Hirdetés
- Mobil flották
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
Hirdetés
-
Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
ma Az iOS és iPadOS 18 és a watchOS 11 is jövő héttől lesz telepíthető azoknak, akik nem vettek részt a bétában.
-
Frissítve! Nézzük élőben a PlayStation 5 Pro bejelentését!
gp Hivatalosan egy technikai prezentációról van szó, de a Sony saját magát buktatta le az új gépet illetően.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Na, nem volt egyszeru, de sikerult felkelni.
Azt nem tudom, hogy uthenger ment rajtam keresztul, vagy kimostak, de itt vagyok ...
Orommel olvasom, hogy mar kint van a "meglepi", mindjart ranezek.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok
Hová lett a kupon beváltós felület a telekom oldalról ?
Van -5000 kuponom, de egyelőre nem látom, hova tudom beírni. -
legenda
válasz Sterilzona #68154 üzenetére
szia,
egyelőre sehová, a fejlesztés óta nem került vissza, jelezve lett, tudnak róla, folyamatban a korrekció.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
fikifiki16
csendes tag
2 db Galaxy S5 mini megrendelve... igaz iphone 5s-t akartam/vártam de ennyiért szerintem a Samsung is megéri
-
Onderon
senior tag
válasz fikifiki16 #68158 üzenetére
s5 mini már akkor lassú volt, amikor megjelent
MÁS:
amikor a telefonos ügyfélszolgálat közli veled, hogy képernyőmentést csinál a problémádról és továbbküldi a kollegáknak, mert "ők még ilyet soha nem láttak", akkor érzed, hogy ez a nap jól indul
[ Szerkesztve ]
-
Garold
senior tag
Mikor rendelted?
Én 30 perce próbálom megrendelni azt a nyavalyás JAM bluetooth hangszórót, de a rendelés véglegesítésekor mindig ezt kapom: "Hiba történt a kérés feldolgozása közben"
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Onderon
senior tag
jelentem a telekom online meghalt. mindenki beért a munkahelyére és leült böngészni.
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
Én nem is látok S5 minit nem a neora gondolsz?
-
vizslakutya
senior tag
Nekem bejönne az Alcatel Idol 3 részletre,de még 14 napom van a cserelehetőségig !
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
migabi24
nagyúr
Valaki segítsen nekem gyorsan, ez a music xs megérné nekem de a spotyfit nem használnánk, az ajándék ebbe a csomagba és a 3990 attól még lebeszélhető? remélem érthető
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.il
aktív tag
az adventi kalendárium értesítő sms díjmentes? az oké, hogy megjegyzik hogy a megrendelő sms díjmentes, de utána a kapott sms-ek után számolnak valamilyen díjat?
-
Derek V.
tag
Sziasztok!
Szerintetek ez megéri a 4ezret,vagy van ennél jobb vétel is?
[link]Kupon gondolom esélytelen,bár Vangelis esetében nem biztos!
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz migabi24 #68168 üzenetére
A Music XS díjcsomagban foglalt havidíj lebeszélhetőség felhasználható alapdíjas Telekom mobil hálózaton belüli előfizetők felé indított hívásra, SMS, MMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön.
forrás: linkSanyi.il; díjmentes.
Derek V.; szerintem megéri, elég jó.
sokan csak azt nézik, hogy a nagyobb mAh értékű másmilyen gyártós olcsóbb, a részletekben nem merülnek el, hogy például azt milyen értékű volt mellett adja le...stb., pedig úgy már másként fest az a jóval nagyobb mAh mutató és esetlegesen közel sem duplája...stb. a "hatásfok", mint akár ennek.[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
Üdv urak.
Van-e olyan telefon az akciós kínálatban ami független? Fateromnak kellene cseretelefon, de ő vodás. Az elvárás annyi hogy droidos legyen, és ne legyen szívlapát méret.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
-
psajti
aktív tag
Üdv valakinek valami ötlete, hogy a 3 nappal ezelőtt megkötött előfizetésemnél mért világít most ott nagy sárga keretben "Az előfizetés korlátozásra került, ezért bizonyos beállítási lehetőségek jelenleg nem érhetőek el." felirat? Telefonálni tudok meg mobilnet is működik meg minden szóval gondolom csak valami hiba van a rendszerben, csak én meg éppen "bizonyos beállítási lehetőségeket" szerettem volna éppen alkalmazni!
-
-
psajti
aktív tag
válasz Soulfly842 #68181 üzenetére
3 nappal ezelőtt kötöttem meg a szerződést szóval szerintem az elmaradás kizárható, ja és most már nem is a saját nevemen üdvözöl a rendszer hanem Orsós Máriaként Egyébként a másik előfizetésem számlája meg már be lett fizetve ki is dobja a rendszer, hogy nincs kiegyenlítetlen számlám.. szóval én ezt most már végképp nem értem
szerk: Sőt ha az e-mail címemmel lépek be ahol összesítve látom az összes előfizetésem akkor az egyik EcoSurf csomagomnál ott van a nevem a számlafizetőnél, viszont az új MusicS-nél meg az Orsós név van ott... WTF ez a Telekom? Most, hogy újabb előfizetést kötöttem náluk meg telefont is vettem stb összesen havi kb 22-23 ezret kapnak tőlem és ez a hála?
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz #45553408 #68182 üzenetére
Én akkor (98) a Siemensnél dolgoztam, nem kellett megvennem mert ilyen S40-es volt a szolgálati telefon, amit adtak (reklámhordozóként használtuk, mert akinek Nokia telót láttak a kezében azt vagy kirúgták, vagy eltörték a kezét , vagy elküldték pszichologushoz
Nagyon rendben volt az a telefon.
előtte S35 volt, ami nem volt színes: -
psajti
aktív tag
válasz psajti #68183 üzenetére
Na jó itt valami rohadt nagy katyvasz lehet, mert minél többet böngészem az oldalt egyre több baromságot találok... Konkrétan a fentebb említett idegen név által befizetett számlák is megjelennek az én fiókomban én ezt már kib...ul nem értem!! Még jó, hogy pont most jön a hétvége, hogy még el se tudjak intézni akármit is. Mi lenne ha felhívnám a nőt azon a telefonszámon ami az ÉN oldalamon még pluszban meg jelenik az Ő neve alatt?
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Sürgősen menj be szerintem egy üzletbe, vagy hívd az ügyfélszolgálatot.
Lehet a forgalomfigyelés csapott le rá, vagy valami más bibi van.
Nem kellene, hogy ott ilyesmi szerepeljen...
Telefonszámmal belépve eléred a szerződést, magát a szerződést milyen néven látod?
Valami nagyon nem jó...
szerk:
Ne hívd fel!Hol kötötted?
Ha az üzletben, akkor sürgősen menj be. És jelezd, hogy itt valami nagyon el lett szúrva.
[ Szerkesztve ]
-
psajti
aktív tag
válasz Soulfly842 #68187 üzenetére
A szerződést a saját nevemen mutatja szóval gőzöm sincs, hogy mi lehet... de akkor holnap elcsattogok valamelyik T-be aztán majd kiderül, hogy mi a halál van...
-
törölt tag
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Tartozék vásárlásánál a hűségpontok felhasználhatók? Úgy rémlik, régebben vettem így a webshopban memóriakártyát. De most próbaképpen betettem egy powerbankot a kosárba, és nem ad fel olyan lehetőséget, hogy pontok beváltása. Vagy valamikor a rendelési folyamat végén van ez a lépés?
-
Vangelis
nagyúr
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
St3ven
addikt
Hasonló kérdést már többször feszegettem, csak a másik oldalról, és sosem kaptam rá megnyugtató választ.
Nevezetesen: mi történik a MyTelekom regisztrációmmal, a benne lévő adatokkal, címeimmel, befizetett számláimmal, ha megszüntetem az előfizetést? Mert ugye egy idő után újrahasznosítják a korábbi telefonszámomat, és az új tulaj be fog lépni vele.
Nem mondom, hogy nálad is ez van, de döbbenetes lenne, ha nem törölnék a fiókomhoz kapcsolt adatokat, és egy vadidegen azokban mazsolázhatna.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
legenda
válasz St3ven #68194 üzenetére
nem lehet azonnal/csak úgy törölni az előfizetés megszüntetése után azonnal a kapcsolódó adatokat és dokumentumokat, hiszen jogszabályi kötelezettsége x ideig tárolni a szolgáltatónak, viszont annak a módja is meghatározott, így azt gondolom, hogy külön hibáznia kell az/egy illetékesnek - a rendszer eseti hibája sem lehetetlen persze -, ha a például egy x hónap után újra kiadott hívószámhoz korábban rendelt adatok és dokumentumok nem kerülnek leválasztásra és azt a következő előfizető is látja a fiókban.
adatvédelem tekintetében, komoly érdekek sérülnek az említett esetben, amit nem szoktak, de nem is lehet egy legyintéssel letudni.[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
nagyúr
válasz St3ven #68194 üzenetére
Nekem telenornál volt ilyen, hogy láttam az előző tulaj minden adatát.
Hónapokig.... azhtámn szóltam és megoldották... igaz az sem 2 nap volt.
Adat nem vész el csak átalakul.
De elvileg lehet kárni az adataid teljes megsemmisítését adathordozóval együtt Vagy valami ilyesmit olvastam valahol valamikor@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
St3ven
addikt
Persze, tárolja még utána a jogszabályi kötelezettségeinek megfelelve, de az előfizetésem megszüntetése után ne lehessen már kívülről hozzáférni ezeknek az adatoknak egy jó nagy részéhez egy darab telefonszám birtokában! Mert ugyebár még a jelszavam sem kell ehhez, hiszen már nem is enyém a fiók.
Az érdeksérelem az elérhetőségi adatokon kívül például komplett híváslisták vadidegen ember általi megismerésében is kimerülhet, ha hívásrészletezést is kértél számláidhoz.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
gmatyi88
tag
Még szerencse, hogy 6nap múlva jár le a 2évem,így lecsúsztam az i6 128 ról meg a one m9 ről is. Amúgy 93ért nagy best lett volna a one.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz St3ven #68197 üzenetére
Ez semmi.
Én vettem egy egy dominó simet, amit lecseréltettem micorsimre. Ott helyben. Annak a számát elírta a viszonteladó (felcserélt két számot), és máris más számával és egyenlegével telefonáltam (de amint láttam hogy ez nem az a szám, azonnal letettem), és belépve a mytelekomba, simán hozzáadtam a listámhoz, láttam a dominó egyenlegét, meg ki a tulaj.
Ha ilyet enged a rendszer, az KURVASZAR![ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz gmatyi88 #68198 üzenetére
amennyiben a tényleges 2 ég jár le akkor, úgy nem kellett volna lecsúsznod, mert nem kiemelt előfizetőknek 30 nappal korábban, arany vagy platina kiemeltségűeknek pedig 21 letelt hónaptól mehet a hűség hosszabbítása és új készülék vásárlása.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen