Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vzsryl #229438 üzenetére
L&K SuperB-k esetén láttam már laminált oldalüveget is többször.
#229439 Kinder
Én szeretem az 1.5 csít, azonban a teljes kép része, hogy a szárazkuplungos DQ-200 DSG-t adják mellé, aminek a motor amúgy is a határait feszegeti.#229441 Lacko32
Nem, a 2010-es évek elején (2012-2013) elengedte a VAG a láncos vezérlést. Szíj -
-
válasz
vzsryl #228314 üzenetére
Mondjuk az PSA-nak szép egyéni rekord hogy személyautóban most minden motorja erősen kétes. Van az 1.2-es puretech (amit már ők is a már jó szöveggel adnak, mintha vezérmű láncot nem lehetne elbaltázni, plusz mintha csak a hybridben lenne de mindenhova azt mondják), a legendás 1.6 prince leszármazó, és az elcseszett 1.5 dízel...
-
válasz
vzsryl #226888 üzenetére
Azt gondolod humbug lenne, hogy ennyiért nem adják oda?
Pl.:
[link]Én X-Trailben gondolkodom(11 alatt elvileg), csak kicsit szekptikus vagyok a VC-T tartósságát illetően, az meg nálunk más motorral nincs.
Egyébként azon gondolkodok, hogy simán elég lenne méretileg a Qasi is. -
fogkefe21
csendes tag
válasz
vzsryl #226830 üzenetére
Nagyon jó tipp köszönöm. Igazából nem elvárárás, hogy automata legyen, csak egy jó extra, mert zasszony csak azt tud vezetni, de nem gond ha manuális van neki saját automatája, max nem cserélünk. Gondolom mmanuálissal tartható tovább.
@f4lcon
Uhh azt olvastam 6-7 körül eszik a Mazda, ha a valós 8 akkor az elgondolkodtató, 2 liter különbség sok.
UX250h-nak sajnos kicsi a csomagtartója, a CH-R tökéletes választás lenne ha nem lenne ennyire ronda.kívül-belül sem tetszik.
Capturben is ugyanaz az 1.3 mild hybrid motor van mint a Qashqaiban? Méretre, formára teljesen jó, mondjuk az a tablet órmotlan nagy benne, sosem láttam még rondábbat, de 9 millióért már kb majdnem csak újat lehetne venni manuális váltóval.
@grizlisandor @Qru
Hát méretre is a Yaris Cross a legkompromissumosabb, ha ennyire gyenge belül, lehet elvetem annyira nem is tetszik.Mazda gyönyörű, legszebb autó a felsorolásból, de ez a fogyasztás most megrémített.
-
grizlisandor
veterán
-
ParmaBoy
tag
válasz
vzsryl #226328 üzenetére
Nagyvonalakban. De azert erezheto, hogy volt egy generaciovaltas es nem csak a marketonganyagban (es foleg palyan jon ki).
Ettol meg jo persze.Egyebkent azt nem irta st6969, hogy a napi ingazasbol mennyi lenne tisztan autopalya. Mert ha szinte vegig, akkor tenyleg lehet jobb egy mqb 2.0tdi
-
st6969
őstag
válasz
vzsryl #226325 üzenetére
Bevallom, még nem is néztem utána, hogy mennyiért mennek a használt Corollák. A legújabb széria (5. gen hibrid) 2023 év közepe környékétől van, ha jól tudom, tehát az max. 1,5 év, ha az 8M-ba belefér (főleg 2.0-ában), akkor az lenne a legjobb megoldás.
Nincs 3 fázis (sem napelem), de ha ennyit lehet vele spórolni, akkor a 3 fázist bevezetném, az egyébként sem jönne rosszul. Van esetleg tipped konnektorról tölthető modellre, miket érdemes néznem?226324 BigBlackDog Ah, ok, ránézek arra is
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
vzsryl #226280 üzenetére
Amúgy technikailag a kritériumoknak még a mostani Corsájával is meg lehet felelni - hifisnél kell egy szigetelő kúra, aztán kész a süketszoba
B vonal, hogy el lehetne indulni a dupla üvegezésű, gyárilag extra szigetelt autók felé. Aztán reálisan valószínű egy átlag turbós is biztosan jelentős előrelépés volna, költségben meg egy LPG szettel lehetne faragni.
-
KMT
addikt
válasz
vzsryl #226181 üzenetére
Mi a baj a PSA motorokkal? Ebbe még pont nem futottam bele.
A DCT váltónál mit jelent a hamar? A kokszosodásnál épp most nézem a ceedvadász blogot. Tényleg nem egy igénytelen motor, de ha csak ennyi a baja, talán még vállalható.
Azért az 1.5TSI-hez járó "száraz" DSG-ről is hallani viszonylag korai problémákról.
A mazdáról hasonló véleményen vagyok. Plusz még a szívós karakter és fogyasztás sem szimpatikus.
A civic-nek meg kicsi a csomagtere.
A Ford-ról nem írtál rosszat?!#226179 ParmaBoy:
Kb egy jól felszerelt Corolla áránál lenne a határ, tehát 15-16M. Konkrét időtáv nincs, attól is függ, hogy mennyire válik be. Valahol 5-10 év a reális. Km-ben nem lesz probléma, ha 100-150e körül mennie kell. Csak bírja addig nagyobb gond nélkül, ha ez még elvárható.#226183 molnarpeter:
De, az adatok alapján nem kizárt. Csomagtartó alapján az X-trail az egyetlen, ami szóba jöhet, ha jól látom. Jól felszerelve keret felett van már és feltételezem, hogy a fenntartási költségei is magasabbak.
Egyébként a nissan beltere csendes? -
den89
tag
válasz
vzsryl #225870 üzenetére
Ha rajtad múlna, bedőlne a használtautó-piac.
Ergo szerinted a használt autók 90+9%-át nem szabad megvenni? Sajnos nem lehet elvárni, hogy mindenki fullos, felújított, teljesen rendben lévő autót adjon el. Sokan pont azért adják el az autót, mert nem akarnak (már) rá költeni. Nyilván nagyon meg kell nézni, utánanézni, mit vesz az ember. De ez, hogy 1%-át lehetne megvenni a használt autóknak, erőteljes túlzásnak tartom.
-
-
ParmaBoy
tag
válasz
vzsryl #225585 üzenetére
A 2.0PD-vel azért óvatosan, ott csekkolni kell a motorkódot (pl. a BKD az tök oké, de a BKP már annyira nem /bosch vs. siemens pd elem/, illetve a dpf+pd mindig rossz kombó (nem tud regenhez plusz üa-ot tolni úgy, mint egy cr, mert a pd elemet ugye a veztengely mozgatja. nyilván nem ennyire egyszerű a dolog, csak lebutítva írom).
Szóval én a 2.0 PD-t nem ajánlanám teljes szívvel.
-
blizzrd
senior tag
válasz
vzsryl #225464 üzenetére
Köszönöm a választ, és zgospel-nek is.
Tehát röviden: a Peugeot 2.0 bluehdi motora vehető akár automatával is, valamint az 1.5 tsi-k is kézi, nagyobb motor esetén automatával. MQB platformot honnan tudom melyik?
Ezeknék mik az ismert tipushibák, vagy amikre vásárlásnál édemes ránézni? -
-
Ghostface
senior tag
-
hobizoli
nagyúr
-
-
313313
addikt
-
Beerwolf
senior tag
válasz
vzsryl #222948 üzenetére
Igazad van egyébként, egész jó áron lehet kapni őket: [link]
Ráadásul szinte kizárólag jót olvastam az új szériáról. Mondjuk a műszerfalat eszméletlen rondan sikerült megoldani azzal a vastag kávás tablettel, ez például igényesebb az Octavia-n. De nyilván minden másban jobb autó a Superb.
-
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
vzsryl #222466 üzenetére
De vajon mennyit segített a helyzeten hogy fél évente le lett cserélve az olaj?
Ha a 30 ezer kilométer 3 év alatt megy bele, és ugyanazt az olajat keringeti az autó mindig 5-10 km-es távokon, akkor elhiszem, hogy az a motor kuka, de így...
Megmondom őszintén, most nagyon rákívántam a Megane-ra, mégis csak egy kb. 8 évvel fiatalabb tárgy, és az nem kis fegyvertény egy használt autónál. -
slett27
addikt
válasz
vzsryl #222334 üzenetére
..."Ausztriából hajóval szállítja a Dunán az OMW a benzint és a gázolajat is a schwechati finomítóból a csepeli üzemanyag-tároló telepre. Innen szállítják tartálykocsikkal a kutakra és a Csepelen található laborban ellenőrzik a kutakról visszaérkező mintákat is."
Ez valami hivatalos info volt....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mobil flották
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest