Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Az M3 a 3-as Megane?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
gordonfreemN #229644 üzenetére
Mindig időpont volt ráírva nálam, egyszer sem volt probléma. Az ügyintéző csonkolja, ha nem tudja beírni a rendszerbe.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Stylewars_kp #229231 üzenetére
Szerintem a magic seatre és a tologatható hátsó ülésre értette Qru, hogy "nem teljesen ugyanaz a kettő".
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Eugene Roe #228987 üzenetére
Na igen, a fő ok a cserével kapcsoltban pont ez volt, hogy elmúlt 7 éves és ki tudja, hogy milyen hibák fognak előjönni.
A Kia-Hyundai vonalon is van egy-két jónak tűnő opció, de azért a megbízhatóság és garancia (értelmezése) miatt kicsit félnék ajánlani egyértelműen onnan bármit.
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Egy 2018-as S-Crossról mi jelentene érdemi feljebblépést? Mondjuk 10M Huf alatt (első körben újonnan). Nehezítő tényező, hogy sokszor áll az autó 2-3 hetet is egyhuzamban, emiatt a hibrideket el is vetném. Az új S-Crossban a 130 lovas 1.4 Boosterjet motorral mennyivel jobb, vagy rosszabb, mint a régi?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
dellfanboy #228924 üzenetére
A korai példányokkal nem voltak problémák (pl. itt is szerepel)?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
tibbike01 #228705 üzenetére
+1, mátrix a városi-elővárosi környezetben nem igazán használható ki (és tapasztalat alapján autópályán sem). Viszont, mióta napi szinten járok országúton is, azóta már nem szívesen engedném el, októbertől-áprilisig elég nagy jóság.
Golfban az alap hifi is elég korrekt már, Octavia sajnos ilyen téren el volt "butítva".
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur #228521 üzenetére
Joautok.hu egyébként mennyire pörög? Az is egy alternatíva azért.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Eugene Roe #228086 üzenetére
Nem tudom, mi az értelmes, de pl. a ma olvasott tesztből kiindulva új I30-as is van még 1.5-ös szívóval, szívócső befecsivel.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
ParmaBoy #228062 üzenetére
Még csak nézegetés van, hogy mi érné meg. Ha jól tudom, akkor időközben -ismét- meghosszabbították novemberig.
-
BigBlackDog
veterán
Eletromos kombik (vagy ezzel egyenértékű csomagtérrel rendelkező SUVok) terén mi a választék jelenleg? Céges felhasználásra kellene (állami támogatás igénybevételéve), inkább a praktikusság és egyszerűbb felépítés, kialakítás játszik. Kangoo-Proace méret már nagy lenne. Eddig Astra és MG5 jött szembe, ami tudja a fenti paramétereket.
-
BigBlackDog
veterán
Ide is bedobom, hátha több embernek van infója; manapság mennyire számít "öregnek" egy T25 Avensis? Ahogy olvasom, T27-höz képest még minőségben feljebb van, kérdés, hogy a kor mennyire kezdi meg, mire lehet számítani egy megkímélt, 2008-as, 2.0 D4D példány esetén?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Bondix #227955 üzenetére
Szerintem inkább itt tedd fel a kérdést, több a hozzáértő topiktárs arrafelé.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog #227860 üzenetére
+ egy infó; akár Kangoo-Berlingo-Partner vonal is szóba jöhet, ha van ajánlott és megbízható motorral.
-
BigBlackDog
veterán
Egyelőre információszerzés szintjén; 2010-2015 körüli kombi-egyterű vonalon mi az ajánlott típus, ami viszonylag keveset kér, de van benne hely és kényelmes? Eddig Megane III-at és Scenic III-at tudtam ajánlani 1.6 szívóbenzinnel, vagy 1.5-2.0 dCi-vel. Felhasználás módja országút és autópálya, de évente nem menne sokat, így akár dízel is szóba jöhet (ha vételárban jelentős előnyt élvez). Pl. Citroen, Pug vonalon mit szabad nézni és mit nem ilyen évjáratoknál? Focus MK3 esetén létezik még DPF mentes dízel?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Tom1939 #227712 üzenetére
Kodiaq esetén szerintem jó eséllyel az 1.5 mellé is olajos jár.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
molnarpeter #227588 üzenetére
Azzal szerintem nem lenne gond, minimum 20-30 km meglenne. Viszont akkor egy modern (10-15 éves) dízel is megfelelhet.
-
BigBlackDog
veterán
Tipikus "B autós" felhasználásra (ahol akár több hetet, hónapot is állhat egy helyben a járgány) mennyire javasolt a dízel, vagy turbóbenzin? Pl. nagynyomású rendszer mennyire érzékeny ilyenekre? Eddig szívóbenzin volt befogva, leginkább E5-el tankolva és nem volt gond, de felmerült a váltás gondolata.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
zgospel #227498 üzenetére
Hasznos infó. Ami furcsa, hogy tudtommal a régebbi S60 esetén, a dízel mellé mindenképpen volt kiegészítő kályha szériában (legalábbis itthon). Ez 5 °C alatt indult automatikusan a motorral együtt (ha volt állófűtés is extraként, akkor magában is tudott működni). Gondoltam volna, hogy emiatt már jobb a helyzet és ha kicsit figyel rá a tulaj, hogy az első 5-10 kilométeren ne terhelje, akkor nem lehet gond. Mondjuk esélyesnek tartom, hogy a második generáció (+V60) esetén is már kispórolták a széria kiegészítő fűtést.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
zeon.hu #227481 üzenetére
Évjáratban van valami megkötés? Volvo XC60 (
XC90) vonal esetleg játszik? Fenntartásban azért nem VAG, de a prémium trio alatt van a tapasztalataim szerint. Ha sikerül kifognia még a régi (nem kínai) motorral szereltekből egyet, az szerintem hosszabb távon is kellemes tud lenni. -
BigBlackDog
veterán
válasz
dellfanboy #227483 üzenetére
Szerintem ismét elmaradt az érvelés, vagy az állításod alátámasztása.
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
válasz
forceberg #226952 üzenetére
Álló helyzetben volt hozzá szerencsém, ott én is ugyanezt éreztem. Családban van Dokker, néha mentem vele, szintén hasonló a tapasztalat. Viszont munkahelyen egyik csapatnál van 1.5 dCi még az előző generációból, de eléggé negatív volt az alkotott összkép (van bőven hosszú távú út belföldön és külföldre is).
Saját felhasználásomra nem mernék bevállalni ilyet egyedüli autóként.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szőröscica #226942 üzenetére
+ Mazda 6
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Vismajor01 #226498 üzenetére
Ha az autó többi része rendben, akkor elgondolkoznék rajta azért.
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
válasz
zgospel #226185 üzenetére
Ki kell egészítsem az előzőt; "kategóriáján belül".
Értelemszerűen nem pl. PDK ellenében gondoltam.
Én egyébként azon csodálkozok, ha VW termékben lévő DSG-t ennyire jónak mondják egy átlag duplakuplungoshoz (pl. Renault vagy Kia implementációja) képest, akkor milyen lehet a többi?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
dellfanboy #226126 üzenetére
Mármint BMW, vagy valami másra gondoltál? Előbbiből csak 4 db-ot látok fent a megjelölt ársáv környékén (mindegyik 300-400e kilométeres futással).
-
BigBlackDog
veterán
válasz
dellfanboy #226105 üzenetére
Szerintem, ha az Octavia és Passat kategóriát kizárta a mérete miatt, akkor az XC70 sem lesz jó.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
diegho #225686 üzenetére
Jelentem, mostanában lett meg a 18e km és vannak jelenségek;
- ajtókárpit halk rezonancia (ez pár ezer kilométere kora óta)
- Műszerfal zörgés időszakosan (valahol mélyen, nem sikerült megtalálnom)
- Jobb oldali, műszerfal tetején lévő légbefúvó zörgés terhelésen (lefogva abbamarad)
Reménykedek, hogy csak a hideg miatt és februárban elkezd visszaállni a halkabb állapotára.Golfnál is volt ez, meg az, de azért több kilométer kellett neki bőven.
Anyagminőség tekintetében nekem mondjuk először a műszerfal borítása (és nyári hőségben a szaga) tűnt fel Golf/Polo/Leon után.
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
válasz
herrká #225408 üzenetére
Illetve még Ádám16 által említett Mazda vonalat én is javasolnám, elsősorban CX30-al (vagy CX5-el, ami kicsit régebbi konstrukció), továbbá Honda esetén HR-V-t is megnézném.
Ha színvonalban Toyota is elegendő (Lexushoz képest pl. puritánabb belső tér, rosszabb zajszigetelés), akkor Corolla Crossra és Yaris Crossra is vetnék egy pillantást. De a korábbi tippek azért szvsz magasabb ligában játszanak.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
gyulank #225301 üzenetére
Félreértettél, ezek nem állítások, hanem saját tapasztalat.
Az első kerék megcsúszik, mert a nyomaték hatására elkezd kipörögni, tapadási súrlódás megszűnik, jön a csúszászi és fizikaóráról tudjuk, hogy ez mindig kisebb lesz, szóval amíg nem csökken a rá ható erő szükséges mértékben (ne csússzon), addig nem fog betapadni. Ha meg csúszik, akkor nem csak forgásnál csúszik előre-hátra, hanem oldalirányba is, tehát ívet sem fogja tartani. Próbáltam tömören írni, igaz kicsit konyhanyelv lett.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
gyulank #225293 üzenetére
"Én úgy képzelem, hogy ha van egy kocsi, amin az első kerekek el vannak fordítva, akkor ugyanúgy fog mozogni, akár tolom mint egy játék kocsit, akár hátsó, akár első kerék kezd el forogni."
Átlagos közlekedésnél igen, de már közúton is érezhetően másképp jön ki a kanyarból pl. egy összkerekes, egy elsőkerekes és egy hátsókerekes mélyre nyomott gázpedálnál, ha tapadásvesztés határán van valamelyik hajtott kerék.
Elsőkerék meghajtásnál leginkább akkor jön ki, ha a nyomaték miatt elkezdenek megcsúszni a kormányzott kerekek és hirtelen nagyobb íven kezd fordulni, miközben a kormány további tekerése érezhetően kevésbé befolyásolja a jármű kanyarodási hajlandóságát, mint megcsúszás előtt.
-
BigBlackDog
veterán
Zörgés VAGban is van 10-15e km után, bár nem vészes mértékben az eddigi tapasztalatok alapján. Olajfogyasztás szintén nem ismeretlen fogalom. Fedélzeti rendszerrel szintén vannak hasonló tapasztalatok, de hozzánőttem az évek alatt.
A többi dolog már kicsit átlag alatti, de szerintem -sajnos- ez már nem kiemelkedően rossz az aktuális felhozatalban, ha az árat is nézzük. -
BigBlackDog
veterán
Némi ötletadó erre a hozzászólásra; szerintem Renault vonalon maradva is lehet jót kifogni, de érdemes a Renault topikba is bekérdezni.
Méretben mi lenne az igény? Újabb Clioból volt kombi, ha esetleg nagyobbra lenne szükség. Felhasználás módja milyen; mennyit mész havonta-évente és milyen viszonyok között (autópálya, város, országút aránya)?
Teljesség igénye nélkül, Renault vonalon maradva; Clio, Thalia, Megane, Scenic típusok között is nézelődnék bátran, pl. 1.6 szívó nem rossz választás üzemeltetési költségek szempontjából.
Suzukit nem feltétlen erőltetném, bár viszonylag kockázatmentes választás lenne az is. Viszont, saját tapasztalat alapján, azért rozsda szempontjából a francia vonal jobban áll ilyen életkorban.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
C. István #224967 üzenetére
A link mögötti form ugyanez a kérdőív lenne, vagy történt módosítás?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Qtya123 #224890 üzenetére
Clio, vagy Thalia (ha az ízlésed beveszi) szerintem jó irány. Szívó motorok mindegyike jó tudomásom szerint. Thalia csomagtartója is hatalmas és ára is láthatóan lejjebb volt még 5-6 éve, mint a Clio.
Egyébként (valószínűleg egyedi eset, de) számomra a 2003-as Thalia ülése kényelmesebbnek bizonyult, mint az új céges Octavia alap (Style) ülése (jó, pl. kartámasz nincs igazán a Thaliában).
-
BigBlackDog
veterán
válasz
dellfanboy #224660 üzenetére
Csak néztem, hogy mire gondolsz, aztán rájöttem, hogy t
eavaj lesz az! -
BigBlackDog
veterán
válasz
Teki1986 #224621 üzenetére
Én szerettem a panorámatetős autókat, amik voltak nálam eddig. Mindig világosabbak voltak, nagyobb volt a térérzet. Ha sütött a nap, akkor árnyékolót el lehet húzni. Nyári nagy melegben azért érezni a hatást, de klímával menet közben nem igazán éreztem hátrányát. Hozzá kell tenni, hogy eddig (hosszabb távon) csak ötajtós karosszériával használtam panorámatetős autót, amiknél azért kisebb az üvegfelület, illetve 3-4 évesek voltak ezek a vasak csak (addig nem volt szervizprobléma).
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur #224532 üzenetére
Ha jól tudom, a világítás pont jött FL-el.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
wowaccount #224425 üzenetére
Új autók esetén összeállítod a konfigot (vagy online, vagy kereskedőnél) és kérsz egy személyre szóló ajánlatot (pl. személyesen, vagy emailben), amiben már a kedvezményes ár fog szerepelni. Legalábbis eddig én ilyet láttam csak. Van olyan márka, ahol az egyedi kedvezmény nem igazán értelmezett (pl. Dacia, Suzuki, Honda esetén 4-5 éve tapasztaltam ezt), ott a publikusan is elérhető, "kedvezményes" árat kaptam. Viszont ilyenkor is lehet még próbálkozni egy-egy apró ajándékkal (pl. téligumiszett kedvezményesen, ajándék szőnyeggarnitúra, stb.).
-
BigBlackDog
veterán
válasz
wowaccount #224351 üzenetére
Lexus CT, UX esetleg?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
diegho #223745 üzenetére
Kuga nem volt rossz, legalábbis Radi által biztosított próbakörön nagyon kellemes csalódás volt. Nekem személy szerint két bajom van vele;
- kicsit nagy belül, nem tudom kényelmesen személyre szabni (AGR ülés esetén sem)
- fűtőszálas szélvédő van szinte mindegyikben (tudom, sokakat nem zavar). -
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur #223732 üzenetére
Érdekes, anno még S-Crosshoz (2018) és Polohoz (2019) volt szerencsém, egymás után, autópályán, 130-as tempóval. Az S-Crossnak érezhetően magasabb volt a zajszintje ilyen sebesség mellett, ráadásul a gyári, szörnyen hangos, eco gumi már le volt cserélve jóval halkabbra. A Polohoz képest a Golf nem feltétlenül lett halkabb gördülési zaj terén (ha nagyon figyeltem, akkor talán), viszont a dübörgő futóműzaj jóval durvább volt a Polonál.
Mondjuk Neked, ha jól rémlik, akkor már következő generációs S-Cross van.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur #223661 üzenetére
Ezt értem, de ezt az összeget autóba tenné, szvsz nem lenne előrébb.
Főleg, hogy a "régi" (hagyományos) automata S-Cross azért egy korrekt autó még mindig a duplakuplungos világban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest