- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Januárban startol a OnePlus 13
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Ha már áremelés.
Lehet, hogy égedelem nagy hülyeséget kérdezek, de majd megmondjátok.
Abban az esetben, ha:
- céges ügyfélként vagyok előfizető
- átutalással fizetem be a számlákatérint engem bármi módon is ez a mostani emelés, vagy ez most nem?
-
StSanya
senior tag
válasz vwpolopg #43249 üzenetére
Én aranykártyásként kaptam egy évig 1000 Ft kedvezményt a társkártyás Fun-ra... Mondjuk én azért is voltam kiakadva, mert ez a júniusi lesz már a 2. áremelés a hűségidőmben. 2012. decemberi ugyanis a csomag, 1725 Ft/hó-ról indultunk, 2013. november 1-el lett 1825 Ft/hó és +2 Ft ment rá a percdíjakra. Akkor nem is balhéztam. Most pedig 1990 Ft/hó és szintén +2 Ft jön a percdíjakra...
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
St3ven
addikt
válasz StSanya #43256 üzenetére
A sima Fun-hoz én is ragaszkodnék; még mindig relatíve nagyon jók a percdíjai, és email-naptár-címtár frissítésre, WhatsApp-ra elég netet is tartalmaz, hát még ha 1000 Ft-ot elengednek a havi számlámból.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
vwpolopg
őstag
Köszi mindenkinek, akkor holnap én is megpróbálom, hátha nekem is felajánlanak valamit
-
cris78
őstag
Ha kaptam én is havi ezres kedvezményt és dijcsomsgot váltók akkor a kedvezmény eluszik?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
StSanya
senior tag
-
tomcsa44
tag
Üdv mindenkinek!
Láttam a Telekomnál a Domino Netplusz S-t, ami 200 mb netet az 1090 forintért. Ez időszakos kedvezmény és vannak egyéb feltételei (nem láttam a szerződésben semmi egyebet) vagy nem pár hetes/hónapos akcióról van zsó és natur Domino5 feltöltőre meg tudom rendelni?
(Bónuskérdés, hogy néha egy-egy képek nélküli mobilarena/logout/prohardver oldalak látogatása, némi emailezés, heti max 3-4 facebook látogatásához elég a 200mb? Ja és ezek nem napi szinten értendőek. Továbbá a Telekom szokta gyanúsan szívni a mobilnetet? Erre a "hopp, 2 nap alatt elfogyott a 100-200mb, pedig még nem is használtam" témára gondoltam. )
Köszönöm.
Sony Xperia M2 (Mellette Navon M400 és Huawei Y300. Jövőre már kell egy Lumia is megint - 735 a terv.)
-
StSanya
senior tag
válasz cris78 #43264 üzenetére
Nem tudom sajnos, fel kell hívni őket. Olyan ügyintéző intézi ezeket az ügyeket, aki lát sok mindent, mióta vagy ügyfél, egyáltalán milyen ügyfelük vagy, stb., ha meg akarnak tartani, megegyeztek szerintem.
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
StSanya
senior tag
válasz St3ven #43265 üzenetére
Hivatalosan nem kell vállalni semmit, ahogy nekem se kellett; csak szépen megkértek szóban, hogy lehetőleg ha már kapom egy évig a kedvezményt, ne mondjam le az előfizetést. December közepéig úgyse tudnám, addig köt a hűség, így is, úgy is.
Cris78-nak az a kérdése, hogy ez a kedvezmény át vihető-e más csomagra.
-
St3ven
addikt
válasz StSanya #43268 üzenetére
Nehogy azt mondjátok nekem, hogy ez nincs lepapírozva. Ők is vállalnak valamit (hogy adnak ezres kedvezményt adott ideig - meddig is?), meg te is (hogy nem mondod fel az eredeti szerződésedet adott ideig). Mi a garancia ezek betartására oda-vissza? Egy szerződés-módosítás, ami jó esetben már fel is van töltve nektek a My T-be.
cris78 kérdése pedig csak akkor válaszolható meg, ha ismert a megállapodás tartalma.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz djculture #43270 üzenetére
Csakhogy itt nem egy szolgáltatás megrendeléséről beszélünk, ahol Domino esetén azonnal, vagy előfizetésesként a havi számla terhére megtörténik részemről a teljesítés, hanem az alapvető szerződéses körülményekben történik változás (azaz nem mondhatom fel adott ideig, nem válthatok kisebbre, mit tehetek meg egyáltalán, és mit nem a megállapodás időtartama alatt).
De ha így is van, ahogy mondod, akkor telefonon ezek szerint elhangzott az összes feltétel? Mert ha lehet, azért én kérném írásban is azt a megállapodást. Ha nem, akkor viszont jogszabály alapján ki lehet kérni a beszélgetésről készült felvételt, és vagy szerepelnek benne a fenti kérdésekre a válaszok, vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
somasz
addikt
Üdv!
Kivettem a díjcsomagomat családi cégesből magánra. Áttértem Move S díjcsomagra, és rendeltem hozzá egy NetPlusz L csomagot is, amit nem találok a T honlapján belépve sehol sem. Hol kéne látnom?
1250 ft körül volt, most a honlapon már bruttó 1790 ft...Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
tomy86
addikt
válasz somasz #43272 üzenetére
Ha belépsz az oldalra, akkor az "előfizetések testreszabása - mobilinternet" menüpontban kell szerepelnie a NetPlusz L-nek.
Egyébként hol látod, hogy 1790 Ft.-ba kerül? Most is 1290.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz St3ven #43271 üzenetére
Utána kell nézni de azt tudom hogy manapság már papiron semmit sem akarnak küldeni szeződést sem, pont az adott áremelésbe az is bennevan hogy a t-pontban eddig ingyenes szolgáltatások mint egy számla vagy szerződés másolat papiron már az is pénzbe fog kerülni. Én most a vezetékeset hosszabitottam azt is először alá kellett irni feladni postán mittomén hány évvel ezelőtt, most már csak küldenek egy oldalt hogy ilyen szolgáltatásokat kértem és eddig tart és szevasz. Magyarán arra hivatkoznak hogy telefonon én ezt kértem.
[ Szerkesztve ]
-
somasz
addikt
válasz tomy86 #43273 üzenetére
Itt, ráadásul elnéztem és 2190. De ez gondolom a sima előfizetés, nem a telefon díjcsomag mellé járó.
Ott ahol mondod, csak a sima Move S szerepel nálam, nincs NetPlusz L. Valamit még kellett volna csinálnom, kódot megadnom, vagy ilyesmi?
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
somasz
addikt
válasz Teko001 #43276 üzenetére
Tetszem érteni, már csak az nem világos, miért nincs a profilomnál. A Netes számlán viszont rajta van.
A másik, hogy most kaptam levélben kódot, amivel a korlátozott belépési jelszót lehet feloldani, de nem tudom hova beírni. Vagy gyökér vagyok, vagy valami nem kóser.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
-
legenda
válasz somasz #43277 üzenetére
szia,
a my t-mobile felületén nem mindent jelenít meg, illetve több dolgot is helytelenül, ez főként az utoljára bevezetett opciókra igaz, nekem sem jelent meg a netplusz l, illetve a másik előfizetésemen a netplusz m.
az opció aktív, a számlán megjelenik, és az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton is aktívnak jelzi, ha ellenőrzöd.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MurdR
veterán
Sziasztok. Next díjcsomagom van a telekomnál, plussz 1GB adatforgalommal, DuoNet opcióval. Mostanában azt csinálja velem a hálózat, hogy lelassítja a netemet úgy, hogy az oldalakat még OperaMinivel sem hozza be rendesen, tán még az edgénél is lassabb. Ugye a DuoNet miatt kaptam plusszba egy csak netre használható SIMet, amire megvan osztva szolgáltatói szinten az internetem. Mindkét telefonomon fenn áll a hibajelenség.
1. netes SIM: Samsung Galaxy Note2.2. "Anya kártya": Nokia E72.
Eddig az volt, hogy vagy 3x hívtam emiatt a szolgáltatót, mindháromszor újraindították az internetemet (elment újraindításkor a hálózatom is, ahogy kell..), működik 1-1,5 napig, aztán újra belassul. Természetesen van még fel nem használt adatforgalmam a csomagom keretében. (3-500 mega a szolgáltató szerint is.)
Valaki találkozott már ilyennel? Mert unalmas mindig ezzel hívni a szolgáltatót, ők meg nem foglalkoznak a problémámmal, csak gyorsan letudják a hívásomat, és kész.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
313313
addikt
Én vettem észre hasonlót sima előfizetés mellett, de a telefon (ot995) hibájának véltem...
Randomban jön elő, havi pár alkalommal, szóval nálam annyira nem vészes...
Kecskeméten lakok...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Willie
őstag
Sziasztok!
A Telekom mennyiért függetlenít egy Samsung Galaxy S Advance készüléket?
-
legenda
válasz Willie #43285 üzenetére
szia,
több tényező függvénye;
- listaáras vagy domino csomagban eszközölt vásárlás esetén 25 e ft (június 1-től 15 e ft)
- havi díjas előfizetésre történt vásárlás esetén, ha már lejárt a kapcsolódó hűség, akkor 15 e ft, ellenkező esetben 15 e ft + az akció során igénybevett kedvezmények visszafizetése, ami egyszerűre véve a szerződésen szereplő kötbér[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
Sziasztok !
Kaptam egy ilyen sms-t
Tisztelt ügyfelünk
Az igényelt Családbarát kedvezményt módosítottuk.Tudja valaki ez mit jelent? Nem találok infót róla
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Davidkasd91
csendes tag
Sziasztok! Most vittem be 3. alkalomal szervízbe a telefonomat (Alcatel OT995)
Mindhárom alkalommal ugyan az a probléma, recseg a hátsó hangszóróm, illetve most jött ki az a gond hogy nem tölt a telefon csak ha tekergetem a töltőt. Cserekészülékre mondták hogy sajnos nincs több, aztán érdekes módon a pult másik végén álló ember aki szintén szervízbe vitt telefont kapott egyet
Nagy nehezen nekem is kihoztak egy agyonkarmolászott 1000éves LG-t amit csak itthon kapcsoltam be és ez a telefon is rossz Nem ismeri fel a SIMet.
Gondolom tééknél erre nincs megoldás, hogy ha nincs másik cseretelefon. Vagy otthagyom az enyémet és 2 hétig nincs telefonom (jobb esetben 2 hétig) vagy beviszem máskor, hátha addigra lesz.Nemtudom esetleg arról van valakinek valami infója, hogy milyen esetben adnak az én telefonom árával megegyező értékű telefont szervíz helyett ? Ilyenről is olvastam valahol.
-
legenda
válasz Davidkasd91 #43291 üzenetére
szia,
a javítás idejére alapesetben nem kötelesek cserekészüléket biztostani, de szoktak azért, ha épp van bent.
amennyiben sokadszorra is szervizbe kerül egy készülék, pláne ha azonos hibával, akkor a következő leadáskor azt kell nyilatkozni, hogy a javítás helyett cserét kérsz, mert x alkalommal sem sikerült megjavítaniuk, így nem bízol benne, hogy az x+1 javítás eredményre fog vezetni, és nekem amúgy is sok kellemetlenséggel járt, hogy javíttatni hurcolásztad a készüléket, sok időt és energiát belefektetve.
több tényező függvénye, hogy mikor kötelesek a javítás helyett cserét eszközölni azonos újra - például nem járhat számukra aránytalan többletköltséggel a másik opcióval szemben, és a sorrend; kijavítás < kicserélés (azonos) < árleszállítás < elállás
amennyiben tudnak azonos típusból újat adni, úgy más típust nem kérhetsz - papíron más esetben sem, mivel olyan jogszabályi opció nincs, hanem elállás van, azt viszont semmi sem tiltja, hogy már ott és akkor veszel is másik készüléket, a szolgáltató pedig megfelelően lepapírozza.
amennyiben a sokadik javítás sem vezet eredményre, és azonosból újat sem tudnak adni, úgy elállás, illetve ilyenkor kínálnak fel bizonyos típusokat, és lepapírozzák a megfelelő konstrukciót, ha mind a két félnek okés a dolog.[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz St3ven #43290 üzenetére
A barátnőmmel fizettük kölcsönösen, hogy egymást ingyen hívhassuk, nem csoportos kedvezményről van szó.
StSanya:Köszi ezt néztem, de itt nem láttam olyat ami ezt az sms-t indokolta volna azután írtam ide, gondoltam hátha a tarifaváltozásokkal kapcsolatos.
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
St3ven
addikt
De kettőtök közül valakinek a nevén fut az egész, azaz valakinek be kellett vonni a másik számát a kedvezményes csoportba, és ő eszközölhet változásokat is, nem?
Vagy megjelenik mindkettőtök számláján az adott számra vonatkozó díj? Mert akkor nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
-
Willie
őstag
(#43286) kali & (#43287) tomy86: Köszi a válaszokat! Céges volt a telefon, munkahely váltáskor felajánlották, hogy meg lehet venni 15.000 Forintért a készüléket, de sajnos az új SIM kártya 20-as körzetű. Számla, garanciajegy nincsen a telefonról, csak a doboza, a tartozékai vannak meg. Ilyen esetben mit lehet tenni? Listaárasnak minősül, és június 1-től 15.000 Forintért függetlenítik?
-
zebede
őstag
Előfizetés hosszabításkor, ha a régi telefonban normál sim volt az új viszont mikro simes, akkor gondolom ingyen cserélik a kártyát.
De hogy történik ez akkor ha online történt az egész szerződés hosszabbítás, rendelés?
-
legenda
válasz Willie #43296 üzenetére
úgy passz, valami papírt csak kaptál a készülék megvásárlásáról, az már más kérdés, hogy az elegendő lesz a szolgáltató számára az ügymenethez, vagy sem.
zebede; befáradsz valamelyik t-s üzletbe, ott is látják majd a rendszerben, hogy melyik előfizetésre lett a hűség meghosszabbításával vásárolva az apróbb méretű sim kártyát igénylő készülék, és azon előfizetéses sim kártyát díjmentesen cserélik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/512 FHD LTE
- LG UltraFine 27MD5KL-B Monitor 5K. 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest