- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
-
-
rbalint88
addikt
Zajszigeteles, menetkomfort. Nem oda talaltak ki. A splash is megy 165-ot (tesztelve), de igazabol a 100 se esik jol benne hosszu tavon. Mert egy varosi auto. S mercivel meg A8-cal meg nem baszatod a visegradi szerpentinen, mert az meg ott buta. Marmint tudja, csak kb olyan a kulonbseg, mint a beleegyezeses szex es a nemi eroszak kozott.
Kornel: nem azt mondom rossz, de annak aki sokat palyazik nem idealis valasztas. Mennyit porog 140-nel a SS? Alfa 2200-at. Kb siri csend van benne, 180-tol kezd hangosodni.
-
Ezek már a kolléga által linkelt új dizájnnal rendelkeztek, más néven Opel Agila B. Az lehet, hogy 2008-tól forgalmazták, de 2007 végén már gyártásban voltak.
Viszont lehet, hogy 2008 tavaszán történt az eset, mert az fix pont, hogy 2008 szeptemberében kezdtem Budapesten az egyetemet, előtte 1,5 évig dolgoztam diákként mindenfele, összefolynak már a dátumok.
-
parandroid
félisten
Elég nagy a piac, tele volt megnézendő autókkal, ráadásul nem ez volt az egyetlen baja, mindemellett a tökömnek sem lenne kedve ilyesmivel szívni, mentem a következőkhöz. Nem mellesleg szerintem ez itt a németeknél nem egészen annyiért megoldható, mint Mo-n, főleg ha VW szervízben, eredeti VW alkatrésszel dolgoztatunk, én meg utángyártott klímát egy garázsműhelyben nem vállalnék be.
Overdose: Mittudomén, mi a bajuk vele. Nekem van, sőt, bele is halnék, ha nem lenne, én rendszeresen használom, és sosem okozott még gondot. Illetve az tény, hogy kollégákkal volt már róla vitánk hosszabb autóőt alatt, miszerint a kulturált klímahasználat nem azt jelenti, hogy 40 fokban maxon nyomatod az autóba a 16 fokos levegőt, de értelemszerűen civilizált működtetés mellett egy áldás.
p
-
-
törölt tag
Akkor álmodozzá nagyot
-
Persze de azért nem kell túlspirázni a dolgot . Gyakorlatilag városban megy csak vele azaz max 60Km/h . Csak tavasztól őszig . A Ling-Long pedig a Hankok mintázatát használja ( persze régebbit ) és a gumi alapanyaga is az . Arról nem beszélva , hogy egy igen régi gumigyártó aki igaz ezidáig tehergépkocsikra gyártott gumit ,de megvett mindent a szomszédtól szóval nem lehet rossz ! Nyilván saját kocsimra amit szinte csak országúton használok nem tenném fel .
-
-
TaaT
nagyúr
Régen léteztek cm-es (nem tutom hogy hívják pontosan) felnik és gumik, amik nem egyeztek a colos felnikkel, gumikkal. Tehát a cm-es gumiból volt kisebb és nagyobb is, mint a nagyjából hasonló átmérőjű colos felni, a nagyobb cm-es gumi lötyögött a colos felnin, a kisebb cm-es meg szétszakadt amikor fel akarták rakni.
És ha jól emlékszem a difi 1cm-en belül van a kettő szabvány között, ne felejtsük el a gumiban acéldrótok vannak amik nem nyúlnak igazából.
-
hdman
őstag
Azert van meg pluszban a keretnelkuli tarto.
Ragasztoval csak a kozepet huztam ki, hogy ne rezegjen plusz valami extran fogja meg.
kornelka: nekem is kb egy het volt, es ha jol emlekszem talan pont az volt, amit linkeltel. Ha nem akarsz varni egy hetet, akkor rendelj vaterarol 5000 ert
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest