- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
Rózsaszínben és Swarovskival kirakva jobban tetszene neked?
szerk.: Esetleg sötétkék-világosszürke kombóban?
-
-
Tin
veterán
-
Mauzes
addikt
Ez jó meglátás, nekem is szembe jutott, hogy vajon a budapesti forgalomba és utakra van-e egyébként értelme venni egy sportos "élményautót". Az eddigiek alapján egyébként az MX-5 felé hajlok, de még hátravan egyáltalán az, hogy kipróbáljak egyet.
Már ha üzemanyagos marad. Eszembe jutott az is, hogy a full elektromos autók milyen fürgék a városban, a nagy nyomaték miatt nagyon dinamikusan lehet vezetni, ami önmagában is egy élmény a városban. Most már pl. i3-at is lehet kapni viszonylag normális áron. Szóval még ezen a területen is nézelődök, olvasgatok.pető bá': A Mustang nekem is tetszik, de annyi rosszat hallottam róla, hogy inkább nem erőltetem.
-
rbalint88
addikt
3 es 5 eve is nezegettem legacyt es outbacket, mar akkor is mind szet volt hajtva, ami masfel milla alatt volt. A masfel millasak meg csak siman korukbol adodoan voltak problemasak kicsit. Nem gondolom, hogy akik akkor vettek, felhoztak top allapotra 1-2 millioert es most 500-ert akarjak eladni...
-
8th
addikt
Ellenben tízből kilencet baromira elhanyagoltak mert a lelkiismeretes tisztességes karbantartása az autó piaci értékéhez képest meglehetősen sok pénzbe kerül. A java része a saját lábán állva is már gazdasági totálkáros és nem éri meg foglalkozni vele. Tudom mert rokon gyerek másfél évig keresett egy Forester turbót mire talált egy olyat amivel egyáltalán megéri foglalkozni pedig ő a kínálat tetejéről mazsolázott. Már önmagában az is kőkemény pénzbe került mire kijavíttatott rajta minden korábbi kókler taknyolást. Szerinted milyen műszaki állapotnak örvend egy alig félmilliós példány?
-
-
-
Integrale
veterán
Igazad van, én emlékeztem rosszul.
-
Dr. Mózes
aktív tag
A kis Peugeot 106-om is egy hasonló korú autó, mint egy 3-as Golf, és igaz, hogy néha előjön 1-1 nyűgje, de aprópénzből javítható, a legdrágább dolog, amit csinálni kellett rajta, az a két féltengely, illetve a gyújtáskapcsoló cseréje. De ezek se hirtelen a semmiből előjövő hibák voltak, fel lehetett rájuk készülni.
Igaz, a 106 már galvanizált kasztnival készült, úgyhogy a rozsda kevésbé üti fel rajta a fejét, mint a hasonló korú japánokon. -
m3tr0
őstag
Elvetettem,mert nem tudom kihasználni.Az arra sokkal kevésbé való mint amire most autót használok.Így ha autót cserélek,amivel különösebb bajom nincs csak amit említettem továbbá,hogy unalmas, akkor már olyat veszek ami nagy és kényelmes, ha már a sportosságot el kell engednem.
-
B-L-A-C-K
titán
-
hacki87
senior tag
-
e=mc²
őstag
-
hobizoli
nagyúr
baze... 1 kompressziogyuru van csak azon a foson?
ez kb olyan, mint a E36 M3 motorjánál a hajtokarcsavar feje alatt az az alászúrás
aztán amikor leszakad a csavarfej es kinez a blokk oldalan a hajtokar, kell egy motor meg ugy kezodik, hogy nyócccáz…....normallis ez a vilag?
-
Xero
nagyúr
Haver most panaszolta, hogy a masfel napos ceges glc 350e-vel maris tankolhat. Valoszinuleg elfelejtette bepipalni a normalis tankot igy 45L-es a tank, hozza a fogyija meg 15L. Eljen a zold rendszam. En meg most mentem hetfob-kedden egy 2000km+-os kort 5L-es atlaggal szoval lenyegeben 2 tankolassal megusztam.
-
_ak_
addikt
Kb. 194-195 körül, és úgy tűnik hogy ez pont annyival több, hogy már nem érdemes foglalkozni vele.
Beültem egy Rav4-be, de abból is szar a kilátás. Ma voltam a Kia-ban is, meglepő módon a Sportage egész jó volt. 4 hónap és 8,6m ha automatát szeretnék, ha biztonsági csomagot is, akkor 10m.
Amúgy szimpatikus az autó, bár ahhoz képest sok a műanyag. -
Így van, basszus ott tartok, hogy leszarom, hogy rozsdál, inkább megcsináltatom a Mazdát, mert ebben legalább tudom, mikor hol tört, mikor lett vezérlés, stb cserélve, és hogy valóban 269 ezer kilométer van benne (na jó, 272, mert 2 hónapig nem működött a műszerfal, de vezettem minden utat excelben, hogy tudjam, 3000 hiányzik belőle) és nem teszem ki magam egy lutri vásárlásnak. Gyakorlatilag nem találok olyan hirdetést, amiről nem süt, hogy vagy hivatalos nepper árulja, vagy valami önjelölt nepper.
Faces csoport, jónak tűnő autó értelmes áron. Nézem az eladót, 17-nek kinéző fuxos hülyegyerek. Miazannyából van ennek ilyen kocsija? Tán nem kukoricát címerezett nyárimunkában, hogy ilyen szépen lebarnult? -
Xero
nagyúr
Sokan. Családban hölgy tulaj, kb 1.5 éves autó 2500km van benne. Annyit csinál, hogy minden nap bemegy vele az irodába kb 4km-t és vissza. Néha még a boltba, ami oda-vissza 2km. Évente egyszer temető körutat tart a környéken, az kb egyszeri 100-150km. Ennyi.
3-4 évesen pedig szépen le fogja cserélni.
-
von toth
tag
Papa eldobja a pacskert vagy már nem akar vezetni és akkor. De ennek csak akkor látom értelmét ha ismerem az illetőt és nekem adja el, mert ha rögtön visszaviszi a márkakereskedőhöz, aki rádobja a szokásosat már nincs értelme. Persze úgyis megveszik olcsójánosok, nem érdekli őket a tény, hogy +3 kilo és újat vesz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest