Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Valódi fotókon a Tecno hajlítható szériájának második generációja
ma A korábban látott renderek úgy tűnik, megfelelnek a valóságnak.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
prozodus
őstag
Az egyik kártyát le akarom járatni és a pénzt visszakérni, mert csak gyűlt. Holnap végre lejár, aztán majd csak letelik a 90 nap is...
Ugye 90 még most is, ami után vissza lehet kérni?
Továbbá a 90 nap alatt esedékes az adategyeztetés is. Akkor most az majd még kell, v már azt lehet hagyni a fenébe?A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
-
punisher1
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne ha olyan telefon mobilcsomagot választok,hogy korlátlan net+hbo max akkor tudom az hbo-t nézni a tv-n és a számítógép/tableten is?Okos tv van azon van hbo alkalmazás.Valamint ha számhordozást is szeretnék azt lehet online is intézni?Mert úgy olvastam amiatt be kell menni személyesen.
"Ha nem válaszolok PÜ-re akkor lehet, hogy azok az ember között vagy,akik nem képesek kommunikálni ezért letiltottam!"
-
kl122
tag
sziasztok!
Telekomnál is visszaigényelhető a Domino egyenleg számhordozás esetén, vagy erre csak a konkurenciánál van lehetőég? ÁSZF-ben nem találok erre vonatkozóan semmit, de lehet, hogy én nem keresem jó helyen.
-
tag
válasz punisher1 #134404 üzenetére
Ha HBO Max előfizetést tartalmazó csomagot veszel vagy önállóan veszed meg az HBO Max előfizetést, akkor csak a regisztrációnál van különbség. Ez azt jelenti, hogy mindkét esetben ugyanúgy tudod használni az eszközökön az előfizetést. Nekem most nem a Telekomon keresztül van az HBO Max előfizetés*1*, de amikor tőlük volt előfizetve az HBO GO előfizetésre, akkor kellett másik regisztrációt csinálnom. Ez szerintem ugyanúgy működik az HBO Max-nál, mint az HBO GO-nál működött.
*1*Jelenleg az HBO weboldalán keresztül megy az előfizetésem. Ez azt jelenti, hogy az HBO Max weboldalon fizettem elő a szolgáltatásra.Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
punisher1
aktív tag
válasz FLD1987 #134409 üzenetére
Szia!
A kollegám mesélte,hogy vmi ismerőse mondta neki csak úgy megy hogy kell valami átjátszó amit az alzáról vett,hogy a telefon internet előfizetését tartalmazó hbo max-ot tv-n is tudja nézni.De szerintem ő arra gondolt,hogy nem okos tv-je van és a telefont a tv-re kötötte kábellel.
"Ha nem válaszolok PÜ-re akkor lehet, hogy azok az ember között vagy,akik nem képesek kommunikálni ezért letiltottam!"
-
prozodus
őstag
válasz dptrsk #134403 üzenetére
Lehet
Ma nem volt időm foglalkozni vele, gondoltam, majd most még éjfél előtt csinálok vele vmit, esetleg feltöltöm és elhodozom, gyorsabban megvagyok, erre most nézem, h már lejártnak írta már 11kor is. Az adategyeztetés lehetősége viszont még mindig ott van nála az appban. Igaz, próbálni nem próbáltam a kártyát, h micsinál, lehet, ránézek.A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
válasz prozodus #134348 üzenetére
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
tag
válasz punisher1 #134411 üzenetére
Én laptopon regisztráltam, amikor a Telekomtól volt az HBO GO előfizetés. Ezután bárhová be lehetett lépni. Mobiltelefonon, böngészőn nincs gond. Az öcsém okostévébe be tudott jelentkezni, neki jelenleg is a Telekomtól van az előfizetése, nekem 2014-2015-ben volt okostévém, akkor tudtam használni a Telekomtól vett HBO GO szolgáltatást az okostévémen. 2015-ben nyáron áttértem teljesen mobilinternetre. A laptopomban van 5G modem, a mobiltelefonomban van 5G modem, a többi mobiltelefonomban 4G modem van. Ha valakinek nincs okostévéje, akkor ott vagy kell okostévé, vagy ráköt számítógépet, vagy mást, amivel tud olyan dolgokat csinálni, mint az okostévén. Nekem semmilyen tévém nincs, mert 2015-ben nyáron áttértem arra, hogy olyan eszközeim vannak, amiket bármikor bárhová el tudom vinni és akár az erdő közepén is tudok internetezni, ha van térerő.
- 5G modemes eszközeim: Fujitsu LifeBook U7411, Samsung Galaxy S22 Ultra
- 4G modemes eszközeim: Apple iPhone SE (2020), Nokia G21
Ezeknél tuti, hogy nincs gond és havonta kb. 150 GB adatot fogyasztok.
Megnéztem most az HBO Max weboldalát és ott ezt írják (idézet):
Hogyan jelentkezhetek be szolgáltatón keresztül?
Ha az HBO Max szolgáltatását tévé-, internet- vagy mobilszolgáltatón keresztül kapod, válaszd a „Bejelentkezés szolgáltatóval” lehetőséget, és kövesd az útmutatást.
Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
A Telekom weboldalán szembe jött velem egy ilyen szolgáltatás.
Valaki esetleg már aktiválta mobil készülékén?
Én az applikációban csak az 50mb netet találtam.
Előre is köszönöm. -
tomszli11
tag
válasz Salamander #134417 üzenetére
Nekem a 4GB-om van, de sehol se találom az egyszeri netbővítők között.
-
victorhun7
tag
válasz Salamander #134417 üzenetére
Nekem csak a 50Mb van
És nem is tudok a 2021es csomagról váltani mert kevesebbe kerülne ugyan az a csomag...[ Szerkesztve ]
-
victorhun7
tag
Igen azt írja a jelenleg értékesített csomagokhoz van csak
eddigi legjobb csomag a 2019es volt 1700-ft volt a hálózaton belüli hívás korlátlanul.[ Szerkesztve ]
-
csaszi75
senior tag
válasz polo493 #134427 üzenetére
Az adott helyen, ahol méred éppen ennyit tud az adott szolgáltató.. teszteld máshol is. Sztem bármelyik APN-t használod ugyanazt a sebességed éred el.. (Telekomon belül.)
De biztos a wnw APN? MErt mintha az már megszűnt volna.. internet és internet.telekom a két leggyakrabb APN-jük.. -
polo493
tag
válasz csaszi75 #134428 üzenetére
igen wnw automatikusan adja be és nem tudom állítani a modemben sajnos,máshol mértem más modemben internet apn annyi a különbség hogy feltöltés 7mbit
elég gyenge a telekom falukon ,majd átrakom a telóba megnézem ott mennyi yettel 130 fel le meg 50 kb korlátlan mind2 tarifa[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
Korábban volt itt szó arról, hogy működik-e vagy sem az app adatkeret nélkül?
Ma elfogyott a Maratonom, nem is tudom, mikor vettem.
Kipróbáltam, betölt az app, de jóval lassabban csak. Teszteltem, a telekom honlapon is lehet böngészni.
A fiókba itt viszont nem tudtam belépni telefonszámmal, mert az sms-t nem küldi ki ilyenkor. Más azonosítóval nem próbáltam, mert mindig így lépek be.
Viszont ezzel behozza böngészőben egyből a számomat a fiókban, elvileg netet is lehet venni.Maratont végül az appban vettem, de mobilnetes adatkeret nélkül, sikerült.
Feltöltés szerintem az appból elmentett bankkártyával ment volna, feltéve ha nem kér sms kódot + telekódot (nagy ritkán kéri). De ezt csak gondolom.
A honlapon a feltöltéshez bejelentkezés kellene, sms kód szerintem itt sem működött volna.A lényeg, hogy adatkeret nélkül is lehet intézkedni. 🙂
[ Szerkesztve ]
-
szalai112
senior tag
válasz kovacsmi_74 #134432 üzenetére
Köszönjük
-
Cs1csó
félisten
válasz kovacsmi_74 #134432 üzenetére
Pont ma aktiváltam - dominósként - az 50MB-os ingyen netet és az SMS értesítőben írták, hogy az alkalmazást az adatkeret fogyasztása nélkül lehet használni.
-
félisten
Sziasztok!
A Telekom Multisim-mel mennyire lehet szabadon garázdálkodni?
Van bármilyen földrajzi vagy egyéb korlátozás?Pl. belerakhatom egy modembe, hogy a nyaralóban legyen net?
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Zsolt,72 #134436 üzenetére
Nem fogyasztja az adatkeretet, vagy adatkeret nélkül is használható, azért az nem ugyanaz.
A Love Telekom menüpont egyébként meg fogyasztja a keretet. -
aktív tag
válasz kovacsmi_74 #134438 üzenetére
Ezek mind hasznos kis információk. Vélhetően a Love menüpont nem annyira fontos, mint az adatkeret nélkül elérhető dolgok.
-
Üdv,
Október végén lemondjuk a Magenta 1-et, miel az új címemen nincs Telekom szolgáltatás (88 méterre áll a Telekom optika tőlem, és DIGI optika van a lakásban). Most azon filóztam, hogy átállnék NetFone-re mert ott van korlátlan beszélgetés opció és 100 GB mobilinternet csomag.
A kérdés: a Telekomnak van e olyan mobiltarifája, amelyben van korlátlan beszélgetés (SMS nem érdekel), és mobilinternet legalább 30-50 GB? Mert akkor az 5G elérhetősége miatt megfontolnám, hogy maradnék ezen a téren a Telekom mellett.
Szerk:
Úgy látom csak ez van, ennek a harmadáért van a NetFone.
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
tag
válasz GoodSpeed #134441 üzenetére
Amit betettél képet, az alapján csak ez a lehetőség van neked. Viszont van még 1 lehetőség, de akkor nem lesz korlátlan beszélgetésed.
Berakom neked a Kraft díjcsomagot.
Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
magellan2600
tag
Sziasztok!
Ma felhívtak a Telekomtól, hogy az ONT eszközt le szeretnék cserélni egy modernebbre. Jelenleg sAgemcom F@st 5655 eszközöm van. Tudja valaki, hogy mire szokták ezt cserélni?
-
skroy
senior tag
válasz magellan2600 #134446 üzenetére
-
Köszi, ez alapján a Netfone a befutó
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen