Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sziasztok!
Mobil előfizetés mellé 10 havi részletre vásárolt eszköz esetében, ha a kifizetem egyben a hátralévő részleteket, lehet újra 10 hónapra vásárolni?
Előre is köszönöm! -
p2pp
őstag
válasz Oposzumtoszó #136953 üzenetére
Nekem annó azt mondták, h csak min a 19.hónaptól lehet újjat venni.
Hiában fizeted ki sokkal hamarabb.
Addig meg csak másik számra családon belül a Magenta csoportban.
Nem tom azóta változott e vmi?Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
btudos
veterán
válasz Oposzumtoszó #136953 üzenetére
Részletre vásárolt tartozéknál ha kifizeted, utána egyből vehetsz újabbat részletre.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
skroy
senior tag
Bármikor vehetsz új készüléket ugyanahhoz az előfizetéshez, ha új 2 év hűségez kötsz. Az új készülék kedvezménye csökken a kötbér összegével. Nekem is van 1 előfizetéshez több készülék vásárolva, pár hónap eltéréssel.
10 havi részletre vásárorlni ha jól tudom, csak üzletben lehetséges. -
senior tag
-
PedroPascal
senior tag
válasz skroy #136956 üzenetére
Nem is hallottam még 20 haviról csak 22ről. Mióta van ez?
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Aaron14
őstag
Sziasztok,
Hogy működik most a hűségvállalás a Telekomnál? Bármikor lehet, bármire hűséget vállalni, csak a készülékkedvezmény a kötbérrel csökken?Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
törölt tag
válasz Atomantiii #136959 üzenetére
valami hiba lehetett... én végül azt sem aktiváltam Bár inkább a másiknak lett volna értelme a 7 nap miatt...
-
Ateszpapa
addikt
válasz PedroPascal #136958 üzenetére
PS5-öt 20 havira adták 10 helyett.
A magas ára miatt, előfizu nélküli úgymond tartozékrészletre. -
-
PedroPascal
senior tag
válasz Ateszpapa #136963 üzenetére
A weben nem lehet konzolt csak egyösszegben venni. Üzletben adják részletre is?
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Ateszpapa
addikt
válasz PedroPascal #136965 üzenetére
Igen, csak üzletben lehet a tartozékrészletet intézni.
Ha szerencsés vagy, és van ott épp készleten, ki is hozzák rögtön. -
martonl
senior tag
válasz kapasz #136964 üzenetére
Nekem lehet, hogy nem a levelezési címemre küldték a levelet (céges előfizu volt). Bezzeg a számlákat mindig megkaptam.
Utolsó számla gondolom papír alapon jön, vagy ha megújítod a díjcsomagot, akkor azzal együtt (20.-ig elvileg függőben van). Papír alapon esélyesebb. Nekem a hozzá kapcsolt e-mail fiókot is levágták, szerencsére nem volt túl sok dologra használva, de lehetett volna az is másképp.
Igen, ez a díjcsomag fájhatott nekik, bár nem hiszem, hogy túl nagy veszteségeket okozott volna. De a módszer valóban bicskanyitogató. -
martonl
senior tag
Az jogos, még nem szűnt meg. Csak felfüggesztett állapotban van, ami 20.-ig visszaélesíthető egy mostani díjcsomagra való váltással (és gondolom új szerződés kötésével). Mint írtam, telefonon kaptam az információt az ügyfélszolgálattól.
Gondolom 20.-a után automatikusan törlődik.
[ Szerkesztve ]
-
kapasz
tag
válasz martonl #136967 üzenetére
Nem mintha akarnám, de nem tudom már megújítani, mert az az előfizetés nov. 2.-tól már nem létezik. Nem felfüggesztették, hanem megszüntették. A SIM sem él és a fiók sem.
Új előfizetést tudnék kötni, mint bárki más, aki belép az utcáról, de nem akarok.
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
sziasztok!
jol értem,hogy ez link csak arra szól,hogy használhatom az 5G-s hálozatot?GO Gunners!!!
-
PedroPascal
senior tag
válasz snooze #136972 üzenetére
És ezzel a korlátlan net csonag is gyorsabb lesz a vidéki 5G hálózaton?
-
Öregjőr
friss újonc
Az lenne a kérdésem ,hogy normális e a T mobil internetnél , hogy a jelerőség 1-2 percen belül 2,3 GB,3,5 Gb majd 20 ,3 Gb ingadozik állandóan ?
-
senior tag
válasz PedroPascal #136965 üzenetére
Igen, én ma hoztam el egy XSX-et. 20 hónapra adták. Alleeban volt is készleten.
-
Zeki
nagyúr
válasz PedroPascal #136973 üzenetére
Az nincs odaírva. Mindenhol már a sávszélesség. 700MHz-es 5G-vel ami sok helyen van, nem lesz gyorsabb. Nyáron nem volt.
-
PedroPascal
senior tag
Most sem gyorsabb. Kinek mi a tapasztalat a vidéki (700Mhz) 5G hálózattal? 4G vagy 5G-t érdemes használni ezen a hálózaton?
-
4Grider
nagyúr
válasz PedroPascal #136980 üzenetére
A Börzsönyben két hete hétvégén 80/110 Mbps volt lefelé a 4G/5G. Kicsit a feltöltési is jobb volt.
-
PedroPascal
senior tag
válasz Cs1csó #136982 üzenetére
Videót nézni pl YouTube oda kevés.
Mi előnye van az 5G-nek a 4G-vel szemben a lassú 700Mhz területen? Mindig lassabb valamivel akárhol mértem és az akksit is jobban meríti.ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
4Grider
nagyúr
válasz PedroPascal #136983 üzenetére
Ne viccelj. YT HD 1080p-hez 5 Mbps kell...
-
PedroPascal
senior tag
válasz 4Grider #136984 üzenetére
Sokszor volt már hogy egy videót meg akarok nézni gyorsan de csak szaggat... Ilyenkor mérek egy sebességet és 5-10 körül van. Akkor elég? Ha 30-50 megvan akkor gond nélkül megy. De mivel ez osztott hálózat ezért sokszor a mért érték alá megy. Ezért is szaggat. Ha van min osztozni akkor nincs ilyen gond. Ezért jó ha van sávszél bőven. A hegyen nincs kivel osztozni a neten.
[ Szerkesztve ]
-
PedroPascal
senior tag
válasz PedroPascal #136986 üzenetére
-
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz PedroPascal #136980 üzenetére
Dél-Alföld, kisváros:
-
zelikocc
senior tag
válasz Zsolt,72 #136988 üzenetére
Ez 700 MHz?
És 4G-n mennyi?
Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy a 700 MHz 5G rosszabb mint a 4G, nem is értem miért erőlteti a Telekom és még pénzt is kér érte…
Ahol 700-at telepítenek, ott általában van B3 is a B20 mellé.
Ez esetben:
10 MHz DSS 5G vs 20+20 MHz 4G+
100 mbit/s vs 400 mbit/s kapacitásAztán minden 5G-s telefon elsődlegesen az 5G frekire megy, ami a kisebb kapacitás miatt hamar túl is terhelődik.
Kedves trémobil, miééért?
Ez így eléggé átverés. -
wwolf68
csendes tag
Sziasztok, járt már így valaki? Domino kártyám van. Az utóbbi néhány napban négyen hívtak idegen emberek, hogy volt egy nem fogadott hívásuk az én számomról. Természetesen nem hívtam őket, és senki sem fér a telómhoz. Több mint 10 éve van még a számom, még a vodától hoztam át így 70-es az előhívó. Ez valami újfajta szám maszkolás, vagy hálózati hiba? Az ügyfélszolgálaton nem hallottak még ilyenről.
-
martonl
senior tag
-
wwolf68
csendes tag
Köszi a válaszokat. Akkor bejelentem a Telekomnak. Remélem a következő hívás felém nem az lesz, hogy átvertek valakit a nevemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen