Hirdetés
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Hirdetés
-
Súlyos büntetést kaphat a Meta az apróhirdetések miatt
it Miközben a Google sikeresen fellebbezett egy 1,49 milliárd eurós EU-s büntetés ellen, a Qualcomm bírságát pedig csökkentették, épp most róhatnak ki a Metára egy gigantikus büntetést.
-
Megjött a Logitech G PRO X Superlight 2 "ergonomikus" változata
ph A weben egyre szaporodó képek és videók eléggé ezt sugallták, és a hivatalos bejelentés is megvolt.
-
A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
gp Megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk, a Kickstarter kampány szeptember 24-én indul.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalis
senior tag
Telekom adózott eredménye Bár csak a szolgáltatás mértéke is ennyire eredményes és európai színvonalú lenne.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
tsteve
senior tag
válasz gianone #83650 üzenetére
ebből amit írsz egyáltalán nem következik, hogy pl. a lezárt dijcsomagok perckeretei is lebeszélhetőek lesznek, EU-n belül, roamingban...ilyen nem következik ebből
a másik az, hogy igenis van kiskapu:
https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/roaming-tariffs"Operators are not obliged to offer roaming with all tariffs, but if they do, they must apply these price caps"
ez bizony egy kiskapu a lezárt csomagokra is, csak olvasni kell tudni..
fölösleges erőlködnöd, úgysem hiszem el, hogy létezne ilyen kötelezettség a lezárt csomagokra....a Three sem hülye, meglépte volna korábban a módosításokat már, ha lenne ilyen kötelezettsége a lezárt csomagjaira...de nem lépte meg, pedig EU-s országról beszélünk
júniusban minden kiderül..remélhetőleg
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
http://europa.eu/youreurope/citizens/travel/money-charges/mobile-roaming-costs/index_en.htm
These price caps apply to everybody – unless you have opted for a specific service or package. Of course, your provider is free to offer you cheaper rates, so it pays to look out for good deals.
Szóval, "kivéve, ha" (unless)...természetesen itt lesznek páran, akik a lezárt csomagok tarifáit nem fogják majd "specific"-nek tartani..én erősen annak tartom ezeket..ezért is várjuk ki a júniust.
részemről befejeztem...a tények nem hangzottak el...csak vélemények és értelmezések
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz tsteve #83655 üzenetére
Akkora balhét csapsz, mintha a világ sorsa ezen állna. Én spec nagy ívben tojok a roamingra, nem járok külföldre, de ha mennék évi egyszer esetleg, akkor is kibírnám azt a pár ezer Ft plusz tételt. Kis hazánkban olyan sok embert ez nem érint, akit igen, az megoldja, ha meg nagyon sokat jár ki, akkor vesz kinti kártyát, vagy vált az új díjcsomagra. És igen, szerény meglátásom szerint is minden díjcsomagra, feltöltősre is vonatkozni fog.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Kaptam az új cégemtől egy telekomos flottás simet, nem él. Délben már jeleztem feléjük a problémát, azt mondták, majd aktiválódik. Na még mindig nem. Gondolom én intézkedni nem tudok, így max ha hétfőig sem megy fel hálózatra, akkor a cégem reklamálhat. Amúgy mennyi időnek kellene ilyen aktiválásnak lennie?
-
radio100jozs
őstag
Mivel még május 1-ig működnek a régi csomagok rendelhetőség/váltás terén, így akkor osztva, szorozva ma át is váltottam az ATK Next S csomagot az ATK Next M-re. Így a havidíj 8310 Ft/hó 2 évvel, és korlátlan belföldön minden (beszéd, sms), és van benne 1 GB net, és még a nyárig felszámítják a romaing többletdíjat.
Ja meg a Fon WiFi is használható ezzel.De ami lényeges, nyártól már roaming helyzetben is korlátlanul beszélhetek vele az EU-ban, mert eltörlik a többletdíjat.
A képbe meg itt jön be az új csomagok, hogy milyen átverés, mert ezt az opciót jelenleg csak 11000 Ft.ért kaphatnám meg.
Ezért is átejtés, hogy eltörlik az aranykártyás csomagokat, mert akinek van lehetősége, azoknak az új csomag csak is drágább lett, na meg úgy mint nekem is az lenne, mert csak egy SAT TV-m van, így most emiatt vagyok ATK-s, de az új csomagokban meg 0% kedvezményt kaphatnék, mert legalább 2 otthoni szolgáltatás kéne, és nem egy.
Ha majd lesz telekom vezetékesben, mert elméletileg fejlesztenek mifelénk is, akkor meg úgy is Magenta lesz az egész, de addig marad ez.
-
Lucifer6280
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémába futottam bele, hogy nem tudom megnézni a számláimat.(Eddig ment, és be is tudtam fizetni az online felületen, meg alkalmazásba is láthatóak voltak a számlák.)
Az előfizetés az én nevemre lett íratva és ehhez lett hozzá rendelve társkártya illetve telefon is lett kihozva. Ebből kifolyólag új jelszavak lettek csinálva, mind fiók mind folyószámla szinten, viszont azóta a számlákat nem tudom elérni, egyfolytában ezt az üzenetet kapom: "Hiba történt a kérés feldolgozása közben,Technikai hiba" hiába próbálkozok az alkalmazáson vagy az online webes felületen.
Valaki találkozott-e már ilyennel? Ha igen hogyan sikerült megoldani?Segítségetek előre is köszönöm!
Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
-
thiclyoon
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehet azt beállítani, hogy ne kapjak mindig SMS-t, ha belépek a Telekom alkalmazásba mobilon vagy a telekom.hu-n számítógépen? Kerestem, de nem találtam, és azért furcsa egy kicsit, mert más Telekomos ismerőseim nem kapnak mindig SMS-t, pedig nem állítottak be semmit
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
őstag
Pff ez a Telekom folyamatosan visszafejlődik, komolyan mondom. Venni akarok egy tartozékot erre már a megrendelés végén benyögi, hogy "A kosárba tett termékek csak azonnali átvétellel vásárolhatóak meg.", persze az ország másik felén Hát akkor fulladjanak lószarba.
-
Deck
titán
Tegyük fel veszek egy dominos sim-et vagy van.
Ha ehez nekem van mobilnetem és Május elsejéig bekapcsolom a korlátlan böngészés opciót akkor marad is ugye?A dominosoknál is kikapcsolás lesz vagy lassítás?
PS5
-
Carline
őstag
-
dptrsk
Topikgazda
válasz radio100jozs #83658 üzenetére
Mobil XL + 1GB
Nem tudom hogy számolsz, de ha jelenleg ATK vagy, akkor
8800ft, dupla otthoni vagy másik mobil mellé
8250ft, tripla otthoni vagy Magenta1 mellé.
11000ft, ha semmi más telekom szolgáltatásod nincs, vagy csak 1.Most olvasom csak SAT TVd van, akkor értem miért 11.000 forinttal kalkuláltál, szerintem ha kérted volna speciális esetben(nem tudsz más otthonit kötni) megadták volna azt a kedvezményt, hogy 8250et fizess.
Egyébként érdekes, hogy még telefon szolgáltatása sincs arra a telekomnak.
Egyébként sokan csak azért kérnek tv mellé alaptelelfont, hogy az összhavidíj olcsóbb legyen.[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Ha régi Nextes díjcsomagról aminek még tart a hűségje egy drágább kombinált díjcsomagra újítok, akkor mellé telefont is tudok vásárolni hűségben?
You are not prepared.
-
CoolMan
MODERÁTOR
tsteve és gianone a cicaharcot legyetek szívesek befejezni! Köszönöm.
-
Indian74
senior tag
És ez is igaz???
"NetPlusz L
A NetPlusz mobilinternet-csomagokat 2017. május 1-jétől lezárjuk. Így azok a jelzett időponttól már nem választhatók új vagy meglévő előfizetéshez sem. Ajánljuk új Mobil díjcsomagjainkat választható internettel 400 MB-tól 30 GB-ig!"Ha én NetPlusz L-röl váltok,PL: NetPlusz XL-re,és ha visszaváltanék május 1 után,már nem lehet változtatni???
Ha így van,nagyon érdekes.[ Szerkesztve ]
NAGYPAPA
-
Indian74
senior tag
válasz dptrsk #83681 üzenetére
Kösz a válaszod.
Akkor a trééé nagyon komolyan nyomja,így szerintem ránk kényszerítik hogy csomagot(kat) váltsunk,ha persze ha önmagunknak nem tetszik valami.
De javítsatok ki ha nem jól mondom.
Én Move XS csomagban vagyok hozzá egy kis NetPlusz L internetcsomag.
Ha én változtatok rajta,mehetek át ÚJ díjcsomagokba ???
Ja és újból KÉT ÉV hűségidő???
Hát ez nekem se hogysem éri meg,akkárhogyan számolok,drágább lesz a fizetnivalom,és terméseztessen aláírtam 2 évet,abból még van hátra 14 hónap KB.[ Szerkesztve ]
NAGYPAPA
-
dptrsk
Topikgazda
-
goop
őstag
válasz Indian74 #83682 üzenetére
Rosszul érted, mivel senki sem kényszerít, hogy válts, továbbá ha most van a net plusz szolgáltatásod az is marad, amíg le nem mondod, és azt is rosszul érted, hogy új hűség lenne, ha díjcsomagot váltasz, mert az is marad. Egyedül a variálás esik ki, hogy egyik hónap net plusz l a másik hónap meg m.
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Indian74 #83682 üzenetére
lezárt csomagba eddig sem tudtál belépni (visszalépni sem) lezárás után.. ez mindig így volt.. sőt.. az egész világon így működik, nemcsak a telekom-nál... én a helyedben nem változtatnék addig felfele sem (ha hűség alatt vagy) amig nem tisztázódnak a június 15. utáni játékszabályok..
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Telekom ügyfélszolgálathoz ez az email cím megfelelő?
ugyfelszolgalat@t-home.hu[ Szerkesztve ]
Zidoo Z10pro eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
Indian74
senior tag
OOOOOO
Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget,így már érhetőbb a dolog.
NAGYPAPA
-
zsoltie14
csendes tag
Hello
ha május 1 előtt előfizetek a NetPlusz L -re akkor fogom tudni használni a jövőben ezt a havi verziót, hogy belassítják ha elfogy a havi 1GB? Vagy azért vannak az új internet csomagok májustól mert ezt a belassitást akarják eltörölni?
-
erer1000
őstag
lehet te letojod, de én 2 hetente megyek ki Dunaszerdahelyre, úgy azért nem teljesen mindegy hogy fizessek-e +ba , meg hasonló cicók. vagy második sim? akkor is nagy ráfizetés + macera.
a roaming (beleértve az internetet) teljes eltörlése eun belül a legjobb számomra
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
Norb€€€
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne. Múltkor vásároltam Domino Fix kártyát, amihez járt 500 mega net + 40 perc lebeszélhetőség.
Beaktiváltam, regisztráltam is, hozzá is adtam az előfizetést a profilomhoz, viszont ezt a kezdő 500 mega adatot valahol nyomon lehet követni, hogy mennyi van belőle hátra, vagy majd egyszer csak elfogy?
Nem töltöttem még rá semmilyen összeget, ugyanis csak másodlagos kártyának használom e-mailezésre, viszont jó lenne tudni, hogy hol tart. -
radio100jozs
őstag
válasz dptrsk #83665 üzenetére
UPC 29-es körzet, nem Telekom körzet, ezért nincs. Most már pár településen van már Telekom optika, de itt még továbbra sem, de majd állítólag lesz itt is, így abban az esetben Magentába mennék már majd át, azaz internet, TV, Telefon, Mobil. De addig akkor jobb ez az ATK Next M csomag árban.
-
Beca1990
senior tag
A 990Ft-os Fix Extra SIM csomaghoz már nem jár az 1 GB?
Ezt irja a honlap rendelés közben:TULAJDONSÁGOK
Díjcsomag: Domino Fix 25 Ft / perc és SMS
Rendelkezésre állás: 366 nap aktiválástól számítva
Fix Extra SIM-csomagban: 80 perc minden belföldi hálózatba
Mobilinternet: Választható belföldi internetezéshezGRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Itt az új LOGOUT!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- Ukrajnai háború
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- HP ProBook 450 G5, 15,6" FHD IPS, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Nintendo Switch OLED White 64GB + Ringfit Adventure + tartozékok
- Apple iPad Pro 6th M2 12.9" 128GB + Magic Keyboard, Alza garancia 2027-ig!
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titan, 100% akku, garancia!
- AZTECH MM PRO 16III PNP - ISA hangkártya - csere is
- Új Dell 13 Latitude 7340 WUXGA IPS i7-1365U 5.2Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen