-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz szabonagyur #123561 üzenetére
Hm, nem lett volna egyszerűbb helyette egy olyan android ami tud legalább kettő sim-et?
-
Cranberries
aktív tag
válasz szabonagyur #123561 üzenetére
Na igen, a te példád szerinti felállásra nem gondoltam, de ettől még az is egy valós igény.
-
törölt tag
válasz szabonagyur #123503 üzenetére
Nem, ingyenes. Ugyan úgy szerdánként van, annyi, hogy ott egy piros boríték van, és"meg kell rázni a telefont", majd kiírja, mire jutott akár 500 mb is lehet, vagy percek. De a lényeg, nem ez, hanem a felhasználási idő, szerintem az túl rövid, itt. Mondjuk, ha éjfél előtt aktiválod, akkor kitolod egy nappal, de akkro is max 24 óra
A másik különbség, hogy vodánál 1 heted van relatíve, kb aktiválni, de legalábbis napjaid, nem feltétlenül pont szerdán.
De ezt csak összehasonlítás, érdekességként írtam.
Amúgy vannak fizetős szolgáltatások is, igen, mint telekomnál is. Nyilván lehetne pro és kontra is találni.
Csak egy kicsit meglepő, hogy egy ekkora vállalatnál (telekom), a kondíciók rosszabbak, mint a konkurenciánál (pl voda).
"Szóval de, van ingyenes tartalom benne. Múltkor 15 perc minden irányú beszéd volt benne. "
Ilyen, 15-30-60 perc nekem sms-ben szokott jönni, de biztos van jó dolgokban is. Én is néha ránézek...Telekomnál is most jutott eszembe kipróbálni... pedig egy ideje már van app a telefonon, bár lehet nincs még pár hete A kártya régebb óta meg van.
Viszont az jó, hogy van olyan opció, hogy ingyenesen, 50 mb net, mondjuk az is talán egy napra. - Nem mintha nagyon használnám. Meg a korlátlan net 3 napra opció sem rossz... igaz az nem feltétlenül ingyenes... ezek T-nél.
Tavaly pl egy hétre kaptam 100 gb netet vodától karácsony vagy mikor. Nem mintha kihasználtam volna, mert inkább vezetékest szoktam.
Amúgy nekem a Voda a fő, olcsóbb, és 300 ft után ingyenes is. (ha véletlen annyit telefonálnék ez max 10-15 perc).
Láttam, T-nél van 9 perc is, de az már fizetős megújuló csomag... annyit meg nekem nem feltétlenül ér.
Viszont van mellette vezetékes is, arról meg aztán végképp korlátlanul lehetne...Amúgy nálam Voda, Tele, és telenor lenne a sorrend. - igaz utóbbinál nem tudom, milyen az app.De én úgy néztem talán ők a legdrágábbak.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szép lenne.
Míg nem korlátlan redes voltam (Live) addig heti 1x adott nagyobb ajándékot 200mb - 5gb net 72 órára (5gb azt hiszem 1 hétre volt). Red Free/Max rá nem tud mit, csak 10% kupont vagy 30nap MozaikWeb hozzáférést ad. Anyósoméknak Go hoz szintén hetente ad kissebb nagyobb netcsomagot/belföldi perceket szintén 72 órára.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
szemesi69
addikt
Nem fizetős a jódolgok. Nekem ingyen netet szokott adni, rendszeresen. Megelőztek
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Kbali
nagyúr
válasz szabonagyur #123435 üzenetére
Egy mérés nem mérés Érdemes egyébként mindig ugyanazon a módon (gép, böngészó, hálózat, ellenvégpont) mérni, hogy összehasonlíthatók legyenek a kapott eredmények.
-
legenda
válasz szabonagyur #123433 üzenetére
Nem, szoktam ellenőrizni több módon, felületen is, nagyon minimális eltérések vannak - szerverek függvényében például -, ha elég erős a hardver és jó a böngésző.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
rin33
senior tag
válasz szabonagyur #123402 üzenetére
Nálam is ugyanez: kb. 300m a B20 only torony, de erre csak pincében vagy nagyon ritkán hívás közben csatlakozik (itt 40 mbit a max.), a másik, 800m-re lévő B1,B3 -hoz ragaszkodik a telefon (itt LTE+ van min.80mbit, néha 100mbit felett van, hiába gyengébb a jel)
[ Szerkesztve ]
-
rin33
senior tag
válasz szabonagyur #123385 üzenetére
Igen, a magasabb sávú preferencia okozza, ha kint még gyengén elérhető a B3 (1800Mhz) vagy bármelyik magasabb freki akkor elsődlegese arra csatlakozik de bent a falak miatt eltűnik a jel így gyorsan levált B20 (800Mhz)-re aminek erősebb a jele mert jobban terjed.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz szabonagyur #123385 üzenetére
Vowifi?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
veterán
válasz szabonagyur #123364 üzenetére
Nekem is vannak ilyen ismerőseim. Pedig annak aztán végképp semmi értelme.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
tomp
félisten
válasz szabonagyur #123355 üzenetére
Váratlan hiba... Váratlanul állt tegnap este még a Távíró utcai T parkolójában egy aggregátor mi?
Ilyen mikor egy ilyen fontos helyszínnél sajnálják a tartalék betápot és elmegy a villany... -
AnonymusX
senior tag
válasz szabonagyur #123329 üzenetére
Tegnap annak ment tutira a 2GB-os keretből, aki repülő módot nyomott miután megkapta, ma már viszont mindenkinek az ajándék keretből kell mennie, ezért az értesítés.
[ Szerkesztve ]
-
Nekem http500-at ír ki az app 😁
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Kaba
veterán
-
Kaba
veterán
Nem.Az ajándék net lesz először felhasználva.
Végezz el egy újraindítást és akkor láthatod is hogyan fogy az extra net. -
korpicschess
veterán
válasz szabonagyur #123207 üzenetére
Na, egy közeli Telekom üzletben nagyon konstruktívan álltak a dologhoz, megvitattuk, hogy a garijegyen nincs semmi személyes adat, így pótolták is. Pecsétet nem tudtak rá tenni, mert más üzletben vették, de amúgy minden adat rajta van, szóval ezt így már azért csak elfogadja a Huawei....
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
korpicschess
veterán
válasz szabonagyur #123209 üzenetére
Igen, de a poén, hogy amúgy online is lekérdezhető, és minden stimmel. Viszont a TMX szervizfutárral is be lehetne küldeni, ők pedig csak garanciajegyet kérnek. Azt nem tudom, hogy pótolnak-e.
-
korpicschess
veterán
válasz szabonagyur #123207 üzenetére
Áh, ott a pont... Amúgy jó nagy szívás, mert 2021-ben várásolt készülékre (Huawei) ez már nem vonatkozik, ott nem kell semmi, csak IMEI. A régebbieknél kell számla, hogy lehessen látni, hogy a telefon régiója és az eladás régiója stimmel. Persze lehet ez csak direkt szopatás.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz szabonagyur #123090 üzenetére
Feedbackeltem az Applenek, hogy a jelenlegi formában ez így nem az igazi…
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Marci112233
addikt
válasz szabonagyur #123037 üzenetére
Köszönöm a választ. Akkor a kártyával nincs probléma.
Egy darabig még gyakorlatozok a GPS-el a kapott kezelési dokumentumok után, aztán ha nem sikerül keresem a szakembert aki anno hozta az egész szettet.Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Marci112233
addikt
válasz szabonagyur #123035 üzenetére
Értem. Közben a PDA-ból is kikaptam a kártyát, és a telefonba visszatéve beállítottam, hogy csak 3G-ig hagyja magát. Így azt írja ki hogy H+. Ez egyenlő a 3G-vel?
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz szabonagyur #123015 üzenetére
Még dolgoznak rajta.
-
Zeki
nagyúr
válasz szabonagyur #123015 üzenetére
Véget is ért.
https://magentakraft.hu/ -
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #122965 üzenetére
Egy sima eszköznél is, legalábbis most mintha így látnám. Mifi routert keresgélek ami 5G-s, egyelőre ami 5G routert egyáltalán találtam, az egyik 145e a másik 175.
Vagy csak én nem találok normális áron. -
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #122879 üzenetére
Igen. Publikusról publikusra szeretnék váltani.
-
fatal`
titán
válasz szabonagyur #122833 üzenetére
Az a furcsa, hogy restart után jó és úgy is marad, amíg legközelebb vissza nem megyek. Azt hiszem azt már próbáltam (bár ritkán járok most be, havonta kb. 1x, de lassan sűrűsödni fog), hogy ilyenkor átrakom kézzel 3G-re, de nem megy vissza a hálózatra. Ezért tartom elképzelhetőnek, hogy szoftveres jelenség, mintha kifingana valami, bár még a naplókat nem néztem, csak most eszembejutott, hogy rákérdezek itt a fórumon, hátha jár még valaki arra.
Ha nem boldogulok bejelentem hibára, köszi.
-
fatal`
titán
válasz szabonagyur #122831 üzenetére
Azt hittem, hogy nem foglalkoznak olyan problémával VoLTE esetén, ami nincs benne náluk a támogatott készülékek listájában, mintha korábban így lett volna.
Megnézem legközelebb kikapcsolt VoLTE-val, ha úgy sem jó, akkor bejelentem hibára.
-
fatal`
titán
válasz szabonagyur #122828 üzenetére
Nem Telekomos a készülék, és a VoLTE is csak Magisk csomaggal megy, ezért előtte kipróbálom majd nélküle (csak most ritkán járok be), csak érdeklődtem, hogy másnak is előfordul-e ilyesmi azon a környéken.
#122829: Ez telefon függő, az alap androidban (Google) nincs VoLTE ikon, a gyártók szokták implementálni, már amelyik. OnePluson pl. van.
*#*#4636#*#* -> Telefon adatai -> hamburger menü -> IMS-szolgáltatás állapota, ha hanghívás LTE-adatkapcsolaton keresztül rendelkezésre áll, akkor működnie kell.
[ Szerkesztve ]
-
apuci04
tag
válasz szabonagyur #122772 üzenetére
Igazad lett,bekerült az appba a váltás lehetősége.egyik számomra nem másikra igen de két opcio választható amit irtak ott valahogy más volt.Vagy csak én értelmeztem rosszul.Régi 2019 díjcsomagot engedné váltani,de csak XS+15GB vagy XS+100GB ezt választhatom.Új Mobil M csomagnál nincs váltási lehetőség.
-
félisten
válasz szabonagyur #122772 üzenetére
Azért ezt az app és általában bármilyen frissítéseket nem kellett volna emlegetni! Legutóbbi esetnél elég sokaknak eltűnt a profiljából néhány előfizetés, annyira eredményes volt. Nekem 3 darab tűnt el, van köztük nem SMS képes is. Konkrétan arra keresztet is vethetek.
Szerinted mennyi idő egy frissítést kiadni az apphoz
Szerinted mennyi idő egy működő frissítést kiadni az apphoz......- így tenném fel a kérdést!
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Landsmann
addikt
válasz szabonagyur #122678 üzenetére
Én a fiókban csak hívószám kijelzést találok. Hívószám küldést nem. Egyszerűen nem értem, hogy a Telekomnál ez még mindig nem alap.
[ Szerkesztve ]
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz szabonagyur #122678 üzenetére
Van a hívószám küldés és a hívószám kijelzés (a bejövő hívások).
-
DrBubo77
veterán
válasz szabonagyur #122620 üzenetére
Azért az MM-nél is elég gyakran van kamatmentes részlet és ott nem kell sem hűséget, sem minimális költést vállalnod.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
elfelejtette
veterán
válasz szabonagyur #122620 üzenetére
Pont azért tudják kamat mentes részletre adni, mert alapból drágább, mint normál üzletben.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz szabonagyur #122592 üzenetére
Domino kártya esetében így viszont max. csak a bónusz perceket kapod meg, a netet nem. A perceket is csak akkor, ha egyszer sms-ben regisztráltál a kedvezményre.
-
Zeki
nagyúr
válasz szabonagyur #122592 üzenetére
Számítógépről működött, a Telekom felületéről indítva a feltöltést.
-
isti732712
aktív tag
válasz szabonagyur #122409 üzenetére
Bejelentettem!
Még támogatott!
Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
-
isti732712
aktív tag
válasz szabonagyur #122405 üzenetére
Abból hogy frissítés előtt tökéletesen működött,és több ismerősömnél sem jó!
Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz szabonagyur #122373 üzenetére
Van megújuló net Dominonál.
A Maraton viszont kártya érvényességig érvényes, nem csak 365 napig.@Tomikaa.
Előre fizeted a 30 napot (mivel Domino).
30 nap után akkor újul meg, ha van elegendő összeg rá, egyébként addig felfüggesztésre kerül. Később, ha újra van elegendő összeg (feltöltesz), újra levonja az árát, onnét 30 napig újra él.
Ha csak egy hónapra kell, megrendeled, majd a 30 napon belül lemondod.
Nem használom, appból nem tudom le lehet-e mondani, de 1777-en mennie kell, esetleg telekom fiókban. -
legenda
válasz szabonagyur #122352 üzenetére
Nálam az iOS alkalmazás rendben van, semmi sem hiányzik, bár itt minden van, mint a búcsúban, több havi díjas mobil, otthoni net és IPTV, továbbá több Domino is.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
balinlin
senior tag
válasz szabonagyur #122268 üzenetére
Hogy jön ide most az eSIM
-
félisten
válasz szabonagyur #122050 üzenetére
Én telómon kampeca | SMS-ben is értesítenek (hátha elsőre nem értettem meg)
Remélem még az is számít, hogy hányas droid fut valakinél, nálam 10-es amúgy...[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
ElektrikusDE
senior tag
Sőt még Androidon is.
Nokia 6 Android 9. Domino Fix. (Roamingolva próbáltam ki)
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
veterán
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
sajtos365
tag
válasz szabonagyur #121946 üzenetére
Enyém is nano SIM és azt írja nem 4G képes. Videó meg minden megy rajta az nem gond csak ha lekapcsolják a 3G-t akkor mi történik?
-
Ateszpapa
addikt
válasz szabonagyur #121938 üzenetére
Igen.
-
m1lan
őstag
válasz szabonagyur #121934 üzenetére
Mobil S + Gigaerős Net: 9190 ft (listaáron, e-Pack kedvezménnyel)
50 perc beszélgetés lesz benne, önállóan korlátlan mobilnetet egyik szolgáltató sem ad.Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
kinder93
aktív tag
válasz szabonagyur #121934 üzenetére
Gigaerős net a neve. De a csomagban lesz hangalapú szolgáltatás is.
-
Tompika777
senior tag
válasz szabonagyur #121725 üzenetére
Az applikációban a "Kikapcsolom" gomb inaktív
-
válasz szabonagyur #121232 üzenetére
Elvileg állítható, hogy hagyja csengeni(némítja a hívást), de a telefon nem jelzi, vagy dobjon foglat jelzést.
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
.LnB
titán
válasz szabonagyur #121165 üzenetére
Beszéltem a Vandával. És az ügyfélszolgálattal. Akkor leírom hátha előjön a kérdés.
De, elvileg úgy volt, hogy decemberig meghosszabbították a lejárt dokumentumokat. De gyakorlatilag mostanáig már nem.
Lehet okmányt módosítani így telefonon keresztük .Szóval személyi igazolványról -> jogosítványra. (Párom majd megpróbálja pár percen belül).
Személyesen, üzletben jogosítvány, és útlevél is jó.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
delig
tag
válasz szabonagyur #121147 üzenetére
Jah de. Benéztem. Sorry
-
Masato
tag
válasz szabonagyur #121130 üzenetére
Előzőleg leírtam, hogy Telenor SIM-mel egyből felmegy LTE-re. Ha meg nem lenne független, akkor egyátalán nem engedne fel a Telenoron kívül más hálózatra.
-
Masato
tag
válasz szabonagyur #121126 üzenetére
Telenortól (ahol arra a kérdésre, hogy "független?" azt a választ kaptam, hogy "persze") vettem a készüléket kp-re, viszont a Telekomos kártyámmal szeretném használni.
-
válasz szabonagyur #121115 üzenetére
Az is benne lehet a pakliban. De a telenoros samsung telefonok CSC kódja PAN, nem XEH.
-
herdsman12
őstag
válasz szabonagyur #120956 üzenetére
Azért hívószáma lesz a csak net SIM-nek is, vagy rosszul tudom?
(rosszul tudtam)[ Szerkesztve ]
-
válasz szabonagyur #120956 üzenetére
Köszönöm a megerősítést!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
4Grider
nagyúr
válasz szabonagyur #120788 üzenetére
Kicsöng neki a szám, akkor pedig aktív hívószámról van szó. Ott lehet még mázlija, ha postpaid a szám. De én biztos marha mérges lennék ha engem hívogatna, hogy adjam neki vissza a pénzét, amit a saját hülesége miatt hagyott el.
-
betyarr
veterán
válasz szabonagyur #120788 üzenetére
annyit megtudtam az üi-től,hogy egy hálózatra feljelentkezett,aktív,dominós szám.kérdés,hogy mire használja.lehet riasztóban van...
-
Túzok22
senior tag
válasz szabonagyur #120766 üzenetére
Nekem az X-emen még mindig 503-as hiba.
-
kinder93
aktív tag
válasz szabonagyur #120613 üzenetére
Nekem most az lenne a lényeg, hogy ha megy majd valaki tőlünk szerződést kötni, akkor ne szóljon az ügyintéző, hogy hejj ezen a címen van még egy mobil szolgáltatás, igaz más nevén de ha bejön ő is akkor bevonhatjuk valami kedvezménybe. Vagy bármi ilyen.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz szabonagyur #120583 üzenetére
Ha csinálsz sikeres adategyeztetést az új tulajdonos adataival átkerül a nevére a Domino SIM.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz szabonagyur #120579 üzenetére
Mivel jelenleg érvényesek a lejárt személyik, ezért fogadhatja el a rendszer.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
UHHH
senior tag
válasz szabonagyur #120494 üzenetére
Számhordozás domino-ra: Érdekes, én se papírt nem kaptam, se semmit. De én idén voltam, s nem tavaly! Cserébe nem is kellett fizetnem semmit. SMS-t kaptam ma, hogy folyamatban van a váltás, a korábbi szolgáltatóm engedélyezte a váltást. Ma lesz a váltás este!
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
válasz szabonagyur #120471 üzenetére
Valaki nagyon átvert akkor téged, én ingyen hordoztam át a számom DOMINO-ra, bár még folyamatban van, de nem kértek érte semmi pénzt. Ingyen kaptam egy simet és mondták, hogy 2 munkanap múlva este 8-24h között fog átváltani.
Ha vásárolsz domino-t simán egy új számot, akkor van a 180 nap, ha nem online veszed.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz szabonagyur #120474 üzenetére
Kétfajta 990 Ft-os domino sim van. Ha személyesen intézel mindent, akkor a domino sim fele alapszolgáltatást tartalmaz, mintha mindezt online végzed, elvégre hozzá kell járuljál valamivel a személyes ügyintézés plusz költségeihez. Személyes ügyintézésnél még van 1990 Ft-os domino sim is, amin 1 GB net és 80 perc beszélgetés van...
-
Winne
nagyúr
válasz szabonagyur #120469 üzenetére
Én is most hordoztam át az asszony kártyáját és 0 Ft-ért ad 1 GB netet, 80 perc beszélgetést és 5 sms-t. A legutóbb az enyémet hordoztam, ugyanez volt az is. 1 év érvényesség.
-
UHHH
senior tag
válasz szabonagyur #120469 üzenetére
Ezt jó tudni, én is kérdeztem itt nemrég, de nem kaptam választ.
-
szabonagyur
félisten
válasz szabonagyur #120343 üzenetére
Na a szam at is jott.
500Mb belfoldi/EU Net, 5 sms es 40 perc beszelgetest adott a szamhordozas utan.
A kerdes ilyenkor meddig ervenyes a SIM? 1 ev?180 nap megvan
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz szabonagyur #120341 üzenetére
A múlt hónapban hordoztam egy számot a Vodától, nekem kétszer ennyi volt rajta + 5 SMS, és nem kértek egy vasat se érte, mert kicsit elhúzódott, azaz kb. 50 percig tartott az adminisztráció, mert a hölgyet állandóan félbeszakította hol egy visszatérő ügyfél, hol a kollégák.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
sz.j
nagyúr
válasz szabonagyur #120140 üzenetére
Köszi az infót, ez megnyugtató
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
veterán
válasz szabonagyur #119843 üzenetére
A héten nagyon bőkezűek. Van a 2000Ft os Líra kupon, A Xiaomi roller reg, és 2 napos korlátlan net/hívás.
-
Kaba
veterán
válasz szabonagyur #119843 üzenetére
Valószínű ez egyben egy türelemjáték is lesz.
-
garfield545
tag
válasz szabonagyur #119296 üzenetére
Köszönöm akkor majd marad a wifi legalább nem kell szaronom amit kapok hozzá simel
Mama mindig azt mondta, hogy az embernek csak annyi vagyon kell, amiből megél, a többi csak felvágásra meg fennhéjazásra való.Az embernek előbb maga mögött kell hagynia a múltat, csak akkor mehet tovább.Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz belőle.
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz szabonagyur #119270 üzenetére
Otthon nekem sincs problémám csak itt a fővárosban szórakázik.
-
tomtbo
csendes tag
válasz szabonagyur #118877 üzenetére
Sajnos senki nem tud róla semmit
Csak voda flottáról tudnak, annak egyébként rendkívül jó árai vannak, viszont a hálózat nálunk csapnivaló. -
sfefe
addikt
válasz szabonagyur #118749 üzenetére
Januartol leszmel ezek a dijcsomagok a diginel es mindenki szamara elerheto.
(en igy tudom)[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Vyndree
őstag
válasz szabonagyur #118749 üzenetére
Oké, akkor 1000Ft-ért 30GB. Nekem sincs Digim, de kb 5 helyről tudnék vásárolni, szerintem ezzel nem vagyok egyedül. A flottás csomagod rossz hasonlat, hacsak nem vagytok annyian a flottában mint ahány digis előfizető (x4) van, valamint azt lehet nem tudsz kötni ismerősnek, rokonnak vagy magadnak négyet.
én se rakom be hogy 1664Ft-ért van korlátlan Telekomos netem -
Vyndree
őstag
válasz szabonagyur #118747 üzenetére
Ennyiért igen, viszont a Digi 10 gigája és 4Ft-os percdíja havi 500Ft-ért elgondolkodtató.
-
robertone2
tag
válasz szabonagyur #118698 üzenetére
Azért adhatták ezt a nevet mert úgy látszik nem fog holnap elveszni ami megmaradt, gyakorlatilag a maratonhoz hasonlóan azt a dátumot írták be lejáratként amíg a dominó kártyád aktív.
Valószínűleg így kompenzálnak amiért reggel elszúrták, szerintem ez nagyon is gáláns kompenzáció, ha így van akkor gyakorlatilag a maratonomhoz adták hozzá a 600 megát. -
DrBubo77
veterán
válasz szabonagyur #118483 üzenetére
Igen, a Telenor nem méri a saját szerverre indított sebességmérést.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Winne
nagyúr
válasz szabonagyur #118480 üzenetére
Persze, miért ne számolna?
-
törölt tag
válasz szabonagyur #118416 üzenetére
Domino most, ingyen.
-
UHHH
senior tag
válasz szabonagyur #118416 üzenetére
Elvileg 8-tól.
-
Gergőke88
addikt
válasz szabonagyur #118362 üzenetére
Igen ugyanaz
-
viktorhu
veterán
válasz szabonagyur #118302 üzenetére
Itt technikailag teljesen külön megy a domino szolgáltatás, az előfizetősnél sokkal elavultabb rendszeren.
-
Caranita
aktív tag
válasz szabonagyur #118298 üzenetére
más a provisioning, a hlr, a számlázás, az apn profil stb stb
-
magmakocka
aktív tag
válasz szabonagyur #118249 üzenetére
. Ezt leszedte
- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
kenwood
veterán
válasz szabonagyur #118249 üzenetére
Leirod neki, hogyan lehetne kiszurni a hibaforrast,de o nem akarja, okosabb.
Az ilyet el kell engedni.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
magmakocka
aktív tag
válasz szabonagyur #118247 üzenetére
Egy Galaxy A41 telefon. A probléma csak az, hogy mi szeretnénk használni a netet, nem "valaki". Mellesleg nem túl barátságos netet osztogatni telefonról. Mert nagyban terheli az eszközt, főleg akkor ha sok eszköz van rá csatlakoztatva. De persze tesztelem vele. Meglátom mit alkot úgy az egész. Majd jelentkezem.
Ha viszont jó telefonban, mitől nem jó hotspot és a routerben? LinkZone esetében MTU-t nem lehet állítani, szinte ilyen menüpont nincs is. Ez okozhatja? Mindenképpen szeretnék egy használható netet eszközölni, akkor már a routerrel.
[ Szerkesztve ]
- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
magmakocka
aktív tag
válasz szabonagyur #118243 üzenetére
Holnap tesztelem a SIM-t telefonban. Meglátom mit hoz a teszt. Leírod, hogy miket teszteljek?
-
magmakocka
aktív tag
válasz szabonagyur #118233 üzenetére
Néztem telekom oldalán a beállításokat.
Csak annyit ír, hogy internet.telekom, de ezt automatikusan kiolvassa a SIM profilból.- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
4Grider
nagyúr
válasz szabonagyur #118228 üzenetére
Korlátlan adatsim tudtommal még mindig csak egy szolgáltatónál van.
-
magmakocka
aktív tag
válasz szabonagyur #118228 üzenetére
Mobil S 2019 + Korlátlan NET, ezt lehetett csak kérni. Ez a legkisebb Mobilos csomag. Így 11k-t kell fizetni havonta.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz szabonagyur #118220 üzenetére
Nem volt az!
És mivel jelenleg külföldön élek még retorzió se nagyon érhet (a Telekom) részéről.
Hitelrontás?
Igen ez igaz, ezt bevállalom! (ámennyibben megkeresnek minden adatot megadok magamról)
Egyébként sokat gondolkodtam a korlátlan (dominos) nettről, de mivel osztottam volna lakáson belül, ami gondokat okozott volna így erről le kellett mondanom.
Ui:
Igen intenzíven használom a mobilnettet gyakorlatilag non-stop nyilván több hibát is tapasztalok mint az átlagos felhasználó. egyébként a forgalmazott adat kb. 30 GB havonta (a jelenlegi keretem 100GB)
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz szabonagyur #118222 üzenetére
Évek óta tapasztalom több sim kártyával is. (torrent eseten 80% nélküle 10%-ban) szakadnak meg a kapcsolatok!
A torrent korlátozásával teljesen egyetértek, a megvalósítás módjával viszont nem.
Valamint az is bosszantó hogy külföldről VPN segítségével gyorsabban és stabilabban érem el az egyik magyar oldalt (ahol a külföldi IP tiltott) mint a Telekom Domino előfizetésévél ami külföldről is magyar IP-t ad.
Nagyon sok helyen használtam a dominos simmeket az EU-ban, Magyarországon, van összehasonlítási alapom.
Volt gondom más szolgáltatóval is, pl. Vodafone de csak átmeneti ideig, Roaming alatt.
A külföldi ISP-k se tokéletesek, de még Magyarországon is sokszor roamingoltam, mert stabilabb volt mint a Telekom sim.
Még az A1 sim is jobb volt, pedig az Telekomos...
[ Szerkesztve ]
-
tibor23
senior tag
válasz szabonagyur #118065 üzenetére
Nos, innentől kezdve nem kell, csak az a baj annyiszor feljött a kérelem, hogy adjam meg a számomat, hogy megadtam sajnos. Én úgy értettem ezt az egészet, hogy ha a fogadó nincs neten vagy nem kompatibilis, akkor egy INGYENES SMS-ként küldi el...
Fizetősre ott van az SMS, ingyenesre meg Viber és kész részemről. Semmi kedvem azt nézegetni, hogy véletlenül fizetős legyen vagy nem. Ezt a Madmancs által felhozott készülék kompatibilitást sem értem. Mitől nagy dolog, hogy Huaweien meg Samsungon is megy??? Talán a Viber nem? Alapvetően az SMS tarifákat már rég el kellett volna eliminálni a szolgáltatóknak, ehelyett kitalálnak egy átverős új appot. -
válasz szabonagyur #118065 üzenetére
Akkor másképpen fogalmazom meg röviden: az RCS nem ugyan az mint az SMS/MMS,csak hasonló célt szolgál.
A Telekom anno ezt az RCS-t SMS 2.0 néven hirdette és ezért közösítik sokan, hogy az RCS=SMS, holott nem!
Az SMS GSM hálózaton megy,az RCS nem.
Viszont ha úgy nézzük, az RCS olcsóbb mint az SMS/MMS.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 16GB RAM - Ryzen 7 5800H - RTX 3050 - 10hó gyártói garancia
- Lenovo SFF Intel 14Gen i5 - 16GB DDR5 - 512GB nvme
- BRAUN 300S Férfi borotva, piros gyári dobozában
- Apple Watch Ultra 2, Black Titanium, kettő darab eredeti apple Ocean Band szíjjal! 28 hónap garancia
- Mancera/Montale parfüm dekantok eladóak! (5ml minimum)