- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz06
tag
válasz
C4mp3r #67076 üzenetére
Rendben értem. A részletfizetés most elérhető lenne, épp ma váltottam át dominoról havidíjas előfizetővé hogy megvásárolhassam kamatmentes részletre. Aztán közben olvasgattam illetve kérdezgettem hogy elég biztos a nagyobb összeg fizetése mobil előlegként. Így már meg gondolandó részemről hogy megvegyem-e, ha egyből ekkora összeget kell fizetnem akkor inkább gyűjtök még és aztán megveszem egy összegben hogy ne kelljen két évig biztosan fizetnem, én ez a típus vagyok. A havidíjat pedig biztosan fizetném ezért is váltottam , de sajnos ezeket a T nem veszi figyelembe hanem majd dönt maga hogy mekkora összeget kér be előlegként.
-
Bob18
csendes tag
válasz
C4mp3r #66967 üzenetére
Köszönöm a válaszod így már érthető.
Ezzel kapcsolatban még kérdésem az lenne, hogy melyiket érdemes választani, hogy úgymond legolcsóbbra jöjjek ki havonta? A telefon részlet+díjcsomag egy árba legyen kb, vagy a telefonra inkább többet fizessek és a díjcsomagra kevesebbet?
Valamint mennyire valósak az adatok, ezt úgy értem, hogy Telekom boltban tudnak más lehetőséget is ajánlani?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
C4mp3r #66890 üzenetére
"hogy rohadtul senki nem tud semmit, mindent a gyartora fognak, hogy csak toluk fugg mikor lesz megint."
Ez nem gyártóra fogás, ez az Apple bevett gyakorlata.
A forgalmazó tudja, hogy ma-holnap-valamikor jön egy szállítmány, de az Apple nem közli, hogy mit küld, lehet, hogy csak szürke modelleket, lehet mást is.Az Applenél nem úgy megy, mint más normális gyártónál, hogy rendelek X darabot, s megmondja, hogy 5 nap múlva landol nálad az X darab. Ez lenne a normális.
De mivel az Apple mindenben egyedi... Ezért ott máshogy mennek a dolgok... A Telekom rendelt X eszközt, az Apple nem azt mondja, hogy 1 hét múlva landol az x darab, s mindenki örülne, hanem akár napi szinten szállít 1-2 darabot, amíg meg nem lesz az X darab...
Érdekes, hogy az meg sem fordul egyik Apple rendelő fejében se, hogy beolvasson az Applenek(chat, e-mail, stb), hogy miért ilyen agyament módon szállít... Mindenki a szolgáltatót okolja... Pedig a szolgáltató a legkevésbé tehet róla, nem raktározhatja a kapott készletet, 1-2 nap alatt vásárolhatóvá kell tennie vagy jön az Apple szerződés miatti büntetés, amit nem akar vállalni senki, inkább mindenki szívjon, az Apple baromsága miatt.
Az, hogy valaki elhappolja előled, arról te tehetsz, mert azt azért mégse várd el, hogy csak délben tegyék fel, mert neked akkor jó. Az meg se fordult a fejedben, hogy az Apple milyen idióta, hogy csak 1-2 darabot küld a Telekomnak(amikor ekkora kereslet van???)... De a Telekom hibás, mert kitette (ahogy az Apple-lel kötött szerződésben vállalta) és eladta, amit kapott.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
C4mp3r #66890 üzenetére
Ja live csetet én is nyomtam egy Anitával vagy kivel, tegnap délelőtt, aki arra kérdésemre, hogy
- mikor várható készlet?
- folyamatosan kaptunk telefonokat
- akkor mért nem tudok 1db-ot rendelni?
- háát most csak 16gb-s van, ragaszkodik a 64-gb hez?
- nem ragaszkodom jó nekem a 128-as is
- sajnos most csak sima 6-ot tudok rendelni nagyobban
- ezt látom a webshoppban is köszönöm a kimerítő válaszokat.és mindezt úgy, hogy atom gyépés 10-évesnek nézik az embert. (Vagy esetleg a csetes kolléga retard csöppet, de ilyet nem szabad feltételezni)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
C4mp3r #66887 üzenetére
+másik hsz
1430, üfsz, verni az asztalt. black friday akcióban is ez volt velem, olcsósított S4-et "vettem", amit aztán érdekes módon töröltek készlethiányra hivatkozva, délután 14 órakor, de másnak még este 18h-kor is sikerült rendelnie. naszóval ki kell hisztizni, ha már van rendelés, vagy kosár, hogy ez bizony az enyém, és ne hivatkozzanak holmi webshop hibára
-
Fr3eWar
őstag
válasz
C4mp3r #66887 üzenetére
Ja reggel óta megjelenik aztán eltűnik a rose gold.
Gondoltam, hogy végigkattingatom azt is hogy milyen átvételi lehetőségeket hoz fel a végén, de inkább hagytam a csába. (neked miket ajánlott fel? volt kiszállítás is vagy csak pár üzlet? Írtam most egy levelet nekik kíváncsi vagyok mit reagálnak.Egyébként voltam itt a helyi kecskeméti T-ponban, mondták hogy áááá itt majd 3-4 hét múlva lesz bármilyen 16/64/128/puls 6s, most csak a főbb központokban van ami : Debrecen, Pécs, Szeged, Budapest-Allee.
Attól tartok én is, hogy nem fog menni a rendelés.
16gb van start óta kakilásig, de 64/128 zéró.. -
csababarca
őstag
válasz
C4mp3r #28675 üzenetére
60 dollár sem vészes. De ha jól értelmezem, akkor a 15 szám hívható korlátlanul?
igazából nem is a hívás a lényeg, hanem 1-2 emberrel sms-ben tartani a kapcsolatot. illetve netezni szeretnék, ha úgy van.
szóval ha korlátlan net elérhetőséget ad, 3gtől kezdve 4Gig,akkor az parádé ennyiért -
MarioAna
senior tag
válasz
C4mp3r #28664 üzenetére
ez jónak tűnik, és akkor ha a 60dolláros pakkot veszem, M.O-ra és USA-ban is telefonálhatok (ergo ~13kforintért), ha jól veszem ki, és még a számom is megmarad?
Illetve, ha két hónap után nem töltöm fel vagy fizetem, akkor gondolom nincs hűségszerződés-szegés vagy ilyesmi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged