lesz azzal a fél évvel? Veszek egy újat, amire szintén két éves hűségnyilatkozat van, ezért újraindul, oké. De a régi készüléket (amit én eladok) nem tilthatják le, mert már az újonnan megvett telefon tartozik a szerződéshez, nem? Akkor a réginek innentől kezdve egy kártyás T-s készüléknek kell lennie. Tehát ha én esetleg nem fizetem az előfizetési díjat, akkor a régi készüléket nem tilthatják le, csak az újat (?). De még egyszer, hova tűnik az a fél év? Ezt már végképp nem vágom.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Köszönöm a segítséget. Az árról csak annyit, hogy nekem a telefonos ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy meglévő előfizetéssel készülékváltás esetén mindenképpen kedvezményesen kapom meg az újat. Tehát nem volt szó +6000-ről, inkább mínuszról. De majd úgyis kiderül akkor, amikor oda jutok. Még egyszer köszi.
-
Jhonny06
veterán
A garis csere (kb. 2 hét) időtartamára lehet kérni készüléket (illetve ha igen, akkor azonos készüléket)? Mármint kötelező biztosítani a szolgáltató, ha előfizetéses vagyok?
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Garanciális csere esetén mindig újraindul az 1 év? 2009. májusában vettem a telefont, nyár közepén meghibásodott, cserélték és a kiadás dátumától kezdődött újra az 1 év. Most a napokban járt le, de előtte visszavittem, mert volt egy apróbb baja. Megint új készülék, ellenben most ki se töltötték a jótállási jegy azon részét, ahol ezek az adatok szerepelnek. Pl. Bejelentés dátuma, hibajelenség, visszaadás dátuma, jótállás új határideje, stb.
Csak egy munkalapot adtak, de ezen sincs feltüntetve semmi ilyesmi. Bármilyen boltban volt eddig garis csere, mindig újraindult az időtartam, ennek így kéne lennie, nem? Ha beviszem a T-hez holnap (ma), akkor kitöltik, vagy elküldenek?
(Kerestem a topicban, de semmi erre vonatkozó infót nem találtam.)
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Utazás miatt (Erdély) be kéne állítanom az egyik itthoni készüléken (SE T610i) a roamingot. Ezt hogy lehet a legkönnyebben megtenni?
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Nano SIM-et ingyenesen kicserélnek sima SIM kártyára, vagy ezért fizetni kell? Ha igen, mennyit? Köszi.
-
Jhonny06
veterán
A Next S díjcsomagban ez a 160 perc vonatkozik a vezetékes számokra is, vagy csak a többi mobilszolgáltatóra?
Korlátlan beszélgetés Telekom mobilhálózaton belül
alapdíjas irányba, belföldön160 perc lebeszélhetőség
minden más belföldi, alapdíjas irányba, ezt követően 35 Ft/perc -
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
A mobilparkolás app előre levonja a pénzt, ha a határozatlan időpontot jelölöm meg? Kb. volt 1500ft egyenlegem, elindítom határozatlan időre a parkolást, erre jön azonnal az sms, hogy egyenlegem 300 ft alatt van, megnézem: 5ft. Mondom mi van? Már többször használtam, de ilyen sose történt, pedig mindig határozatlan időre jelöltem meg. Leállítani se tudtam (se az appon belül - "üzenetküldési hiba", se manuálisan SMS útján), persze a 3 óra elteltével jött, hogy mennyibe került, szerintem pont annyiba, amennyit levont. Kb. 10 percre kellett volna megállnom amúgy..
Asszem ezt se fogom többet használni.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz PhoenixSzG #90615 üzenetére
Köszi. Ez így mondjuk oké is, csak nem értem miért nem engedte leállítani..
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Új előfizetés vásárlásakor tovább lehet használni egy meglévő Domino számot minden probléma nélkül?
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
A céges flották hogy működnek? Korábban még nem volt rá szükség, de most olyan poziba kerülök, hogy van erre lehetőség. Ha beviszem a számom a flottába és van egy meglévő Telekomos előfizetésem, akkor honnan lehet megállapítani, hogy melyikre fog számlázni? Gondoltam lemondom akkor a meglévőt, mert teljesen felesleges, de addig hogy működhet a kettő egyszerre? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ubisoft Assassin's Creed Valhalla Limited Edition Xbox One Series X játék 4K UHD HDR
- Honor 70 8 GB/256 GB fekete - karcmentes újszerű
- Lenovo Legion Y530-15ICH Gamer notebook
- Eladó Apex pro mini wirelles
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 - 2 év garancia -
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen