Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
válasz
Morris #213219 üzenetére
Erdekes temakor igazabol. A DSG 19 eve van a piacon, ugye jottek a sztorik, hogy igy meg ugy tonkremegy. Eloszor is helyen kell kezelni a dolgokat:
1) Ez egy robitizalt kezi, tehat a kuplung es kettostomegu csere elkerulhetetlen, hasznalattol fuggoen*
2) Sajnos soha nem fogjuk tudni hogyan volt hasznalva, a kritikusabb pontok:
- *Tobbszor lattam, hogy taxisok, vagy csak random emelkedon autohold es fek nelkul allnak, ilyenkor a DSG csusztat, de mivel emelkedon all, nem eleg az ero es csak tartja az autot, kozben a kuplungtarcsa meg kapja az ivet.
- Emlitve volt a melygarazs, bar kotve hiszem, hogy valaki kilometerek szazait tenne meg igy, de valoban a DSG eleg koran kettesbe valt, vagy akar bizonyos esetekben abban is indul el. Ilyenkor padlogaznal is 1100-as fordulaton csusztat, tudok olyan helyeket, amikor itt az auto keptelen a gyorsulasra, annyira meredek, de nyilvan extrem eset. Emiatt annyira nem aggodnek, ennel vannak sokkal rosszabb dolgok, amiket a valtoval tenni lehet.
- *Tolatas-elindulasnal nem varja meg a user, mig megall az auto es ugy valt D-R kozott, ezt nem szereti a szerkezet, bar mar tobbszor csinaltam, eddig nem lett baja.
3) A 7 sebesseg verzionak sokkal megbizhatobb a mechatronikaja elmondasok alapjan
4) Ebben a topikban emlekeim szerint senkinek nem volt gondja DSG-vel, Qru ceges autoja volt talan a csucstarto 300k+ hiba nelkul, de ezt majd pontositja.
5) Elvetve volt 1-2 beszamolo furcsasagokrol szaraz DSG-nel, pl. nemreg BBD emlitette, hogy visszavaltasnal rantast tapasztal.Ennek tukreben szerintem ugy illik merlegelni, hogy kuplung/DMF-re legyen tartalek egyebkent is, ez vonatkozik egy kezi vagy egy hagyomanyos automatara is.
Kaptal esetleg valaszt a szerviztol?
-
aero.
veterán
válasz
TrollBalint #213174 üzenetére
Ne hagyd ki az Aronát már akkor, sokkal vidámabb belül.
-
aero.
veterán
válasz
Doki16 #213156 üzenetére
A Golf 7 jobb, mint a 8, nagyon sokat spóroltak. A Leafben bőr a műszerfal, ajtó, középkonzol váltó körül. A 8-ban ez mind műanyag, nem is annyira puha. Ioniq-ban még nem ültem, előbbiekből van 1-1. A hangszigetelése megint csak egy kategóriát ver a 8-asra. Akksira 8 év gari van.
Az Ioniq is biztosan jó, számításba venném. -
aero.
veterán
válasz
cappa72 #212377 üzenetére
Jut eszembe, bár tudom, hogy volt téma. Guiletta az mind felejtős? Vagy C635 vagy M32 mind? Esetleg jó váltó mellé MultiAir? Dízel mind C635/M32? Bátyám nézegeti, de kezdek elveszni benne.
Hirdetnek jópárat 160-170 ezerrel és azok között van, ami már kidobja a kettest, nem jó ómen.
-
aero.
veterán
válasz
molnarpeter #210161 üzenetére
Az a 2.7 volt, nem?
-
-
aero.
veterán
válasz
Vismajor01 #207855 üzenetére
Infinity FX30d?
-
aero.
veterán
válasz
Paxker315 #207451 üzenetére
5 évig nyomtam azt a szar vonalat, a rekord 5.5 óra késés volt, de általában ünnepnap volt, mikor 15 perc alatt késett. Napi 3-4 óra késéstől függően, sosem kapom már vissza. Talán maradandó nyomot is hagyott, ezért tartok itthon annyi autót, hogy ne kelljen rászorulni.
pècsimunkás: Nem nehéz megfejteni. Keveset késnek, tiszták, nem büdösek, modernek, nem húznak le a csövesek rajta, nincs húgyszag vagy műbőrbe vágott horogkereszt.
-
-
aero.
veterán
-
aero.
veterán
válasz
szabonagyur #205908 üzenetére
Tény, azért érdemes megemlíteni. Egyébként ezek mellett hallani jókat is, és több tulaj is van elégedetten. Tipikusan az a baj, amit nem tudsz leszűrni megnézéskor. A két 1.6 GDI dugattyúlyukadás se gyenge a legutóbbi carclassic speedzone videóban.
-
aero.
veterán
válasz
szabonagyur #205109 üzenetére
Nem CVT, ebben nem volt.
-
aero.
veterán
válasz
BigBlackDog #205107 üzenetére
-
aero.
veterán
válasz
BigBlackDog #205098 üzenetére
Pár hónapja próbáltam egyet, kellemes csalódás, nagyon nehezen mondtam meg volna a működéséről, hogy nem hidrós.
-
aero.
veterán
-
aero.
veterán
válasz
tboy93 #204172 üzenetére
Bocs, hogy belevaú. Már nem először olvasom, elég hiteltelen ez a sógorodtól és tőled. Bármilyen konkrétum nélkül (itt és a pro ace kapcsán is) ezzel max elijeszteni tudod a potenciális vásárlókat, akik meg érzékenyek is és beveszik. Csak hirtelen 1-2 külföldi fórumba beleolvasva sem találtam ilyet, minimális olajfogyasztás előfordul. Itt is van elégedett tulajdonos.
-
aero.
veterán
Ha érdekel pl. Mercedes CLS-hez körbefék + betét 65k anyagárban, két alsó lengőkar (TRW) 62k. Nem feltétlenül drágább, ha nyitott szemmel jár az ember, csak van amiből több kell, bonyolultabb a futómű. Nem lesz swift árban, de a német hármas alkatrészárai nem kifejezetten drágábbak, mint egy Insignia / Mazda 6 / Passat-Superb. Van valami konkrét méret, típus? A hajtásláncokkal több gond lehet, mint a kopó fogyó cuccokkal.
-
aero.
veterán
válasz
Balázs_a_laz #203711 üzenetére
Már 7 fokozatú az olajos is, 2 literes dízelhez csak az van.
-
aero.
veterán
válasz
Balázs_a_laz #203709 üzenetére
-
aero.
veterán
válasz
kuyarashi #203488 üzenetére
A civic mondjuk pont nem az az arsáv, amit keresel, de értem mire gondolsz. A 9G kombi viszont elég jól néz ki. Egyébként úgy igazából mit keresel, azt tudod? Mert oké, hogy felvannak sorolva a típusok, de mindegyiknek megvan a saját nyavajája. Dízel, benzin, mennyi éves futás, kézi, automata? Ezt szűkítsük már és akkor beletudunk menni a részletekbe. Faceliftes Insigniát egyébként nyugodtan vehetsz, ha az árba belefér. A mazda 6 dízelje ledarálja a saját olajpumpa láncát, a BMW-t viheted 1 milliós lánc-csapágycserére.
cars-data.com
itt magad is végig tudsz nézni minden márkát és típust -
aero.
veterán
válasz
Vismajor01 #202254 üzenetére
En nem is ertem, be lett dobva a non plus ultra 16-ert, nincs mirol beszelni tovabb
-
aero.
veterán
válasz
BigBlackDog #201833 üzenetére
Engem már villogtak meg a Golf-al, bukkanón íves kanyarban jöttek szembe, későn kapcsolt. Illetve autópályán ha sövény van nem látja a kamionok lámpáit, közben meg elvakítja csóri sofőrt mert nincs neki ellenfény, hogy lekapcsolja. De igazán finom cucc.
otthon 2 nyúltól és egy őztől mentett meg
-
aero.
veterán
válasz
bitpork #201411 üzenetére
Fejlődött, tény. De nem a levegőbe beszélek. Volt nem egy 2.0 turbó benzinesem, nem TSI-k (pedig azok fogyasztanak a legjobban), 4-5 henger, 6 szívó, túl van gondolva a fogyasztásuk.
Az egyetlen, ahol ez eltud szállni, az az ovijárat.
tboy93 Qru-t kérdezd, de valami 20km/h alatti átlagseb.
-
aero.
veterán
válasz
szabonagyur #200315 üzenetére
Végül is ... az is kelet. Csak minden évre egyre jobban robban lefelé.
-
aero.
veterán
válasz
szabonagyur #200313 üzenetére
Errefelé nem járok, de a bodroghalmi így mapsról simának tűnik a füzesabonyihoz képest, azt hiába mutatom, nem úgy néz ki mapson. Konkrétan egy része most fel van marva, de mintha csak 1-2 helyen ért volna le a marógép, akkora szintkülönbségek vannak a sávban. Van egy lezárt sáv, a földig, töltés alá levan ásva, akkora egy pusztulat.
-
aero.
veterán
válasz
szabonagyur #200310 üzenetére
Voltál már Füzesgyarmat és Biharnagybajom között? Ha nem, akkor ne menj. Ha lehetne, benevezném a legrosszabb útnak, gyanítom meg is nyerné.
A 4-es is pusztulat, elejétől egészen Szolnokig, Szoboszló elkerülő katasztrófális lassan.
-
aero.
veterán
Ismerős.
Egy jól időzített parketta azért néha be tudja indítani.Elképesztő fos utak vannak itt keleten, így ritkábban hazajárva érezhető a romlás. Úgy odaküldtem az első futóművet, hogy teljesen felkoppant mindkét oldalt. Azt hittem vagy a felni vagy a gumi oda lesz, hálistennek semmi.
-
aero.
veterán
válasz
BigBlackDog #200091 üzenetére
Ez a jelenlegi működési színvonalon elképzelhetetlen.
Értem, hogy mit akarnak, de nem hiszem, hogy jövőre megvalósulna. Plusz akkor ez már részlegesen önvezetés lenne, ami még mindig nem engedélyezett teljesen. Kíváncsi leszek.
-
aero.
veterán
válasz
BigBlackDog #200089 üzenetére
Ez most is így van, ezt a Golfom is magától csinálja. Néha elég szarul.
Nem hiszem, hogy a közeljövőben megvalósulna az, hogy ne tudd felülírni, kb esélytelen. De ha tévednék, jegyezzük meg ezt a hsz-t.
-
aero.
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #199635 üzenetére
-
aero.
veterán
válasz
IMIIKE1998 #199456 üzenetére
Az a Volvo a Mitsubishi Carismára épül, motorokon is osztoznak.
-
aero.
veterán
válasz
szőröscica #199129 üzenetére
Nissan Cube-ot mondtam volna, de csak 1db van 2 misiért, manuállal. Irtó aranyos kis gép.
1gen A Klasse helyett inkább bakancs Micra
-
aero.
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #197620 üzenetére
Persze, jelenleg 534db találat van 2015-től, 10 ezer fontig. Itt nincs euró, meg a nyerészkedés sem játszik, nincs import.
A legolcsóbb £3,700, 390 ezer km. 10-ért van 45 ezret futott 2 literes, 2016-os.A legdrágább 2012-es itt egy 64 ezer km-t futott, DSG-s 2.0 TDI, panorámatetővel, 8 ezerért
-
aero.
veterán
btw, automata parkolás. Nem szar már
[link]
Nagyon durva az a hátsó kormányszög. 19:12-nél nagyon látványos. -
aero.
veterán
válasz
Bdanyy #196936 üzenetére
Az itthoni tesztekben egyik médium sem foglalkozik behatóan a fedélzeti rendszerekkel, még az óracsoport grafikákat se nagyon mutogatják meg, ritka eset. Youtube-on viszont minden elérhető, a Speedzone tesztben Pista végignyomogatta azért, azt hiszem az egyel nagyobb Ssangyong-on. Tud Wazét is az óracsoporton megjeleníteni (ilyet egyik más gyártó sem tud)
-
aero.
veterán
válasz
Veron #196207 üzenetére
Vennék, jól néz ki. Nyilván nekünk teljesen mások a preferenciáink, így tudom, érdemben sokat nem tudok segiteni. Ha ennyit költenék, akkor inkább használt, de kényelmesebb, jobban felszerelt autók felé csábulnék el. (Például W221-es S osztály), a realitás talaján maradva pl. I30 vs Leon. Ahogy szoktuk itt mondani, új autónál az döntsön, hogy mi mennyire tetszik benne, mennyire érzed magadénak.
AA/Carplay van a Leonokban.
Szívómotoros autót én nem vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest