Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
-
De jól néz ki a Moto G75 kékben!
ma A szolid fekete változat is lebukott. Nem lesz gond a kamerával és a tapadással.
-
Úgy tűnik, hogy jön a Horizon Zero Dawn Remastered
gp Hivatalos bejelentést még nem kaptunk, az amerikai korhatár-besorolás oldalára került ki az új kiadás.
-
Újabb analóg billentyűzettel bővül a Keychron kínálata
ph A cég rövidesen megjelenő, vezetékmentes újdonsága két alapkivitelben választható, és az egyiket fával díszítették.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quentin Ruby
aktív tag
válasz Quentin Ruby #419 üzenetére
tárgytalan.megoldódott
CAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Quentin Ruby #422 üzenetére
Azért kérdeztem csak, mert a Pannonál is ez a módi -sajnos...
Xiaomi 13T
-
Ricardo
titán
válasz Quentin Ruby #424 üzenetére
Szolgáltatók között van számhordozhatóság, szolgáltatón belül nincs
-
evR
aktív tag
válasz Quentin Ruby #455 üzenetére
jaja. ez így van. hitelbírálatnak csúfolta a hölgyikém.. illetve lehet egyfajta kauciónak is gondolni. a teljes történethez hozzátatozik, h nem vagyok még csak kb fél éve T-s előfizető. egyik T-mobile értékesítésben dolgozó haverom azt mondta, hogy új előfizetőnél előfordul, h hirtelen kérnek bizonyos összeget. a igazsághoz hozzátartozik, h 2 előfizu van a nevemen, és a kettő együttes összege haladta meg azt a bizonyos (és számomra titkos) összeget.. akkor azt mondta a csajszikám, h 36.000,- pénzecske adók nélkül. hozzátartozik az is a dologhoz, h. a két számra meg van rendelve az ''oda-vissza plusz'' kedvezmény (mármint h egymás között). aztán a lezárt egyenleg (a megrendelt és valós kedvezményekkel együtt) nem volt 30.000,- se... érdekes. na mind1! befizettem a 30.000,-et, remélem majd köv. hónapban pontosítanak illetve korrigálva lesz olyan módon, h levonják v. vmi.
''...trend a lelke mindennek...''
-
1430
senior tag
válasz Quentin Ruby #460 üzenetére
Akkor talán még inkább érthető, miért figyel ma (2 évvel később) a Forgalomfigyelési csoport az új előfizetésekre! Mára már sokat fejlődött a T-Mobile a csalás gyanú kiszűrésében is.
Arra, hogy a csalónak miért engedték a vásárlást, mikor Neked nem sokkal előtte nem, nincs egyértelmű magyarázat, legfeljebb az, hogy a hitelbírálatban lehet némi szubjektivitás... De ugye végül nem fizetteték ki veled a kárt?!
[Szerkesztve]''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
hypp01
tag
válasz Quentin Ruby #93091 üzenetére
Úgy veszem észre, nem csak én futottam bele ebbe a problémába.
Bemegyek itt Miskolcon az egyik boltba, nem a legnagyobba mert ott tudom, hogy korlátozott képességűek dolgoznak...Kemény vagyok, mint a kiszáradt gumicukor
-
jeni
félisten
válasz Quentin Ruby #93118 üzenetére
az utolsó az még érthető is normális dolog
bár a hátránya,hogy akkor magasabb T-s előfizetés csomagot nem nagyon vesznek az emberek.
amúgy ezért nem veszek a Vodás előfizetéssel vodánál telókat mert ott még a vitamaxos csomagban is drágák a többi bolti áras telóknál legalább 15-20000Ft-al. -
zoli62
addikt
válasz Quentin Ruby #93118 üzenetére
Tehát kaptál egy hivatalos piár választ anélkül, hogy kivizsgálták volna. Nekem még ennél is jobban tetszett, amikor ügyintéző akart meggyőzni arról, hogy a májusban bevezetett új Mobil díjcsomagok díja kedvezőbb, mint akár az eggyel korábbi Nexté.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megszűnik az első két Ryzen generáció támogatása a Ryzen Masterben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Netfone
- Építő/felújító topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen