Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
m3tr0 #228883 üzenetére
sagesz93 lesz az embered, neki van egy 2014-es Competizionéje.
Én leginkább az Alfa Romeo MiTókkal és a második generációs Lancia Ypsilonokkal vagyok képben, hiszen ezek vannak itthon, de sok infó (főleg a motorokról és váltókról) igaz a többi típusra is. De nem látok különösebb kockázatot egy Abarth 500-asban sem, a szó jó értelmében egyszerű, igénytelen technika az is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
m3tr0 #227269 üzenetére
Oké, dízelt akkor ne. A 2 literes benzines meg csak a Type R-ben volt, pedig azzal lenne az igazi.
Pláne egy Kizashi-nál, amihez kb lehetetlen bontott karosszéria elemet találni, mert nagyon ritka autó.
Az 1,4 TSI jó irány sztem is, akár Seat köntösben is (sportos). Max megíratod az ECU-ját ha kevés a gyári tudása.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
m3tr0 #227265 üzenetére
Civic-nél a Type-S az csak egy felszereletségi szint, teljesen ugyanaz a 140 lovas 1,8-as motor van benne mint a többi felszereltség esetén.
SSS-t meg az ST-t azért is ejteném ki, mert az 4-5 főnek azok azért szűkösek. 8-as Civicből nézhetnél dízelt is akár, a 2,2-es motorral elég jól megy és ha kirándulni veszed akkor nem is rövid távozol vele (azt a dízel nem szereti ugye).
-
Dani_kp
addikt
válasz
m3tr0 #218105 üzenetére
Én biztos 7-8 fős kisbusz irányba mennék el. A 3 gyerekülés egymás mellett, már ez egy óriási szűrő, mert az csak 3 teljes értékű üléssel tud működni, illetve a nagyszülők akármilyen fittek, sportosak, nem biztos, hogy a 3. sorba akarnak bemászni, 0 lábtérrel.
Most, hogy a többi szűrőt is beállítottam összeg nélkül, csak is a VW multivan, ami szóba jöhetne, hibrid, 7 személyes (kényelmesen), valamennyi csomagtér is marad még mögötte.Igazság szerint, de szerintem ezt Te is tudod, itt a benzin/hibrid vonalat kellene elengedni, no meg az összeget kitolni. Dízelben sokkal nagyobb a választék. VW transporter, ford transit custom, illetve amit feljebb írtam toyota, citroen, opel hármas.
-
válasz
m3tr0 #218105 üzenetére
vannak egyes Skodák, Audik, VW-k amikben elöl is van ISOFIX tudom, mert a Kodiaq-omban volt
így nem opció? mert Kodiaq-ból lesz 7 személyes benzines automata szerintem 10 milláig, és az ISOFIX rögzítés meg utólag bele szerelhető az első ülés vázára (csak csavaros és minden ülésváz tartalmazza a helyeket) -
Dani_kp
addikt
válasz
m3tr0 #218089 üzenetére
Toyota proace city verso, citroen berlingo vagy opel combo hármas?
Ezek 2019-től indulnak, amik 7-8 személyesek. A zöme az 1.2-es varrógép motorral van, de azért akad 1-2 amiben "rendes" motor van.Felejtsd el, most tudatosult bennem a többi dolog...automata, benzin vagy hibrid, 10 milláig... ilyen biztos, hogy nem lesz.
Most kisbusz kell, amiben elfér 7-8 ember kényelmesen vagy relatív kisfogyasztású benzin/hibrid? -
Dare2Live
félisten
válasz
m3tr0 #185203 üzenetére
Jó szakember, senior/expert vagy ~10év tapsztalattal ZStoragen, ZDB2n... akármiben Zn angolul középszinten tudsz és havi egy ügyelet néha hétvégi túlóra (100-200%al van túlóra fizetve) nem probléma írj privit. AS400nál detto. HO van, havi kétszer ingyen masszázs munkahelyen, kafeteria és medicover is. Meg néha ingyenreggeli...
Mindenki írhat akinek fenti féle van folyamatos a szakemberhiány.
Ja nem BP. Székesfehérvár. 18éves semmit nem tudot veszünk fel 350kbruttoval. Legyen érettségije meg tudjon középszinten angolul....Ugyanitt vízvezetékszerelőt is keresnék fehérváron aki 30kért felrak kb 3mosdót... max 3h meló 30K zsebbe. Na?
-
-
aelod
veterán
válasz
m3tr0 #176315 üzenetére
Igen pont nézegettem is. Én használom az autót nem csinálok belőle farokhosszabbítót (nincs mit kompenzálni
), presztízs kérdést. Elég lenne a stift bőven. Most majd átvizsgáltatjuk a punyeszt aztán ha rendbe lehet rakni akkor nem költök el ennyi pénzt (+ hitelt is fel kellene venni) "új" autóra.
-
válasz
m3tr0 #174882 üzenetére
Írjátok bele az adásvételiben szereplő per teher és igénymwntes mellé h a cég ügyvezetője vagy tulajdonosa vállalja a teljes kártalanítást ha mégis megy a levesbe az autó az eladót érintő bárminemű jogkövetkezmény miatt. Igaz egy ügyes cégvezető v tulaj vagyontalan de legalabb lenne kit perelni.
-
válasz
m3tr0 #174801 üzenetére
Ha nem kell Hannoverbe elmenni érte akkor 1 nap alatt elhozható bármi. Igaz én Gazba mentem (és meg is szívtam mert a kocsi amivel elindultunk a nulláson hengerfejesség tüneteit produkálta, így kiesett pár óra míg MurdR barátom elvállalta h eljön velem -mire kiértünk bezárt minden hivatalos iroda) és az ügyintézés gyk 1 óra volt. Itthon az NKHnál volt csak időhúzás az időpont adással. Ahogy az megvolt megint egy nap alatt megjártam minden irodát.
-
-
m3tr0
őstag
válasz
m3tr0 #174711 üzenetére
Szép napot,
folytatódik az autó keresés.
Amit tegnap letisztáztunk,hogy három típusra szűkítettük a kört.- Audi Q7
- BMW X5
- Volvo XC90Ránéztem ezekre a típusokra, 50 ezer km alatt,2016 évjárattól és 16.5 millió forintig (mo.-i első tulajost) nem túl sok találatot adott be.
Érdemes lenne mondjuk Németországból nézni bármelyik típust is?
Az említett típusok közül melyik lenne a legjobb választás?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
m3tr0 #174718 üzenetére
X6 miatt gondoltam csak, hogy releváns lehet
Maga a 350d és a 9G-Tronic nagyon jók, sáv- és távolságtartó kiválóan működött, minőségérzet meggyőző volt, csak a futóműve nem jött be. Utóbbi amúgy is nehéz feladat a műfajban, de a Porsche mindenhol ki van emelve ebből a szempontból, azért jutott eszembe. Sima GLE-hez nem volt szerencsém, csak az átkeresztelés előtti ML-hez, az valamivel jobbnak tűnt a GLE C-hoz képest, Szentendre felé a keresztbordákon bár kicsit ütött, de stabil maradt.
-
-
válasz
m3tr0 #174711 üzenetére
nem hiszem hogy újonnan az első 100-150e km en különösebben megbízhatatlan lenne
ezt minden autó hozni szokta azért, a gondok a későbbi tualjoknál jönnek előszerk: közbe leesett hogy használtat kerestek, mert az új ára 30 nál kezdődik
így akkor tényleg nem venném
16 ból egy szép xc 60 újra kijön újonnan -
szilchi
őstag
válasz
m3tr0 #170340 üzenetére
Évjáratba belefér. De ahogy néztem,a legtöbb e46-os már le van harcolva. Igaz fele annyiért vannak,mint a rendelkezésre álló keret.
Amúgy az e60-as széria ennyire rossz lenne? Valami rémlik egy listáról,hogy a 20 legrosszabb motor. Azon mintha valamit írtak volna hajszálrepedésről a hengerfalban.
-
8th
addikt
válasz
m3tr0 #166342 üzenetére
Karbantartás függő. Ha volt gazdája akkor semmivel sem problémásabb mint bármilyen más korabeli dízel.
Az azonos motorral szerelt Ibiza FR-is jó kis kocsi. Jó fék, jó kormány, jó futómű, pályán is elég gyors volt és valamivel puhább a futóműve mint az RS-nek így utcán azért jobb választás. Három ajtósban szerintem nem is néz ki rosszul és sokkal nagyobb a választék belőle mint Fabia RS-ből. Apropó RS. Azt még a 2.0 8v Fabia is megugorja szóval nagyon nem kell tőle hasra esni. -
w333
félisten
válasz
m3tr0 #166344 üzenetére
Ilyen áron valamilyen kompromisszumot kötni kell ez nem kérdés, és ez a kis Fabia ezért kerül ennyibe mert biztos van vele valami gond és rövid távon simán rá lehet locsolni egy valag pénzt, megbízható olcsó fenntartású autó kell ? akkor maradj a sima adagolós TDI -nél azokkal nincs sok gond és ha van is aprópénzből javítható, vagy vegyél valami szívó benzinest
Csak azt akarom mondani ... ennyiért ne akarj RS -t venni mert roller lesz !
Szerk.
Más autó nem jöhet szóba ? esetleg Golf 4 ?
Fabia 1.4 (101Le) szívó benzines, ezerszer inkább ezt venném !
-
válasz
m3tr0 #163605 üzenetére
Felettünk írják h gyári hiba nélküli az ótó, a köztes távon meg csak össze lehet szedni azt a szerviz díjat. Nekem a melóm igazán hektikus. Van hogy 4-5-6 hónapig nulla a bevétel - de akkor sem vagyok hajlandó lemondani a kocsinkról. Inkább éhen döglök de tankolva és szerelve lesz
-
válasz
m3tr0 #163597 üzenetére
Hmmm.... de most komolyan. Az rögtön látszik még a neten keresztül is h csillog a szemed. A francért nem vettél egyet? Gyűlölöm a magyar zenék többségét, de egy mostanság reklámokban gyakran adott mondat nagyon ide kívánkozik: Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni...
-
outsiders
aktív tag
válasz
m3tr0 #163597 üzenetére
Szívó 2.0 SG Forester 158 pacis. Subaru fórumban van róla sok infó, keress rá a nevemre
9 litert eszik vegyesben és szépen megy, 3200-on max nyomatékkal lódul is bármikor. Típushiba mentes a konstrukció tudtommal, ami költséges kopó-fogyó cucc a szintszabályozós hátsó lengéscsillapító és a vezérlés, ebben nincsen kettőstömegű sem.
-
KAMELOT
titán
válasz
m3tr0 #163331 üzenetére
Tudod mit...nyugodtan gyere el ide Komáromba ahol lakom és szívesen megmutatom neked az autómat a papírjaival együtt. Esetleg rámehetsz szlovák oldalakra és megnézheted, mi mennyibe kerül.
Az, hogy te nem ismered, nem hallottál róla, még nem azt jelenti nem létezik.Ja most jut eszembe....akkor az eladásaim a PH-n is víziók és a gépem a cuccaim között is csak kitaláció szerinted.
Majd, hogy elhidd, valamelyik nap viszem a sebváltót megcsináltatni és majd lövök képeket.
(#163334) alázógyík: Ha neked a valóság leírása trollkodás, akkor maradj nyugodtan ebben az álomvilágban, amit kialakítottál magadnak! Hajrá!
Talán majd egyszer felébredsz és azt mondod...jééé tényleg van ilyen!
(#163344) Qru: Téged is régen láttalak!
-
McSzaby
őstag
válasz
m3tr0 #154156 üzenetére
Őszintén szólva nem vezettem még E36-t csak E30-t, de tetszett az élmény. Amennyire elnéztem, 500 körül lehet találni olyat, ami nincs porrá rohadva, viszont olyat, amin mondjuk a felfüggesztéssel is lett már foglalkozva és nem ereszt 324 helyen, na, olyat még képről se láttam 6-700ig.
Ha elmegyek 1 misiig, akkor viszont MX-5 lesz, szóval meglássuk.
-
válasz
m3tr0 #153578 üzenetére
1, ne pörgesd magad, vedd át a levelet és akkor tudni fogod, addig kár stresszelni
2, attól hogy valaki korábban áfát csalt, ha te jogtisztán belföldről vetted az autót, nincs félnivalód, nem fogják lefoglalni
3, ha nagy a baj nem leveleznek a hatóságok, hanem csengetnek -
-
válasz
m3tr0 #147719 üzenetére
Figyelj, en az 1.4-re sem panaszkodom, 5 fovel, klimaval 150 utazoval siman megtette velem a 2000km-es nemet utat zokszo nelkul. Kicsit hangos, néha vissza kell valtani, illetve fullra rakva 5 fovel mar neha keveskenek ereztem palyatempoban a gyari fek teljesitmenyet. Felreertes ne essek, nem versenyauto, de mar bejartam szinte az osszes kornyezo orszagot gond nelkul. Lengyel trip alatt 5.5L-es atlagfogyit hozott
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest