Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
veterán
Érdemes megnézi milyen hozzászólások vannak a Facsén csak, az új T-s díjcsomag reklámhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Új telefonom lesz, ami már nano simet kezel. Mikor a jelenlegi telefont vettem, akkor abba kértem micro simet a hagyományos helyett és ingyen cserélték, megmaradt a számom. Ez 2015 novemberében volt. Ha most nano simre cseréltetem a kártyámat, akkor azért már fizetnem kell vagy az is ingyen lesz?
-
Hege1234
addikt
ezeket az új csomagokat mindenkinek cserélik vagy
csak akik most váltanának T-re ?én most
domino Fix-en vagyok
és van domino mostom is 06.30 -igengem is átpaterolnak az új csomagba vagy ilyet nem csinálnak ?
(van rajta annyi pénz hogy meglépjék)az az elképzelésem hogy
veszek 4gb netet és ami pénz van rajta abból tudok majd telefonálni és sms-ezni úgy mint régen
vagy az új csomagokkal most ugrott minden ? -
veterán
-
Met
nagyúr
-
btudos
veterán
Marad minden ahogy van. Én gyorsan feldobtam még a Netplusz XXL-t is (Like S mellé), az XL-hez képest minimális a felára, de így egy darabig nem gondolkodom azon, merre tovább, ha netről van szó.
Az kérdés, hogy az eddig aktivált kiegészítő opciók meddig lesznek aktívak, de az alap csomagokat még évekig viheted magaddal amíg a Telekom meg nem unja, és át nem vált valami újabb csomagba.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Mobil M díjcsomagom van, amiben a hálózaton belüli hívások ingyenesek.
A telekom oldalán ezt találtam a bue mobil irányú hívásokról.
Eszerint az is hálózaton belüli, azaz ingyenes.
Ez valóban így van? (tapasztalatra lennék kíváncsi, tudom az van oda írva...)
Nyugodtan hívhatok blue mobilost, nem fogja számlázni más mobil hálózatként?Köszi
-
kory24
őstag
Köszi mindenkinek infót!
-
Gee_-
tag
Sziasztok
Hűség hosszabbítással rendeltem egy telefont pár napja holnap kéne megérkeznie ha minden igaz, vásárlás státusza: Szállításra vár
Szükség lesz még adategyeztetésre?
Ha holnapra ígérték akkor holnap fogom megkapni vagy még lehet hogy csúszni fog?Szállításkor csak a telefont kapom meg és a garancia meg a számlát a weboldalon tudom majd letölteni? vagy papír alapon is megkapom a telefonnal együtt?
-
Brandynew
őstag
https://sg.hu/cikkek/it-tech/124999/4g-halozaton-tovabbitja-az-adat-mellett-a-hangot-is-a-telekom
Én ezt most nem értem. Miért csak meghatározott készülékeken érhető el ez a 4G Hang? Ehhez valami spéci szoftver kell, nem elég a 4G-képes mobil?
-
polonic
félisten
válasz zsoltzsolt #84772 üzenetére
Itt egy lista, a devices résznél.
Nem tudom, mennyire frissítik. De azért van jópár.Persze a Telekom még más feltételeket is szab. Állításuk szerint későbbiekben a nem náluk vásárolt készülékek is használhatóak lesznek a 4g híváshoz.
[ Szerkesztve ]
-
Indian74
senior tag
Azt szeretném megtudni,hogy a domino sim kártyát meddig lehet aktiváltatni??
Mert kb 3 hónapja nem lett beaktiváltatva.NAGYPAPA
-
polonic
félisten
válasz matthewKER #84777 üzenetére
Nincs más technológia 4G hálózaton való híváshoz, mint a VoLTE.
-
matthewKER
tag
válasz polonic #84778 üzenetére
Azt tudom, hogy nincs más technológia, csak a VoLTE. Arra céloztam, hogy olyan verziót implementálnak elsőként, ami jelenleg még a Samsung csúcskészülékekre redukálja a támogatott készülékek listáját (egészen pontosan Exynos (7, ami most kimaradt), 8 és 9 chipkészletre).
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Arról már van valami iránymutatás az ASZF-ben, hogy a Domino csomagokhoz rendelhető Maraton NET csomag külföldi használatát hogyan monitorozzák és mikor korlátozzák?
Pl. ha valaki külföldi nyaralás előtt nem sokkal rendeli a Maratont, itthon 10-20 MB-ot használ róla, majd kimegy külföldre nyaralni.
Nem lenne jó, ha éppen valahol külföldön nyaral az ember, akkor elzárják a csapot, mondván, hogy magasabb a külföldi használat, mint az itthoni...
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
tsteve
senior tag
válasz Donki Hóte #84782 üzenetére
a maraton is csak opció (s mivel a szolgáltató nem jelez külföldi használhatóságot) ezért jelen állás szerint roaming-ban nem használható a Maraton a jun. 1-i domino Ászf alapján
az alaphelyzet ugyanis az, hogy az opciók és bónuszok nem használhatók külföldön, hacsak ezt a szolgáltató külön nem jelzi, s a Maraton esetében nincs ilyen jelzés Ászf-ben[ Szerkesztve ]
-
nmy1212
tag
Sziasztok!
Valakinek sikerült már a még hűségidős előfizetését ezekre az új "moduláris" csomagokra lecserélnie, kötbérfizetés nélkül?
A chat-es ügyintéző azt írta hogy amit néztem arra megoldható és csak a 2 év indul előről.
Előtte írtam az ügyfélszolgálatnak emailt is, tőlük ma jött a válasz hogy mindenképpen kiszámlázzák a kötbért de még a telefonét is...Üdv!
-
nmy1212
tag
válasz tsteve #84786 üzenetére
Igen abban biztos voltam hogy drágábbra nem fognak haragudni.
Ezt írta még a chat-es ügyintéző:
"Ha ezt a csomagot kéred, akkor a tarifakategórián belül maradsz, minden kötelezettség nélkül átválthatsz erre a csomagra."
Jelenleg egy next M csomagom van, de abszolút nem használom ki a beszélgetés részét.
Erre szerettem volna váltani: "Mobil L + 10GB " itt ugyan van árban különbség lefelé, de nem jelentős.Üdv!
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata? Webshop! Április 28-án vettem fel Pick-Pack pontról az Online rendelt telefont és még az nap visszavittem! Mennyi idő alatt iktatják ki a rendszerből? Mert még mindig ott van ha belépek az oldalamra! 0 Ft-ért hoztam el!
Köszi!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
tsteve
senior tag
válasz nmy1212 #84790 üzenetére
az un. "tarifa-kategória" szerinti váltás (ahol lehetett régebben párszáz ft-tal olcsóbb csomagra is váltani) csak élő (nem lezárt) csomagok közt működött korábban is... tudtommal legalábbis... persze lehet hogy tévedek, majd cáfolnak itt, ha rosszul tudom... és akkor a kategóriára és nem a konkrét összegre vállaltál hűséget
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz nmy1212 #84790 üzenetére
Viszont akkor nem lehet olyan sok a kötbér.
Őszintén szólva nem is értelek. Kötöttél egy Next M-et 15000-ért havonta, és így kicsengetsz 96000 forintot a havidíjban két év alatt a készülék árán felül, csak hogy legyen telefonod, miközben magát a csomagot ki sem használod. Erre nem is kell mondani semmit, önmagáért beszél.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
dptrsk
Topikgazda
válasz radi8tor #84795 üzenetére
Mivel 18% lett az internet ÁFA-ja ezért különszedték a benne foglalt internet árát, hogy arra érvényesüljön a 18% a 27% helyett.
Move S-ben van 200MB internet ez annak a hozzávetőleges ára.
Így van egy hang havidíj egy internet havidíj s a kettő összege a lebeszélhető, mint ami eddig is volt. -
radi8tor
MODERÁTOR
Oh, köszi. Valóban ki adja a két sor összega a havidíjat.
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest