Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
BigBlackDog #184891 üzenetére
Én satíroztam ki, mondjuk minek az jó kérdés
Szerk.
Köszönöm mindenkinek !
-
w333
félisten
válasz
MunezXBK #184878 üzenetére
Ez volt a Leon amit a tegnap mondtam ... 1.9PD (105Le)
Szerencsére nem
Köszönöm szépen, igen ez az
Magyar autó, szervizkönyves+ összes Seat papír, motor szépen jár, kuplung lendkerék nagyon jó, futőmű tavaly felujítva, turbó tavaly cserélve, EGR cserélve mindenről összes számla megvan, nagyon normális magyar fiatal családtól vettem ... a Balaton a kert végében volt !
Neki megmarad a másik Leon ami ugyan ilyen csak az kicsit extrásabb !
Tegnapi vevő ma délután már hívta hogy akkor elviszi az autót de mondta hogy most jönnek megnézni és lehet hogy meg is veszik én pedig el is hoztam, azt mondta hogy nagyon macerás volt azt mondta hogy válaljon 2 hónap garanciát meg ilyenek (létezik ilyen ?)
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
molnarpeter #184797 üzenetére
Köszi
na és mit lehet róla tudni ?
a telefont senki nem vette fel
-
w333
félisten
válasz
molnarpeter #184792 üzenetére
Na fel ís hívom megkérdezem milyen motorkódú
-
w333
félisten
A 2.0 PD gondolom azt gyorsan felejtsem el ?
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
MunezXBK #184779 üzenetére
Aha akkor ezért
A Seat -ról annyit tudni hogy 2 éve van nála és azért adja el mert megveszi a testvérétől ugyan ilyen Leont csak az felszereltebb, amit lehet még tudni róla hogy a tavaly volt cserélve : Futoműben talpasok stab pálcák ujak, turbo is tavaly cserélve lett, izzito gyertyák is... egr is új.
-
-
w333
félisten
Mert nincs ilyen japán autó azok drágábbak ...
Ez mindig így van de tényleg.
Szerk.
Különben lehet eddig nekem volt mindig szerencsém a magánszemélyekkel de az emúlt napok során arra jöttem rá hogy kereskedőtől nagyobb esélyel jobbat kapsz, mert nyílván ha sz*r akkor nem hozza be kintről mert rajtamard és bukik rajta !
Magánszemély friss rendszám : azért adja mert vagy nem jó, vagy kereskedik vele !
Magéánszemély 2-3 éves rendszám : "N" vagy "P" a 3 évig használta 1 Ft -t nem költött rá ez időalatt lerúgta így eladja mert már költeni kell rá ... sok ilyenbe szaladtam bele !
Vasárnap Vásárosnamény és Nyíregyházán voltam, ott hagytam mind 2 autót !
Szóval nem gáz, nézek még több autót ami útba esik, de hátha jó lesz
-
w333
félisten
válasz
molnarpeter #184760 üzenetére
Autó vásárlásnál mindig benne van a para az emberekben, ez teljesen normális szerintem de ez szerintem minden autó felett ott lebeg a 2M forintosnál is
Különben néha azon csodálkozom hogy látok olyan leélt Passat 5.5 PD -s autókat hogy hihetetlen elhanyagolt soha semmit nem költöttek rá csak tiporták a lelkét és megy
-
w333
félisten
Igen ebben már benne van minden, regadó, friss műszaki, rendszám, stb.
Ha motorikusan is szépen jár és jól megy akkor elhozom, képekről a fényezését én egységesnek látom illetve nincsenek sehol illesztési hézagok stb.
Nem tudom ez a km. akár lehet reális is ... váltószoknya rendben van, kormányom még ott egy minimális rücsi és nincs fényesre kopva, kuplung, fék pedálon is van minta
-
w333
félisten
Beszéltem az [A3 kereskedéssel] (lehet nagyítani) ... kinti papíros de már megvan hozzá minden ami kell : műszaki, regadó stb. azt mondták kb. 3 óra és megvan a magyar rendszám is, így friss műszakival magyar papírokkal 950 -ért elhozhatom, vélemény ?
-
w333
félisten
válasz
MunezXBK #184704 üzenetére
Ezekről a kisebb 105Le teljesítményüről jókat olvastam és van a környezetemben is (ismerősöknek ilyen) illetve egy A3 olcsóbb a fenntarthatósága, 8 lengőkar stb. !
Illetve 99% egydül utazom van +1 személy, igy a mérete is tökéletes lenne !
A környezetemben mindenkinek VW és Audi van PD még a 2.0 PD vel sincs semmi gondjuk, mondjuk ismerős szerelő is van ... franciát nem tudnám hol szervizelni, de mondjuk alap dolgokat én is megtudok oldani, olajcser, fékcsere stb.
Most az hogy lepukkan a turbó vagy a kettőstömegű mondjuk 3 év múlva az nem gond, mert egy autóra költeni kell, ezt belekalkuláltam
Leont -t is elhoztam volna mert motorikusan jó volt még így turbó nélkül is, egyből kapott volna egy másikat, de az autó menthetetlen volt (ette a rozsda mindenhol)
Jah és 1 Ft nem engedett, egy darabig árulni fogja ...
-
w333
félisten
válasz
molnarpeter #184700 üzenetére
BXE az tudom hogy alapból cserés ... mondjuk biztos hogy kicseréltetném idővel, csak vásárlás után nem akarok egyből azzal kezdeni, ezek a kis 3 ajtós A3 nagyon szimpik ebből jó lenne kifogni egy hibátlan 1.9 PD -t (2003 - 2005 az BKC nem ?)
-
w333
félisten
-
w333
félisten
Tényleg az A4 B6 és B5.5 vonal rohad ?
-
w333
félisten
válasz
kisza25 #184665 üzenetére
Ez még a régi 8l ... ez nem tetszik !
Láttam persze, csak mondom kicsit félek francia hibáktól
Persze van, Golf 5 Adok veszek csoportba már benne is vagyok !
Mondjuk a Leon -tól modernebb és erősebb is egy ilyen A3 8P
Ha normál közekedés mellett nem dugóra gondolok elvan 8-10L -ből az belefér, ha rúgom neki akkor egyen meg 15 -t is nem izgat de akkor menjen is !
1.8T vonal lenne a jó, azok megbízható motorok
-
w333
félisten
Komolyan egy 407 -be nagyon beülnék csak kicsit félek tőle !
-
w333
félisten
Lehet maradnom kéne a szívó benzinnél ... [ezek gondolom jók] ?
Sajnálom hogy lemaradtam a Golf 5 (1.9PD -ről) eladták
Hetekig figyeltem 980 -ról indult majd 950 és utána 880 lett, durván 1 hónapig fent volt !
Megolt a száma még szerdán beszéltem vele, aztán ma felhívtam hogy elvitték vagy levette a hírdetést mondja Pénteken elvitték, mondom de jó ... az enyémet meg Szombaton !
Murphy ...
Az a baj hogy elkezdetem ezen az egészen kicsit jobban elgondolkodni és már előre látom hogy nem lesz az olyan sok pálya mint én gondoltam, arra kell gondolni hogy hetente 1-2 alkalom balaton, és 2-3 havonta Erdély ... na most ide elég lenne egy jó benzines is talán ?
De valami olyan benzines kéne ami nem nyűgös és megy is és van benne tartalék, a régi Vectra a 2.0 szívó benzinnel bika volt (pályát is jól bírta)
A Leon -al meg főúton még egy furgont is alig bítam megelőzni ... volt 1-2 olyan alkalom hogy ez nem fog menni, fék majd vissza mögé !
-
w333
félisten
-
w333
félisten
Megnéztem ma a Leon -t és a 320D -t ... kuka mind kettő !
Leon olyan volt mint egy szívó dizel amivel nem is lette volna nagy gond de kb. mindenhol porladt az autó, kiderült hogy osztákoktól jött !
320D jól ment de durván húzott a kormány jobbra ... azért ott is volt 1-2 helyen rozsda, és gyanusan csattant leállításkor, talán kezdődő ketőstömegű !
Szóval mind a 2 -t ott hagytam de legalább az 1.2 Corsá -val elautóztunk kb. 700Km -t
Lehet hogy tényleg Focus 1.6 TDCI lesz ebből, modernebb és jobb autó mint a Leon és legalább van belőle nagy választék, és ahogy nézem egyre jobban tetszenek
1 millióért nem fogok beleülni egy lepukkant 20 éves autóba
Ez a [Focus] miért ilyen olcsó ? tetszik és itt van tőlem durván 5-6 km -re !
-
w333
félisten
válasz
grizlisandor #184621 üzenetére
-
w333
félisten
válasz
molnarpeter #184608 üzenetére
Tehát akkor ebből is egy nagy szopó roller lehet ... 1 normális autó nincs !
És esetleg az A4 szívó benzin ezekről mit tudni ?
Szintén egy szép A4 csak ez már drága !
Esetleg nézzem meg a Leon 1.8T ? az nincs is olyan messze
-
w333
félisten
-
w333
félisten
Vagy esetleg amiket még néztem az B5.5 Passat 1.9PD (131LE)
Sürgősen kéne megnézni autókat mert elvitték a Leont !
-
w333
félisten
Szerintetek ez milyen lehet ... A4 (2.0 szívó) ?
-
w333
félisten
Hát elég lutri ... kérdés hogy ebből mi az igaz
Különben azért adja el mert a testvérének is ugyan ilyen Leon -ja van és azt megkapja ő de mivel extrásabb így inkább azt tarja meg ... és biztos hogy igaz (itt a 2 leon)
-
w333
félisten
Leon 1P rákérdeztem hogy milyen motor ... BXE na puff
-
w333
félisten
válasz
Doki16 #184533 üzenetére
Pályán is lesz használva na meg városban is kb.50-50 ... de városban is elég nagy távokat szoktam megtenni, ami van hogy 5km és van olyan is hogy 30-40 km
Mondjuk én nem az a típusu ember vagyok aki beleül és megy, minden elindulás előtt beindítom és 10 percet ketyeg addig cigizek és csak utána indulok el !
BMW 118D, 318D és 320D gondolom kizárva ? (ilyen áron lerúgottakak vannak)
Passat B5.5 vagy A4 B6 (1.9PD 131Le) jól felszereltek ilyen áron sok van (de kicsit nagyok)
Grande Punto 1.9 JTD (félek hogy Leon után csalódás lenne)
A3 8P (szintén 1.9 PD de a 105Le)
Golf 5 ugyan ezzel a motorral
Leon 1P ugyan ezzel a motorral
-
w333
félisten
Na itt vagyok sziasztok ... milyenek ezek a Volvo C30 -ak ?
Komolyan 1 Misi -ért semmi jó autót nem látok, ami azért legyen nyomatékos, a várost is bírja, alap extráx legyenek benne, megbízható, "olcsó" (normál) fenntartás !
-
w333
félisten
Szerintetek egy ilyen ... A4 B6 (1.9PD TDi) mennyire megbízható ?
Nem szeretem a kombit de Audiból valahogy mindig szép !
Csak jövőre szeretnék váltani ha minden jól megy de már most körbenéztem, a terv az volt hogy maradok a Leon vonalon és 1.9 TDi (110LE + Chip) de ilyen árkategóriában azért már elég sok lehetőség van pl. a Passat B5.5 is tetszik
-
w333
félisten
válasz
MunezXBK #176874 üzenetére
Lenne egy Audis kérdésem tudom neked volt A4 avant
Barátom most nézegeti a (98-2004) A6 -okat és olyan kérdésem lenne hogy a 2.5 TDi mennyire megbízható ? melyiket érdemes belőle venni ?
Illetve autómata váltóból melyik az ajánlott ? Tiptronic, Multitronic ?
Most egy 2 -s Laguna 1.9Dci van neki (120Le) ezt szeretné lecserélni egy A6 -ra !
-
w333
félisten
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
lali81 #171000 üzenetére
Különben ez a kis Pug 306 ugyan úgy 8 szelepes 1.4 benzin nagyon egyszerű technika ami a világból kimegy, fogyasztása is nagyon baráti városban bőségesen elvan 6L -ből országúton 5L is elég neki persze normál használat esetén, illetve ezekre nem is annyira jellemző a rohadás ... jó kis megbízható autó na !
-
w333
félisten
válasz
lali81 #170980 üzenetére
Skoda és Suzukit ilyen áron felejtsd el de gyorsan !
Durván 1 éve ugyan ezt jártuk végig (szinte az egész országban) anyámnak kerestünk autót, ilyen áron szakadék Suzukit kapsz nagyon sokat megnéztünk 400 ezerig és mind az volt, magyar ember a Suzukira semmit sem költ és csak akkor adja el ha már baj van vele (szóval inkább ne)
Jah és Suzuki -ra visszatérve 10 -ből 8 tesó volt (gyere testvírem)
Én ugyan azt ajánlom amit neki is vettünk még pedig egy Pug 306 ami tényleg nagyon megbízható még a régi Francia iskola szerint készült, beltér elég nagy és nagyon kényelmes, futómű a nagyon rossz utakat is jól elnyeli, olcsón fenntartható autó szóval én csak ajánlani tudom !
Tessék találtam is hasonló áron !
Szerk.
Meg is találtam 2017.11.11 ... akkor ezt szépen összefoglaltam
-
w333
félisten
válasz
footy #170866 üzenetére
Sötétség a fejekben !
Bizony az van
Barátom vásárolt egy fincsi 96 évjáratú 6 Gen 3 ajtós Civic -t 550 ezerért (porrá ültetve, 75 lovas verseny 1.4 swap meg minden) ez a tipikus Honda nagy hang kis erő (de legalább érződik benne a sebbésség mert 60km/h -nál is félsz benne) durván fél év után elpukkant a motor mert elvileg rosszul programozták 50 ezerért (érted az egy négyet) most kb. 2 hónapig teljes motorfelújításon volt ócsó 450 ezerért (van egy olyan érzésem hogy nagyon lehúzták), mióta készen lett tegnap vitt vele és nyomta is neki rendesen de mondja hogy nem megy mert fel kell programozni (már fogtam a fejemet), majd átváltott erre a tipikus Hondásra és mindenhová próbált bebújni vele, sávokat váltott stb. mindenki lámpázott és dudált, ő meg káromkodott ... azt hittem a pofám leszakad szégyenemben !
Mondtam neki hogy miért nem veszel valami németet 1.8T és társai A3, Leon, Golf 4 stb. erre csak annyi volt a válasz "csak a japán" szóval igen, vannak bajok
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
Integrale #169794 üzenetére
Fix. kárpit nem ragasztott ami alatt szivacs van !
Nekem volt 406 FL persze a beltér jobb + szebb és modernebb, de összeszerelési minőségben a 306 fényévekkel jobb !
Az tény hogy fapadosabb de masszívabb minden a beltérben !
A 306 váltója olyan mint egy Suzukinak, a 406 sokkal pontatlanabb volt !
(#169795) batai15
Mondtam én hogy jó az az autó !
(#169797) batai15
Hmmm akkor viszont jobb is így hogy elvitték ...
-
w333
félisten
válasz
batai15 #169792 üzenetére
Ha tényleg makulátlan és bejön akkor vedd meg mert utána bánni fogod !
De egy 306 -t megnézhetnél előtte valahol csak a viszonyítás miatt !
De mondom pont a 2 között van mindenben, méret, kényelem, komfort stb. viszont meg merem kockáztatni hogy a 306 jobban össze van rakva mint a 406, annál nem látsz olyat hogy a tetőkárpit a fejedre esik és az ajtókárpit is elengedte magát és mállik ... de te tudod milyen autót szeretnél
Annyi viszont biztos hogy a 306 fenntartási költsége sokkal olcsóbb !
-
w333
félisten
válasz
batai15 #169790 üzenetére
Persze nyom ... ha bedöglik a turbó akkor pedig megáll benne az olaj !
Tudom mert régi autónk Pug 505 (2.5GTD) turbó megadta magát
Szerk.
Nézd meg a 306 -t is ha van rá lehetőséged mert tényleg egy nagyon jó és megbízható autó ... brutálisan masszív és nagyon kényelmes illetve jól össze van rakva, váltó sem olyan franciásan lötyögős, ha nem tudnám milyen azt mondanám hogy egy német autó, ezek akkoriban még nagyon jól megvoltak csinálva !
Futóműben is kivalló, nem érzi egyáltalán a rossz utakat sem !
-
w333
félisten
válasz
batai15 #169785 üzenetére
Szerintem nem vészen ... van 1-2 esztétikai hiba ezen kívül oké !
A döntést pedig te tudod, ha elég a 206 is akkor azt vedd mert az fiatalabb !
Kérdés hogy mire kell ? ingázás + szaladgálós autó ? ha most magamból indulnék ki akkor lehet mégis a 206 -t venném, 406 jó autó de nekem nagy lenne akkora mint egy hajó ... illetve fenntartásilag is biztosan drágább hozzá minden !
Szerk.
Belsejéről nincs kép ? lehet nem véletlen és durván le van pusztítva !
Szerk.2
Mondjuk a kettő közzé belőném és vennék egy elnyűhetetlen 306 -t !
Ez pontosan a kettő között van, nagyobb a 206 -tól de kisebb a 406 -nál
-
w333
félisten
válasz
batai15 #169781 üzenetére
Pedig van, itt Bp -n én nagyon sokat látok !
De a Vectra mindig is egy drágább autónak számított mert "német"
Ez az ár közepesnek mondható szerintem nem olcsó ... ez olcsó !
500k -ért ez szerintem bőven vállalható kategória !
Szerk.
Anyámnak a 306 -t 270k -ért vettük pontosan egy éve, jön megy teszi a dolgát és makulátlan állapotban van, AC pumpa csere volt 22k -ért, új akku 15k és 4 új téli gumi 50k -ért na meg a kötelező olajcsere, ezenkívül semmi baja nem volt (és ez is olcsónak számított) lekopogom (kopp-kopp) ezen kívül semmi baj nem volt !
-
w333
félisten
válasz
batai15 #169779 üzenetére
Ezek ennyibe kerülnek 18 éves autó 300 km van benne !
Nagyon nehezen adják el ezért ennyi !
Kollégám 200k -ért vette az első szériás 406 -t igaz az 1.6 benzin és sedan, jobb hátsó küszöböt kellett cserélni ezen kívül nem volt vele semmi baj !
Szerk.
Ha tényleg jó akkor simán bevállalhatod , nagy gond nem szokott ezekkel lenni és az alkatrészárak is viszonylag olcsó hozzá, minden mást bontóban is megtalálsz !
-
w333
félisten
válasz
batai15 #169777 üzenetére
Akkor is a 406 -t mondom ... nagyobb, erősebb, jobb, volt ilyen autóm !
A 206 ahhoz képest egy fapad de komolyan !
Ha nincs vele gond akkor persze nem számít a műszaki !
Szerk.
Nekem a 90LE HDi volt azzal szívtam kicsit, ismerősnek ugyan ilyen kombi volt 110LE neki soha semmi baja nem volt pedig 3X annyi km. volt benne !
-
w333
félisten
válasz
batai15 #169775 üzenetére
Hát akkor mindenképp előtte egy állapotfelmérést csináltass, mert mi van akkor ha sok mindent kell csinálni rajta hogy átmenjen a műszakin !
Szerk.
És a kérdésedre a válasz, "igen" én megcsináltatnám a műszakit eladás előtt mert tudom hogy minden rendben van az autón, így könnyebben eltudnám adni
-
w333
félisten
válasz
batai15 #169719 üzenetére
Ezt nézd ... ezért mondtam a 300k km 1.9TDi -re hogy be van járatva !
-
w333
félisten
válasz
batai15 #169707 üzenetére
Eleje hátulja nem volt ennek törve ? két első sárvédő és csomi más színű !
Oldalból csak a 2 ajtót látom egyforma színűnek !
Csomi és bal hátsó ajtó szerintem kicsit eláll, én ezt elengedném !
Szerk.
Bár ki tudja ... simán lehet csak optikai csalódás, élőben kell megnézni !
-
w333
félisten
válasz
batai15 #169677 üzenetére
406 -ban sem volt ... még is megszívtam vele !
A Német az tényleg német ? vagy Ausztriából ? sokan keverik a kettőt !
Ismerős Golf 4 -t Ausztriából hozta szép meg minden, kb. 1 hónapja voltam neki olajat cserélni a "szereld magad" helyen, megemeltük csápos emelővel amíg vártuk hogy kicsöpögjön az olaj végignéztük az alját (nem kellett volna) a hátsó híg főleg a jobb oldala úgy szét volt rohadva hogy csak pár mm fém fogta a kereket, mondtam neki hogy ezt mielőbb csere mert egy nagyobb kátyú és kiszakad !
Szerk.
Ennyiért már nem teljesen lehetetlen jó Golf vagy Octavia -t kapni !
Ki kell fogni, ismerős 630k -ért vette vagy 3 éve az Octaviat azóta is elégedett vele.
A 307 egy kategóriával azért már feljebb van, a minap vezettem egy 206 -t és azt vettem észre mennyivel gyengusabb a belseje és kényelmetlenebb mint anyám 306 -a és sokkal kisebb, majd ugyan ez jutott eszembe a 206 egy kategóriával kisebb és olcsóbb !
-
w333
félisten
válasz
batai15 #169670 üzenetére
Alá kéne nézni ...honnan jött ez az autó ? jobboldali torony rozsdás ? a porlasztók is rozsdásak ? nekem ezzel a motorral volt a 406 de én megszívtam vele, folyamatosan "Antipolution Fault" és ez azt csinálta hogy 2500 fordulat felett leállt az autó aztán nagyon nehezen indult be, 2 db. szenzort kellett benne cserélni de az egy vagyon volt akkoriban, főleg hogy 2 éves volt az autó
Jah és fél év után megint előjött ugyan ez a hiba, beleuntam és eladtam !
3-4 km. alatt nem melegszik be egy HDi ... teljesen normális hogy meg sem moccant !
(#169675) Qru
+1 ez így szerintem is felejtős !
-
w333
félisten
válasz
m3tr0 #166344 üzenetére
Ilyen áron valamilyen kompromisszumot kötni kell ez nem kérdés, és ez a kis Fabia ezért kerül ennyibe mert biztos van vele valami gond és rövid távon simán rá lehet locsolni egy valag pénzt, megbízható olcsó fenntartású autó kell ? akkor maradj a sima adagolós TDI -nél azokkal nincs sok gond és ha van is aprópénzből javítható, vagy vegyél valami szívó benzinest
Csak azt akarom mondani ... ennyiért ne akarj RS -t venni mert roller lesz !
Szerk.
Más autó nem jöhet szóba ? esetleg Golf 4 ?
Fabia 1.4 (101Le) szívó benzines, ezerszer inkább ezt venném !
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Energiaital topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó KTM női bicaj!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest