Hirdetés
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Tavaszi szél Pixelt áraszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- DIGI Mobil
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Hirdetés
-
Kipróbáltuk a Sharge mini napelemét
ma Ami a videóból kimaradt: Shargeek 170-hez való Power Bank Solar Panel.
-
Metaphor: ReFantazio - Befutottak az első tesztek
gp A beszámolók alapján elmondható, hogy érdemes várni a játékot.
-
Az utóbbi évek leginnovatívabb mini PC-je készül
ph A Lunar egyben kínál szinte mindent, de amúgy tényleg szinte mindent.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Ha belföldi kék számot szeretnék hívni, (1221) Next S díjcsomaggal, az most nekem ingyenes, vagy nem?!
-
btomi9
aktív tag
válasz Teko001 #61572 üzenetére
Most végigolvastam a sok apróbetűs bullshit-et, abban is megy a hivatkozás az Üsz -re (üzletszabályzat?) amilyen nevű dokumentumot nem találtam. ÁSZF -et igen, illetve a 2-es melléklet, mint díjszabás. Ezekben ugye nincs semmi erre a csomagra vonatkozóan.
Van egy Szerződés-kiegészítés, és abban van benne a konkrét megállapodásunk. A lényegi része így szerepel:
"A csomagban foglalt 2GB adattartalom elfogyása után a havidíjas szolgáltatásra történő váltás esetén lehet tovább internetezni" A 60 nap sehol nincs leírva, de nem releváns, mert bőven előbb el fog fogyni.
-
veterán
-
taip
senior tag
Sziasztok!
A havi számla, amit papír alapon kapok meg, elérhető valahol elektronikusan is?
Már kiállították, de még nem jött meg és kíváncsi vagyok, hogy igaz-e amit a Telekom fiókomban látok: állítólag aktiválva van a korlátlan net opció, amit persze én nem kértem. Kíváncsi lennék, tényleg kiszámlázták-e.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
veterán
-
taip
senior tag
válasz szabogabor10 #61610 üzenetére
Most is így van, csak nem értem, miért.
A kiállítás és a fizetési határidő között van kb. 3 hét. Ezalatt nyilván megkapom papír alapon és meg tudom nézni, le tudom ellenőrizni. Ha már levonták a folyószámlámról, már nem sok értelme van, hogy megnézhetem elektronikusan.Ha átállok papírról elektronikusra, akkor rögtön látni fogom?
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
veterán
-
taip
senior tag
válasz szabogabor10 #61612 üzenetére
Oké, köszi.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #61607 üzenetére
Köszi!
-
vwpolopg
őstag
Kollégám se kapta meg az ígért kedvezményt. Nem lehet, hogy ez csak júni vagy júli egytől él?
-
Soulfly842
addikt
Bizonyos díjcsomagok (next M) esetében promóciósan adták. 90 napig ingyenes, ha lejár küldenek egy sms-t, h. Hogyan tarthatja meg az efi., ha nem kéri, akkor lemondásra kerül.
(#61615) pietrasko
Az univerzális egyenlegen van a feltöltés mert csak akkor megy....
(#61585) Ateszpapa
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Soulfly842 #61620 üzenetére
Univ egyenlegen van a pénz, de dominorol dominora nem enged küldeni. Azt a választ kapom, hogy csak havidíjasoknak elérhető.
-
berbatov2
senior tag
Az ilyen online akciók hogyan működnek pontosan?
Holnap kellene flottához mobilt vásárolnom és a move xs csomag ajánlatai közül választhatok.
Na ez most így ilyen áron kedvező lenne.
Mit kellene csinálnom, hogy igénybe vehessem? Értem ezalatt, hogy személyesen kell intézni a flottába lépést tehát az már nem online stb. Illetve meddig tart ez az akció?
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz berbatov2 #61624 üzenetére
Ahogy nézem, egyik díjcsomagnál se adott az akció esetében a részletfizetés. A hivatalos feltételek szerint:
"A készülékajánlatok 2015. június 1-től az akciós készlet erejéig érvényesek, és egy előfizetéshez egyszer vehetők igénybe. Kizárólag lakossági előfizetők részére, online vásárlás esetén új, vagy lejárt hűségidejű Move vagy Next díjcsomaggal (kivéve: Next L és társkártyás díjcsomagok), 2 év díjcsomagra és előfizetésre vállalt hűségidő esetén. Üzletben történő átvételekor a készülékek elérhetősége üzletenként eltérő lehet. Mobil előleg befizetése szükséges lehet."
Viszont ennek ellenére a legkisebb díjcsomagnál elég az előfizetésre vállalni hűséget a felület szerint. Azt, hogy online vásárlásnál hogy működik a számhordozás, passzolom. A feltételek szerint lehetne, mivel új előfizető, de sose néztem/próbáltam, így ezt más tudja megmondani
[ Szerkesztve ]
-
Worldmaster
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Van egy Platina kártyás előfizetésünk és tartozik hozzá egy Arany társkártya.
2015.06.08.-tól (3 hónappal hűségidő vége előtt) lehet új készüléket elhozni az arany társkártyára. Nem lehetne valahogy kikönyörögni egy Telekom üzletben, hogy mondjuk ma meg tudjuk oldani ezt az előrehozott hosszabbítást? Hiszen csak 5 nap. (Tudom, én is tudnék várni annyit, de mégis. )
-
Teko001
őstag
válasz Worldmaster #61627 üzenetére
De, ha hajlandó vagy a kötbért kifizetni, amit automatikusan kiszámláz a rendszer
-
legenda
válasz Worldmaster #61627 üzenetére
szia,
az ügyintéző ha meggyőzhető is lenne - persze csak elméleti feltételezés -, a rendszer már nem az, pontosan követi a dátumot és adott pillanatig nem kínálja fel a lehetőséget, hanem csak a meghatározott időponttól.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Teko001
őstag
válasz Worldmaster #61629 üzenetére
Igen, de technikailag az is egy kedvezmény, hogy három hónappal előbb elhozhatsz egy újabb készüléket, kedvezményesen.
-
Worldmaster
csendes tag
válasz Teko001 #61631 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Akkor marad a várakozás.
Úgy tudom, hogy kedvezményesen csak a hűségidő lejártakor hozható el készülék. ha élek a felajánlott 3 hónapos előrehozott hosszabbítással, úgy valamennyivel drágább, nem?
Még egy gondolat. Volt már olyan ügyletem a Telekomnál, amire azt mondta az ügyintéző, hogy az engedélyezéshez üzletvezetői engedély szükséges, amit meg is kaptam. Ez esetben a szavaitokból kivéve ilyen opció nincs?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Worldmaster #61632 üzenetére
egy ideje nem drágább már, régebben az volt, de akkor sem minden készülék.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Teko001
őstag
válasz Worldmaster #61632 üzenetére
Ha jól emlékszem, Soulfly842 azt írta, hogy az megszűnt.
[ Szerkesztve ]
-
-
legenda
válasz Worldmaster #61636 üzenetére
olyan van, hogy például valakinek van már két párhuzamosan (akár csak átfedéssel) futó részletfizetése, akkor ahhoz, hogy harmadik készüléket is vásárolhasson részletre, úgy már vezetői jóváhagyás szükséges.
vannak még ilyen esetek, amikor megfelelő vezetői engedéllyel áthidalhatnak különböző akadályokat, de amit te szeretnél, az tudtommal nem megkerülhető.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
skroy
senior tag
Üdv!
Ha kifizetem a részletfizetéssel vásárolt telefon hátralévő részleteit egyben (még 12 havi van), tudok újra részletre kihozni telefont? Vagy meg kell várnom az előfizetéshez tartozó hűség lejártát? Ami 2016. július.
-
r3dsnake
nagyúr
Már megint vacak a weboldal.
-
raziel01
veterán
Kaptam sms-t hogy aranykártyásként vehetek új telót.
Olyan sügérek, mert ha adnának mondjuk laptopot 0% THM-re vagy ps3-at akkor azt mondom aláírnék hűséget, mert náluk vagyok már vagy 15 éve. De Galaxy S4-em van, nem fogok telót venni.
Nem értem miért csak telót lehet venni hangcsomag mellé. Mintha számukra nem tök mindegy lenne, hogy ha fizetem az adott havidíjat akkor mit viszek el részletre. -
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szabogabor10 #61643 üzenetére
Odáig el se jutottam most, hogy megnézzem.
-
[P]laci
senior tag
válasz szabogabor10 #61643 üzenetére
volt hogy csak negyedike után volt számla, de sztem holnap már fent lesz! legalábbis ez az egyetlen elfogadható magyarázat arra, hogy miért vacakol a honlap megint...
-
Ateszpapa
addikt
válasz raziel01 #61642 üzenetére
Aranykártyás vagyok, és az elmúlt 1 hónapban vettem tőlük részletre egy Gear S-t, és egy Lamax X6 Akció kamerát is.
Nekem is S4-em van, én sem szándékozok telót venni, de ki lehet anélkül is használni az aranykártyát.
Laptopot csak mobilnet mellett tudsz elvinni, ha jól tudom.
-
dokee78
félisten
Mennyire módosul a NetpluszM a júliusi áremeléssel?
A NetpluszL 1490 lesz ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Diablo IV
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- SSD kibeszélő
- Hyundai, Kia topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR! 10 Magos! Új Samsung Galaxy Book2 "Kis Gamer" Laptop -50% 15,6" i5-1235U 8/256 FHD IPS HDR
- Bontatlan Lenovo ideapad 5 "Kis Gamer" Ultrabook -30% 14" AMD Ryzen 5 5625U 6Mag 16/512 Radeon 2GB!
- APPLE IPHONE 13 PRO 128GB
- Sony A7 IV + 2470 GM II
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1235U 10Mag 16GB/256GB FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest