-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz
Mr.Csizmás #77593 üzenetére
Sebaj. Ennyiért megérte nekem. Így is sokkal jobb ajánlat mint bármelyik black friday-es.
-
kgb79
tag
válasz
Mr.Csizmás #77584 üzenetére
Megfogadtam, hogy 100e fölött nem veszek telefont, de az a készülék nagyon csábít
-
South Velen
addikt
válasz
Mr.Csizmás #77584 üzenetére
Most 60 Move M-mel.
Rendeltem is. Eddig is ennyi volt?
-
Beca1990
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #77474 üzenetére
ezért váltok énis dominora...
-
válasz
Üdvözöljük Önt a Telekomnál...
Így van már egy jó ideje sajnos. Annyi előnyöd van az utcáról beesővel szemben, hogy megfelelő előélet mellett nem kell előleget fizetned...
-
Sofian
őstag
válasz
Vannak néha egyedi ajánlatok... csak várni kell 1-2 évet hűség lejárat után.. és keresni fognak..
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #77121 üzenetére
Hát pedig nemrég volt fizu.
-
edk-
őstag
-
edk-
őstag
válasz
Mr.Csizmás #76787 üzenetére
Még nincs jogszabály tudtommal, csak Rezsiszilárd hőbörög, hogy ,,több százezer kártya lehet az alvilági körök kezén ... magánszemélyek legfeljebb húsz, míg gazdasági társaságok maximum száz feltöltős SIM-kártyát vásárolhatnának a jövőben ... 2017 júliusának végéig adnának haladékot a regisztrálásra''
A nyögdíjasok meg rohannak, nehogy addig feldobják a talpukat, vagy mi?
-
313313
addikt
válasz
Mr.Csizmás #76787 üzenetére
Van kint kb 200k kamureges sim, azokat kell rendesen beregisztrálni, vagy megszünteti a szolgáltató.
-
nobiand
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #75931 üzenetére
Nekem is jó lett volna valami ajánlat.
Rég lejárt a hűségem.
Én nagyon vártam ezt a hétfőt... Reméltem hoznak ki új csomagokat, erre semmi. -
Vangelis
félisten
válasz
Mr.Csizmás #75787 üzenetére
Téged legalább még beengednek
-
206 cc
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #75787 üzenetére
Meg kell mondjam nem azt néztem!
Berényben mondta a hölgy a szolnoki címet hogy az Ady E. úton van a buszmegálló körül.....na én pont nem gondoltam,hogy mind a két üzlet ott van egymástól egy köpésre!!..mert hát ez is értelmes lépés ugye!!!..nehogy már esetleg kint legyen pl.a bevásárló részen kint az Auchan,Obi,Aldi és egyéb üzleteknél ahol kb több ezren megfordulnak és persze parkolni is lehet!Bent a belvárosban ahol már kb.reggel 7-kor sem lehet parkolni sehol vagy ha sikerül is kb. 5 utcával arrébb!!!
Na mindegy is elegem van mára a T-ből!! -
206 cc
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #75784 üzenetére
Szia!
Hmm..én lehet most is a Elastic91 kft. üzletében voltam...de ez nem is érdekel mivel Telekom van kiírva és nem mondtak semmi ilyesmit,hogy ők nem hivatalos partnerek!Erről szerintem nincs is az üzletben semmi kiírva...
Meg a honlapon is mind a két üzlet úgy van megjelölve hogy lehet megrendelést intézni...Nem is értem miért kell ezt így megosztani hiszen vidéken szinte ahogy nézem mindenhol ez az Elastic91 kft. van??!!
Nehogy már Pestig kelljen menni egy vacak megrendelésért amit egy darab papírra írnak fel!!!..hócipóm tele így is az idióta bürokráciával!!
-
dokee78
félisten
válasz
Mr.Csizmás #75471 üzenetére
Akkor jó lesz az idei Black Friday-en az S7 is nekem.
Online rendelted az S4-et akkor?
Mert korábban ezt kérdeztem,hogy ilyen esetben gondolom korlátozott a készlet.
Például leáraznák az S7-et 80k-ra az hamar elfogyna.
Akkor hamar le kellesz csapni a Black Friday akcióra.ANDROID??? Nekem megfelel,bár novemberre van tervben a vásárlás,addigra akár eshet is az ára.
-
Zoty4
őstag
válasz
Mr.Csizmás #75471 üzenetére
Jaja, vettem is, de tavaly nem volt semmi erdemleges a T kinalataban. Elegge haldoklik mar edesanyam S4-e, napjaban 2-3x kell tolteni. A huseg is le fog jarni, szoval remelem lesz valami jo ajanlat iden
-
ANDROID???
addikt
válasz
Mr.Csizmás #75425 üzenetére
Nem
, hanem itt kellene a színvonalat felemelni legalább valami hasonló szintre, nem csak az áraknak kellene felfelé menni stb., de ez nem az a topic..
Szóval ez a szánalmas, hogy itt nem adják 3GB Dual független változatban mint ott, egyébként itt is van 40EUR-nak megfelelő havidíjas csomag, de gondolom ott az többet ad, azt inkább meg sem néztem.. -
mirci18
addikt
válasz
Mr.Csizmás #75325 üzenetére
Milyen néven van?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #75272 üzenetére
nem tudok róla, hogy lenne sajnos...
-
lowzor
veterán
válasz
Mr.Csizmás #75257 üzenetére
Azt hol találom meg? Hátha ma szükség lesz rá.
(#75258) ANDROID???:
Nem írnék alá 2 évet, mert kártyásan kapnám.
Korrektebb ajánlat volt, mint amit a T-pont adott. Note 3 203k-s kiskeráráért kaptam volna egy Huawei P9 Lite-ot vagy egy iPhone 5S-t...Egyik sem kell nekem. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #75233 üzenetére
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #75230 üzenetére
Párom vette. De én nem tudom hol kellene lennie. Köszi. Mondjuk nem akciós kellene.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Mr.Csizmás #75230 üzenetére
Ez nem jó, nem az akciós kell neki, hanem a sima kisker
-
8zabi
őstag
válasz
Mr.Csizmás #75209 üzenetére
Korlátlan böngészés és e-mail opció
lakossági előfizetéshez, mindenkinek, de láttam már üzleti csomaghoz is mint opciót
goop
ez a fajta forgalom már le/feltöltésnek minősül, de olvasd el a részleteket
vannak kivételek, olyan oldalak amik működnek, annak ellenére, hogy nem kéne, de ez nincs leírva sehol, neked kell kipróbálnod
-
balint82
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #75160 üzenetére
Nem tudom, hogy miből gondolod
-
MadMancs
veterán
válasz
Mr.Csizmás #75021 üzenetére
Samdung Galaxy Ace. Anno 2012 ben 16 hónaposan meghalt. Már a plusz 1 évben voltam amit samsung ad regisztráció után. Felhívtam őket ( samsung ) futár jött vitte. 2 napra rá hivtak hogy javíthatatlan ( cseretelót is küldtek mikor vitte futár ), csere. 4. napon futár hozta zsír új telót 1+1 év garival. Most mondjuk nem tudom hogy megy mert a Grand Prime-omra pl nem vonatkozik a háztól házig garancia.
-
313313
addikt
válasz
Mr.Csizmás #75017 üzenetére
Facebookon is ez volt az ügyintéző álláspontja, hogy szabályosan jártak el.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Mr.Csizmás #74428 üzenetére
Elvileg nem, de ha nyenyegnek mutasd be nekik, hogy ki lett fizetve.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Mr.Csizmás #74426 üzenetére
Igen, átveheted mert kifizetted.
Látni fogják a rendszerben. -
válasz
Mr.Csizmás #70278 üzenetére
elvileg akkor utalnak, ha te is úgy fizettél, viszont ha készpénzes volt, akkor ők is úgy küldik vissza.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #70255 üzenetére
fejlemények:
ugyebár leadtam a cuccot a westendben, semmi sztornószámlát nem kaptam...most nézem, hogy a webes fiókban fentvan az eredeti meg a sztornó is, és az utóbbi készpénzesről szól...
na ilyenkor mi van? amikor leadtam, akkor a bankszámlaszámomat kérte, hogy kiutalják.
-
Keem1
veterán
válasz
Személyes ügyfélszolgálatot el kell felejteni. Én eddig velük csak szívtam. Pláne a Westendben. Ott izompacsirták és cicababák vannak, amíg vársz, jó stírölni a csajokat, de másra sajnos nem jók. Én már netcsomag ki-bekapcsolás miatt se megyek be oda, csakis kizárólag akkor, ha olyan teendőm van, ahol aláírni kell vagy fizikailag átvenni valamit. Minden mást próbálok neten és telefonon elintézni.
Szerintem hamarosan (vagy a távoli jövőben) a telkó cégeknél a személyes üszi elcsökevényesedik és megszűnik majd. Nem hatékony, drága és sokszor már felesleges is.
-
válasz
telefon, telefon és telefon!
egyrészt pontos és részletes nyoma van, másrészt tudod, hogy te mit mondtál és direktben hallod az arra kapott válaszokat is!
a személyes ügyfélszolgálat esetén mindig maradhat nyitott kérdés, ha ilyen probléma van. -
válasz
Mr.Csizmás #70252 üzenetére
szia,
telefonon tegyél panaszt, gyors megoldást és jóváírást kérve - nem feltétlenül a normál ügyfélszolgálatos lesz az, aki ebben hathatós segítséget nyújthat, mondhatni hivatali munkaidőben a számlázási osztály kell neked -, amennyiben nem valósul meg, úgy e-mail útján is, de akkor már mehet másolat a felügyeleti szervnek.
-
KZP
őstag
válasz
Mr.Csizmás #70252 üzenetére
Miért nem hívod fel őket és reklamálsz?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #70157 üzenetére
T-Pontban vagy partnernél(ha van domino SIM készleten) a SIM tulajdonosa vagy a több, mint 30 napja rögzített felhasználója tud.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Mr.Csizmás #66891 üzenetére
az a baj, hogy semmi bizonyitekom nincs, hogy megrendeltem, mert mar elotte kivettek a kosarambol, hogy veglegesithettem volna. kerdezem a csajtol, hogy ezt most is hogy, azt mondja biztos valaki kozben lefoglalta. milyen rendszer az, ahol addig nem rakja felre, amig a kosaramban vn es vegigviszem a rendelest? a legocskabb webshop is korlatozott ideig bent tartja a kosaradban. ja hat ez azert van igy, mert sokan benne hagytak es akkor mas nem tudta megrendelni... nevetseges
Fr3eWar: a live chaten fogyatekosok es alulinformaltak dolgoznak. az tenyleg csak ilyen basic kerdesekre jo, osszetettebb feladatokra muszaj a telefon vagy szemelyesen. egyebkent tenyleg ossze-vissza bullshitelnek a keszletet erinto kerdesekben
-
talamasca
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #66653 üzenetére
Várjál, itt most pont ez az eset van.
Ha nekem nincs valami és meg sem mondom mikor lesz, de másoknak már most is van, akkor én rosszul fogok kijönni belőle... -
válasz
Mr.Csizmás #66565 üzenetére
Ja igen akkor még sincs elírva a garijegy. Ez így szerintem akkor jó hír.
De most akkor ez úgy volt, hogy használtként vetted a T-nél, és benne volt a dobozban a garijegy? Mert ez így pozitív. -
vwpolopg
őstag
válasz
Mr.Csizmás #66562 üzenetére
T-s használt cuccora nincs gari, csak 6 hó szavatosság, ez szerepel a számlán is. Kivéve ha használt akcióban vettél új, garanciális terméket amihez a gariegyet is megkaptad.
-
válasz
Mr.Csizmás #66562 üzenetére
Á, így már értem. Hú, szerintem ez kemény dió lesz, erre így szerintem nem lesz garid. Te ugye akkor nem attól vetted, aki először megvette, mert ő megvette, visszavitte (elállt, stb.), majd a T eladta neked újra mint használt. Nekem is van így telefonom, ezen így szerintem nincs gari.
-
válasz
Mr.Csizmás #66549 üzenetére
Aki a refurbished példányt kapta, az az ismeretlen?
-
Zoty4
őstag
válasz
Mr.Csizmás #66549 üzenetére
Siman elofordulhat akkor, hogy valami szeriahibas termek volt, aztan kicsereltek.pl kollegamnak, 8 honapig volt meg az i6ja, aztan egyik naprol a masikra beszart a mikrofon. Bevitte szervizbe es kapott egy ujat. Lehet nalad is ez tortent
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #66546 üzenetére
Szerintem az eredeti tulajt fel kéne keresni, s megkérni kérjen egy számlamásolatot...
Azon remélhetőleg a jó dátum fog szerepelni. -
anadroid
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #66343 üzenetére
Csak házhoz szállítással rendelhetők a használt cuccok. 10000 Ft alatt ez persze 950-nel megdobja az árat, hacsak nem rendelsz még hozzá mást is. Ajánlom "tölteléknek" a tartozékos kuponnal 2792-be kerülő, 16 GB-s adapterrel együtt adott Kingston mikroSDHC-kártyát.
-
embe
nagyúr
válasz
Köszi!
És neked ispietrasko! 2. vagy. Csizmás úr amikor beírta, kb. akkor írtam én is, így nem láttam a válaszát. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Azért törlik, mert ott van, hogy csak GLS kiszállítás lehetséges, ha T-Pontba kéred 99%, hogy törlik.
1% átmegy így is, de arra kicsi az esély. -
embe
nagyúr
válasz
Áruljátok már el, hol a bánatban vannak ezek az ajánlatok?
-
Otisz
őstag
válasz
Mr.Csizmás #52899 üzenetére
30 nap. Az elállás változott 8 munkanapról 14 naptári napra.
-
raziel01
veterán
válasz
Mr.Csizmás #52899 üzenetére
Régen 30 nap volt de ha jól rémlik mostanában már 14 nap.
Nem jött be az S4? -
Vangelis
félisten
válasz
Mr.Csizmás #52792 üzenetére
30forint! vagy 40ft ért....
nem ezer...
-
Ákinard
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #52625 üzenetére
Nah, jó, hogy rendeződtek a dolgok
Amúgy én tegnap pont az 5C átvételéért álltam sorba a T-ben amikor pittyent az email, jött a válasz a bejelentésemre:
TISZTELT XY,
KEDVES ELŐFIZETŐNK!Köszönjük megkeresését, elnézését kérjük a késedelmes válaszadásért.
2014.11.28-án nagyon nagy volt az érdeklődés oldalunkon az akciós készülékek iránt. Emiatt tapasztalhatott technikai problémákat a rendelés során. Elnézését kérjük az Önt ért kellemetlenségek miatt.
Az Iphone 5C 16 GB készülék már nem lesz elérhető, illetve utólag a kedvezményes árat nem tudjuk sajnos biztosítani, mert kizárólag 2014.11.28-ai napon tartott az akció. Megértését köszönjük!
Őszintén sajnáljuk a történteket. Reméljük, a jövőbeni vásárlások során Ön már csak pozitív tapasztalatokat szerez nálunk.
Ajánljuk figyelmébe az Iphone 5S 16 GB készüléket, melyet a Next S díjcsomaggal 0 Ft-os kezdőrészlettel rendelhet meg oldalunkról.
Üdvözlettel:
YXné
Online csatornák csoportAz már csak hab a tortán, hogy rá fél órával jött ez az email:
"Örömmel értesítjük, hogy az Ön által kívánságlistára tett Apple iPhone 5C 16 GB/SL telefon + belső akkumulátor + EarPods fülhallgató + Lightning USB kábel + hálózati töltő adapter , zöld (IPHONE 5C 16GB/SL #GREEN) már kapható, szeretettel várjuk áruházunkban! "
Nah ennek ellenére jó, hogy Neked sikerült. Lehet nekem is csak azért jött a koptatóválasz mert látták, hogy sikerült venni egyet az akcióban, és akkor nem is fárasztotta magát azzal, hogy utánanézzen, intézkedjen stb.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #52510 üzenetére
Azért bízom benne, hogy sikerül kialkudni velük a kedvezményt utólagosan.
Nekem pedig időközben átvevőpontra érkezett a kis alma, lassan indulok is érte -
Ákinard
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #52507 üzenetére
hát ezaz, hogy nekem egy fia 403, 503, stb tipszmiksz hiba nem volt,
És ezt nekik tudniuk kell?
most írtam bejelentést/panaszt a T oldalon, hivatkozva arra, hogy még utána is elérhető volt.
Hát te tudod, de szerintem ezt simán kivédik azzal, hogy jött utána szállítmány :-) -
Vangelis
félisten
válasz
Mr.Csizmás #52499 üzenetére
Enyém már a futárnál van.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #52496 üzenetére
Mr.Csizmás
Én telefonon hívtam fel őket, mert a rendelés leges legvégén írta ki, hogy bocsika elfogyott... Nagyon dühös lettem, mert azért ez teljesen abszurd, hogy valamit a kosárba teszel, és közben egyszercsak hopp, elfogy...
Akkor az ügyintéző meghallgatott és mondta, hogy felveszi panasznak, és valószínűleg kivizsgálás után megkapom a kedvezményes áron. (Említette, hogy lehet majd ki kell fizetni a teljes árat és jóváírják, de erről korainak találta alkudozni.)
Mondjuk nekem utána sikerült a rendelés, de ettől még kiváncsi vagyok a válaszukra.Én mindenképp panaszt tennék a helyedben, ugyanis te leadtál egy rendelést, kis is fizetted (!) és utána kitalálják, hogy jah bocs elfogyott közben? Tegyél panaszt mondd el hogy igényt tartasz rá az akciós áron, nem a te hibád, hogy olyan sz@r a webshopjuk, hogy a kosárba tett termék időközben kifogyhat a készletről amíg te negyed órákig nyomkodod a megrendelést közben 15x 502/503/service unavailable és egyéb hibákkal szórakozva.
hurenzon
És az miért baj? Az akciónak vége van, majdnem mindegy mennyi idő alatt vizsgálják ki, ígyis-úgyis az ÜFSZ méltányára van bízva az ügy.
-
raziel01
veterán
válasz
Mr.Csizmás #52499 üzenetére
Most hívtam 5.-jere őket. Csaj azt mondja megsurgeti. Nagyon remélem. Rohej, hogy örülhetek ha jövőheten megkapom.
-
kerxy
őstag
válasz
Mr.Csizmás #52492 üzenetére
Én 11.30 felé rendeltem, de még engem sem hívtak!
Ezt írták, mikor rakerdeztem:
"Kedves Bálint! Abban az esetben, ha e-mail üzenetet kaptál megrendelésedről, sikeres volt a folyamat. Kollégáink 3 munkanapon belül felveszik Veled a kapcsolatot. Megkeresésükig további türelmedet kérjük! Köszönjük! " -
Ákinard
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #52492 üzenetére
Írjál panaszt! Abszurd dolog, hogy valami rendelés közepén elfogyjon...
-
haxiboy
veterán
válasz
Mr.Csizmás #52488 üzenetére
én 1157kor rendeltem akkor még volt belőle elvileg...de jóváhagyás alatt áll, rohadtul nem keresnek telefonon vagy ha igen 3mpig csörgetnek csak rejtett számról
-
Gedeon31
addikt
válasz
Mr.Csizmás #52488 üzenetére
Nálam 12.58 ír a rendelés időnèl. Még nem hívtak. Fura szombaton lehetett venni, pénteken meg elfogyott.
-
válasz
Mr.Csizmás #52240 üzenetére
szia,
probléma, amivel nem vagy egyedül...
kérdezz rá telefonon, bár most írják, hogy a 1430 (esetlegesen) problémás, de ez is jó lehet; +36-30/63-63-630 (6-22) -
djculture
félisten
válasz
Mr.Csizmás #46227 üzenetére
A távollévők közötti kereskedelem olyan ügyletkötés, amikor a fogyasztó és az eladó gazdálkodó szervezet kizárólag egy (vagy több) távközlő eszköz használata útján köti meg a szerződést, azaz az adásvétel előtt a fogyasztó nem látja az árut. Távközlő eszköznek minősül jelen esetben bármely eszköz, amely alkalmas a felek távollétében szerződési nyilatkozat megtételére, mint például a címzett vagy a címzés nélküli nyomtatvány, a szabványlevél, a sajtótermékben közzétett hirdetés megrendelőlappal, a katalógus, a telefon, a rádió, az e-mail, a televízió.
Magyarán felhivja az az ügyfélszolgálatot akire rátukmálták és megmondja hoggy nem erre számitott nem kéri a szolgáltatást/telefont elállást gyakorol. Nem érdemes rajta napozni meg tépelődni mert lejár a 14 munkanap és akkor már nem lehet elállni a szerződéstöl.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #46215 üzenetére
up
-
Vangelis
félisten
válasz
Mr.Csizmás #46211 üzenetére
Az nem számít távollévők közötti értékesítésnek..?
Hívd fel a 1430-at mit mondonak.
-
Vangelis
félisten
válasz
Mr.Csizmás #46205 üzenetére
gondolom nem webshopon vette?
-
St3ven
addikt
válasz
Mr.Csizmás #46205 üzenetére
Szerintem tavollevok kozott kotott szerzodesrol van szo, igy igen, 14 napon belul eljutattva az elallasrol szolo nyilatkozatot a Telekomnak.
-
válasz
Mr.Csizmás #43618 üzenetére
Nem lopás hanem jogtalan elsajátítás lenne ez a konkrét szitu de túl nagy jelentősége nincs a különbségnek.
-
djculture
félisten
válasz
Mr.Csizmás #43629 üzenetére
Az a legbiztosabb de már holnap is nyitva vannak szerintem, posta is lesz holnap
-
djculture
félisten
válasz
Mr.Csizmás #43627 üzenetére
Akkor ott az előfizetéshez kapcsolódó dokumentumokat el lehet érni, feltéve hogy feltöltötték. Amúgy legegyszerűbb lenne az ügyfélszolgálatot felhivni ott előadni a helyzet tömöritett verzióját és megkérdezni mennyi lenne a kötbér esetleg még lehet hogy méltányosságot is adnak egy kérelemre mert szoktak ha nem is az egész összeget engedik el.
Most ha sokáig ül az illető a babérján akkor tényleg kiadják a Credit Expressz-nek és két háromszorosát fogják követelni. Nem jó azt megvárni.. -
djculture
félisten
válasz
Mr.Csizmás #43625 üzenetére
Szerintem akkoriban még papiron ment minden nem online mint most. Meg egyáltalán hogy betud e lépni a t-mobile.hu oldalon az előfizetésem fülön.. Mert oda kell a telefonszám meg a jelszó.
-
djculture
félisten
válasz
Mr.Csizmás #43621 üzenetére
Rajta van a szerződésen a telefon kedvezménye amit kapott rá az a kötbér. Telefontól szerződéstól függ az egész meg hogy egybe fizette e vagy részlet, van e még hátra részlet stb. De a szerződésen megtalálható minden.
Szerk: Ja hogy már tartozás is van. De mire várt ennyi az illető már rég lépnie kellett volna?
-
klogw
aktív tag
válasz
Szép lesz ez, befenyegetni a csajt egy rendőrségi feljelentéssel ...
-
djculture
félisten
válasz
Igen az a megoldás.
-
djculture
félisten
válasz
Mr.Csizmás #43613 üzenetére
Ezt egyszerűen hogy vissza nem szerzitek arra fogadok... Letiltás meg nem opció mert akkor a kötbért kikell fizetni ami a telefonra kapott kedvezmény. Itt csak egyet lehet tenni felszólitani hogy szolgáltassa vissza ha nem teszi meg sajnos akkor ugy kell kezelni az ügyet mintha ellopták volna és megtenni a megfelelő bejelentést.
-
klogw
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #43611 üzenetére
Be kell menni együtt a szolgáltatóhoz, ahogy más is írta fentebb.
Vagy le kell tiltatni: ha papíron az ő nevén van, joga van hozzá. Miért nem teszi?(Ez azért mégis inkább pszichológiai probléma semmint telekommunikációs, pláne ha már az is gond, hogy együtt bemenjenek a szolgáltatóhoz. A telefon körüli játszmázás meg csak egy tünet. Az a pasi, aki nem családban, gyerekkel él és mégis hagyja magát kihasználni huzamosan, az nem türelmes és jóhiszemű, hanem gyenge és gyáva.)
-
Teko001
őstag
válasz
Mr.Csizmás #43611 üzenetére
Nekem nem teljesen világos az eset. Többféle képpen is lehet értelmezni szerintem. Leírnád részletesebben pontosan, ki nevén van mi, és ki mit kap, és mi a végső cél?
-
klogw
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #43599 üzenetére
"idegen" embernek előfizetéses telót adni nagy ostobaság - persze a "kedves úr" így pórázon is tudta tartani a hölgyet: szép kapcsolat lehetett ez már telefonvásárláskor: egy komplexusos kontroll freak pasi és egy ilyet kihasználni gondoló nő -
djculture
félisten
válasz
Mr.Csizmás #43601 üzenetére
Felhivja az illető az ügyfélszolgálatot és megkérdezi milyen féle meghatalmazást fogad el a telekom. Ez is mindig változik régebben elég volt egy géppel irt 2 tanus meghatalmazás utána meg már nem fogadták el.
-
djculture
félisten
válasz
Mr.Csizmás #43599 üzenetére
Átlehet íratni simán ha bemennek mindketten egy t-pontba (kérdés hogyha harag van kivetelezhető e ez). Pontos dijazását már a fene se tudja mert 1 év alatt volt 10+ áremelés meg aszf változás.. Megkell nézni a honlapon lévő pdf-ben
-
BéHGT
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #20755 üzenetére
Apámnak is van majdnem 5000 pontja, valamit nekem is kéne rendelni, azt hiszem a 24 hónap most elsején fog lejárni, és nullázzák...
Mi változik már megint? Tényleg emelnek?
-
Dany007
veterán
válasz
Mr.Csizmás #20755 üzenetére
1875 pont? Jól tudom, hogy az kemény 1875 forintot jelent?
Igazából nem lenne nagy veszteség... b...meg... :S
Asszony is T-s már vagy 10 éve... az ő nevére vettem a telefont, volt kemény 2500 pontja, ami 2500 forint kedvezményt jelentett és egy fillérrel se többet. Ennyivel kaptuk meg olcsóbban a készüléket, mint az aki az utcáról bemegy új előfizetést kötni... Ennyit számít a hűség... -
válasz
Mr.Csizmás #20218 üzenetére
dedike; élesben én sem bírtam volna sokkal tovább - bár így a lassított önkínzást, csak próbának csináltam!
-
válasz
Mr.Csizmás #20212 üzenetére
Ha túlforgalmazásidíj-mentes díjcsomagot akarsz, akkor talán. Bár attól a korlátozott sebességtől én agyremegést kaptam...
-
KZP
őstag
válasz
Mr.Csizmás #20212 üzenetére
Ahogy nezegettem, nem igazán.
Akkor talán, ha nem elég a havi 500 MB keret... -
djculture
félisten
válasz
Mr.Csizmás #20187 üzenetére
Annyi az előnye hogy nincs túlforgalmazási díj a neten a hátránya meg hogy 29/33 helyett 32/34 ft/perc a hívás díj.
Bár az Extra kedvezmények-ből ha kiválasztod az Extra Percdíj-csökkentést, / hálózaton kívüli percdíjakra/ akkor lehet 32ft a percdíj. -
djculture
félisten
válasz
Mr.Csizmás #20182 üzenetére
Na ezt te tudhatod csak , teljesen különbőző a két tarifacsomag. Médiamánia csomagba net is van a másikba nincs. /Eco-nál 195 Ft / 10 MB a net külön fizetve/ A médiamánia havidíja duplája a másiknak, cserébe a 34/38 ft/perc helyett 29/33 ft/perc a percdij.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #15740 üzenetére
Samu S5230 van. Van rajta tiltólista. Szóval mehetne a dolog csak érdekel, hogy ki a franc lehet az.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #15738 üzenetére
Már dobtam neki. Nincs se rosszakaróm se olyan illető aki ezzel ba...na. Akkor nincs megoldás?
-
djculture
félisten
válasz
Mr.Csizmás #15732 üzenetére
Ja neked vonatod van
-
válasz
Mr.Csizmás #15671 üzenetére
Az szép...akkor megint valami nem stimmel.
-
válasz
Mr.Csizmás #15669 üzenetére
Miért nem?
-
válasz
Mr.Csizmás #15667 üzenetére
Igazán nincs mit!
-
válasz
Mr.Csizmás #15665 üzenetére
Mármint a MobilTV-t? A My-T-ben tudod inaktiválni.
-
válasz
Mr.Csizmás #15663 üzenetére
Szia!
Ha árban ugyanezt a szintet szeretnéd, akkor vagy megmaradsz a MM S-nél, vagy válts át Mozaik S-re.
Ebben a netet "csak" lassítják, illetve kérhetsz 90 SMS-t hálón belül vagy 30-at bárhová. A havidíj itt is lebeszélhető. Bővebben ezen az oldalon találod a díjcsomag ismertetését.
Ha pedig nagyon sokat beszélsz, itt tudsz választani a kedvezmények közül.
(Ha a váltás mellett döntesz, akkor előtte a MobilTV-t inaktiváld!) -
Nietzsche_
tag
válasz
Mr.Csizmás #14514 üzenetére
Egy kis kiegészítés:
kisebb mobilnettel is megnézheted egyébként az előbb linkelt árlistában, 4050-es csomag helyett te fizetnél cirka ~2400-t...
Promóciós első három hónapban meg 1230-at...
Ha összeregisztráltatod a T-home-ot és a T-mobile-t, akkor onnantól Magyar telekom szinten egybe gyűjtöd a pontokat (T-home és T-mobile) és a tablet vásárlásba is betudod váltani a T-home szinten összegyűjtött pontjaidat...
Abból a szempontból is okos dolog ez, mivel ha alapesetben nincs a neveden T-mobile-os aranykártyás előfizetés akkor az összeregisztrálás után már egy 'integrált' telekom aranykártyával rendelkezel, ami feljogosít akár arra is, hogy kamatmentes részletre elvidd a tabletet (t-mobile oldalon)...
(ahogy látod ez előfeltétele a tablet/laptop/netbook vásárlásnál a kamatmentes részletnek a mellékelt árlista is külön taglalja az aranykártyás/aranykártyával nem rendelkező ügyfelelet)
-
Nietzsche_
tag
válasz
Üdv
Több lehetőséged is van... Ha új előfizetést nem akarsz kötni, akkor is adott a lehetőség, hogy tabletet vásárolj, akár kamatmentes részletre...
http://www.t-home.hu/lakossagi/extrak/digitalis_otthon/tablagep
Abban az esetben, ha mindenképpen akarsz mobilinternetet is akkor is vannak elég jó lehetőségek...
Felhívnám pl. a figyelmedet a duplanet kedvezményre, ami arról szól, ha van meglévő vezetékes interneted és erre frissen hosszabbítasz hűséget (akár ezt hűségidő alatt is megteheted) akkor összekapcsolhatod a meglévő mobilinterneteddel és lemegy a havidíadból 40% (amég a hűségidő rajta van a vezetékes interneten addig fixen kapod ezt a kedvezményt is!)
Két éves hűség mellett az első három hónapban alapban kapnál két ezer kedvezményt így - bármelyik internetes csomagból - és egy ilyen megoldással egy Net&roll L-t (26 GB adatforgalommal) 9550-nel szemben, te megkaphatnál havi ~5700-ért, Egy Net&roll M-et (16GB adatforgalom) 4195-ért....
Mindezek alapján az árak a következőképpen alakulnának:
-
djculture
félisten
válasz
9940 előleg+ havi 1040
Hűségpontok ott semmire se jók minden hülye kupont lehet venni rajta kb. De amúgy ezt a t-mobile nál is megtudod venni de ott repkednek a 29 ezrek meg ilyen dijcsomagra hűség /MédiaMánia XL 16750 Ft havi díj 2 év hűség/
meg olyanra szavak. -
tjb007
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #14346 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magisk
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG V30 - vezércsel
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest