- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
válasz 206 cc #92114 üzenetére
Igazad van, teljesen egyértelmű, hogy nincs más mód arra, hogy bebizonyítsam, hogy igenis van miből kifizetnem 20k-t havonta. Ugyan már... Vegyem meg a telefont kompletten, és még fizessek havonta 16 ezret szintén a telefonért. (Mert tudtommal csak az előfizetés árát nem kell fizetnem addig, míg le nem pörög a 380 ezer kis kevés forint.)
Személyeskedés elkerülése miatt tovább nem akarom firtatni a témát. Ja és bocsáss meg, hogy 4 év után (De szívesen odaadnám a telefonomat egy hétre...) szeretnék magamnak egy ilyen "divat sz@rt" mert megtetszett. De ne akarjak má' új előfizetőként semmit. Hát akkor nem akarok. Érezzük már azt, hogy havi 20 ezer forint kifizetéséhez mennyire irreális 400-at bekérni.
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
sirszevenap
addikt
válasz sirszevenap #92108 üzenetére
Bemegyek Én szerintem egy közeli üzletükbe, aztán letárgyalom velük. Hátha.
-
sirszevenap
addikt
válasz MK VII #92107 üzenetére
Korrekt, akkor ennek a fele sem igaz. Bár azt mondják, hogy teljes mértékben jóváírásra kerül az előleg. Vicc komolyan. Én is búcsút intek nekik, ha ennyit akarnak befizettetni velem. Konkrétan 368 ezer forintról van szó!
(#92106) Zeki: Pedig így kéne tenniük és kevesebb kellemetlen szitu lenne. Állítom emiatt a tényleg jól kereső emberkék is azt mondják, hogy jó köszönöm akkor nem élnék vele.
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
válasz #04441088 #92102 üzenetére
Dehát ez butaság. Én simán beadom a számlatörténetemet visszamenőleg akár egy évre is, nézzék meg mennyi a fizetésem és állapítsák meg, hogy kitudom e azt a havi 20k-t fizetni. Egy ilyet hajléktalan nem tud felmutatni... Valószínűleg okkal nem teljesen fizetem ki azt a telefont egybe. Képzeljük csak el. Keres egy ember 380 ezer forintot. Mi az? Hát rohadt jó kereset. Erre azt mondják neki, akkor rakd ezt most le nekünk egybe a telefonra. Hát Ő is nézni fog, hogy most mivan? Pedig prímán keres, de nem akarja az egész havi fizetését letenni, mert másra is kéne költeni. (Itt ne vegyük figyelembe a spórolt pénzt, ahhoz senkinek semmi köze.)
Témához: Tehát ha nekem feltüntették azt a horror pénzt, hogy fizessem ki, akkor abból nem is fognak engedni megbeszélés alapján? Még T-s kollégával nem beszéltem, tegnap este rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok!
Telefont rendeltem elő, ahol 0 forint volt feltüntetve indulónak és az általam kiválasztott szolgáltatásoknak megfelelően havi 22 ezer forint. Amikor a rendelés végére értem jelezte, hogy fizessem ki gyakorlatilag a telefon teljes vételárát a futárnak annak érdekében, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy fizetőképes vagyok. Teljesen új előfizető vagyok. Mennyire valós ez? Ha most azonnal ki tudnám fizetni nekik azt az összeget, meg sem fordulna a fejembe, hogy előfizetéssel vegyek telefont. Hogy működik ez?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla