Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Képek, árak, fotók és még videó is érkezett az X200 családhoz
- Akciófigyelő: Októberi ajánlatok a Honortól
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Szenved a Samsung 3 nm-en
Hirdetés
-
Kivásárolhatják az Ubisoftot
it Jót tett az árfolyamnak, hogy a jelentések szerint a Tencent és a Guillemot kivásárolnák az Ubisoftot.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Az utóbbi évek leginnovatívabb mini PC-je készül
ph A Lunar egyben kínál szinte mindent, de amúgy tényleg szinte mindent.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
-
legenda
amennyiben vissza is igazolják, úgy valóban annyiért kell adniuk.
sok webshop megteszi, hogy a megrendelés után csak egy e-mail érkezik a visszaigazolás helyett, mondván hibás az ár, a valós ár x ft, ilyenkor még megtehetik, szoktak is élni a lehetőséggel, de itt nem történt ilyen, sok embernek kiszállította a szolgáltató az elcseszett áron a készüléket.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
a hibázó t-s dolgozó esetlegesen tudna mesélni, hogy bár az lett volna...
az s3 lte már fut egy ideje a kínálatban, szépen le is akciózták az s4 közeledtével, sokat engedtek az árából, olcsóbb lett, mint a sima s3, utóbbi meg nem ellenfél az új típusnak.[ Szerkesztve ]
-
legenda
a mozaik s díjcsomag 5400 ft, ha nem forgalmazod túl, tehát csak adott keretig telefonálsz, üzizel...stb.
utóbbi számítás miként jött ki?
mert a lumia 920 készülék 1 év hűséges előfizetéssel, és 1 év hűséges mozaik s díjcsomaggal webshop útján - most 20% kedvezménnyel - 131 472 ft, ami mellett még 12 hónapig fizetned kell a mozaik s díjcsomagot, tehát 12 * 5400 ft.
az 1 év leteltével 15 e ft ellenében függetlenítik - ha addig ez az ár nem változik.[ Szerkesztve ]
-
legenda
ja, hogy még az elírt áron?
akkor igen, valami 78 e ft, és mellette 12 * 5400 ft, ha csak az 5400 ft-os keretig forgalmazol beszélgetést és üzenetet, valamint adott még mellé díjmenetesen egy extra kedvezmény a hat közül; link
arra kell figyelni, hogy legyen elég az 500 megabyte adatforgalom, mert a bővítésért már fizetni kell, viszont az 500 megabyte leforgalmazása után csak lassítás van, túlforgalmazási díj nincs.
ami még fontos; A díjcsomagok havi díja 100%-ban lebeszélhető alapdíjas hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásra, illetve felhasználható SMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön. - tehát minden más többletet eredményez, hiába férne még bele az 5400 ft-ba![ Szerkesztve ]
-
qamu74
őstag
Szia!
Sajna nem tudom igazolni, mert anno nem kaptam róla semmilyen papírt!
Nem is idegesítem már magam vele,nem akarok infarktust kapni miatta............
Megvárom az értesítő sms-t, addig nem foglalkozom az üggyel.
Hirtelen haragú vagyok,hamar fel tudom húzni magam,ráadásul szívritmus zavarom van ez nem jó párosítás!
Úgy hogy nem idegesítem magam ezzel az üggyel,megvárom a 17.-ét és az értesítő sms-t! -
Zeki
nagyúr
-
A@ron
tag
Move XS csomag + NetPlusz XL = 50 perc hívás/SMS, túllépés esetén 38/40 forintos perc/SMS díjjal számlázódik, illetve 3 GB+30 MB net benne van, túlforgalmazás esetén díj 0 Ft, 32/32 kbit/s-re lassít. Ára online fizetés esetén 1990+2290 = 4280 Ft/hó, személyesen, csekkel kedvezmény nélkül 4580 Ft/hó. Számlázás perc alapú.
-
club1
veterán
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/internetes_ugyintezes/mit_szeretne_elintezni
Dominó ügyintézés rész, utolsó menüpont. -
-
Ákinard
aktív tag
Tiszta sor, ezért nem is háborgok. Tudom, hogy picike piac vagyunk, tudom, hogy katasztrofális adózási környezetben élnek, Nem is várom el hogy 1 forintért (értsd jól) lehessen mindent vinni, ahogy Amerikában látjuk évről évre.
De akkor nem kell BF-ezni...
Meg káprázatos észbontó ajánlatok, nyomatva egy hónapja. Regisztrálj előre, összes adatod, anyjaneve 3 példányban elkérve
Közben meg ahogy korábban írták, felseperték a raktárat, és az megy ki... -
fornettisuti
veterán
Az megvan, hogy évek óta megszűnt a Nokia, mint készülék gyártó?
Ergo szerinted fog küldeni kódot a nemlétező cég?[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eredeti játékok OFF topik
- Hobby elektronika
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az utóbbi évek leginnovatívabb mini PC-je készül
- Revolut
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe IR kamera gar
- Ps5 Lemezes
- ThinkPad P52 15.6" FHD IPS Xeon E-2176M Quadro P2000 16GB 512GB ujjolv gar
- ÚJ HP 250 G10 - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - 2+ év Garancia
- iPhone X 64GB Silver Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3705
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen