Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Beindult a Galaxy S25 képhenger
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
-
Befutott a Realme P2 Pro és a Realme Pad 2 Lite
ma Indiában újrázik egy már ismert készülék új név alatt. Ívelt OLED kijelző és a Lytia szenzor korrekt áron.
-
Új bemutatón a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed
gp Hamarosan visszatérnek a teknőcök, jövő hónapban érkezik az új játék.
-
A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
ph A halkított kapcsolókkal szerelt, kábelmentes termék három színben választható, és igen hosszú üzemidőt ígér.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz Gabesz87 #93047 üzenetére
Azt elfelejtette mondani, hogy a havidíjból is lemenne 25%? (neki ha csak egy előfizetés van a nevén, akkor ilyen kedvezményt jelenleg nem kap).
Az otthoni csomag kedvezményezi a mobil előfizetés havidíját....
EGYÉBKÉNT:
A black friday - nyerj egy S8+-t DEX modullal - játszékszabályzatából kiderült, hogy a játékra jövő héten is lehet regisztrálni (egészen csütörtök 23:59 percig) Ez a gyakorlatban szerintetek mit jelenthet?
Elmondanám a gyakorlatot:
Tavaly is volt ba'bum a hivatalos black friday-nál, s azt nem csak online, hanem üzletekben és Call Centeren keresztül is lehetett kezdeményezni... ez csak ilyen magyaros bohóckodás, hogy a BF előtt is kamunapozunk.
Kitudja, hogy annak a játéknak a játékszabályzata mit jelent, de jelenthet bármit...
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz Soulfly842 #93052 üzenetére
Ezt nem mondta, de amúgy én a honlapon úgy láttam, hogy 20% jön le előfiezés meglévő mellé bevonásával, viszont csak új előfizetésnél.
eladó: Asus TUF Gaming K3 mechanikus bill.
-
Soulfly842
addikt
válasz Gabesz87 #93053 üzenetére
Azt írtad, hogy Magenta 1-es vagy. Akkor gondolom valószínűleg a sima 4 szolgáltatásos verzió (vez tel., internet, tv, mobil), ha igen, akkor nem így van.
Mind a te előfizetésedre, mind az átírással átvett előfizetésre jár a 25% kedvezmény az otthoni tripla jogán. Nem csak új előfizetéssel, hanem a meglévőre is. Egy a lényeg, hogy új portfóliós csomagban kell lennie - tehát ez teljesül.
Okosság:
1, Ha a magenta 1-es családi mobil opció miatt kéred az átírást, akkor díjmentes
2, Csak akkor lehet átírni ha,
a, Mindketten jelen vagytok személyesen (csak közjegyző általi, vagy ügyvéd által készült és ellenjegyzett meghatalmazás esetén nem kell csak ott lennie a másik félnek)
b, Ha van rajta készüléktörlesztő, akkor azt nem lehet átírni (magánszemélyről-magánszemélyre átíráskor törlesztőt nem lehet átírni - csak magánszemélyről jogi személyre!)[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz Soulfly842 #93054 üzenetére
Ezért imádok telefonon ügyintézőkkel beszélni, mert szerintem akárhányat hívok, mind mást mondana
Igen, a 4 szolgáltatásos Magentám van. Csak mondjuk azt nem értem, miért nem egyben fizetem Külön jön a mobil, és külön az otthoni szolgáltatások számlája. Vagy ez így normális?
Az alatt mit értesz, hogy új portfóliós csomagban kell lennie? Páromnak is Mobil M van + 1 GB nete. Tehát a net a jelenlegi 0,5/2/6 GB-ból kéne hogy legyen? Vagy maradhat az 1 GB?
Ezt elmondta azt hiszem, hogy mikor díjmentes az átírás, ill. hogy személyesen kell. Na mondjuk erre nem tudom mikor fog sor kerülni, mivel babánk van, úgyhogy nem fogunk isten tudja mennyit ücsörögni az üzletben.
eladó: Asus TUF Gaming K3 mechanikus bill.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Gabesz87 #93055 üzenetére
időpont foglalással nem kell ücsörögni az üzletben, kb. mész-jössz (én eddig mindig 1 percet vagy kevesebbet várakoztam, ha volt időpontom.
Az új portfóliós a Mobil Hang + Net csomag, a Mobil M + 1 GB teljesen jó, december 1-ig az 1 GB csomag is aktív csomagnak számít, utána nem tudom, hogy át kell-e váltani.
A számla rendben van, hogy 1 otthoni és 1 mobil jön.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Gabesz87 #93055 üzenetére
Hidd el, én csak a tényeket írom
Maradhat az is, de az áfa változásokkal jan.1-től gyakorlatilag ugyanannyit fizetnél... (18% áfa helyett 5%-ra változik az internetes csomagok ÁFA tartalma).
Technikai okai vannak, eltérő számlázási rendszerekben működik a kettő. Így egy számla nem készülhet róla.
Regisztrálj egy Telekom fiókot és ahhoz mind a mobilt, mint az otthonit hozzáadhatod és ezt követően, ha mobilról, vagy a weboldalról telekom fiókkal lépsz be, akkor egyben fogod látni a számlákat és akár egyszerre, egy tranzakcióban is fizetheted mindkettőt.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Továbbra se jelzi az online felület az netcsomagot? Nekem még mindig csak a Mobil L csomagot jelzi, mobilinternetnek meg annyit, hogy „választható”...
Más: a NET15GB hogyhogy 8GB ?
[ Szerkesztve ]
-
hypp01
tag
Sziasztok!
Egyszerűen meg kell osztanom vagy inkább ki kell adnom magamból a dühömet.
A mai nap láttam meg , hogy a Samu s8-t előfizu hosszabbítással korlátlan beszélgetés+2gb internet mellett 0 Ft-ért azaz 22*0Ft-ért el lehet hozni. El is kezdtem a megrendelést minden sínen volt, mikor oda értem , hogy fizetendő 11479 ft előfizetői díj helyett 227.040 Ft ami átvételnél fizetendő.
Ohhh mondom valamit elrontottam, kezdtem elölről.
Ugyan az volt a végeredmény. Elkezdtem a chat programban csevegni egy kollégával aki jelezte, hogy az egész megváltozott. Ki kell fizetni a mobil előleget ami az esetemben 227.040 Ft és az szépen amíg el nem fogy addig nem kell havi díjat fizetnem. Jeleztem , hogy ez a hirdetménnyel ellentétes , mert nem az van oda feltüntetve, hogy te hülye fizesd ki a telefont előre.
Csatolom a képeket, amúgy szinte mindegyik telefonra igaz amit nem korlátlan fullal veszed meg.
Panaszt tettem természetesen amit tudom hogy fognak kimagyarázni
Jelzem mindenkinek ez egy ÁTVERÉS[ Szerkesztve ]
Kemény vagyok, mint a kiszáradt gumicukor
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Az új net csomagokban, ahol van + korlátlan alkalmazásként viber, messenger ott az ezekben küldött képek bele számítanak a keretbe vagy nem?
-
norberto_th
aktív tag
Meg minden mást is...tapasztalat.
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
hypp01
tag
válasz sultansmith #93065 üzenetére
9éve vagyok ügyfelük... de már nem hiszem hogy sokáig
Kemény vagyok, mint a kiszáradt gumicukor
-
Soulfly842
addikt
Bocsánat a 'nevesítésért':
'Gyerekek', célszerű befáradni egy Telekom üzletbe
[ Szerkesztve ]
-
Indian74
senior tag
Pontosan, mi is így csináltuk, és sikerült 0 Ft ért kihozni a kiszemelt készüléket.
NAGYPAPA
-
törölt tag
Az előleggel hetek óta bajok vannak, személyesen menjetek be.
-
Soulfly842
addikt
Valamit, valamiért. A legtöbb - Telekom Saját üzlet - mobiltudósok egyből segítenek beüzemelni (Bár az itteni fórumozók zömének ez okafogyott ); de ott a helyszínen kipróbálhatod, s valós,működőképes dolgokat adnak a kezedbe. Megnézheted, kipróbálhatod, láthatod a készüléket annak, ami...
S ha sikeresen választottál, akkor a 72 órás csere ugyanúgy él (típus-azonos) készülékre, ha mégsem működne a készülék...
Egyébként sokan nem tudják, de időpont foglalásra is van lehetőség:
A telekom üzletkereső felületén a legtöbb üzletbe:
Vagy a mobil alkalmazásban.
Az üzletkereső a következő napra tud időpontot biztosítani; ezzel szemben az alkalmazás legfeljebb két órával előtte is...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Telekom app nektek sem megy iOS-en?
iPhone 13 Pro Max
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Ha veszek egy "HP 15 NOTEBOOK + DLINK DWM-222" csomagot, akkor erre az usb stickre is él ez a függetlenítés?
Ha igen, akkor azonnal függetleníthető vagy csak ha lejárt a hűségideje?
Vagy lehet tudni, hogy laptopoknál van olyan amelyik mellé automatikusan független a stick amit adnak?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz szabogabor10 #93077 üzenetére
Komolyan nem értem ezt a szerencsétlenséget. Hogy engedhet meg magának egy ekkora cég ilyet. Hol a weboldal nem jó, nagyon sokszor az app nem megy rendesen..
iPhone 13 Pro Max
-
MittuDomain_
őstag
válasz Soulfly842 #93075 üzenetére
Húú az időpontfoglalás.
Tegnap és ma is volt dolgom náluk (WestEnd ill. Allee); mikor az ember bepötyögi a kódot, és hangosan bemondja a rendszer, hogy "Üdvözöljük online időpontot foglalt Ügyfelünket!", majd mindenki csúnyán néz rád, az megfizethetetlen érzés.
Pláne ma az Allee, olyan 40 várakozó ember nézte, hogy gombnyomás után két perccel már a pultnál állok.Szerk:
Látva a hsz-ed többi részét: Az android app a kettővel következő félórás ciklusra fogad foglalást, messze nem két órára. Pl. 15.26kor 15.30ra nem hagy foglalni, de 16.00-ra már igen. (Pont ma volt vele pozitív diszkrimináció, azaz 14.44kor hagyott foglalni 15.00-ra, még sosem tapasztaltam ilyet, de a hivatalos kettővel következő ciklus már legalább fél éve így van.)[ Szerkesztve ]
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
-Ben-
veterán
válasz MittuDomain_ #93080 üzenetére
Az Allee -ban is van már iStyle?
-
MittuDomain_
őstag
iCentre van, de a hsz-em a Telekom üzletre vonatkozott, ahogy Soulfly-é is.
https://allee.hu/uzletek/icentreSi tacuisses, philosophus mansisses.
-
norberto_th
aktív tag
Korlátlan közösségi média szolgáltatások, NET 2GB, instagram + facebook + waze:
Látható hogy milyen szépen levonja az adatkeretből a korlátlan instagrammot és facebook böngészést, képi anyagokat nézegetve. A szolgáltató karjait széttárja és ennyi. Waze nem lett kipróbálva de ez lényegtelen. Háttérfrissítések kikapcsolva.
Ugye milyen jók az új csomagok?
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
hypp01
tag
válasz vizslakutya #93074 üzenetére
Holnap lesz egy befutásom akkor az egyik boltba
Bosszantó dolog , de megoldom.
Amúgy van több előfizetésem és telefonok is vannak kohozva.De!!!! még mindig az az érdekes ezzel a dologgal , ha full korlàtlanra akarom kihozni a telefont akkor 0Ft.
Hiba az èn készülèkemben van.... Vagy nemKemény vagyok, mint a kiszáradt gumicukor
-
jimhun
senior tag
Próbált már valaki függetleníteni telefont az online rendszeren keresztül? Nekem azt mondták 24 is órán belül megcsinaljak. KB 24 óra múlva jött egy SMS, hogy Imei alapján hosszabb időt vesz igénybe a folyamat. Ez mitől lehet?
Köszi -
jeni
félisten
válasz jimhun #93086 üzenetére
Nekem a Nokia 820-ra írta a T szolgáltató olyan 3 hete ,hogy nem tudják kérésemre megadni a kódokat és ezt elküldték a Nokia felé! Az kérdés ha mégse kapom meg rövidesen felléphetek a T felé követelésként,hogy állítsák vissza a gyári állapotot hiszen már lejárt a hűség a és a törvény már kötelezi erre.
-
fornettisuti
veterán
Az megvan, hogy évek óta megszűnt a Nokia, mint készülék gyártó?
Ergo szerinted fog küldeni kódot a nemlétező cég?[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
jeni
félisten
válasz fornettisuti #93089 üzenetére
mint Nokia létezik,az más kérdés,hogy az akkori mobil részleg már nem él csak az újra megalakult részleg.
értelek akkor ilyenkor mi a helyzet?
kártalanít a Telekom?[ Szerkesztve ]
-
Quentin Ruby
senior tag
Fura ez a mobil előleg dolog, amit igazából csakis a telefon előfizetésére lehet felhasználni. Nincs benne a részlet, szóval a telekom arra szedi, hogy mint valami biztosítékként szerepeljen a történetben. Teszem azt az iPhone X esetében a legolcsóbb díjcsomag mobil nettel 3200ft-ra jön ki és erre kér 279 ezer forint mobil előleget, ami már a nevében is megtévesztő, lévén ha mobil előleg, akkor a mobil részlet fizetés-re miért nem lehet felhasználni? Ha viszont nem lehet, akkor miért ez a neve? Miért nem számla előleg? De ha be is szedi, mire használja addig, vagy mi történik vele, ha a 3200ft-os 2 év hűség egybe csak 76800Ft? Konkrétan parkoltatja a pénzed - 200.000ft, vagy fialtatja, de még véletlenül sem arra használja, ami a "mobil előleg" szóból így elsőre az embernek leesne.
[ Szerkesztve ]
CAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
-
jimhun
senior tag
válasz fornettisuti #93089 üzenetére
Attól még fuggetlenitik. Én a vodafonnal fuggetlenitettem a Nokia 520-at két hete. Illetve bevittem 2 hete és tegnap jött egy ajánlott levél a vodafontol a kóddal, ami tökéletesen működött is.
Pedig a telefont 2014-ben vettem.[ Szerkesztve ]
-
hypp01
tag
válasz Quentin Ruby #93091 üzenetére
Úgy veszem észre, nem csak én futottam bele ebbe a problémába.
Bemegyek itt Miskolcon az egyik boltba, nem a legnagyobba mert ott tudom, hogy korlátozott képességűek dolgoznak...Kemény vagyok, mint a kiszáradt gumicukor
-
betyarr
veterán
úgy látom,hogy már az app is mutatja a netes fennmaradó adatforgalmat,meg a hang egyenleget.nekem három szám is hozzá van csatolva a T fiókomhoz,de akármit csinálok,csak az egyik számhoz tartozó egyenlegeimet mutatja.miért
-
Zsoo80
tag
Én is belefutottam, hogy függetlenítés kérelmezésekor ( gariban cserélt iPhone7), az imei szám nem található a rendszerben. Elinditottam a dobozon levő (az előző kicserélt) imei számra, és igy a cserélt telefon független lett.Kár, hogy ezzel a módszerrel az ügyfélszolgálaton nincsenek tisztában....
-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.
-
Kbali
nagyúr
válasz norberto_th #93084 üzenetére
Feljelentetted már őket végre vagy még minden nap beírod legalább kétszer?
-
norberto_th
aktív tag
Suhanc.
Még le fogom írni nyugi, amint lesz fejlemény. Ezért jár itt az ország mert a sok naív ember hagyja magá átcseszni, milyen szerencse, hogy én nem tartozok közéjük.
Más. Végre mutat mindent a myTelekom, így ez a része helyrejött, de az app a céget minősíti. azon agyalok, hogy ha feljebb váltok a 6GB-ra lenne e változás?! Mert ott már mással is tudnám használni pl messenger.
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Most költöztem be egy albérletbe, ahol 3-an lakunk. 3 külön szobás.
A lakásba Telekom van bekötve, IPTV-s megoldás van a lakásban.
Viszont az én szobámba nincs behúzva a kábel.Van arra lehetőség hogy egy Telekomos szerelő bekábelezi az én szobámba is UTP kábellel a dolgot, hogy működjön?
Van itthon egy Telekomos set-top-box ami az előző lakóé volt, csak egy másik szobában lakott, ahova be van húzva a kábel.Köszi!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz tothjozsi96 #93099 üzenetére
1414-en kérj árajánlatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP Elite X2 G8 (A31PSE8) - ÚJ - 13,3" üzleti notebook/tablet - i5, Touch, 450nit, WWAN Mobilnet
- HP Envy x360 14-fc0156ng - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Intel Core U5, 16GB, 512SSD, TOUCH
- Sony Xperia 5 III ELADÓ!!!
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Hohem iSteady M6 gimbal Kit
- SHARP EL-501T tudományos számológép 12 digit 131 tudományos funkció, 10+2 számjegyes (1 soros), D.A.
- Sennheiser HD 400S fejhallgató
- Vörös lézer pointer red laser pointer
- Al-ko BC 223 L-S II Classic benzinmotoros fűkasza
- Samsung Galaxy Watch6 44mm, makulátlan,1 hónapos, sok-sok gyári garancia , plusz szíj, tok
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen