- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
r3dsnake #91801 üzenetére
Tudnak róla, már legyűjtötték az érintetteket, s rövidesen (nem kell tenni semmit) érkezik a függetlenítésről is az sms.
Pont ilyen esetekben történik (garanciális csere/fődarab csere), ezek sokszor a gyártói szervizek készletéről történő cserék, ugyanazzal a szoftveres/függő környezettel, ami eredetileg is volt a készüléken.
Egy kis türelem lesz szükséges még ez esetben.
-
-
Akelaus
senior tag
válasz
r3dsnake #91554 üzenetére
Közben megnéztem az egyéb készülékeknél mit írnak. Pl. a Nokiáknál csak a sim kártyát kell betenni, majd beírni a kódot. Akkor ott még telefonálni sem kell? Úgy voltak vele, inkább kiadják a kódot, mint még azok miatt is fennakadás legyen?
Igaz ott is sikerült elírniuk: "Helyezdd be egy Telekom SIM-kártyát" -
tsteve
senior tag
válasz
r3dsnake #90725 üzenetére
hivatalosan a Telenor is csak 2 mbitet vállal, azaz fenntartja a jogot a korlátozásra... ha nem találkoztál eddig ilyen jelenséggel akkor gratulálok, szerencséd volt.. én a balaton parton láttam 1 mbit alatti sebességet is gyakran a telenor kártyás előfizumon augusztusban...
-
tsteve
senior tag
válasz
r3dsnake #90713 üzenetére
a hwsw írt róla hogy az új korlátlan csomagban 2 mbit/s-ra van lassítva a p2p.. gondolom rákérdeztek erre, s nem az ujjukból szopták...hogy automatikusan alkalmazzák-e vagy csak havi X GB után, az persze más tészta... az eredeti kérdés ugyanis a torrent lassításra vonatkozott...
-
Vangelis
félisten
válasz
r3dsnake #89738 üzenetére
Még most sem értem, hogy aki teheti miért nem ment már át eddig.
Nincs hűség bármikor vissza is lehet jönni.
Telekom egy fos lett tényleg.... mit akarnak ezek.
Telenyomort sosem szerettem (mondjuk dpi-ben náluk vagyunk pár éve, hűség nélkül) , de most Ők csinálják szinte a legjobban a netes csomagot.
-
-Maci-
addikt
válasz
r3dsnake #88494 üzenetére
Elvileg nem szűnik meg, ha Te nem módosítod. Előnyben vagy, mert Te már tudod, hogy hol a buktató.
Én, mikor segítséget kértem a Telekomtól, ajánlották a MobileS dígycsomagot+4GB netet. Azt viszont nem mobdták, hogy a díjcsomag váltással bukom korlátos netet. Így viszont ők is buknak egy régi ügyfelet.
Sajnos az Asszonyt is magammal rántottam a mélybe. Ő 512MB-ról váltott 1GB-ra és bukta el a korlátozott netet. Sajnos még tavaly aláírt 2 év hűséget, úgyhogy neki még van 1 bugyirózsaszín éve. -
b.daniel
senior tag
válasz
r3dsnake #88281 üzenetére
2 év alatti végig next csomagok voltak, 20ert az XL 6 giga net volt, most 10 giga. Next M simonly árban most 4 giga van,ott 1 vt. Most én nyilván nem akarok itt megtèriteni senkit,meg meggyőzni a saját igazamrol, de nem véletlenül olyanok a csomagok amilyenek. Magukban is versenyképesek, annyira biztos mint a korábbi nextek (azonos ár cserébe kicsit több szolg.) Ha pedig van otthoni,ami ugye a célja lenne a T-nek akkor pedig kifejezetten jók az árak és kedvezmények
Amúgy örülök ha feldobtamkis mosolygas sosem árt
-
jozsi252
veterán
válasz
r3dsnake #87767 üzenetére
Nem tudom mégis mi a franc okozhat ilyen hibát nálam. Ha a telefonnal lenne valami akkor az összes weboldal rossz lenne, illetve akkor se javulna meg amikor bentről lecsatlakoztatnak a hálózatról, márpedig amikor lecsatlakoztatnak és a telefont újraindítom, akkor tökéletesen megy a böngészés.
Elég érdekes formák vannak azért a T-nél bent.
- Mikor először felhívtam őket, akkor az emberke próbálta bemagyarázni nekem hogy a korlátlan böngészési opció csak addig él amíg van adat egyenlegem. Ha lefogy akkor lassítva lesz a netem, ezért nem tudom használni. Mondom a T oldalán le van írva hogy akkor is tudok rendes sebességgel böngészni amikor lefogy az egyenlegem. De hogy úgy van ahogy mondja, jól van rendben.
- Ma meg a hölgy azzal jön hogy a multimédiás tartalmak miatt nem jönnek be weboldalak. Mondom ha már arról van szó, akkor épp a youtube-on miért tudok filmeket nézni?? Jó hogy bent sincsenek tisztában a dolgokkal.
-
-
k-adi
nagyúr
válasz
r3dsnake #87692 üzenetére
A számlázás a forgalmazott adatmennyiség alapján történik. A limit elérése előtt értesítünk, és a limit elérésekor az adatforgalmat azonnal automatikusan leállítjuk.
A limit átlépése után természetesen lehetőséged van további internetezésre is, ebben az esetben ismét választhatsz roaming adatdíjcsomagjaink közül.le van írva
-
tsteve
senior tag
válasz
r3dsnake #87448 üzenetére
létezik ilyen, de nem a te esetedre.. az opciókat jogosan zárja ki a telekom.. igaz más cégek az opciók egy részét is engedik, de ez más tészta, ez inkább a verseny miatt van...de pl. a domino díjcsomagokat (pl. a Netplusz) sztem nem lenne szabad korlátozniuk belföldre...
dijcsomagoknál valóban létezik a 7.7 eurós szabály... azaz pl. egy 10 gigás belföldi csomagot ami pl. csak 6000 ft-ba kerul, jogosan korlátozhatnának 4 gigára eu-ban (durván 1500 ft-onként jár a min. 1 giga) -
tsteve
senior tag
válasz
r3dsnake #87441 üzenetére
sem az opciók (pl. korlátlan tematikus, vagy Maraton opció) sem a Netplusz csomag nem használható eu-ban... dominósoknak csak a world gprs limit van 2.75 ft/mb díjért
(a Netplusz csomag ügyét Nmhh még vizsgálja beadványom nyomán, mivel azt opcióként és díjcsomagként is árulja a telekom, díjcsomagként kb. dupla áron)a Telekom jó szokása szerint megint jogászkodni próbál hogy kibújjon az eu-regulació alól bizonyos dijcsomagok esetén is...
-
totron
addikt
válasz
r3dsnake #85972 üzenetére
Akkor ugye az ÁSZF és a kollektív fórumtudat szent jegyében abban maradtunk, hogy dominósok számára nem nyírták ki a korlátlan böngészési opciót, előfizetésesek számára pedig igen. Legyünk pontosak, ha kérhetem és ne az legyen, hogy a prepaidesek a senkik, a számlások meg az istenek. Már csak a dezinformáló hatás miatt se.
-
Sanki
addikt
-
tsteve
senior tag
válasz
r3dsnake #85592 üzenetére
egyébként nem csak a Telekom hűségesei "szívták meg" hanem az összes szolgáltató összes hűségese, hacsak valami baromi nagy kedvezménnyel nem vett új telefont az illető éppen... várható volt hogy elindul a nagy "csodatévő" digi nélkül is egy kisebb lavina.. ami persze nehéz helyzetbe hozhatja a digit is majd, ha egyáltalán elindul itt valaha 202x-ben, s a távközlési adó miatt (ha marad az adó) nagyon nem tudnak már túl sokat faragni itt ők sem...
-
btz
addikt
válasz
r3dsnake #82633 üzenetére
Már tudok olyan esetről, hogy az illető 2-3 napja megrendelte a Korlátlan közösségi opciót, de ma jött neki az SMS, hogy lemondta a szolgáltatást (még 30 napig használhatja, de utána már nem).
Ebből én úgy veszem ki, hogy nem csak lezárásra kerül az opció, hanem egy az egyben megszűnik, aki megrendelte május 1 előtt, az használhatja még 30 napot. -
AliasB
senior tag
válasz
r3dsnake #82970 üzenetére
Én az ésszerű adathasználatról beszélek
Szerintem nem életszerű, hogy valaki nem tud addig tárolni pár fotót meg videót amíg hazaér és rögtön több GB adatot fel kell töltenie
ha egész nap csak fotóznék a telefonommal akkor sem telne meg a telefon memóriája + a 64GB memóriakártya
meg tényleg rögtön meg kell nézni egy filmet a kis telefonon
ez nonszensz már ne is haragudj
Meg nem lehet otthon több száz megát lefrissíteni mert addig összedől a világ
pont erről írtam, hogy elég lenne ésszerűen használni
-
goop
őstag
válasz
r3dsnake #82970 üzenetére
Hasonlóan én is, két kártyás telefon egyikben telenor dpi 3 Gb net, másik next s atk + korlátlan böngészés, nekem mindig legyen netem, és tudjak telefonálni.
@AliasB: nem tudom te mit nézel, mert pont a telenor az ahol fillérekért vehetsz netet, akár feltöltősként is. -
válasz
r3dsnake #82706 üzenetére
Azt ne felejtsük el, hogy azok a telenoros csomagok homenet csomagok, és benne van az ászf-jükben, hogy helyhez kötöttek, tehát előre megadott címen (cellában) működnek, csak ezt "átmenetileg nem nézik". Egyszer ha úgy döntenek, hogy mostantól de, akkor nem szólhatsz ellene semmit, lesz egy plusz otthoni neted. És a telenor, az telenor, csinált már érdekes dolgokat.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
r3dsnake #82633 üzenetére
Telekom suppor a korlátlan böngészés opcióra:
Igen ezeknek a díjcsomagoknak, szolgáltatásoknak az értékesítését lezárjuk, de azon ügyfeleinknek, akik jelenleg is igénybe veszik továbbra is biztosítjuk addig, míg ki nem kapcsolja a szolgáltatást vagy nem vált új díjcsomagra, valamint amíg kivezetésre nem kerül.
-
Deck
titán
válasz
r3dsnake #82591 üzenetére
Nagyszerű. Bár engem nem érdekel a díjcsomagom csak a mobilnet. A lassításos net arra pont elég volt régen, hogy fórumozz, Messenger, Telegram, Whatsapp, Email stb. Aztán a korlátlan böngészés opció szuper lett, minden gyors, Youtube, gdrive letöltések, böngészés, instagramm, face, stb.. Ez a kedvencem és erre megszünik és majd ha eléred a xGB-ot akkor simán lekapcsolnak.
-
btudos
nagyúr
válasz
r3dsnake #82365 üzenetére
Az EU-ban fehasznalhatosagot ugy kell erteni, hogy az egesz EU teruleten biztositottak azok a feltetelek, mint itthon. Tehat ha itthon korlatlanul telefonal valaki belfoldi iranyba, az az EU teruleterol is korlatlanul telefonalhat Magyarorszagra. Az adatkeret is ugyanugy felhasznalhato, mint itthon.
-
-
Éne
tag
válasz
r3dsnake #78677 üzenetére
Tényleg lehet alkudni??? Nekem lejárt 1 flottás előfizetés hűsége (társkártyával együtt) illetve a net&rol l (szintén társkártyával) és hamarosan lejár az IPTV és a madzagos net. Kihez kellene fordulnom ha egy Honor8-at szeretnék némi kedvezménnyel megszerezni?
Eddig a listaárnál jobbat senki nem tudott adni.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
r3dsnake #77795 üzenetére
"A Next S, M (fő- és társkártyás) díjcsomagok tartalmazzák a Telekom Wi-Fi Fon Alap csomagot, azaz a szolgáltatás belföldi használatát, amennyiben a díjcsomagot új előfizetésként vagy a Telekom Wi-Fi Fon szolgáltatás bevezetése után, magasabb díjcsomagra történő váltással használod."
Most váltott/vagy vásárolt Next M csomag?
-
SUPREME7
őstag
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
r3dsnake #74578 üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy a surf 150mb kerete csak valami aktiv csomag mellett használható.
890 forintért NapiNettel használható a Surf.Ha a korlátlan opció mellett elfogy a 150mb keret utána napi 195 ft lesz a megújulásig.
Persze ha garantáltan nem lesz más forgalom csak a korlátlan opcióba beletartozó, akkor megérheti.
-
taip
senior tag
válasz
r3dsnake #74495 üzenetére
Én is mobilnetet használok fixen telepítve egy Alcatel W800Z stick-kel, de az nem alkalmas semmi ilyesmire. Ha "rendes" routert használsz, amibe bele tudod dugni a stick-et, akkor a port konfigurálás lehetséges, ott viszont a nem publikus IP lehet a gond. Legalábbis nekem a router 100-zal kezdődő IP-t szokott kijelezni, amiből én NAT-olásra következtetek. Eddig nem volt nagyon fontos a publikus IP, de érdekelne engem is, hogy lehet-e kérni.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
r3dsnake #74491 üzenetére
Ha 30+ napot el tudsz tölteni dominoban(ugye 30 nap után lehet csak visszaváltani) utána elvileg új előfizetésnek számít.
Ha van valami akció ami csak új előfizetőkre érvényes és érdekel, akkor megérheti.
Esetleg előtte megpróbálhatod 1430-on felmondani az előfizetést, hátha ajánlanak valami jó megtartási ajánlatot, ha nem akkor pedig a végén mondod, hogy inkább nem megszünteted hanem átváltasz dominora.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -45% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 Mini 128GB Bontatlan! ÚJ! Független! 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest