-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
#04441088 #92679 üzenetére
Na én is leteszteltem a rendszert
(10 éve mobilelőfizető 2 előfizetéssel valamint 1 éve magentás, mondanom sem kell hogy aranykártyás)
S8+
Előfizetés megújítás: kb 260E előleg
Új előfizetés a meglévőkhöz: 0 előleg
Meglévő dominó előfizetésbe váltása: 0 előlegA5-nél szintén ugyan ez a helyzet
Jelenleg 2 részletem fut rendesen fizetve.
-
-Ben-
veterán
válasz
#04441088 #92349 üzenetére
Ezt olvasva a 1,5 évvel ezelőtti nyári mókám jutott eszembe, amikor 14 napon belül próbáltam visszaküldeni egy hibás készüléket. Nos, nem volt egyszerű menet, nagyjából ugyanez történt.
Mindenki össze-vissza beszélt, ment az egymásra mutogatás....
Igazán örvendetes lenne, ha olyan emberek ülnének azokban a székekben, akik értik is a dolgukat, nem csupán felveszik a fizetést, de igazából semmi érdemlegeset nem csinálnak.
-
törölt tag
válasz
#04441088 #92200 üzenetére
Megvan a hivatalos válasz a Telekomtól.
Nem nagyon kell foglalkozni azzal, hogy milyen összeget ír előlegként az oldal. A házhozszállítási osztálynak van teljes rálátása az ügyfelek előfizetéseire/szolgáltatásaira. Ők felülbírálhatják a weboldal által előlegnek írt összeget. Lehet belőle kevesebb, több, ugyanannyi vagy törölhetik is az előleg kérését.Ja és végre kifogtam az első normális, jófej ügyintézőt.
-
Zeki
nagyúr
válasz
#04441088 #92195 üzenetére
Írták már, hogy szar a telekom weboldala, személyesen kell bemenni, és akkor nem kérnek majd semmit.
----
A telekom meg nagyobb dobra is verhetné ezt a *104# hívásindításos roaming bekapcsolást dominóban, mert sokan pofára esnek külföldön. Vagy az EU-ban tehetné alapban bekapcsoltnak.
-
psajti
aktív tag
válasz
#04441088 #92190 üzenetére
Ugyanez van velem és kb minden más platina előfizetővel. Mindenkinek mást mond a Telekom, "ez csak hiba majd elhárítják", "ez van ezt kell elfogadni", "nem értem mitől lehet" bla bla bla... De értelmes használható infót nem mondanak. De te akor még szerencsés vagy, hogy "csak" 45-öt kérnek
Tőlem cc. 30 ezerrel több előleget akarnak legombolni mint amennyibe a cucc kerül.
Lassan lehet sokunknak érdemes lesz körülnézni a konkurenciánál is.
-
Norbika88
senior tag
válasz
#04441088 #92144 üzenetére
Cingár:
-...odavitt egy citromsárga wartburghoz. Hát végülis meggyőzött..., aszongya' hogy jó lesz, mert nagy. Jó, hát valahol igaza van, a wartburg az nagynak nagy...
-...aztán azt mondja, hogy ezért a pénzért van neki egy trabantja is, ami azért jó, mer' kicsi
-Úgyhogy én elmentem, vettem kottát, meg biciklit, ami azér' jó, mer' jó...Passz. Csak, füstszűrős sapka volt-e rajtad?
-
punky10
addikt
-
sirszevenap
addikt
válasz
#04441088 #92102 üzenetére
Dehát ez butaság. Én simán beadom a számlatörténetemet visszamenőleg akár egy évre is, nézzék meg mennyi a fizetésem és állapítsák meg, hogy kitudom e azt a havi 20k-t fizetni. Egy ilyet hajléktalan nem tud felmutatni... Valószínűleg okkal nem teljesen fizetem ki azt a telefont egybe. Képzeljük csak el. Keres egy ember 380 ezer forintot. Mi az? Hát rohadt jó kereset. Erre azt mondják neki, akkor rakd ezt most le nekünk egybe a telefonra. Hát Ő is nézni fog, hogy most mivan? Pedig prímán keres, de nem akarja az egész havi fizetését letenni, mert másra is kéne költeni. (Itt ne vegyük figyelembe a spórolt pénzt, ahhoz senkinek semmi köze.)
Témához: Tehát ha nekem feltüntették azt a horror pénzt, hogy fizessem ki, akkor abból nem is fognak engedni megbeszélés alapján? Még T-s kollégával nem beszéltem, tegnap este rendeltem.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
#04441088 #91992 üzenetére
Valami nem stimmel.
Erre kérdeztél rá: ' 2 év - költési szintre vállalt - hűségedért cserébe'
Ha ez volt kiírva, akkor nem lehet listaár, mivel hűséget vállalsz díjcsomagra.Ha listaáron veszed, akkor használható Domino, havidíjas és (ingyenes függetlenítés után) minden egyéb szolgáltató kártyájával is.
-
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
#04441088 #91960 üzenetére
Vad találgatások
Ráadásul, ha túl nagy az előleg, nem veszed át, nem aktiválod a havidíjas kártyát, akkor nem is kell semmit fizetned és nem is lép érvénybe semmilyen szerződés....
Ha mégis átvennéd és utána gondolnád meg:
Amire ő utalt az a régi dominóról havidíjasra váltási kedvezmény, de az is 6E volt.A kötbért törlik róla, s te visszaválthatod dominóra, vagy kisebb havidíjra.
Ha az utóbbi, akkor teheted hűség nélkül
Ha az előbbi, akkor be kell menned egy üzletbe miután törölték a kötbért (14 napon belüli elállásnál, ha visszaküldök a készüléket, akkor ~kb 2 hét beérkezéstől) (új kártyával jár, ezért kell bemenni) és 1990 Ft-ba fog kerülni.Ez ugyanúgy mint a domino fix extra esetén 80 percet és 1 GB internetet viszont magába fog foglalni.
-
-
-
Bferibörs
addikt
-
Ateszpapa
addikt
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
#04441088 #89372 üzenetére
Maximum úgy, ahogy a rendszer felajánlja.
Pl. Ha 240.000 telefon, 20.000 önerő + 22*10.000 havi törlesztő az ajánlat.
S ha te 110.000 akarsz befizetni, akkor a részletekből előtörlesztesz, 9 db részletet + a kötelező önerő. Azt te döntöd el, hogy az a 9 részlet melyik legyen, eleje, vége, minden második stb... -
válasz
#04441088 #87036 üzenetére
Ha nincs Telekom fiókod, amihez több telefonszámot is lehet rendelni, akkor telefonszám + "ügyfél jelszó" (vagy minek hívják) a bejelentkezés menete. Ez utóbbi mindenképp kell, fiókhoz rendeléshez is.
Jelszót a 1777-en tudsz készíteni. "Válaszd a Díjcsomagok, szolgáltatások/Szolgáltatás és biztonság/Biztonsági és értesítő szolgáltatások/Domino jelszó menüpontot" (weboldalról idézek, számokat sajnos nem tudom) -
edk-
őstag
válasz
#04441088 #76544 üzenetére
Play-ről csak a closed beta résztvevői tölthetik.
Innen próbáld (CineDOG1 linkje)
-
válasz
#04441088 #69293 üzenetére
Bár teljesen lényegtelen, de nem hiszek neked. Az általad leírt magyarázat teljesen adekvát lenne, ha átvétel után hirdetted volna meg. De az hogy megrendelés és átvétel között már nálad volt a pénz utalással, sokkal inkább azt engedi sejtetni, hogy ezt bizony azonnal eladási céllal rendelted. Én úgy érzem, hogy nehéz lenne bárkit is meggyőzni itt az ellenkezőjéről.
És mindehhez hab a tortán, hogy közben a szolgáltatót szidod.Valójában új előfizetésre, vagy hosszabbításra vetted volna? Mert első esetben legalább elállhatsz magától az előfizetéstől is.
-
válasz
#04441088 #69247 üzenetére
Bocs de nem állom meg, hogy meg ne jegyezzem, hogy a leírtak szerint a szolgáltató bekért volna 80k előleget arra a telefonra, amit eladtál előre 115k-ért, és a vételár már a zsebedben is volt.
Őszinte leszek, szerintem kiválóra vizsgázott a szolgáltatónál a nepperszűrő. -
válasz
#04441088 #69282 üzenetére
a mobil előleg összege is több tényező függvénye, 10 e ft és a készülék adott konstrukciós közel teljes ára között bármennyi lehet.
néha még illetékese is válogatja, visszaolvasva találsz olyan hozzászólót, akitől az egyik üzletben x ft-ot akartak kérni, a másikban azonos készülékre és konstrukcióra jóval kevesebbet. -
Ateszpapa
addikt
válasz
#04441088 #69259 üzenetére
Ezt köszönd azoknak akik anno a csöveseket felöltöztették és beküldték jó drága készüléket venni.
Aztán persze nem lettek fizetve a törlesztők, de még a számla sem.Ha a vezetékes szolgáltatásnál arany kártyád van, akkor nem szoktak előleget kérni.
Ha a te neveden van az a szolgáltatás, akkor én onnan indulnék ki.
Hozzá van rendelve a T-s fiókodhoz a vezetékes szolgáltatás?Telefonon is lehet rendelni, próbáld meg újra.
-
varsam
őstag
válasz
#04441088 #69259 üzenetére
csak kis pontosítás:
a telefonod listaára nem egyenlő a kedvezményes árral amit hűségért és előfizetésért cserébe kapsz. A mindenkori listaárat innen tudod megnézni: [link]
http://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/ugyintezes/dokumentumtar/akciok/arlistak
Ez jelenleg 264.271Ft aminek a 30%-a 80ezer környéke. Szóval a matek stimmel -
válasz
#04441088 #69256 üzenetére
telefonon vagy írásban panaszolnám meg a helyedben a dolgot, az üzlettel nem foglalkoznék pillanatnyilag.
telefonon ha azt mondták, hogy nem lesz előleg, annak nyoma van rögzített beszélgetés formájában, azt meg hozzáteszed majd, hogy azért nem vetted meg/át végül, mert ettől eltérően, nem online, hanem a drágább bolti áron és magas törlesztővel akarták csak adni. (netes/webshop rendelésnél, a drágább bolti árra terelés miatt fog kibújni esetlegesen a szög a zsákból, ha van/lesz minek...)anderledani; belső utasítás/rendelet alapján, van mindig aktuális listájuk a közel azonos árkategóriás készülékekről, amikből szeretnék, hogy válaszon az ügyfél, ahhoz nem kell rá- vagy visszafizetni a különbözetet, megfelelően lepapírozzák.
kaposznyak; megy, legfeljebb valamivel lassabban talál pozíciót, ha nincs rásegítés.
-
válasz
#04441088 #69249 üzenetére
a boltban szoktak érdekes dolgokat csinálni - anélkül, hogy általánosítanék a személyes ügyfélszolgálaton dolgozók kapcsán, illetve nem teljesen megyek most bele az anyagi érdekeltségbe, ami kapcsán nekik a netes rendelés átadása nem buli, de ha ő köt szerződést, akkor igen -, ezért kellene/lenne érdemes utánajárni a dolognak, hogy mi alapján történt úgy, ahogy, illetve mennyire fedi a valóságot az, amit neked az ügyintéző mondott.
a magam részéről, nem is szeretek személyes ügyfélszolgálaton intézni semmit, amíg nem muszáj - attól függetlenül sem, hogy nagyon korrekt tapasztalataim is vannak személyes ügyintézéssel kapcsolatban, amikor tényleg hozzáértő és segítőkész illetékessel volt dolgom, de belőlük nagyon kevés van, sajnos... -, legfeljebb csak a webshop útján rendelt készülék átvételét, de azt is inkább ppp útján intézem az utóbbi időben.ANDROID???; a szolgáltató helyében azért sem sietnék a rendelés után azonnal adni a kupont, mert sokan elállnak 14 napon belül a szerződéstől, de a kupont már nem lehet esetlegesen visszacsinálni, mert közben beváltotta az ügyfél.
kaposznyak; szia, amely a-gps rásegítés adatforgalmat igényel, az nem működik adatkapcsolat nélkül, mert nem tud kapcsolódó információkat küldeni és fogadni a készülék, ha nincs mobilinternet vagy wifi kapcsolat.
nem nagy adatforgalomról van amúgy szó, régebben nézegettem, jellemzően csak nagyon minimális, néhány kilobyte/10 kilobyte forgalom zajlik annak függvényében, hogy milyen és mikori információ adott. -
válasz
#04441088 #69247 üzenetére
szia,
hívogatnak ők mindenki telefonon idővel, csak gondolom a szokásos, a karácsony előtti nagy dömping, meg az akciós z5c amúgy is meglendítette a forgalmat.
valamit nem értek viszont, ha webshop útján rendeled és telefonon azt mondták, hogy nem kérnek be mobil előleget, akkor az üzletben nem találják ki csak úgy, hogy de mégis.
az otthoni előfizetésekkel kapcsolatban nem volt korábban problémás elmaradás a számlák befizetése tekintetében, ami a hitelképesség vizsgálatakor kiderülhetett utólag?
a z5c számlát volt lehetőséged megnézni, hogy azon mi szerepel?
itt és a z5c témában is láthatod, hogy a semmilyen tekintetben sem problémás előfizetőknek nem volt ilyen gondja a rendelést követően, illetve az átvételkor.
eladni valóban nem illik egy még át sem vett telefont, mert mint a példa is mutatja, bármi probléma adódhat - és ezt nem rosszindulatból írom, hanem csak az egyfajta korrekt üzletpolitika szellemiségében. -
anonymus89
addikt
válasz
#04441088 #69203 üzenetére
Igen szerintem is úgy van, ahogy írod a szállítást meg belépés után meg tudod nézni, hogyan lesz ingyenes.
plus44: csak egy ötlet...
-
glaci
őstag
válasz
#04441088 #69021 üzenetére
Szia!
Ha beírtad a PUK kódot és kéri hogy írd be a kívánt PIN kódot, akkor már jó helyen vagy (voltál).
Kitalálod, hogy mit szeretnél új kódnak, beírod kétszer és onnantól az lesz majd az új PIN kódod!
Szóval igazából nem is értem, hogy mi a problémád ...
Szerintem Te nem ugyanazt írtad be a 2 alkalommal, amikor bekéri (az elírás kiszűrése miatt kéri 2 alkalommal) azért futott sikertelenre.
Szóval: PUK + 2 * új PIN és örül! -
válasz
#04441088 #68848 üzenetére
és balint82; kérjetek értesítés, vesztenivalótok nincs, hátha...
lugosi; szerintem nem lesz 6s plus 64 GB, ha eddig is csak 16 és 128 GB volt.
6s plus 128 GB most is van készleten, bár az asztroszürkére csak debrecent dobja, arany esetén mutat sok üzletet és kiszállításos lehetőséget is.
karácsony előtt ildomos lenne beszerezniük az asztroból is, viszont érdemes lehet rányomni a készletértesítőre, hátha nyom még kicsit a latban, ha látják az érdeklődést. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged