- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
bluobluo75 #81792 üzenetére
E-robottal szerintem a *102# hívásának ütemezése is könnyen megoldható.
-
joelke HU
őstag
válasz
bluobluo75 #81789 üzenetére
Ahh... Micsoda kifogás. Azért naponta egyszer megnyitni a tárcsázót és bebillentyűzni a *102#-et talán nem annyira időigényes. WC-n ülve például, akkor semmi hasznos tevékenységtől nem vonsz el időt.
Esetleg javaslom válts át havi díjasra és akkor még az egyenlegfeltöltésre sem kell időt pazarolni. Majd az ügyesen számlázó fiúk intézik a sorsod, akarom mondani a többit.Szerk:
A naptár app mindennap figyelmeztethet rá.
Vagy menj vissza a Vodához. -
St3ven
addikt
válasz
bluobluo75 #81789 üzenetére
Ugyanannyi időbe telik, mint az SMS-t megnyitni és nézegetni.
-
St3ven
addikt
válasz
bluobluo75 #81786 üzenetére
A Vodával ellentétben itt bármikor ingyen lekérdezheted az egyenleged USSD kóddal.
-
StLui
veterán
válasz
bluobluo75 #81139 üzenetére
Akkor most döntsd el, hogy átirányítani akarod, vagy csak nem felvenni. Ennél amit linkeltél akkor irányít át ha kicsöng nálad de nem veszed fel mondjuk 5 csöngésig.
-
StLui
veterán
válasz
bluobluo75 #81136 üzenetére
én úgy állítottam be, hogy ha nem vagyok elérhető, akkor átirányít, tehát ahogy nem használhatod a telefont lekapcsolod, és máris aktív az átirányítás, végeztél, bekapcsolod, és máris nem vagy átirányítva.
Ehhez csak sms-ben egy kódot kell küldeni egy T-s számra, de majd mindjárt beírja valaki talán a kódot is, számot is.Itt nézd meg
közben megnéztem, itt pont ezt a módot nem látom a pdf-ben**62* telefonszám *11# Hívásátirányítás ha nem elérhető - bekapcsolás
##62# Hívásátirányítás ha nem elérhető - kikapcsolás -
Black_Raven
veterán
válasz
bluobluo75 #79478 üzenetére
Ha nem akarod megtartani...
-
Black_Raven
veterán
válasz
bluobluo75 #79468 üzenetére
Akkor tök egyszerű, bemész a Lidl-be és veszel egy Blue Mobile kártyát.Csak nézd/kérdezd meg hogy 4g-s legyen.
@CineDOG ez érdekes, mert az én kártyám 2011-es és simán megy rajta a 4g, nem kellett cserélni. -
Black_Raven
veterán
válasz
bluobluo75 #79380 üzenetére
A Blue Mobile oldalán van úgy tudom nyomtatvány, de nem Számhordozás, csak márkaváltással átvisznek oda, a számod marad ez, körzet is.Részletek ott, egyszer elolvastam csak.
-
St3ven
addikt
válasz
bluobluo75 #79380 üzenetére
Márkaváltást csinálsz.
-
Black_Raven
veterán
válasz
bluobluo75 #79377 üzenetére
Akkor már maradj a Brandnél, Blue Mobile, márka váltással 1gb 1190-
-
Black_Raven
veterán
válasz
bluobluo75 #79337 üzenetére
NetPlusz S, ezt írtad nem? Mert az korlátlan, 200mb+ csiganet..ennek mennie kell 30napig.
Cserérlned kell 1-2 dolgot.FB csak böngészőből Opera Mini extrém üzemmóddal tökéletes,.Messenger lite tökéletes..Opera böngésző (nem mini) tökéletes, email,gmail tökéletes .Szóval cserélni kell adatspóroló módokra. De meghálálja mert így a full 4g kitart 3hétig nekem is(1.2gb nettel)Volt nekem is fenn Dolphin, FB, Messenger, Instagram, stb 10napig volt elég.Így se húz 1 hónapot de minden műxik csigán is. -
Black_Raven
veterán
válasz
bluobluo75 #79332 üzenetére
Mi neked az 1 hét netezés? Én is csiganeten vagyok jelenleg, és minden műxik.Na nem videó, de FB Operából, Messenger lite simán , emailok simán böngészés simán, fórum simán..akkor mi nem műxik??
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
bluobluo75 #79317 üzenetére
Pedig szerintem a FB viszi el az adatkeretedet.
A képek/reklmok is tüzelik rendesen a MB-okat.FB lite, esetleg böngészőből képeket letiltva próbáld használni, ha mindenképp szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest