Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tboldi #229756 üzenetére
ez a "road presence" érdekes dolog, mert szerintem attól is függ, külső szemlélő számára mennyire közlekedsz agresszíven.
én például nagyon papásan vezetem az NX350h-t és hiába nagy is, meg drága is, ugyanúgy tolnak az autópályán, meg ugyanúgy bevágnak elém a Hungárián a szomszéd sávból. én nem szeretek a seggében menni senkinek, nekem egy egész autónyi hely 70-es tempónál még nem elég köztem és az előttem lévő között a középsőben de másoknak az már felhívás a keringőre... -
-
ParmaBoy
tag
válasz
tboldi #229696 üzenetére
En meg 19 elejen jarkaltam par hetet egy kozepesen felszerelt 1.2-vel (par ezer volt benne), eszmeletlen potens kis auto, vegig nyelen hasznaltam, mint egy igazi idiota, annyira kivanta, h forgassak, es paradesan konnyu volt, valami 860kg, ha jok az emlekeim. Voltam vele nogradi koron, tarjan fele a korforgalmakbol szigoruan kettes tiltas, meg nagykanizsan, palyan belassulas eseten vissza 3 es forgatas. Pedig esku nyugodt sofor vagyok.
Szoval szvsz 1.2 szivoHaverok el sem akartak hinni, aztan kijott a winkler cikk a tc-re. [link]
-
footy
addikt
-
hobizoli
nagyúr
válasz
tboldi #228930 üzenetére
ez a longfile baromsag miatt ennyi
de aki nem "ugy" hasznalja az autot, annak eleve nem ennyikent kene cserelnie
csak azert a reszet mar nem halljak meg
aztan sok lett gyar fele a nyivakolas es levittek 20k-ra
de aki esznel van az 10-12k-nel tobbet nem megy el egy olajjal, mert eleve nincs is benne sok olaj (vmi ~3.2liter a teljes toltet)
ilyen keves olaj meg hamararabb telitodik szennyezodessel meg valtozik meg az allaga, es a viszkozitasa is -
lorcsi
veterán
válasz
tboldi #228876 üzenetére
Koszi, megnezem
tehat ha jol ertem a 120-150-170 lovas t-jet ami jo allapotuan erdemes nezni
-
AssAssynn
addikt
-
szabonagyur
félisten
válasz
tboldi #228520 üzenetére
Kérdés elbukik e. Szerintem sokan fognak erre játszani, hogy pár autóval kevesebb lesz, tehát szűkül a piac, ami kedvez azoknak akik kifizetik a díjat.
Meg ahogy fentebb is írták semmi sincs ingyen.
A Marketplace meg hááát azért erős reális alternatívának nevezni.
1-1 típus a specifikus témában azt mondom, hogy okés, könnyű eladni.
Nekem eszembe nem jutna a sok hülyével harcolni FB-n.
-
tboldi
nagyúr
válasz
tboldi #228468 üzenetére
Áh, már nem tudom szerkeszteni, sorry. Megkövetem magam, már belekeveredek a szavakba.
A pontos okát nem tudom, de gyanítom, hogy a szekvenciális dupla gyertyás gyújtás miatt
lehet, hogy nemegyenletesebbugyan tökéletesebb az égés,illetveviszont a 8 szelepes kialakítás miatt nem annyira homogén a keverék az égéstér különböző pontjain, hiába érkezik oda perdülettel. -
csubuka
addikt
válasz
tboldi #228037 üzenetére
Köszi!
Nézem is, nem olyan halálos áron van végülis. Bár nem hemzsegnek ezek Dániában ahogy nézem sajnos... de tök szép a kocsi.
Tök vicces ez a dán piac, mármint inkább totál szégyen
Pl Focusból nincsen 2015 től egy darab TI-VCT sem, mert ecoboost 1.0 meg egyéb szeméttel veszik, mert azon kicsi a zöldadó
Évi 100-150 kHUF egyenértéket megspórolnak így, aztán lehet majd sírni meg csodálkozni, hogy mennyire alja az egész autó stb (a szerintük jajjdenagy zöldadó valójában csak az igazi brutál autóknál lesz valóban durva, Mustang stb). Tuti nem éri meg a jelen szervízdijakkal egy sokkal aljább konstrukcióval szívni, a szottyok bekérnek évi 100 ezernyi olajat cserébe és legalább annyi olajat égetvemár nem is zöldek/eco-k
De papíron okos döntés volt tuti...
-
csubuka
addikt
válasz
tboldi #228029 üzenetére
Hmm, a Fiat FIRE érdekes
Vasblokkos
Ide legalább nem írják a vetemedés miatti olajevést
Persze írják helyette a gyűrű leragadást
Khm... pedig ezt lehet tényleg meg lehetett volna betonbiztosra csinálni.
#228033 tboldi:
Hmm, értem, akkor azért ez ilyen 100 ezer lenne 40k km-enként ha szervízben csináltatja az ember Magyarországon. Vannak sejtéseim, hogy ez mibe lenne Dániában sajnos... -
csubuka
addikt
válasz
tboldi #228029 üzenetére
Köszi!
A Suzuki M15A valóban kimaradt, abszolút jogos a megjegyzés. A linken azért írják, hogy tud olajat enni az is "egész hamar"...
*Legutóbb a párom elutasította sajnos a Suzukikat valamilyen érzelmi okból
Jött is a PureTech
Nyammi... amúgy nálunk pont olyan stabil amennyire stabilan eszi az olajat, csak szerintem ez undorító ez a viselkedése a gépnek és környezetgyilkos (a katalizátor is megbírja egész sokáig, gyakorlati alapokon jelentem
). Így az alacsony fogasztás és pl az ezen alapuló "zöld adó" (dán) full kamu és kontraproduktív, mert úgy rongálunk hogy az kész...
Amúgy igen, a Honda R18-asa olyan, mint az én Jazzem L13A-ja is, csavar és kontraanya
Hmm, ez tök érdekes. Tényleg normálisabbnak tűnik, mint lapkákat venni stb. Gondolom így a szervízköltsége is jelentősen olcsóbb. -
-
-
válasz
tboldi #227652 üzenetére
Azok is már cvt, de mondjuk ebben a kategóriában ez már jó, a hagyományos 4-es automata már talán az i10/kia piacnto előző modellével haltak ki (jött helyett vacakabb robotáltó, a 4-es automatás kia picantót kölcsönöztem az teljesen élhető volt 1.2-es big blockkal...). De a swift is már valami 3,8 méter... Hiányzik elég gyakran a toyota iq-m, az 3 méter volt, és 3-an be lehetett férni (vagy 2 + 380 liter csomag)
-
Ádám16
addikt
válasz
tboldi #227392 üzenetére
[kép] letekerve végig
Tavaly akadtam fel először vele, mert volt annyi eszem, hogy egy Balaton felvidéken lévő nyaralóhoz el akartam jutni szegénnyel. Nem volt gond, leemeltük páran, mentem tovább.
Egyébként mindenhol elmegyek, tényleg, semmilyen hátrányt nem érzek. Ilyen 1cm ültetésekkel egy "normál" hasmagasság esetén nincs ok aggodalomra. -
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tboldi #226884 üzenetére
2006 júniusában rendeltük meg, akkor fél éves szállítást vállaltak. Ugyan elhozhattuk volna a kiállított darabot is de nem engedtek az árából, így inkább a zsír új pukimentest választottuk.
Az ára kerek 3M volt (+100k a forgalomba helyezés). 2006 december végén meg is jött a gép de végül csak 2007 januárban kapott műszakit. 2006-ra már megvolt a bónuszukhoz kellő eladási szám, így egy ajándék téli gumi szett ellenében belementünk a januári forgalomba helyezésbe (plusz így papíron ugye 1 évvel fiatalabb is lett a gép).
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboldi #226784 üzenetére
Igen az élhető lenne, Volvos haver is arra fűz. De az újboli dízelt még kell rágjam... még ha el is jön velem megnézni.
~2x V40 (D3-D4) majd S90, olyan 600k-t tekert bele dízel svédbe.
Qru Még megrágom, nem feltétlen kéne nekem ekkora batár dög.Pedig tetszeni tetszik, főleg egy picit szellősebb alsó rendszerrel. Nem marha ritka az a 2.4? Mintha valami csajszi lett volna vele talán a Totalcaron pár hónapja.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
tboldi #226761 üzenetére
short shifterrrel minden maszkulinabb lesz, mert megvaltozik szukseges ero az erokari aranyok valtozasa miatt
vezettem anno PuntoGT-t amiben shortshifter volt, hat eloszor qrva fura volt, meg fostam hogy a 4. teli utan 5 helyett ne 3.-ba rakjam vhogy megis ~180-nal
az Bonalume gyartmanyu tema volt es meg 10-15mm le volt vagva a valtokar tetejebol is
azzal nem 11 cm mozgasa hanem 7-8 max lehet meg annyi se, meg qrva sok ero kellett valtani
nem tudtam eldonteni, hogy csak en vagyok a gyenge ehhez, az enyemhez kepest vagy akad a valto is
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest