- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
szőröscica #228697 üzenetére
Persze, meg nem is olyan határozott, mint egy nagyfiú, de meglepően jól viszi a 1,5 tonnás verdákat. A Kodiaq-t is szépen mozgatta, de az manuális volt, meg ugye magas is, tehát nem volt annyira alacsony a fogyi, mint az “ék” alakú Superb-nél.
-
Kanczy
veterán
válasz
szőröscica #228189 üzenetére
Magával az autóval nincs baj, csak próbálnám a mostani viszonyok között az európai autóipart támogatni.
Megnézem ezeket, köszi nektek!
-
zgospel
őstag
válasz
szőröscica #227945 üzenetére
Háde’ bele van írva hogy megbízható benzines
-
attiss66
senior tag
válasz
szőröscica #227945 üzenetére
Micsurin:
Köszi a válaszokat, De amit most kérdezek, ahhoz igyatok közben valami nyugtató teát, /Valeriana, citromfű, komlótoboz stb/
A jelenlegi VW Polo Classic-omnak ki van rohadva az alja. De elég friss rajta a műszaki. Amig nem talál az ember megfelelő kocsit, ezt kéne kijavítani, de nem akarnék rá nagyon költeni. Van hegesztőtrafó 100 A/100-al szoktam hegeszteni/ és 50 A. Van 2.5 OK-s pálca hozzá. Lakatos a szakmám. Az ülés alatti egyik sín alatt, ami a küszöbhöz van közel végig ki van rohadva, tehát esik kifele az ülés.
Tudnám e én ezt hegeszteni a felvázolt trafóval és pálcával, ponthegesztéssel. Na meg flexxel kivágni a kirohadt részeket, beszabni, behajtogatni valahogy amit ahova kell. Az uncsitesóm azt mondja, a kocsit az oldalára kéne borítani és úgy lenne könnyebb. -
válasz
szőröscica #227424 üzenetére
Én se írtam, hogy ettől a linkelt Priustól ha meglátom hányingerem van. Mert műszakilag annak nincs jelentősége, de sose vennék ilyen formájú autót.
-
st81
tag
válasz
szőröscica #226942 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Feleségem crossover párti, én inkább kombit vennék. Csak éppen ezek a kihalás szélére kerültek. Pl. a Mazda 6 kombiból már csak 4 db-ot találtam ami új. Ez a típus is "feldobta a papucsot" Európában. -
BigBlackDog
veterán
válasz
szőröscica #226942 üzenetére
+ Mazda 6
-
válasz
szőröscica #226876 üzenetére
Ez gondolom trollkodás volt a részedről.
21 éves dízel BMW, mint első, olcsón fenntartható autó.
Abban viszont igazat kell adjak, ennyiért bringa + BKV bérlet.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szőröscica #226421 üzenetére
Ha az tetszik nekem8
-
ParmaBoy
tag
válasz
szőröscica #226137 üzenetére
Illetve mk4 mondeo, hatalmas a hely, es a 2.0tdci az egy psa szarmazek, remek konstrukcio, nem rohados, sok km-el is be mernem vallalni.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
szőröscica #226137 üzenetére
Thx!
Sajnos ennél többet nem nagyon tudunk rászánni, mivel a lakáshitel erősen megfogja a zsebünket.
-
zolnagy
őstag
válasz
szőröscica #226061 üzenetére
A 10 km-t úgy kell érteni, hogy ennyire van a munkahely, tehát napi 20 km. De nyilván kipróbálnék egy ilyet, mert nem ismerem. A VAG konszern autókat igen.
Ha nem jön be, akkor marad az 1,5 TSI olyan autóval, amit épp találok jobb állapotban és jó áron. -
válasz
szőröscica #225937 üzenetére
en is igy vagyok sokmindennel
foleg ruhaval, csomo draga cuccot nem hordok mert feltem, hogy kesz vele valami. vagy beleizzadok (pedig sportcucc, mondjuk egy top-tier esokabat futashoz)
azoval ez normalis.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica #225937 üzenetére
Subaruval nekem is igy van. Ahogy oregszik a gep mar azert jobban hajlando vagyok azzal menni a Honda helyett.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
szőröscica #225798 üzenetére
Gondolom annál jobb lenne, mint most.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szőröscica #225224 üzenetére
Ablaktorlo az elso 500 km-n csikozott a Formentoron. 😂
-
válasz
szőröscica #225077 üzenetére
gyönyörű kor-rajzolat
(szerintem semmi sértő nem volt benne) -
válasz
szőröscica #225084 üzenetére
ezsembe jutott, erre írtam, hogy "tldr: mindenki gyoker csak en nem
" ez az igazán keleteurópai.
-
válasz
szőröscica #225080 üzenetére
engem aztán nem. csak ha elmúlik a szédülés a magas lovon, akkor eszedbe juthat, hogy te vagy a külvárosi használt alfás, aki feltartja az anyukát az m4-ben, hogy eljusson a ii. kerületből a westendbe
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Jah akkor semmi kirivo, mindenhol ez megy...
-
pepucs
tag
válasz
szőröscica #225075 üzenetére
Ezt tavaly átnéztem, kipróbáltam (nagyon megy), akkor azt mondták hogy kezdjem körbefékezéssel egyébként tetszett. Azt mondták, hogy KP-s fizetés esetén lehet kicsit alkudni mert akkor nem kell számláznia. Alfás szerelőm pedig semleges választ adott velük kapcsolatban mert néha kijárnak alkatrészért de ugye ezek behozott autók. Sokan szeretik a helyet és elégedettek velük. Nekem egy kicsit visszás hogy a bontó udvarán a kerítés mellett állnak az eladó giulietták. Azt azért tudni kell hogy lassan 1 éve nem vitte el senki és az ára változatlan azóta is. Gyakorlatilag ehhez árazták a többi 1.75-öt
kicsit overkill egyik másik ára...
-
tboldi
nagyúr
válasz
Támogatom!
Amúgy tőlük van a MiTóm, illetve hozzájuk került az összetört Ypsilon is.
-
válasz
ez olyan nagyon szep magyaros hozzaszolas lett
tldr: mindenki gyoker csak en nem
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Ebben már van egy kis tarcsi. M2-n tényleg sok a gyökér?! Mondjuk hol nem...
-
válasz
szőröscica #224710 üzenetére
Passatról jöttem Superbre. Ég és föld a két autó a Skoda javára, vezetés és stabilitás terén hihetetlen a különbség és nem hiszem, hogy csak a 4x4 miatt. Csak azért gondolkozom az eladáson, mert elég jó áron vettem meg és, ha tudnék nyerni rajta 1.5 milliót akkor már abból még jobbat tudnék venni ezért gondoltam az S90-re, mert az S80 annó nagyon szerettem és nem volt gond vele bár az még 2011-es modell volt. BMW-t nem szeretnék venni, esetleg Audi A6 amin még gondolkozom, de az újabb motorok terén a 3 ezresek azok úgy tudom, hogy nagyon nem bevált típusok. Legalábbis egyik szerelő ismerős nagyon le beszélte a háromezresről édesapámat amikor olyat akart venni.
A kétezresnél is hasonlóan "kerüld inkább" jelzés van vagy azok jók?#224709 Nem kizárt, hogy az lesz. Csak akkor adom el, ha annyiért elmegy amennyire gondoltam, mert nem feltétlen akarom cserélni.
-
válasz
szőröscica #224696 üzenetére
En 180cm-el is szukosnek ereztem elol-hatul. Nem egy csaladi auto, munkatarsamnal volt siras rivas, amikor a mazda6 utan otthon kellett hagyni a kis biciklit
-
Bdanyy
addikt
válasz
szőröscica #224696 üzenetére
Vezetni nem vezettem, csak beültem és magamra állítottam az ülést kormányt, és pont az tetszett benne, hogy egy kategóriával jobban elférek benne a korabeli Octaviahoz képest
(amivel összehasonlították, ott csak fél előnye van).
Igaz magasabb vagyok valamivel, de főleg a kormánnyal és térdemmel van gondom a legtöbb autóban, a mögöttem lévő helyet nem számolomValszeg ez a földön ülés miatt passzol jobban hozzám, jobban ki tudom nyújtani a lábam (ahogy némelyik egyterű/suv magas üléspozíciója is kényelmesebb mert ott meg a kormány magasan van).
-
tboldi
nagyúr
válasz
szőröscica #224488 üzenetére
1.75 TBI-vel.
szerk.: Hopsz, valszeg 2,5-3 misi között nem nagyon van.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica #224274 üzenetére
Eddig csak a WgonR+-ban feltem.
-
válasz
szőröscica #223977 üzenetére
Tied 1.5 tsi dsg, jól emlékszem? De céges nem? Úgy nem ér, cégesnek én is kérnék
Szerk: mondjuk sajna komoly esélye van hogy rettegéseim ellenére megemberelem magam mert az 1.5 tsi nagyon szimpatikus, és már amúgy is a style tcross-t nézem, abban hátul is tárcsafék van plusz alapban benne van a mátrix led
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica #223787 üzenetére
Scala van a itt is a cegnel. Az teljesen ok, vezettem mar tobbszor.
-
tototos
addikt
válasz
szőröscica #223777 üzenetére
Kicsit konkrétabb tipp?
Jah és fontos lenne hogy elektromos legyen. Belső égésű motor nem kell
-
szabonagyur
félisten
válasz
szőröscica #223787 üzenetére
Nem tűnt coupenak.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica #223756 üzenetére
Jah nem szédülnék el a gyorsulástól abban sem. Mazda a rozsda miatt kiesik. Bár elvileg már ezek nem rohadnak (annyira) de azért én elég szkeptikus vagyok...
-
billyjoe
csendes tag
válasz
szőröscica #223600 üzenetére
Köszi, megnézem, és köszi rbalint88, megnézem azokat is.
Közben találtam egy VW Tourant ami megfelelő lenne, használt, Weltauto-s, esetleg erről vélemény?
[link]
Bár ahogy olvasom, ez a dsg sem a legjobb, már ott tartok, hogy inkább nem olvasok utána -
F-ECT$
titán
válasz
szőröscica #223632 üzenetére
Ez csak ilyen csodálkozós poszt, nehezen áll rá az agyam az új árakra. (5 éve egy 3 éves Golf 7 kombit vettem 4.5M-ért, ahhoz képest sok ez a 3M, de tudom, hogy minden drágább lett azóta.)
A kifőzdés árat melyik irodaházra írod? Nálunk a céges kantinban 2e a menü, a nem menüs kaják 3e körül vannak. A környékbeli kifőzdékben is olyan 2-3e között lehet enni (Nagyvárad tér környéke). Mondjuk pár napja a Bamba burgerben sikerült 6e-t otthagyni, pedig semmi extrát nem kértem a hambi-krumpli-üdítőn kívül. -
konci79
őstag
válasz
szőröscica #223452 üzenetére
Kinek mi a zajos és gyenge...
Szerinted egy bogár 120-al pályán milyen?
De én imádom...
Pont ez a lényeg, egyszerű legyen, és megbízható.
Mokkát meg felveszem a listára.https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/opel/mokka/opel_mokka_1.6_enjoy_start-stop_euro6-20893794 [link]
Az mit jelent hogy okmányok nélkül?
Diplomata rendszám , azt látom, de ezt ha eladják mit kell vele csinálni? -
rbalint88
addikt
válasz
szőröscica #223452 üzenetére
Szinte kedvet kaptam hozza
Vicc egyebkent, hogy 7+ eves fapados autokat adnak ennyiert.
Vitara detto, vannak olyan szerencsevadaszok, akik az 1.6 idegest 6 millaert probaljak meg eladni. Mondjuk nem ok a hulyek, hanem aki annyiert megveszi -
F-ECT$
titán
válasz
szőröscica #223392 üzenetére
0-100%-on ha elmegy 300-at pályán, akkor 2 db 20-30 perces 10-80% töltéssel együtt megvan a 700 km, ami azért már élhető lenne nekem. (Évi 1-2 hosszú út.)
De valószínűleg a 10M keret kizárja azokat, amik ezt tudják. -
szabonagyur
félisten
válasz
szőröscica #223271 üzenetére
Golf8 index kattogása is őrületbe kerget, annyira hangos.
-
válasz
szőröscica #222921 üzenetére
Ez a leírás nagyon plasztikusra sikerült
-
SoundX
tag
válasz
szőröscica #222916 üzenetére
Van valamennyi tapasztalom m62 és n62-vel. Ezért gondolkodtam el rajta, természetesen én is érzem a veszélyét ezeknek, ezért jöttem ide
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
szőröscica #222521 üzenetére
Amúgy még a cső átmérő is eltér, szóval gázolajat a benzinesbe nem tudsz tenni. Ha van visszacsapó a dízel tankoló nyílás végén, jellemzően az is úgy van kialakítva, hogy ne menjen be a benzines kisebb cső
-
válasz
szőröscica #222521 üzenetére
Én a turbódízelt kifejezetten utáltam manuális formában. Erejét elismerve egyszerűen szűk volt a fordulatszámtartomány ahol jónak éreztem. Egy 500h/power hybrid lexust/toyotát kellene kipróbálni (turbó 2.4+ literes mocin + combos elektromotor+ rendes 6-os automata)... Bár azzal nem járnék el 5 literrel a városban (mondjuk az árukhoz képest az már kb mindegy kategória lenne).
-
válasz
szőröscica #222251 üzenetére
+1 a Primerára, sőt ha már ott vagyunk, akkor az Almera is nézhető
ami még nálam standard felmerülő verda 1 milláig: Daewoo/Chervolet Nubira/Lacetti főleg a kombi - ezekből is van GM eredetű 1,6-os, igaz kicsit iszákos, de amúgy nincs eget verő hibája
illetve családilag megfontolnék egy első generációs C-max-ot is, szintén az 1.6 szívó benzinnel, 800 körül néha már facelifteset is lehet találni -
Micsurin
nagyúr
válasz
szőröscica #222251 üzenetére
G Astra kombi?
1m azért elég szűkös. -
válasz
szőröscica #221806 üzenetére
Végre valaki aki a trollkodást is komolyan műveli
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
szőröscica #221806 üzenetére
"Challenge" nem vitás
-
Lisztok
kezdő
válasz
szőröscica #221719 üzenetére
Szóval akkor a 2.0 és az alatti T(F)SI-k felejtősek? Sajnos jót egyikről sem olvastam/hallottam.
-
válasz
szőröscica #221663 üzenetére
a Renegade elmebeteg módon drága, 17,5-től indul, annyiért fullos Formentort kapni
500x-ből csak mild hibrid van, a 600 meg csak villanyos -
vzsryl
nagyúr
válasz
szőröscica #221574 üzenetére
A Laguna szerintem még nem volt nálam 6000 felett, mert már 5000-nél biztosan meg van előzve a legneccesebb helyen is mindenki. A Jetta se, mert azon nem segít túl sokat a magasabb fordulat sem.
Annak idején az Almera volt “késő délután” használva, 4-6-ig, meg párszor tiltottam is (6700). 200k km-nél már olyan extrém volt az olajfogyasztása, hogy meghalt a 3-as henger. Pedig hidegen sose tapostam. Fú de szar motorja volt annak… -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica #221574 üzenetére
Foleg hidegen, ugy elobb bemelegszik.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
szőröscica #221500 üzenetére
Jelenlegi 1.2 Puretech már láncos, én óvatos bizalmat szavaznék neki.
-
Bikkrom
senior tag
válasz
szőröscica #221182 üzenetére
+molnarpeter: Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
-
válasz
szőröscica #220616 üzenetére
ahogy a másik kollega írta a topikban, nekem az jön le, hogy a 23 előtti 2.0-ák városban olajevősebbek, a 23 utániak, mint az enyém is, meg pályán. idegesítő, de a valóságban annyira nem zavar, ha tényleg 10k km-enként kell rácsorgatnom fél litert, akkor belefér.
-
batai15
félisten
válasz
szőröscica #220616 üzenetére
Bluehdibe is 0w20 van mégsem eszi.
Mint írtam tökre örülök hogy a VW az isten ,csak engem nem győzött meg . -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica #220565 üzenetére
Igen várakozás lesz sztem is de nem én döntök. Nekem a cég csak BKK bérletet ad.
-
válasz
szőröscica #220451 üzenetére
Toyota yaris faceliftben is comfort felszereltségtől hangszigetelt szélvédő van... Állítólag (árlista szerint)... De én is saját fülemnek hinnék ez esetben, egyetértek az óvatosággal...
-
válasz
szőröscica #220449 üzenetére
-
tibbike01
őstag
válasz
szőröscica #220444 üzenetére
Nekem O4 van, 1.5tsi e-tec DSG sportline csomaggal (1.5cm ültetés és sportülések). Jelenleg nehezen tudok elképzelni ettől jobb, mindenes, kultúráltabb, modernebb megbízhatóbb és sportosabb szekeret.
(najó sportosabbat el tudnék, pl egy Alfa Guilia)
-
válasz
szőröscica #220444 üzenetére
Duplakuplungosból eddig a legjobb, a nyári bmw borzalmas volt (X1, szerintem jó eséllyel hiba volt mögötte), plusz béreltem egy captour duplakuplungost 2019-ben Lyon környékén egy hétig, annál jobb volt az 1.5tsi+dsg. Valószínűleg el vagyok kényeztetve de városban sokkal finomabb és gyorsabb (reakcióidőben nem abszolút gyorsulásban) az e-cvt a rav4-emben. De egy 2.0 tsi 4*4 t-roc olajos dsg-vel már lehet hogy jó lenne
De az már 14 misi ha jól nézem.
-
Yany
addikt
válasz
szőröscica #220437 üzenetére
Mondjuk ez már katalógusos kérdés, 2 kattintás a nissan.hu-n megtalálni: [link]
De mivel X-trail esetében (legalábbis a legújabb modelleknél) pontosan ugyanez a felállás, miszerint kizárólag a legsoványabb felszereltségű kivitel nem az, esélyesen olyanhoz volt szerencséd(?).Érdemes amúgy kipróbálni, simán online is tudsz időpontot foglalni a dunaautónál (én azért szeretem őket, mert itt lakok mellettük
) és nagyon készségesek voltak, kenhettem is neki, meg türelmesen el is magyaráztak nekem mindent, amit kérdeztem. ...és hát kérdeztem.
-
válasz
szőröscica #220370 üzenetére
Ezzel egyetértek, kiemelve hogy azzal a tempóval próbálja ki amennyivel járni szeret pályán. Hogy nekem 120-nál nem megy az agyamra az azért nem jelenti hogy 150-nél is pöpec... És azért én is átülnék Lexusba ha összeszedik magukat (vagy már nem kell annyi hely a kocsiban
).
-
hobizoli
nagyúr
válasz
szőröscica #220370 üzenetére
mintha folyamatosan csuszna a kuplung
ket CH-R-l voltunk romaniaban a nyar vegen, eloszor aszittem vmi baja van... -
molnarpeter
nagyúr
válasz
szőröscica #220251 üzenetére
Céges traktor vagy kamion? 😳
-
IreN!CuS
őstag
válasz
szőröscica #220156 üzenetére
Hol írtam szuperbének?
Szerkesztésnél az A6 sort írtam hozzá. De közben látom a hatalmas hibát majd megkérem a modit javítsa
-
válasz
szőröscica #220147 üzenetére
szerintem nem jon ki ennyibol mar az sem
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
szőröscica #220147 üzenetére
Mondeo és Toyota beltere sem esne jól egy Audi után szvsz.
-
Bikkrom
senior tag
válasz
szőröscica #220119 üzenetére
Na ez a legfontosabb. A biztonság definíciója a Volvo.
Szervízzel mi a tapasztalatuk? Hova hordják és mennyire futottak bele a költségesebb típushibákba?
-
Truman
senior tag
válasz
szőröscica #220026 üzenetére
Jó, de addig is járni kell valamivel. És a gólya lábaim se fognak összemenni tőle.
A Polora már többet kellene költeni mint az értéke.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica #219856 üzenetére
Fajos derekkal is be tudjon ulni.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
szőröscica #219856 üzenetére
1,6 méteres magasság alatt ma már nem vesznek autót az emberek. Felette meg nincs autó, csak dömper.
-
imyourfriend
őstag
válasz
szőröscica #219845 üzenetére
2015 O3 1.6 cr-ben 3-4km után mozdul meg a vízhőfok mérő 7-8km kell neki míg 90 fokra felér, olaj 10-11km körül éri el az 50 fokos hőmérsékletet. Szinte -5 fokig így történik mikor hidegebb van picit tovább tart, lehet hogy a gyári termosztát kezdi megadni magát?
-
válasz
szőröscica #219836 üzenetére
ezt en is nezegettem most a minuszokban. varosban ha indulok en inkabb sport modban hasznalom, porogjon kicsit jobban a motor es melegedjen be hamarabb. ez szerintem jobbat tesz neki, mint sima d-ben nyustolni. igy kb 4-6 km kozott jelenik meg a masodik csik a hutoviznel, es ilyenkor mar 50 fokos az olaj is. 2.0 tdi 150 lo.
-
válasz
szőröscica #219836 üzenetére
9 hónapos és 8500 km van benne, szeretném azt hinni, hogy jó
-
válasz
szőröscica #219772 üzenetére
Insignia is van 5 ajtósban
-
vzsryl
nagyúr
válasz
szőröscica #219513 üzenetére
Na bakker, a legjobb eszembe se jutott. Én konkrétan ezt venném a megadott feltételekkel. 4M-ért már nagyon babák vannak.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
szőröscica #219502 üzenetére
Nem cáfolom
az igény adott, ez meg az ára. Szerintem olcsóbb napi 1-10 kilométerre benzinezni évi 2 hónapig, és/vagy gyúrni a villany spórolásra (fűtéssel és hasonlókkal).
Ja, i3 REX is megfelelne a kritériumoknak, de nem ajánlott.
-
diegho
nagyúr
válasz
szőröscica #219090 üzenetére
Az Ateca ugyanaz belül, mint a 3-as leon 2013-ból. Augusztusban 13,8-as ajánlatot kaptam rá, ami egy 10 éves beltérhez nagyon magas.
Akkor már inkább a Karoq, ugyanannyi lett volna. -
válasz
szőröscica #218839 üzenetére
Igen, ha jól tudom faceliftig nyista rendelés. A 400k elég jó a karoq-nál majd duplájára emlékszem (de nyilván lehet mátrixon belül is többféle, az már lehet hogy a Neo
).
-
válasz
szőröscica #218834 üzenetére
Akkor valamit elnéztem, árlistát tudtam tölteni dunaautoról (skoda honlapról nekem nem sikerült, biztos béna vagyok, meg kb 2 percig tart a türelmem) ott csak kanyar ledet láttam a mostaniban. Mondjuk ettől simán lehet hogy "nekünk" ennyi jár... Én szememben Kamiqnál ez lenne a nagy előny, mostanában sokat jár haza esete hétvégén nyíregy környékéről feleségem (hátrány hogy nincs normális automata, a száraz dsg nekem nem az).
-
ggeleven
őstag
válasz
szőröscica #218638 üzenetére
Sok gyártónál nagyon fapad a legalapabb csomag sajnos. Egy Suzuki S-Cross-hoz sem lehet a legkisebb csomaghoz rendelni, ha jól látom, hanem csak a GL+ és GLX-hez. Hirtelen ez ugrott be, de nem mondom, hogy ez a közvetlen rivális.
-
diegho
nagyúr
válasz
szőröscica #218634 üzenetére
Tegnap este ránéztem a nagy akciós ajánlatokra, de 10M-ért pl nem volt még LED főfényszóró sem.
-
alázógyík
addikt
válasz
szőröscica #218501 üzenetére
-
zgospel
őstag
válasz
szőröscica #218501 üzenetére
Területi képsivelőknek és furgonosoknak kötelező munkaköri előírás tolni a maguk előtt haladót az úton
White van man dal -
válasz
szőröscica #218496 üzenetére
Olvastam en is a problémáról, nem tagadom, van ilyen. Kia csoportban 2-3 embernek elo is jött, gariban cserélték.
-
válasz
szőröscica #217924 üzenetére
Én meg simán bevállaltam az 1.5T 7DCT-t, sőt, szeretem is nagyon. Van ennél okosabb váltó, de Pesten bármilyen automata k.rva kényelmes lesz. Az 1.5T meg kellemesen nyomatékos, bőven elég mindenre. Az SW csomagtartója szintén rohadt jó egy kisgyerekes családnak.
-
sharp4
őstag
válasz
szőröscica #218468 üzenetére
Nálunk a V60 Phev évi 20k km-el olajcserével, mindennel a 300-at sem éri el.
-
diegho
nagyúr
válasz
szőröscica #218401 üzenetére
Miért felejtse el? Lehet ő is boldogan menne a műhelypornba mesélni, hogy 6,5 millió költés után is imádja az autót
-
szabonagyur
félisten
válasz
szőröscica #218236 üzenetére
2-2,5M-ig keresek egy nagyon egyszeru, olcson fenntarthato autot kb eves 3e km futasra, nagyreszt varos neha fout. Erre eleg lenne, a meret ami kerdes mivel a vevo nem akar nagyobbat, mint ami van F Astra. Swift volt a cel eddig, de azok is irtozatosan tul arazottak mar.
-
mirci18
addikt
válasz
szőröscica #218138 üzenetére
Felesleges.
Sima családi sátorban hiszünk. -
mirci18
addikt
válasz
szőröscica #218135 üzenetére
Köszi a választ.
Tető csomagtartón a kempingezés miatt gondolkodok.
Vannak már jó olcsóbb megoldások.
Nem boxos hanem zsákos fajtában. -
diegho
nagyúr
válasz
szőröscica #218058 üzenetére
Mivel ismerem az értékesítőt, aki napi 60km-re járt vele az első 1 hónapban, ezért feltételezem, hogy nagyon is jó kézben volt.
-
válasz
szőröscica #218019 üzenetére
Olajfüggő. 5W30-ről talán 0W20-ra írták át a követelményt.
-
válasz
szőröscica #218022 üzenetére
Meg svájcban annyira nem is érdemes túl tempósan haladni
-
rbalint88
addikt
válasz
Ha limos volt, az nem 1.4T, hanem (talan 3 hengeres) 1.2T
-
BigBlackDog
veterán
válasz
"...de mintha egy vodor csavar zorogne elol..."
Mondjuk 5-6-8 henger után sok motor tud ilyen lenni.
-
gyenesmartin
őstag
válasz
szőröscica #217949 üzenetére
Én még nem ültem nem zörgős VW-ben.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szőröscica #217914 üzenetére
*Azt mondjuk nemtom, hogy 8 vagy 16 szelep-e, nem is néztem végig a videót.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
szőröscica #217914 üzenetére
150lojjos 1.9 16v JTD + 6-s valto
Manky megirna pikk-pakk
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest