-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quentin Ruby
senior tag
válasz Monster256 #93113 üzenetére
Újra indul az adósbesorolásod, mikor megint Telekomos lettél. Ez nem is annyira gáz, a 115-ös mobilelőleg annál inkább.
Kaptam hivatalos választ arra, hogy ez a hihetetlen mobil előleget most komolyan, vagy csak viccnek szánják:
Amennyiben továbbra is magas előleg jelenik meg az online shopunkban, javasoljuk, hogy
- a korábbi termék helyett tegyen kosarába egy alacsonyabb listaáras terméket
- ha egy vagy több folyamatban lévő részletfizetése van, várja meg legalább egynek a lejáratát
- vásároljon egyösszegű fizetésselAz utolsó lehetőség egyszerűen fenomenális
CAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
-
Quentin Ruby
senior tag
Fura ez a mobil előleg dolog, amit igazából csakis a telefon előfizetésére lehet felhasználni. Nincs benne a részlet, szóval a telekom arra szedi, hogy mint valami biztosítékként szerepeljen a történetben. Teszem azt az iPhone X esetében a legolcsóbb díjcsomag mobil nettel 3200ft-ra jön ki és erre kér 279 ezer forint mobil előleget, ami már a nevében is megtévesztő, lévén ha mobil előleg, akkor a mobil részlet fizetés-re miért nem lehet felhasználni? Ha viszont nem lehet, akkor miért ez a neve? Miért nem számla előleg? De ha be is szedi, mire használja addig, vagy mi történik vele, ha a 3200ft-os 2 év hűség egybe csak 76800Ft? Konkrétan parkoltatja a pénzed - 200.000ft, vagy fialtatja, de még véletlenül sem arra használja, ami a "mobil előleg" szóból így elsőre az embernek leesne.
[ Szerkesztve ]
-
Quentin Ruby
senior tag
na most akkor erre mondok egy történetet.
2 évvel ezelőtt kiküldött a T-mobil egy számlát 140.000ft-ról amiben szerepelt egy telefon részletfizetési hátraléka és egy valag beszélgetés.
Na most tudni kell, hogy ezelőtt egy hónappal az 6-os éjszakai járaton a körúton késsel felszakították a kabátomat és megszabadítottak 50.000ft-tól és az irataim is ott figyeltek a labló bácsinál.
Na most szerencsémre következő nap felismerve az elveszett értékek hiányát elmentem a rendőrségre, feljelentést tettem, jegyzőkönyv miegymás.
Ez még nem is olyan nagy baj(relatíve),de én a rablás előtt szerettem volna a saját személyi igazolványommal venni mobilt meg előfizut,de nem hagyták mondván hogy 2001-ben volt egy nagy összegű tartozásom és feketelistán vagyok.Mondom jól van, egyszer csak kikerülök onnét addig marad a vodafone.
Na erre történt meg velem később a szitú, hogy az ellopott személyi igazolványomra valaki jópofán vett egy mobilt részletre, és nekem küldözgették a számlákat.Persze bementem jegyzőkönyvel miegymással tisztáztam magam, mondjuk ez sem ment egyszerűen, a Petőfi Sándor utcában annó nagyon sok IQ hadvezér volt, mostanában jobb a helyzet.
Mindegy el tudtam intézni ez a lényeg.
Tehát kérdés.
A figura aki ellopta a tárcámat, hogy tudott vásárolni, és hogy tudott ekkora számlát csinálni nekem, ha van ez a hó közi limit átlépési dolog??? A részletre vett mobil kb 70.000ft, a többi a beszélgetés volt.CAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
-
-
Quentin Ruby
senior tag
egyébként a tré mobil nem tervez 50net es és a 2GB díjcsomagok között legalább 2 lépcsőt?
Mondjuk egy 200MB és és egy 1000MB-ost?
ez az 50-es túl kicsi, a 2GB-meg még véletlenül sem tudom kihasználni...CAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
-
Quentin Ruby
senior tag
kössz de nem találgatnék,de ha mégis van lehetőség hogy megvegyem miért nem lehet alapból.
Ja meg ha már felhoztad,akkor leírhatnád, ha meg ciki akkor jöhet priviben.CAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
-
Quentin Ruby
senior tag
válasz Viktor0610 #423 üzenetére
mikor mondta nekem a csajszi a petőfi sándor utcai t-mobil egységben alig kaptam levegőt...
igazán nem értem hogyha már nem lehet megtartani a régi kártyát akkor legalább a számot lehetne vinni de nem...tiszta vicc...CAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
-
Quentin Ruby
senior tag
válasz Viktor0610 #421 üzenetére
na a történet az, hogy nekem volt egy dominom.
na most azt márciusban átvittem előfizuba,és úgy gondoltam hogy most kötök rá egy hűséget,de nem hagyták.
Gyakorlatilag úgy tudtam elhozni a telót, hogy vettem egy új előfizut és a régit felmondtam.
érdekes megoldás 21. század elején...
állítólag nem megoldható hogy a régi számot terheljék be....
na ezen a részen nálam megált az értelem....CAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
-
Quentin Ruby
senior tag
válasz Quentin Ruby #419 üzenetére
tárgytalan.megoldódott
-
Quentin Ruby
senior tag
hi mindenkinek!
Kéne egy kis info.
Mégpedig, hogy vennék egy telót de a t-mobilnál jelenleg egy sima előfizetői kártyával rendelkezem.Teló nélkül vettem anno 2-3 hónapja nem is volt rajta soha hűségszerződés.
Megoldható erre a jelenlegi kártyára hogy aláírjak 24 hónap hűséget és elvigyem a telefont úgy hogy ne keljen még1 előfizetést vásárolnom?
Mindenkinek előre is köszi az infótCAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest