- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Integrale #201512 üzenetére
A C-Maxok valamiért normálisabbak voltak (amikben ültem egyes és fl-es), jobban szerettük őket.
Ó, a C Maxban így is jobb az élet (hátul is) mint a fokákban, ahol a fullosok kaptak csak világítást, meg középen, khm, nem érdemes ülni, és hordozót/gyerekülést se nagyon lehet bekötni. És 130nál kiabálni kell hogy halljuk egymást elől/hátul.
Bár a régebbi Turneo Connectnél már az első sorban így úgy néz ki nem emberekre számoltak, főleg a feláras lecsukható anyósülésselKRISSTUS: Ezekben nem a korai TSI-k vannak már
-
válasz
Integrale #201507 üzenetére
Hát én F2/fl és F3 akban amikben ültem/vezettem, elég ratyik voltak. Zajszigetelés, ajtókat izomból kell bebaxni (főleg kombi csomiajtót), illesztési hézagok tömkelege (kisujjam vagy nagyobb is sok műanyag találkozásáhiz befér, főleg F2nél), sorja (F2, főleg hangerő szabályzó). Kurvaszar ülések, amikkel 20km múlva is fájt a hátam (Rapidokkal és Toledokkal nem volt gond az 1000+km). Hiányzó akasztók, rekeszek/hátsóvilágítás beltéren, ratyi klímaszabályzás (egy és kétzónás automata klímánál is, a vagok manuálisok voltam), fejegységek és BC-k között is 10 év különbség érződik(belértve a magyar nyelv meglét/hiányát), izzó csere dettó (F2, F3nál nempróbáltam). Én ugye háklis vagyok a világításra, abban elmegy a ford, de leginkább feláras fényeket kell választani hogy jó legyen, és akkor végre lesz drl is, mert a k..a ford spórolt egy *** 21Wattos izzón(cserébe gyorsan kiégnek a tompítottak) -F3on természetesen, nem a kettestől kérem számon. Ködlámpa vag-nál hasznos volt fókáknál dísz, középkonzol vágta a térdet, beltéri anyagok (sztem) gagyibbak. Hátsó utasoknak még térképzseb sincs! Persze egyéb helyre se fogod rakni az innivalókat...
A belső amúgy sztem vizuális környezetszennyezés, nem egységes. Nem tartom magam túl konzervatívnak, F1 belseje is tetszett kminősége isbjobb volt) sok próbálkozást díjazok ami nem lett közönségkedvenc, de ez nekem nem áll össze. Főleg amilyen szinten karcolódik (lentebb) és kopog, nyöszörög. Rapidokban semmi meglepi, normális, kész (tudjuk rólam hogy egyébként nem a német belsőépítészet és ergonómiana kedvencem, de nem zavar).Értem hogy a Rapid(/Toledo) egy nyújtott B szegmenses olcsóbb autó, de tisztességesebb a kivitelezés, holott a fókának jobbnak kellene lennie mindenben egy árnyalattal legalább.
Ok, kormányzás jobb, futómű jobb (de meglepően ügyes a Rapid, főleg kis úthibákkal), lehet rendelni bele komolyabb extrákat, de valahol a kettes Auris meg a korábbi Daciak szintjén van.
Motorok terén bármelyiket javasolnám Rapidba, míg a Fordoknál hullottak nálunk az 1.6 szívók (a gyengébbb
régebbi), ecoboostok meg... na. Ha rendbetetted és nem gyulladt ki (nekünk az egyik szívó egyhatos is leégett mondjuk(F2)) akkor sem kellemes: [link] A Ti-VCT 125 lovas kb amivel nyugodt lennék, vagy a (ebben rohadt hangos) HDi-k. Dobfékkel. Kisautónál nem zavar, sőt; de bizonyos felszereltség/motorizáltság felett nem tetszik egy ez kompakt kombin.
Szal kövezzetek meg, de nekem jobban egyben van a Rapid/Toledo. Keveset ígér, és azt (jobban) hozza.
Vezess: "A belső téri minőségérzet főleg a modellfrissítés előtt, Ambiente, Trend és egyéb gyéren felszerelt modellekben szomorú." De fentebb sem olyan amit várnék.
-
válasz
Integrale #201475 üzenetére
A nagyja igen. [link]
Topikból idézet
"Most vettem egy Audi A2 TDI-t közvetlen Németországból. Amilyen rozsdásak alul a vasból készült részek, az minden képzeletet felülmúl. Életemben ilyet még nem láttam. Még szerencse, hogy a karosszéria alumíniumból készült.""A2 fórum: [link] Ajtó, csomagtérajtó zsanér, a teleszkóp rögzítésnél és az ajtó alján, tetőablak, első szélvédő alatt az A oszlop, első lámpák közötti híd, hátsó híd (átrozsdál lukasra), első lengőkarok (szintén levelesre/lukasra, néha törnek mint a mazdákon), stb. Van ami alu korrózió, van ami acél és sima rozsda. Csidák nincsenek.
tboldi: Ne Saxot, inkább C3-at. Nem sorolom, csak hidd el
. Faceliftes, TU motorost, lehetőleg jobbik ülésest ha belefér (de ennyibe még ESP meg 4 lufi is belefér)
Szerk: Ja, sima Saxokra gondoltam hbgondoltál elsőre, az EV poén volt részemről -
válasz
Integrale #201335 üzenetére
Két ismerős kettes Puntójával volt ABS (gyűrű) probléma, fl előttiek. Amúgy eleven az 1.2 16V, jól is fogyaszt (kár a bc nem szokványos mértékegysége), a lámpa
ledfőfényestuning után korrekt, a belsőt mondjuk nem annyira szerettem.Panda 100HP normális állapotban fehér holló (szar úton sajna nem nagy élvezet, lámpához guruláskor a gyűrött aszfalton ráz rendesen).
6m kisautó: Gondolkoztam még rajta, és papíron hátrányos helyzetű, gyakorlatilag a(z egyik) legjobb 3 hengeres a kategóriájában (és a szívó az mpi, nem kokszolódik); magunknak ezt venném: C3 mk3 fl
A 208 helyett is ezt akartuk (fl előttit) mert tök jó sok szempontból, de bőven drágábbak voltak a pugnál
-
válasz
Integrale #201270 üzenetére
egész biztosan nem jobb, az astra baromi jól össze van rakva, ég és föld a különbség beltérben, minőségben, ülésben. nekem az octavianál is jobban tetszik, de nem tudtam megbarátkozni a hátuljával. hát még az új astra/pug 308
tboy: mi a keret? mert azért vedd figyelembe, hogy ha te összerakod 8.6-ért az astrát az nem annyi lesz a flottakezelőnek, ő erre simán kap még 15-25% kedvezményt.
-
Lacko32
tag
válasz
Integrale #200984 üzenetére
Csak az Alfából indultam ki, ugyan nem egy kaptafa, de azt meg se nézném.
Nyilván oda vinném, aki tudja mit kell vele kezdeni, itthon neki nem állok semmilyen autónak (se).A Bravokat 2007-től nézem, ezzel a sima 1.4 16 szelepes 90 lovas motorral. De látom van belőle Mjet, kicsit több packerájjal. Vagy T-Jet.
A Puntobol a Grandet néztem, hasonlóan 1.4 16 szelep, viszont ez a ritkábbik, tele van hahu 1.2-velNem kell hasítson, az most teljesen másodlagos. Biztonságosan elvigye a család gondosabbik felét A-ból B-be
-
Lacko32
tag
válasz
Integrale #200968 üzenetére
Fiat csoport, sok jó híre pedig nincs a csizmás márkáknak.
Szerelhetőség szempontjából se, illetve megbízhatóság szempontjából se.Lényegre térve, mennyivel megbízhatóbb mint egy Punto vagy Bravo akár?
Méreteiben egyterű, stimm, de mivel olasz soha nem volt a háznál, kissé félve nézném meg őket -
footy
addikt
válasz
Integrale #200816 üzenetére
Amit en olvastam 2017ig a vezerlessel lehetnek gondok. A szijjbol darabok levalhatnak amik eltomitik az oaljzoreseket es az alacsony olajnyomas sulyosan karosithatja a motor egyes reszeit. Altalanos visszahivas pedig tudomasom szerint nem volt, annak csereltek garanciaban vezerlest, akinel vilagitott a motorkontroll/olajlampa.
Nezgetem a C4picassokat es volt multkor 2(2016os) is fent aminel irtak hogy vezerles volt cserelve.
40. ill 60e km-nel.
Egy kesobbi evjaratot en bevallalnek, mert egyebkent jokat irnak nemet forumokon a kulturaltsag, fogyasztas es karaktert illetoen. -
Biqci
aktív tag
válasz
Integrale #200176 üzenetére
Igen, erre gondoltam én is, ez valami olyan mint a viccben a vállalkozó: az elvégzett munka vagy olcsó, vagy jó, vagy gyors és kettőt lehet kombinálni
A Mini véleményem szerint nem igazán teljesíti a megbízható kategóriát, legalábbis ebben az ársávban, szerintem...
Nagy kombi? Hááát... Nekem a 8.gen Accord pont kombi és azzal szerintem mindent lehet csak csajozni nem. Max a szedánnalLlew: pedig a szexuálterápiás kócs-ok No.1 blöffje, hogy a kicsi is jó, ha eléggé játékos
molnarpeter: aszondta a kérdező, hogy még nem szenved kapuzárási pánikban
Nem tudom, nekem személy szerint tetszik az MX5, de már rég elengedtem, ami itt tényleg jó, annak az árából majdnem kijön egy lefingottabb TypR, akkor meg már inkább azUraim! Köszönöm mindenkinek az építő jellegű hozzászólásokat! Továbbítom az információkat.
Viszont... Ha már felmerűlt a Fiat 500. Ránéztem e mobile.de-re és a közelben van több is, meglehetősen kedvező áron. Jó, igaz, nem egy maszkulin típus, de ha már én is az Accord mellé egy kisebb autó keresésében vagyok, az eddig kinézett C30 és CR-Z mellé tényleg b.zis lenne hozzácsapni a találati listához egy fekete vagy mélybordó színü panorámatetős változatot?
-
grizlisandor
veterán
válasz
Integrale #200011 üzenetére
A céges Dokker-nél azért jobb volt.
(#200013) vzsryl:
Az 1.6 szívó Altea-'m, 1360 kg + én, akkor azért lép nagyot.(#200022) kisza25:
batár: Nagy befogadóképességű, magas oldalú szekér.(#200023) kovsol:
Ez talán valami jóbban felszerelt volt, hátsó kamerával, meg elől, hátul érzékelőkkel. -
tboldi
nagyúr
válasz
Integrale #197097 üzenetére
A szívem mélyén japános vagyok továbbra is, de qrva drágák.
És elsősorban még mindig anyumnak keresünk autót, nem gondolnám, hogy emiatt dobnom kellene a Jazz-t (vagy legalábbis remélem, hogy nem). Én csak játszok a gondolatokkal, amikre valójában kevés esély van.szerk.: Ja, és tegnap rossz Swiftet linkeltem, erre van rákattanva apum.
-
válasz
Integrale #195960 üzenetére
Ajjaj, ebbe nem akarik vitatkozni veled
.
Stilo magasságától érezhetően kevesebbba baj a Fiattal, Alfánál kb a 159-től.
Multipláról szinte semmit nem hallottam, se jót, se rosszatt, de a kicsit későbbi modellekben nagyobb bizodalmam van.
De ha tudsz pontosabbat (elég nagyvonalakban, nem típusonként és hajtáslánconként) szerintem másnaknis hasznos lehet, attól eltekintve hogy az olaszokat se sokan keresik.Keyless: Ahogy az e kézifék, úgy ez is tök jól működik a Megane3-ban. Egyes vw és ford modellek után ezeket inkább hátrányként kezdtem kezelni egy autóban, de meg lehet ezeket normálisan is csinálni. Azóta már az a fura, hogy turkálni kell a táskában a kulcsért.
-
ZolAK
csendes tag
válasz
Integrale #192263 üzenetére
Köszi, megnézem! Már megpiszkáltam ott, de a gumit nem szedtem le, hátha. Az a furcsa, hogy az anyósülés lábtérnél volt csak vizes, a kárpit alatt. A levélrácsot kiszedtem, de ott sem volt különosebb kosz, még a szélvédő ragasztásra gyanakszom. Most egy hétig száradt a garázsban a hétvégén újra tesztelem.
-
alázógyík
addikt
válasz
Integrale #192064 üzenetére
Senki nem adja ela gépét Multiair modul csere után.
Most már olyan drága lett a csere, hogy hihetetlen.
Ez a legjobb ár.
Ehhez jön még a multiair szűrő, plusz olaj+olajszűrő csere, kalibrálás, plusz a munkadíj...
Szerintem 400K legalább.. -
-
Gaben92
őstag
válasz
Integrale #180658 üzenetére
Gondoltam a beszélgetésből, hogy Prius 2 de motorikusan nincs sok különbség a 2-es és a 3-as között ha jól tudom.
Kipufogót akkor gondolom pont amiatt kellett cserélni mert megette a motor az olajat, a katalizátor meg köszönte szépen. Ha nem találják meg hamar miért hamizza az olajat akkor már lehet félrerakni új katalizátorra...
-
válasz
Integrale #180354 üzenetére
A 160 az teljesen OK; egy INA vezérlés szett vízpumpával megáll 50 alatt (én kb. ennyit fizettem); szűrők, olaj annyi, mint egy VW-hez, a munkadíj szintén 50 volt. Ami húzós, tétel, az a generátor hosszbordás szíj szettje, ebből legjobb tudásom szerint csak gyári létezik, 91-2 ezer froncsiba fájt.
@ Munez : Cumi. :/ A 245 ló DSG-s.
-
Doki16
addikt
válasz
Integrale #180352 üzenetére
Gondolom ezt nekem címezted nem magadnak
Akkor jól gondoltam. Én már abban az ársávban nem is nézelődtem. Mindegyik V60 D6 gyakorlatilag vezérléscsere előtt áll és az elég nagy összeg még pluszba kötelező olajcserén és a klímás dolgokon túl. Nagyon durván megy fel az áruk.
-
-
válasz
Integrale #180349 üzenetére
A DPF kényes nagyon a városozásra az 1.6D-ben.
Vicces, mert én meg C4
PicassotSpacetourert kapok most majd az új munkahelyen 1.6 vagy 1.5 dízellel, napi 8-8 kilométer oda-visszára.Jó, azért hétvégente szeretünk kimozdulni Budapestről, akkor majd kikormolom.
Éles váltás lesz ez a "buborék" a bunkerszerű C30 után.
-
diegho
nagyúr
válasz
Integrale #180057 üzenetére
Amit nem 98-tól gyártanak és kb 95-től kezdtek tervezni. Teljesen más világ belsőre egy G Astra, mint egy Focus2. Én sosem azt nézem, hogy mikor készült az autó, hanem, hogy mikortól kapható az a modell. Most is lehet J Astrát venni újonnan, pedig 10 éves konstrukció és már 10 éve sem volt valami jó.
-
válasz
Integrale #179990 üzenetére
Még Lengyelben is összejött pár millió amikor 1,5 évet letoltam úgy hogy ott vásároltam, buliztam (igaz céges kocsit kaptam) és minden nagyobb ünnepre hazajártam önköltségen. Dániában 2 hét meló (igazi kétkezes fizikai kubikolás) mellett itthoni viszonylatban kb 3 havi bért kerestem és nem minimált. Persze ott a lakás drága de pl 1000€ 4 embernek ennivaló, cigi, sör, bor , mosáshoz minden és havi két hétvégi egy-egy
napos kirándulásra elég volt.
Az én tapasztalatom szerint te ott nem is spóroltál igazán. -
válasz
Integrale #179987 üzenetére
Nem igazan - ott ha kevesed marad akkor is többet ér mint itt.
MOD
(#179988) Dare2Live: Ott a luxus tényleg luxus árban is. De ha akar az ember lehet neki rendes autója amit szeretne. Lehet nem 500Le-vel csak legkisebb 2.0-val de van A6, meg minden fosch. Annyira szeretnék oda költözni, de a család most még megköti a kezem. Viszont ha megszabadulok nincs az az Isten hogy itt kínlódjak másoknak kaparva a gesztenyét.
-
-
-
nesa
veterán
válasz
Integrale #179830 üzenetére
Az hogy crd az csak valami szerintem ami dízelre utal, akkoriba még nem volt a vw nek CRD csak PD, még esetleg olyat tudok elképzelni hogy a dodge csak a blokkot vette a vw-töl es saját hengerfej van rajta ami crd, közben több dodge is megnéztem mind ezen a motorkodon van.
Sürgősen kell egy autó , ezt lehet holnap megnézem.
-
8th
addikt
válasz
Integrale #179675 üzenetére
Az ajtókárpit kialakítása tök más, vastagabb, rengeteg értékes helyet vesz el széltében az utastérből. A műszerfal és középkonzol is jobban benyúlik a kelleténél. Beülsz és rögtön jön a b*zdki érzés, hogy ez valahogy olyan kicsi. És tényleg az. A B6 szellősebb tágasabb ráadásul míg annak simán behuppan a másfeles vizes palack az ajtózsebbe az újabbnál az is már kisebb lett úgy, hogy az "ajtó" közben vastagabb.
-
válasz
Integrale #179569 üzenetére
az alacsonyabb munkaerő költségek miatt olcsóbb egyelőre nálunk, ez biztos
a többi véleményes
főleg a sok kiberhelt részecskeszűrő, utángyártott katalizátor, szabályokat be nem tartó zugműhely miatt
érdekes lenne megnézni hogy egy 8 éves 200 ezret futott passat, mennyit szennyez, amikor belekerül az "okos" környezetbe, ahol mindenre van megoldás, de csak az számít, hogy menjen, így vagy úgy
gyári javítási módszerekkel midnenesetre biztos nem éri meg ezeket üzemben tartani -
-
-
LógaGéza
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest