- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killing
addikt
válasz
odipapa #140901 üzenetére
Romániában a Telekom.Ro az eladása vagy valamilyen jogi hercehurca miatt nem működik már roamingolva, kézivel Orange lesz a megoldás, de küzdesz mire felenged...
Lengyelben nem volt vele problémám a Tmobile-ra ment fel.
Szerbia szintén probléma mentes nekem, montenegróban nem voltam mostanában.
Olaszországban valamiért nem a TIM-re megy fel mint régebben hanem a fosláda Iliadra, amin nincs Volte roaming, ott is kézimunka van... -
atirag
őstag
válasz
odipapa #90096 üzenetére
igen én is ezt érzem mostanság. Van 6-8 előfizetésem és szerencsére folyamatosan járnak le. Már csak azon gondolkozom melyikhez menjek
Pedig náluk vagyok én is vagy 20 éve.
Nekem ilyenkor egy újraindítás szokott segíteni mert valamiért mikor elfogy az egyik és jönne az opció akkor nem működik. És lehet véletlen(természetesen nem:
),de azóta van így mióta behozták a mobil csomagot ami ugy teljesen leállítja a netet. Pedig régi csomagom van. De gondolom a rendszerük lett ilyen rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged