- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
sirszevenap #92131 üzenetére
Te értsd már meg, hogy egy telkó szolgáltató nem bank. Egyszerűen csak kitalálta, hogy a régi hűséges ügyfelei bizalmát azzal honorálja, hogy a telefon árát kifizetheti az ügyfél részletekben, a havi számlájával együtt.
Neked viszont szíved joga máshol vásárolni áruhitellel, a bank feltételei szerint. -
206 cc
senior tag
válasz
sirszevenap #92108 üzenetére
Gondolkozzatok el egy kicsit! Mivel a Telekom nem arra szakosodott hogy hitelkêpességeket vizsgáljon valószínű ezért nem ad hitelt mindenkinek az első szóra! Abból kiindulva hogy egy drága készüléket adnak oda gondolom arra támaszkodnak első sorban hogy mióta vagy előfizető hány szolgáltatást használsz, fizeted e rendesen a számláidat??!!!
Pont itt linkeltek ugye az “okos “ felhasználók hogy hogyan vertek át a telekomot vagy más szolgáltatót! Ebből kiindulva gondolom Te sem veszel akárkitől Jófogáson,Vaterán vagy itt a PH- n terméket?! Utána nézel ha tudsz vagy megnézed az értékeleseit minimum. Mivel a T- nek valószínűleg nincs erre ideje ,embere abból indul ki amit rólad tud ......Egyszerű, legyél előfizető pár évig fizesd a számlákat rendesen mutasd hogy megbízható ügyfél vagy és akkor adnak telefont 0 forintért is SŐT kamatmentes részletre!!! -
atosan
veterán
válasz
sirszevenap #92111 üzenetére
Lehetséges. Annó a vodánál kártyásan volt egy teló 34 ezerért, gondoltam kipróbálom őket előfizuval mint új ügyfél, 36 ezret kértek volna előleget.
-
atosan
veterán
válasz
sirszevenap #92109 üzenetére
Sajna mindegyiknél így van.
-
sirszevenap
addikt
válasz
sirszevenap #92108 üzenetére
Bemegyek Én szerintem egy közeli üzletükbe, aztán letárgyalom velük. Hátha.
-
MK VII
veterán
válasz
sirszevenap #92105 üzenetére
Anno nekem is ez volt.. Ugyan ez.
Nokia 1020-at akartam venni... Telekom oldalán megrendeltem, minden kutyagumit elküldtem nekik, személyi másolat meg minden. 200k-t kerestem akkor...
Felhívott egy tag a Telekomtól, hogy elbeszélgessünk a rendelésről..
Elbeszélgettünk. Azt mondja visszahív nemsokára, mert a hitelbírálatot megcsinálják...
Már akkor fura volt az egész.. Hitelbírálat telefonos bemondásra?
Aztán visszahívott kb 3 perc múlva.. Gyors hitelbírálat..
Azt mondja, hogy a kezdő 40 ezer forinton felül, kezdésnek be kéne még fizetnem 65 ezer forintot és akkor tudom megvenni...
Mondom neki, hogy betegek vagytok? 114 ezer kompletten a telefon és be akartok fizettetni velem 105 ezer forintot? Hát akkor megveszem egybe baszki...
Mondtam neki törölje a rendelésem és felejtsük el egymást.. -
Zeki
nagyúr
válasz
sirszevenap #92105 üzenetére
Pénzintézetnél kérnek bankszámlakivonatot 3 hónapra visszamenőleg, ha hitelt akarsz. De nem hiszem hogy a telekom kér ilyet.
-
törölt tag
válasz
sirszevenap #92101 üzenetére
Szia!
Ezt majd valaki normálisan megválaszolja Neked, csak egy sztory.
Ugye Telekomnál divat, hogy karácsony körül elindul a karácsonyi kalendárium, aminek az a lényege, hogy minden hétvégén más telefont akcióznak le. 2 éve volt, amikor egy általam kinézett készülék volt előfizuval olcsóbban, mint féláron. Megrendeltem. Én is új előfizetőnek számítottam. Felhívtam őket, mondták, hogy mivel a címemen van otthoni előfizetés, így csak azt az 6-7k-t kell kifizetnem, amit látok is emailben, semmi többet. Ez egy Xperia volt akkoriban. 190 helyett 80k-ért. Bementem ugye egy tízessel, hogy akkor kifizetem, átveszem és boldogan jövök haza. Na ez nem így történt. Mindenféle adatot elkért pultnál a nő. Hányan élünk egy háztartásban, mennyi az átlagfizum...stbstb. Aztán a végén betolt egy 86 ezer Ft-os összeget, hogy ezt előlegben itt kellene hagynom. Én meg csak néztem, hogy wtfMerthogy ennek a telefonnak a listaára 300 körül volt, amikor bekerült a Telekom kínálatába. Nem azt kell nézni, hogy most éppen mi mennyibe kerül. Ott is hagytam őket. Valószínűleg azért vesz az ember előfizetéssel telefont, mert Mobilnetet úgy is használ, beszélgetni úgy is beszélget, most amellett pár k mínusz havonta egy telefonért belefér, de lehet, hogy egyben ennyi nem. Szóval elég vicc az a logika, amit folytatnak, de másrészt meg érthető is. Anno, amikor 0 Ft-ért szinte bárki bármit elhozhatott nem egy ismerősöm csinálta, hogy felkarolt egy hajléktalant, adott rá ruhát, elvitte fodrászhoz, adott neki 10-15 k-t piára, aztán kihozatott vele egy telefont, másnap meg eladta. A hajléktalanon meg úgyse tudják behajtani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged