Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok, kérnék egy kis segítséget, Romániában vagyok, like s dijcsomagom van. Se SMS-t se hívást nem tudok se indítani se fogadni. Mobilneten megy hiba nélkül. Mit kéne aktiválni hivasokhoz?
-
tsteve
senior tag
válasz vwpolopg #88552 üzenetére
előfizus vagy tehát nem kell aktiválni a roaming-ot, alapban aktív az esetedben.... próbálj egy kézi szolgáltató választást, hátha egy másik szolgáltató esetén működik a hanghívás is... végső esetben az ügyfélszolgálat tud segiteni: +36 1 447 4444 külföldről (kérj kölcsön egy működő telefont valakitől, vagy próbáld voip-n keresztül hívni ezt a számot)
[ Szerkesztve ]
-
JDMKid
tag
A domino maraton ugye megy külföldön, EU-n belül? Ezzel nem trükköznek remélem.
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
kondás
tag
Meg tudnátok mondani a Maraton 500 MB csomag használatához be kell állítani valamit a telefonon?
Nem megy a mobilnet. Az ügyfélszolgálattal semmire se jutok.
Azt mondják elhasználtam a keretet, holott a telekom fiókom még 475 MB felhasználhatót jelez.
Kaptam egy SMS-t, hogy NAPINET-tel netezzek, napi 180 FT-ért, de azt nem szeretném használni, ha van ez a Maraton.
Tiszta káosz. -
tylerddd
veterán
Erre valaki esetleg?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tsteve
senior tag
válasz kondás #88557 üzenetére
ha nem domino fix dijcsomagban vagy, akkor valóban kell vmi időszaki díjas csomag is a maraton "alá", hogy működjön... a napinet elvileg ilyen, s tudtommal akkor vonódik csak a napi 180 Ft, ha használod is, ami nem kötelező ... gyakorlatilag ez is egyfajta "technikai" net ebben az esetben... de pl. domino fix dijcsomag esetén erre a bűvészkedésre nincs szükséged, alapból be van kapcsolva itt már a technikai net, s egyszerűbb a helyzet..
a legegyszerűbb megoldás az (ha neked nem gond), hogy áttérsz domino fix-re, s akkor a napinet nem játszik...[ Szerkesztve ]
-
1egaly
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
-
tsteve
senior tag
válasz MK VII #88561 üzenetére
nincs az a kedvezmény, ami miatt függő készüléket vennék bárkitől is.... sztem ma már minimum a kétkártyás független készülék, két külön szolgáltató kártyájával... a második lehetőleg egy angol kártya legyen, azok eléggé roaming képesek bárhol a világban... de a legfontosabb érv az, hogy bármikor kerülhetsz vészhelyzetbe itthon vagy a nagyvilágban olyan területen ahol csak 1 szolgáltató érhető el, és azon épp nem tudsz roaming-olni függő készülék esetén
[ Szerkesztve ]
-
vbbb
addikt
Sziasztok!
A domino feltoltokartyas mobil internetet lehet hasznalni regebbi, peldaul Huawei E173 usb stick-el?A telenor mukodott igy Mobil Partner-t hasznalva, de ez nem akar.
Tegnap kapcsoltattam be a szolgaltatast a mar meglevo SIM-en es toltettem ra penzt a 4GB-os adatcsomaghoz.A boltos azt mondta atalakitotta adatcsomagga es mukodni fog ahogy szeretnem. SMS ertesites csak a feltoltott osszegrol kaptam es arrol, hogy valami Domino Most opcio hasznalatra kesz.Ez utobbi micsoda, szerintem ezt nem kertem.
Ez egy normal meretu SIM amit nem internetkepes telefonban hasznaltam eddig, szoval ott nem tudom letesztelni.Az okos telefonom microSIM-es.Ja, probaltam megnezni a telekom-os fiokomba mi van, de ott meg nem enged elofizetest hozzaadni, szamot regisztralni. Ha probalnam azt irja a felhasznalo felfuggesztesre kerult, bar tudok hivasokat bonyolitani tovabbra is. Erdekes.
-
1egaly
aktív tag
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Kacsolat pontokat be lehet váltani Domino feltöltésre?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
choco01
addikt
Hali.
Van ma valami tervezett fejlesztés vagy más? Mert reggel és most is van hogy 1-2 óráig se térerő mobilon ,se kapcsolat a t-home szolgáltatásoknál..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
r0by
addikt
A Telekomos androidos appban meg lehet nézni, hogy a maraton adatforgalom hol tart? Nem találom sehol.
Vagy csak a weboldalon lehet megtudni? -
veterán
A maratont "mindenhol" meg lehet tudni, app-ban elég jól látható helyen jelzi normál esetben, mindjárt a főoldalon, bejelentkezés után. Weben pedig bejelentkezés után az Áttekintés oldalon ki kell nyitni a Felhasználható adat sort.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Telekomos flottán nem működik EU-ban a díjcsomagban foglalt mobilnet, hívni lehet vele. Van valami módja ennek?
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
dptrsk
Topikgazda
válasz CHIPman #88576 üzenetére
A flotta keretszerződés hogy rendelkezik erről az adatforgalomról?
Díjcsomagba foglalt adatkeret vagy adatkeret opció, mi van a számlán?
Az, hogy te benne foglalva kapod nem biztos, hogy technikailag is benne van alapból.
Készülékben a roaming adathasználat engedélyezve van?
APN beállítások megfelelőek? (ha külön céges APN van, lehet, hogy az csak belföldi használatot enged)Flotta kapcsolat tartó mit mondott, amikor jelezted neki?
Sajnos flottás kérdésekben, itt nehezebb választ adni, mivel egyedi csomagokról, külön feltételrendszerről van szó.[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
&(#88575) dptrsk:
Kijelentkeztem, aztán újra be, de még mindig ez fogad a főoldalon:
Szétnéztem már hatszor az egész appban, de nem találom sehol.
Persze a telekom.hu-ra belépve látom, de egyszerűbb lenne az élet, ha az app-ban is látnám.
Két hetes a sim, az esetleg nem lehet az oka? Úgy értem, hogy még az alap 1GB-ot használom, ami a simmel jött. -
veterán
Ja hát akkor azt mondd, ne beszélj maratonról, az más
Az "ajándék" 1 GB-t nem látod, csak weben.
Én úgy oldottam meg, hogy mobilon asztali nézetre kapcsoltam a böngészőm és ott jelentkeztem be.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
_q
addikt
Sziasztok!
NETPLUSZ S esetén jelenleg van bármiféle plusz költsége, ha elfogy a 200 MB havi adatkeret? Arra gondolok, hogy fél éve még kb ha elfogyott lassították. Most ha elfogy akkor fizetni kell érte, ha többet akarunk? Mert külföldi roaming-os nyaralás alatt használtuk, nagyon kevés maradt a 200 MB-ból, majd itthon a maradékot elhasználva egy üzenet jött, de nem SMS formájában: adathasználat elfogyott díj ellenében használható tovább.
-
vbbb
addikt
válasz 4Grider #88568 üzenetére
Megoldottam, de nem volt egyszerű. Mivel régi az USB-s modem, nem volt rendben a drivere. A Windows 10 alá Windows 8.1-est kellett hegeszteni. A korábbi Mobil Partner-t is le kellett cserélni. Ja igen és megtaláltam közben, hogy internet vagy internet.telekom-al lehet kapcsolatot létesíteni. köszi
-
-
lufi7
aktív tag
válasz robertone2 #88540 üzenetére
A vodatol rendeltem egy tutis kartyat, feltoltottem egy ezressel es kaptam ajandekba 4 Gt.B netet.
Most kint vagyok Romaniaban es tokeletesen mukodik.
Mondjuk az igaz, hogy nekem dual simes telom van es a sajat szamomon is elerheto vagyok."Csak szóljatok mindig 5 perccel a gól előtt"
-
goop
őstag
Baranya déli részén, elszállt a 4G, halvány 2G van, de még mindig jobb mint a Telenor, ahol semmi sincs. Mind a kettő kártyám roamingol, de szép látvány.
-
depe95
tag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy mi vonatkozik arra, hogy ha külföldi számot hívok (spanyolország), viszont a hívott szám tulajdonosa Magyarországon tartózkodik (tehát a telefonja a magyar hálózaton van elvileg)?Mekkora plusz költséggel jár ez?
-
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Előfizetésről feltöltőkártyára váltottam a számom. Kaptam 1GB internetet és 80 perc ingyen hívást. Elfelejtettem megkérdezni, ezért itt teszem fel a kérdésem. Ez felhasználható bármely EU tagországban? Nyaralás közben nem jönne rosszul, viszont tudom, hogy jó néhány egyéb kedvezmény csak belföldön érvényes, ezért lennék rá kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Windows 10
- Sorozatok
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest