- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Bull Boss #207204 üzenetére
Ha B betűs a motorkód, cseréltess csapágysort megelőző jelleggel (főleg a BXE híres erről, de vannak fórumokon másik kóddal is hasonló hibával, annyit talán megér). Viszont kerülném a részecskeszűrős kiviteleket, lekvár a vezérműtengely, és más olaj kell bele, alapvetően nem erre lett tervezve a motor, jobb anélkül (plusz ugye kevesebb hibalehetőség). PD fészek kopás még esetleg ami nagyobb kiadás, befecskendező kábelköteg hiba előfordul, tandem pumpa felújítás kellhet, de maguk a PD elemek mindben Bosch gyártmányú jobb fajta. Ha már ezek a kifutó 1.9-ek vannak porondon, a 2.0 PD BKD motorkóddal még talán jobb is, viszont ott a hengerfej cikkszámot érdemes figyelni, A végű repedésre hajlamos, B-nél ritka, C verzióval szűnt meg gyakorlatilag a probléma.
-
válasz
Bull Boss #196586 üzenetére
Párom egy 2020-as évjáratú i20-at használ ezzel az 1,25-ös motorral. Agyon van fojtva, ezért nagyon gyengének érződik és baromi könnyű vele lefulladni állóból indulásnál. Ha gurul, akkor már rendben van és szerintem ár-érték arányban korrekt.
Apámnak volt egy 2015-ös Kia Rioja ugyan ezzel a motorral, de mivel az egy korábbi környezetvédelmi besorolásba tartozott, sokkal kellemesebb volt vezetni. -
-
-
válasz
Bull Boss #195849 üzenetére
Én nem tudlak lebeszélni róla , ellenben mivel a tető fémből van& mechanika & csomagtér mozgató egység & merevítők elég nagy sújt adnak neki így az 1.8-ás motorral keresd mert a kisebbeket állandóan pörgetned kell .
Vásárláskor mindent próbálj ki , típus hibája az elektromos csomagtér nem nyílik ki . Ezt mindenféle képen próbáld . -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Bull Boss #190309 üzenetére
Lupo/Arosa 1.7 SDI? Kb semmiből fenntartható, ha csak a pénz a lényeg, de pl télen fázósabbak a reggelek...
Vagy eggyel nagyobb méretben Polo/Fabia/Ibiza 1.9 SDI, ott is pici fogyasztás és minimális szervizköltség, kb olaj, szűrők és szíjak kellenek, nincs semmi dízel para alkatrész. -
ngaba
aktív tag
válasz
Bull Boss #190309 üzenetére
Ne már, hogy nem mered használni a jó autód... :( Szerintem inkább köss rá biztosításokat, még annak is több értelme van, mint 600 + X ezer forintot kiadni egy nemszeretem autóra + fenntartani. (Az elég sok szervizköltséget lefed még prémium autó esetén is.)
De meg tudom érteni persze, én is félteném, bár én főleg a lopástól. Ha nem tudnék ezen felülemelkedni, akkor lehet, hogy eladnám, és az árából vennék valami játszós autót, amit szeretek, de nem féltek. (Vagy kettőt.)
-
TigerDzsó
tag
válasz
Bull Boss #170377 üzenetére
Tudtommal nem valami jó konstrukció..
Renault topikban találsz róla infókat. -
válasz
Bull Boss #169833 üzenetére
a kia rio az egy kisautó, hogy jön ide, nem értem?
ha 15-16 éves használt dízel terepjárót veszel 1 milláért, akkor szerintem legyen a zsebedben még 2 milla kb a következő 2-3 évre, amit nem fáj rákölteni majd
legfeljebb ha nem lesz rá szükség, akkor megmarad
és vétel előtt egy jó szerelőt keress, aki ért a típushoz, mert szükséged lesz rá -
DonLaca@
senior tag
válasz
Bull Boss #169835 üzenetére
Szerintem ne tedd. Én is szerettem az autóm amíg el nem érte a 13 éves kort. Onnantól szinte minden hónapban volt valami banális dolog miatt szerelőnél. 3x vitt tréler egy év alatt haza.
Most annyira utálom hogy felgyújtanám szívem szerint.
Már érik a csere csak még pár hónapot kihúzok vele. -
-
válasz
Bull Boss #145829 üzenetére
Én tesztvezettem az Asx-et, engem alapvetően az tartott vissza 2 éve hogy minden tesztben nagyon hangosnak tartják pálya tempóban. A városi kis tesztben kellemes volt.
Amire érdemes figyelni hogy az Asx inkább Scross méret mint Vitara. De ha elég méretben a vitara, és elviseled a suzukis belsőt akkor én is a vitarát mondanám (és fenntartásban biztos olcsóbb lesz, a suzuki szervízek jó olcsón dolgoznak és alkatrész is jobb eséllyel lesz olcsóbban a nagy számu vitara miatt).
-
Integrale
veterán
-
-
válasz
Bull Boss #129266 üzenetére
Én az egyik alfámat egy biztosító udvaráról vettem. 4 évig állt. Soha nem tudtam a hűtőfolyadék színében a rozsdát eltüntetni akármennyiszer lett átmosva. Taknyolódott és ez képes volt melegedést előidézni a durva városi használatnál. Ezen felül mindent elmondtak a fiúk.
-
Integrale
veterán
válasz
Bull Boss #124031 üzenetére
A taxiüzem kicsit más, mint elugrani boltba vagy melóba. Ismerősöm Citroen C8-at használ taxiként, napi pár indítás, ebből csak az első hideg. Sokat jár reptérre és a környékén, ott alkalmanként jobban meghajtja, és a sallanggal sincs gond.
Egy olyan régivágású dízelnek mint az Octaviáé nem szabad, hogy ártson egy ilyen használat, feltéve, ha nem 5 kilométerenként van leállítva, majd beindítva, mert akkor soha az életben nem melegszik be. -
-
-
Integrale
veterán
válasz
Bull Boss #124018 üzenetére
100 HP-t az asszonynak!! Vagy az összkerekest, hogy sose érje el a százat.
Egyébként, igen, csak 60 lovas van Pandában az 1.2-ből, az erősebb csak dízel vagy az említett 1.4.
Primary92: A Mareanak jobb az alapfelszereltsége, könyöklő, hátsó szellőzőrostély kozépen (Bravoban csak a lábaknál). Hatalmas eltérés fogyasztásban nem lesz, súlyban ~50 kg van a kettő között, viszont a Mareanak kedvezőbb az alakja légellenállás szempontjából, feltéve ha szedán.
-
-
lenko
aktív tag
-
footy
addikt
válasz
Bull Boss #123908 üzenetére
A BMW nagyon rossz választás? - ezt kicsit önzésből választanám, mert nem volt még hátsó kerekes autóm és egy kis compacttal még az asszony is boldogul talán.
1. Dontsd el hogy magadnak vagy az asszonynak veszel autot.
2. a 16i egy fos, attol nem kapod meg a BMW feelinget -
-
nesa
veterán
válasz
Bull Boss #121547 üzenetére
Őersze mind ugyan az neke meg ev1 van 90 lo egy ilyen szeltoloba varosba tok jo, orszaguton meg elmegy, de autopalyan bem kell eroltetni, az enyem is megy 170 et de tartossan 110 nel jobban nem hasznalnam.
Szoval ha az a terv hogy 140-150 el palyazol akkor inkabb 2.0HDI
-
szőröscica
addikt
válasz
Bull Boss #121543 üzenetére
A 2.2-essel vagy 2.4-essel nézném, attól függ, hogy melyik fér bele a keretbe. Mindkettővel van üzelmetetési tapasztalat, a 2.2-es sokkal finomabb szerkezet, most ami nálunk van, kb. 450-500 ezer km között jár (120-al vettük), hibátlan. A 2.4-esből volt amit 800 ezerrel adtunk el, motorikusan nem volt vele gond, turbót cseréltünk egyszer, viszont az tényleg teherautó feeling.
DPF nincs bennük (bár ez évjárattól függ majd leginkább).
-
gooool
őstag
válasz
Bull Boss #120726 üzenetére
Legalább egy Zsanett-helyzet.
Egyébként én úgy tudom, hogy jobb esetben ha látják hogy fogalmad nem volt valóban, hogy ez esedékes, akkor csekk és intézd el izibe, meg csúnyanézés.
Ha viszont kiveszik hogy tudsz róla és sunnyogsz, akkor akár még ezeken felül le is állíthatják a kocsit az út szélére Veled és majd útvonalengedéllyel elvitetheted vizsgáztatni.
Én legalábbis ezeket hallottam. -
kolosanyi
veterán
válasz
Bull Boss #119657 üzenetére
Passz, nehéz megmondani ezekről a képekről.
(#119658) Morris
De, majd még én kérek elnézést, mert még akarok nézni egy autót.
Nem baj, nem muszáj nekem nála elkölteni a pénzem. (Egyébként az a hirdető nem volt elérhető, másik kettőről van szó.)(#119660) Qru
Én se hallottam még jót róluk, de ha másért nem, legalább azért megér egy kiruccanást, mert rengeteg autójuk van, meg tudok nézni olyan modelleket, amiket eddig nem. -
-
nesa
veterán
válasz
Bull Boss #118486 üzenetére
Esetleg egy eurovan?
az elso generacio szerintem bolond biztos nekem is az van , teljeserteku 7 szemelyes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest