Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #229921 üzenetére
Probaltam Cliot es a Bravot is, fasorban sincsenek a G6-hoz. De nem kell egyet ertenunk. Ha igy lenne mindenki Subarut venne mint en.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #229912 üzenetére
Pedig belter minosegben agyon veri mindet. Nem rossz valasztas a G6.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish #229897 üzenetére
Szemre ez nehezen állapítható meg. Ha már szemmel láthatóan repedezett a szíj akkor már régen rossz... Szóval ha ordít róla, hogy régi akkor azonnal csere, ha nem akkor is kb oroszrulett.
Amúgy hova lett az avataord? Elvitte a cica?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish #229895 üzenetére
Mérget nem vennék rá. Ha kamu és elszakad az nagy gáz én nem rizikóznám be. Ránézésre milyen a szíj amúgy?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #229750 üzenetére
Próbáltam én is ezt a nem 10 centinkánt gurulok előre de vagy bevágnak elém, vagy dudálnak, hogy menjek már.
Pedig amúgy tök valid amit írsz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01 #229713 üzenetére
Ahh mar arulom honapok ota, de kutyanak nem kell.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01 #229707 üzenetére
Pedig most rendbe lett téve. Kár elherdálni, legalább ne add olcsón.
B250e volt nálunk a cégnél kulcsos autóként (eGolf mellett) üzemeltetési tapasztalatom nincs de nekem inkább az eGolf kéne. Az autó szerű autó ez a B Merga kicsit ilyen felpimplet lovaskocsi feeling volt nekem.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #229636 üzenetére
Jah a korai TSI-k lánc vezérlése is milyen tartós volt. Ja nem...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #229632 üzenetére
Azért ez erősen típus függő is, meg persze hogy belevaló olajjal volt-e használva.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
gordonfreemN #229532 üzenetére
Az aktuális km óraállást írják be. Ha ront a vizsgáztató akkor arra nincs mód, hogy javítsák. Majd a következő érték (remélhetőleg) a valós lesz. Szerencsére készül az óra állásról fotó is, így bizonyítható, ha elírás történt ha esetleg később eladnád.
Havernak van egy amerikai Ford-ja. Az ugye mérföldben mér és hol átváltják km-re, hol meg 1:1-ben beírják a mutatott értéket műszakin. Szóval a JSZP-n összevissza ugrál a km érték és azzal sem lehet mit csinálni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
gordonfreemN #229519 üzenetére
Csomó extra van ami utólag is aktiválható meg beszerezhető. Érdemes utánanézned/kérdezned akár itt a Skoda topikban is.
-
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Asmund77 #229493 üzenetére
Kérdés, hogy mennyit mész egy évben. Mert ha csak 8-10 ezret akkor nem feltétlenül éri meg. Azért ezekben a dízelekben van pár költséges dolog ami el tud romlani. Ha nem mész sokat akkor keveset fogsz az üzemanyagköltségen és nem biztos, hogy megtérül a többlet karbantartás/javíttatási költség.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
gordonfreemN #229470 üzenetére
Látom megy az hittérítés, ne hallgass rájuk. Tudod ami nincs az nem is tud elromlani és nem is viszi el a figyelmed a vezetésről. Ha ilyen autót szeretnél akkor vedd meg, árában van. Tudom őskövület vagyok de nálunk is van egy új Skoda és az örületbe kerget, hogy beszaribb mint, nagyanyám a hátsó ülésen. Minden szrért villog meg sípol meg vészfékezik. Agyrém. Minden indulás előtt 5 perc arra megy el, hogy kikapcsolgatom amit lehet. Tisztára, mintha egy Airbus-al akarnék induni annyi gombot kell megnyomni.
Majd amikor 700k-t rá kell verni a dsg-re akkor majd hirtelen nem lesznek ennyire feldobódva mint most, hidd el (mondjuk ha okosak akkor előbb megválnak tőle, mielőtt kiesne az első csontváz a géptető alól).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
gordonfreemN #229470 üzenetére
Es kb az utolso lehetoseged a manualis valtora, mert teljesen ki fog kopni. Jo kis drivers car, semmi felesleges faxni. Siman vennem en is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
gordonfreemN #229462 üzenetére
Sima TDI Passat-nal nalunk is kiszamlaztak egy haldex olajcseret. Meg a szervizkonyvben is bele irtak, mikozben nem is 4x4-es volt.
-
Qru
MODERÁTOR
Alapjaiban változtatja meg a kormány a külföldről származó járművek honosításának menetét: [link]
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Stylewars_kp #229392 üzenetére
Volt Punto mk1-ünk, abban mi is vittünk mosógépet.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Stylewars_kp #229383 üzenetére
Abból is csak a hullaszállító fazonú VII-es kombival.
Am a Jazz egy nagyon jó svájci bicska. Vitt már hűtőt, mosógépet, bútort... Eszem ágában sincs eladni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #229374 üzenetére
ZR-V-t láttam élőben az egész pofás a Sport felszereltséggel.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #229340 üzenetére
Király, akkor már csak alig 50%-ra vagyok tőle.
Ha megszalad akkor veszek egyet boltba járni a Subarum mellé.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szebe #229334 üzenetére
Szvsz új autó annak éri meg, aki nagyon sokáig akarja megtartani. Ott megtérül, hogy egy kézben van tartva (már ha gondos gazda). Haver 2007 alatt elfogyasztott jó pár használt autót amikre jó sokat költött, hogy gatyába rázza. Nekem egy szalonból 0 km-el kigurított autóm van (2007-es szintén) és töredékét költöttem a kocsira.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Stylewars_kp #229331 üzenetére
Igen, de ki számolja...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #229303 üzenetére
Pedig pont azok veszik a raj verdakat es nem az SX4-et.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #229274 üzenetére
A 6 litert országúton max. De az is városon kívül van szóval valid a hsz-em.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Stylewars_kp #229272 üzenetére
Bőven, télen sok rövid úttal az 1.2-es Jazz is beveri a 10 litert nálunk.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
OPiiPO #229268 üzenetére
Spriten nézzél rá ha pontos képet akarsz kapni. De nagy vonalakban én is a városi 10-et és városon kívüli 6-8-at lőném be amit Villa ír.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Stylewars_kp #229240 üzenetére
Az igen, akkor megültetted szépen.
Felújításkor mi is bekanalaztunk szegénybe pár száz kg sittet.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Stylewars_kp #229238 üzenetére
Teljesen jó a Jazz, valóban túl lett hypolva (részben nem ok nélkül, részben feleslegesen) de nagyon jól pakolható. Nálunk a B verda a Jazz mellett egy Impreza és a Jazz-be sokkal több cucc befér hiába kisebb autó. Sőt, mikor 4-en mentünk nyaralni haverékkal akkor a Jazz-el mentünk inkább a nagyobb tér miatt. Aztán persze az első tengerparti szerpentinen megbántam a dolgot.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Stylewars_kp #229231 üzenetére
Teljesen jó a Note. Anno nem is értem miért nem jött képbe nálunk
Jazz lett végül. A Polo aránytalanul drágább volt, a Punto kiesett mert bunkók voltak a márkakerben, a Fabia/Ibiza meg a 3 hengeres foscsi motot miatt esett ki. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog #229232 üzenetére
Igen.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Stylewars_kp #229229 üzenetére
Azért nem teljesen ugyanaz a kettő.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
lockdown90 #229197 üzenetére
A kinalat legalja fole lett arazva picit de ala lottem mert alku nelkul vitte.
Jo tokeletes allapotban vt muszakilag csak az alja rohadt nagyon.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
scream #229176 üzenetére
Nem rossz. DSG olajcserére kéne rákérdezni, meg a DPF teltettségét megnézni, élő adatban a befecskendezők korrekciós értékét is ellenőrizni kell. Érdemes a váltót meghallgatni, hogy nem nincs-e DMF hibája (ha hidegen zakatolva jár vagy leállításkor csattanó hang a váltó felől) és hogy nem vált-e rántva. Ezekkel már kiszűrhető jó pár nagyon költséges tétel.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
zsoltictrl #229171 üzenetére
Olajügyben nézz majd be a Motorolaj topikba: [link]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #229165 üzenetére
E400-ak meg S450-ek, V300-as. Nem csak motorikus gond volt velük. Beázó ECU, rendszeresen behaló klíma kompik, beeső oldalablakok/széteső emlőmotorok...
Ez már nem az a Merci ami volt 10-15 éve.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #229161 üzenetére
Ezek benzinesek voltak.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
imyourfriend #229070 üzenetére
Szivo motor, itt nagy csodak nincsenek sajnos.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #229068 üzenetére
Sima, akkor lekapcsolod aztán mérjenek csak.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog #228977 üzenetére
Taigo az sztem is ok, az meg ki is nez vhogy.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog #228975 üzenetére
Semmivel nem jobb. Uj auto aranytalanul draga, neznek egy G7/7.5 Golfot pl.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
gabro0 #228912 üzenetére
Sok a kókler ebben a közegben is. Esetleg Varga Tibor. Nem tévedhetetlen de azért elég jó név a szakmában.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
F-ECT$ #228845 üzenetére
Igen ez jogos mert csak az sír akinek sz@r, erre nincs pontos statisztika a jó/nem jó arányról. De ha típushiba van az kb mindnél előjön előbb vagy utóbb. Főleg 20 éves távlatban. De ettől függetlenül rosszul szerelhető sokan nem is nyúlnak hozzá inkább.
Nem is olyan jó már a renoméjuk. Mert nem csak a csórók Mercije vacak (A és B) hanem fentebbi polcon lévők is. Nálunk a cégnél sok S és E osztály is van meg kisteherek is. Mindegyikkel sok gond van, már nem is erőltetik a flottások magát a márkát. Inkább a BMW/Audi fut.
Nem tök hülyék, USA-ban csomó motor nincs ami nálunk (problémás), ott elve az A és B osztály nem kapható vagy ha igen akkor is marginális számú példány fut belőle. Itthon meg ha lejárt a gari akkor IJ. Bár ahogy tapasztalom sokszor garival is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest