- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery15
addikt
Sziasztok!
Nem lehet valahogy kikapcsolni, ezt az sms-es értesítőt? Amikor belépek a telekom alkalmazásba mindig ezt kapom... "Telefonszámával folyószámla szinten belépett a Telekom alkalmazásba. Köszönjük, hogy alkalmazásunkat használja! Telekom"
Ui.: WP
HyperX
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz dobobazsy #65903 üzenetére
Ja, nem érted a lényeget: te már be vagy hálózva, a többieket meg még rá kell venni vhogy... És szted kit fog csábítani, h egy év e-fiz után majd kap vmit? Azonnal akarja mind. Nekem az a mázli(?)*, h személyfüggő a fiz módja.
*Mert lehet, h majd ez is olyan hasznos lesz, mint az előző smire se jó kuponok... -
Def26
félisten
Van két előfizetés. Move xs és net & roll xl (30gb) mobilnet. Mindkettő arany.
Ha veszek egy másik előfizetést ami egy move xs lenne akkor át tudom váltani az aranykártyás move xs díjcsomagot next s aranytárskártyára?Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
b.daniel
senior tag
Nem teljesen értrm a kérdést így estére, de ha úgy gondoltad, hogy veszel egy új előfizetést, move xs csomagban, és az lesz a főkártya, a másik 1 vagy 2 számod pedig annak a társkártyája, akkor az úgy nem fog működni, amìg az új el nem éri az afany kiemeltéget.
De miért nem lesz akkor az internet a főkàrtya, a másik eg next s atk ? Igy működik új előfizetés nélkül is
[ Szerkesztve ]
-
KisBundi
őstag
Ti nem vettétek észre, hogy a 4G-s hálózat ingadozik? Pl most Miskolc környékèn nem találok 4G-s hálózatot.
-
Üdv!
Ha készülékhiba miatt nem tudom megnézni a legutolsó SMS-t T hálózatos előfizetéssel, van mód, hogy megnézzük egy másik készüléken?Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Zeki
nagyúr
válasz E.Kaufmann #65916 üzenetére
Az sms-t a készülék tárolja/kapja meg, nem gyűlik valami központi helyen mint az email, hogy mással is beléphetsz hozzá. Ha nem kapja meg, akkor is az a készülék a cél.
-
-
zoli62
addikt
Mennyire jó választás ezért az árért készülékcsere keretében Lumia 735-öt venni? Androidos SGSA után néztem ki.
-
Zeki
nagyúr
válasz E.Kaufmann #65918 üzenetére
Nem tudok róla.
Ha nem kézbesült, akkor egy másik telóba rakva a sim kártyát, a rendszer újra próbálja majd küldeni. Na nem azonnal, de napon belül.
Ha jól emlékszem. -
Kézbesült, csak ennek a Nokia C3-00-ának tönkrement az érintőkijelző része, és nem tudok se billentyűzárat oldani, se menübe menni, és a PC-Suite is felejtős, mert Mass storage üzemmódra van állítva alapból, PC-Suithoz való USB üzemmód meg szintén a menüből váltható. Próbáltam a soft reset-et a PC Suite üzemmódhoz, de ahhoz is a képernyőn kéri a hozzájárulást.
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
totron
addikt
válasz E.Kaufmann #65922 üzenetére
Ilyen esetben tényleg felejtős lenne az SMS, de Linux alatt egyszerre használható modemként telefon (Nokia) és látni a belső memória tartalmát is (Nautilus). Ez talán segít. Hogy mennyire fut Wine alatt a Suite, azt nem tudom, de van Wammu/Gammu is, hátha ismeri a telód. Tehát nem feltétlenül kell menüre hagyatkozni (varázsszó mókoláshoz: modeswitch), érdemes lenne megpróbálni, főleg, hogy kifogytál a lehetőségekből.
-
legenda
válasz E.Kaufmann #65922 üzenetére
szia,
kérdés, hogy a sim kártya vagy a készülék lett beállítva az sms tárolására, mert ha a sim kártya, akkor elég csak azt áttenni másik telefonba és ott lesz az sms, ellenkező esetben - ahogy előttem is írták - a készülék memóriájából kell kibányászni.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Mr. Teddy
őstag
Néha vicces ez a t-mobil, kaptam ma reggel az sms-t, hogy elfogyott a netem, korlátozzák 32kbps-re. Nincs ezzel semmi gond, csak megnéztem, hogy a telekom app mennyit ír, és azt látom, hogy még van 22MB-om, valamint a speedtest is rendes sebességet mér.
Néha van pár aprócska ellentmondás. -
dobostorta
tag
Hello!
Mennyibe kerül és mi a módja annak, hogy a mini SIM kártyámat micro SIM-re cseréljem, akkor ha nem a Telekomnál veszem meg az új készüléket?
Az igénylés után mennyi idő múlva kapom meg az új SIM-et?
Köszi előre is.
-
veterán
válasz dobostorta #65928 üzenetére
Ingyen van és azonnal odaadják az üzletben.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
313313
addikt
"A kártyacserét díjmentesen biztosítjuk bárhol vásárolt, Telekomos micro vagy nano SIM kártyával működő készülék használata céljából. "ez az én olvasatomban annyit jelent, hogy ha náluk veszed a telefont ingyenes, egyébként nem.
Tehát ha független telefont veszel, és abba kell a kártya az fizetős.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
veterán
válasz 313313 #65930 üzenetére
Lehet, hogy úgy is érthető, de én pl. ingyen kaptam, bármilyen kérdés nélkül, mikor még meg sem volt az a telefon, amibe akartam rakni (ami mellesleg egy általuk sohasem forgalmazott Motorola Moto G 4G)
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
addikt
Néztem a Telekom nyereményjátékát.
Jogászaik igen a topon vannak, hiszen a részvétel feltételeinél sikerült remekül hivatkozniuk az 1959. évi IV. törvényre...
....remélem máshol nem e remek szakemberek lépnek fel a cég képviseletében.
Mivel segítőkész vagyok, a megfejtés ugye a 2013. évi V. törvény lenne...
Jó szerencsét!
-
Tamás34
senior tag
válasz 313313 #65930 üzenetére
Én már jó párszor kicseréltettem a sim kártyát és mindig ingyen volt! Sajna telefonmániás vagyok és van, hogy két három havonta cserélem a készüléket vele a sim kártyát is! Sohasem kérdezték, hogy náluk vásároltam e a készüléket!
[ Szerkesztve ]
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
totron
addikt
Elveszett/ellopott Domino SIM pótlása mibe kerül és mi az, ami nem vész el róla? Kontaktok lennének a legfontosabbak.
-
Deck
titán
-
maláj
addikt
ha akadna 1 Telekom dolgozó kicsiny közösségünkben akkor írjon már rám mert akadt 1 kis gebasz
-
313313
addikt
-
313313
addikt
Szerintem meg erősen ügyintéző függő, ki mit csinál, maradjunk ennyiben...
kb 1 hónapja történt a dolog, és ha nem készítem fel a párom, bizony kérnek érte pénzt. Egyébként megyeszékhely és hivatalos T-pont volt.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
313313
addikt
válasz Sofian #65949 üzenetére
Azért mert neked így csinálták, nem jelenti azt, hogy másnak is megcsinálják ezt...
Páromnak az 5 éves sim kártyáját 4500-ért akarták cserélni.
Szóval erősen ügyintéző függő a dolog...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5 Pro teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Interactive Brokers társalgó
- E-book olvasók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest