- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Nem a cica hanem a proci vitte el
Majd visszakapom, csak most épp vannak ennél fontosabb dolgok is
Úgy kalkuláltam a vételt alapba hogy a vezérlést mindenképp cserélem, csak ha esetleg tényleg pár KM-el ezelőtt cserélnék, akkor nyilván azért még várnék vele.
Mindegy egyelőre..most nézek egy közelebbit...ott nem mondják hogy cserélték, így tudom hogy nekem kell
Más kérdés. Fejegység cserélnél (mindenképp valami modernebbet akarok), mire kell figyelni? Mármint milyen eltéréseket kéne majd néznem hogy ne olyat vegyek ami nem lesz jóVagy tipushoz vannak külön, és akkor az jó oszt annyi? Vagy adott autónál is van több verzió, mert mondjuk az egyik újabb ezért más a csati, vagy ilyenek?
-
Eugene Roe
őstag
Igen, leszámítva azt az esetet, amikor a nem odavaló olaj szétrágja a szíjat. Dé én csak azt tudom, hogy nekem 200 ezerenként 3x annyiba kerül a láncos csere, mint ~átlag szíjasnál a 100 ezrenkénti. Sokba kerül, hogy a +15% teljesítmény beleférjen a Euro6d-be
csak a fogaskerekes rész 200k Autodocról, de ilyen összegnél nem nagyon van szervíz aki ne ragaszkodna az Unix 350 ezréből leeső extra 100 ezerhez, és utána jön a láncos szett ugyanezzel a 80/120k-val [kép] [kép]
-
gordonfreemN
addikt
+ bandi0000
Igen, már rá is kérdeztem, tolatókamera 180 kérdeztem kell e bontani, de nem. Ebből sejtem, hogy a kábelezés is ott van, 160k a gyáei kamera, szoftveresen nem tudom kell e buherálni, utánaézek.
A holttérre azt mondta 4-500k, lökös bontás. De amúgy a bosch nimcs messze, konkrétan tesztteltem radar szenzorokat, majd utánajárok ennek is, hátha
-
gordonfreemN
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek a véleményeket!
Nagyon hasznos volt mind, főleg az ellenvélemények!
Most úgy néz ki belevágunk.
Ha nem szeretjük meg vagy ki akarunk próbálni mást akkor pedig majd lecseréljük némi bukóval.
Az a baj, hogy km-ben is szerettem volna egy nullához minél közelebbit (persze az új sem árban nem fért már bele, sem az új lámpadizánj nem elfogadható) de még ha ezt el is engedem, sedant szerettünk volna mindenképpen.
Erre ránézek és azt mondom: hmmm, jól néz ki.
Egyedül a tolatókamera fog hiányozni, meg a holttérfigyelőt ha tényleg annyira jó, azért kipróbáltam volna. -
-
-
Stylewars_kp
őstag
Nekem a 2-es punto volt ilyen. Abba is belefért már hűtő, szárítógép meg mosógép is. De hoztam 206-al 2,5 méteres pallókat is.
műszerfal volt az egyik támaszték.
első ülést fejtámla nélkül közel síkra lehetet lecsukni.
Paszulyba meg úgy befér a mosógép, hogy beül még 4-5 ember. -
HR-V-nek is elég kicsi csomagtere van papíron (304 vagy mennyi liter...) de élőben nem tűnik olyan kicsinek (T-cross és Jazz mellett volt sokáig "versenyben" feleség autónak). Mondjuk kevés van belőle mert rohadt drága volt idei kb múlt nyárig (Rav4 árban volt ami vicces). Azóta azért többet látni, gondolom lassan lesz majd pár használt is. Mondjuk én keveslem benne az 1.5-s hybridet, az jazzben jó, de HR-V azért jóval nagyobb.
-
Jó automatát (nem száraz dsg, hagyományos automata, ecvt) csak jó drágán lehet sajna mostanában... Mondjuk lehet a mostani 1.4t scross/vitara a hagyományos aisin auomatával egész jó befektetés lehet, mert az EU előbb utóbb ezt is kinyírja (110 lovacskát nem tudom meddig lehet még visszább venni...).
Avagy Suzuki Jimnyt kellett volna venni pár éve egy tucatot
-
Legyen igazad
Bár most még duzzogok hogy a rendes hybrid 1.5 tsi-t majdnem készen elkaszálták (nekem pont jó lett volna, se nagy akku, se száraz dsg...), most nem lesz megint jövőkép autóban mely nekem és oldalbordának is megfelelő (Ő a toyota belsőkre, én meg a száraz DSG-re vagyok allergiás).
Szebe: mondjuk én az uncsi suzuki és toyota vonallal az utóbbi már majd 10 évben "csak" az inflációt bukom, mindig annyit ér az autó amennyiért vettem (ami szerintem elég furcsa, de ha a piac olyat diktál ami nekem jó akkor nem állok ellen).
-
Stylewars_kp
őstag
-
scream
veterán
Köszi a választ és infókat.
Kicsit elbizonytalanodtam, mert szerintem a hirdetésben lévő felszereltségekben azért vannak érdekességek - pl visszagurulásgátló (úgy, hogy manuális kézis), HUD (amiről egyik képen se látszik, illetve nem is találok Google-ön sem infót, hogy elérhető lett volna ilyennel) és akkor ezek alapján most mindent végigkérdezni, mind a két félnek elveszi a kedvét...
Így most néztem ezt - ami jobban tetszik, de drágább és messzebb is van, illetve még egy rendszámot se osztanak meg: VW Passat B8 2.0 TDI BMT
-
tboldi
nagyúr
nem tudja a CO2 kibocsatast
Már amelyik.
Az Alfa így is belefér az Euro 4-es normába. A 3 másik autó kudarca után azt hittem, ez is el fog hasalni, ha máson nem, akkor emiatt. De nem, csont nélkül átment.
Persze több, mint valószínű, hogy az eggyel korábbi hsz-emben taglalt normál módban volt a vizsga alatt. -
KoVee84
senior tag
Azt hiszem "komoly" +18le, ami ha úgy nézzük egyébként majdnem 10%. Tavaly ilyen rav4et béreltünk Izlandon, 120ig tényleg meglepő, de felette nagyon nem érezni a 300+ lóerőt. Az m3on is szinte pariban voltunk, csak megelőzni nem tudtam, azaz csak a a Gödöllő előtti emelkedőn tudtam gyorsabb lenni.
Bár így visszagondolva, lehet hogy hev a versenytársam
-
Micsurin
nagyúr
Most úgy teszünk mintha több lenne attól a kőkemény egy darab padtól az országban, amit néha kicipelnek este 11 után jól ismerten 2-3 helyre, kifejezetten a racsingolokat riogatni...
Osztrákok hamarabb harapnak, de ott is még csak smoke n charm padolásáról hallottunk haverokkal... mert gyanúsan már a korom hajtotta a turbót.
-
Eugene Roe
őstag
Bluetooth telefonról kapcsolható, ezért jobb, mint a classic chiptuning. Azzal nem tudom lehet-e érvelni, hogy csak érdeklődsz a telemetria adatok után
1 óra alatt ki-be szereled magadnak műszaki előtt / után.
Külföldre bypassolod szintén, de max kiszereles, ha évi egyszer mész. Csak 4db 25ft-os gyorskötöző meg 1 fújás kontaktspray.
Ha minden héten osztrákiázol, akkor vegyél drágább kocsit.
Gari is mókás, mert igazából nem látja a gép, és nem nyúlsz a gyári chiphez. Ha sarut leveszed (helyesen) telelítés előtt akkor semmit sem lát.
Ez úgy működik, hogy a motorból kijövő jelet hamisítja a vezérlő felé, ami alkalmazkldik hozzá szépen. Hülye, de szemléletes példa -> az 1,4 bar turbó le van szabályozva 0,9 barra. A piggyback azt mondja, hogy 0,9 helyett csak 0,5 van, ezért nyisson még a szelepen. A vezérlő nyit még a piggyback meg 1,3-nál hazudja azt, hogy végre elérte a 0,9-et.
Ugyanígy befecskendezőnél a vezérlő 5-ből csak 3-at fújna a hatékonyság + kibocsájtás miatt, de ez azt hazudja, hogy van még bőven levegő, fújhat 5-öt is nyugodtan.
-
BigBlackDog
veterán
-
igen, néztem, hogy annál lehetne a legkevesebb kompromisszum, még ha nem is túl erős. De alapvetően az volt a cél 2022-ben is, aztán mégis a dízellel kötöttem ki. De jó ötlet! TY!
#228889 Eugene Roe
Néztem őket, van pár watchlisten, mert alacsonyabb, mint tipik SUV, és nem olyan széles, mint a középkategóriások.#228886 KoVee84
: ') :' ) Nos, e-tron a3, gte szóbakerült, a hatos váltó ellenére is. Füldugó elmaradhatatlan, mivel mindenhol hordok, autóban nagyon-alap. A 140-es helyett amúgy a 2-es coupet kifejezetten értelmesnek találom benzinnel. : )#228884 den89
Nyilván méretben fentebb tudok menni, hosszban cc 4.66-ig (igazából 4.7 is), szélességben 1.84 körülig, ez picit neccesebb. Csak borzalmasan félek, hogy legyalulom a garázsbeállón. : ) : )Egyébként új nem jöhet szóba, és a keret "hétszámjegyű, nem több".
Tényleg tök jó szempontokat hoztatok elő, meg ajánlásokat is. Úgy gondolom, ha kicsit jobban leszek, nekiállok keresni. Koszonom !
szerk: amúgy ja, aláírom, elférne az IS Lexus is, csak jobb szeretnék kisebbet.
-
-
ParmaBoy
tag
Ha csak az lenne ott a hiba... de anyaghibás veztengely, dpf miatt széthígult olaj, csapágysodás, kipuszelep, olajnyomás gondok (porlasztó tűzkarika elfárad, kokszol, ami behullik az olajtérbe, és az olajpumpa felszívó kosarát eltömíti. azaz az olajban futó vezérműszíj problémát idézték elő lánccal.
), olajpumpa lánc szakadás, hengerfejesedés.
MC Isti után szabadon: "minden játszik"
-
diegho
nagyúr
Ez tiszta sor, hogy a motor és a váltó gyengébb minőségű, viszont még így is kevesebb a probléma vele, mint pl egy Hyundai konszernnel és jóval kevesebbet is eszik. Igazából a Kugát nem tudom mihez lehet hasonlítani kategóriában, mert kb köztes kategóriában van méretben, legalábbis belül biztosan.
-
IreN!CuS
őstag
Fiat Tipo Mirror 1.4 szívó 95 le
2019 57e km végig márkaszerviz
Metál kék
R17
Többi meg egy eléggé hasonló huha-s hirdetésből ami egész pontosnak tűnik:Olyan 4.3-4.5 közé tenném, de eléggé kevés ilyen eladó kocsi van. 1-2 parkolós karc az első és hátsó lökhárítón és a felniken ( asszony if know...
)
zgospel: azért több van ebben mint 800 kp
-
Szégyen hogy tett tönkre egy mohó generáció több előtte lévő munkáját, és vezette falnak a céget. Régen azért a Peugeot és a Citroen azért rendelkezett jelentős értékekkel. A Citroen kényelmes autókat gyártunk filozófiája kifejezetten szimpatikus volt nekem amikor mindenki sportos autókat akart gyártani.
-
Laraxior
titán
Az Insigniába tavaly cseréltem kompresszort, mondjuk az idén tapossa a 15. életévét.
Igazából az sem érdekelne, csak az utánajárás, kérjek időpontot vigyem el, ha ott kell hagynom, akkor kérjek szívességet, hogy valaki hozzon haza, aztán majd vissza. Ehh. mindegy. Köszi a helpet. -
csubuka
addikt
Köszi, énis ilyesmit gondoltam... lehet ránézek a Tipora, tök közel van
Meg nyitva tartom a szemem még. Tipora.
ParmaBoy: Ez a furcsa elbaltázott zöldadós meg újonnan üzembehelyezős büntiadós piactorzítás nem ok. De alapvetően hiába sír a helyiek szája reálbérekhez képest okésak a költségek, üzemanyag alig drágább a hazainál casco ugyanaz kb... és a használt basic kocsik ára sem halálos.
Szervízből nagyon a körmükre kell nézni brutál lehúzások vannak mondjuk...
szabonagyur:
Jogos, valóban csak kutakodok még.Próbálom összefoglalni a koncepciót.
Alaphelyzet haszbálat: napi 2x30km max bejárás, de inkább ezt ki kell vágni az életünkből és akkor marad a városi fuvarozgatás anyuka gyerek vonalon leginkább alkalmilag. Évi 10k km max a cél vagy kevesebb.
Méret: A C3 nem okés méretben. Isofix ülés base + üléske miatt az első ülések egyike nem tolható rendesen hátra. Ennél nagyobb kocsi kell.
Technika: Nedves szíjas nem lehet mert mire eljut hozzám 150k kmel addig már szétcsapták az tuti. A helyiek mondegyike betartja az olajcsere periódus maxát, műszaki analfabéták, így turbós sem kéne mert nem lesz köszönet 150k kmes kocsiban. A gyártónak igaza van vakon nem az én malmomra játszik komplex kocsiknál... Spurok gyenge alja kocsokkal huzatják az utánfutókat üzemszerűen stb. mert drága a fuvar amúgy. Robosztus kell mert nem fogják besűríteni az olajcserét kemény használatkor. Nem a leírás lapozgató az átlagember itt.
Baj: Mai giga babakocsival csomi tele, kétülésessé válik effektíve a kocsi a gyereküléssel. Azért babakocsi összehajtott alja meg a felső modul férjen be a csomiba.
Ár: 4-5 milliónál nem akarnék a megoldásra többet költeni mert látom milyen amortizációt visz be az utcán rohasztás, csak fájna a szívem.
-A robosztusság a fő bekattamásom mert a C3 magas olajevése meg mindig mézegezni a vezérműszíjat nem tetszik.
-Egyszerűség mert minimál szervízdíjat akarok, allergiás vagyok a helyi szervízszámlákra.
-Rozsdára nem hajlamos kocsi kell az utcao rohasztás és necc időjárás miatt.
molnarpeter:
Köszi! Tényleg kerülném a turbót. Ha cserés az gtk itt ilyen olcsóbb kocsiknál. Magyarországon javíttatni rengeteg kiesett idő, nem ismerek megbízható szakembereket, akikre ilyen komplex generál munkákat rábízhatnék. Tudom hogy tök okés turbós autók is vannak, Scross pl 250k kmel a családban nagyon zsír semmi baja de az ördög nem alszik... (Scross kilóg a leretből sajna most amúgy...)
Illetve sajnos időben ez nem fér bele most, a gyermekem eléggé bekéri a szabaidőt...
Az Ignist néztem, sajnos ez kicsit kicsi, kb C3 II... nem volnék beljebb vele.
-
csubuka
addikt
Köszi!
Értem, ez megnyugtató. Mondjuk egy kicsit fura kinézetűek a Civic-ek, az ufó után is
Szokni kellene...
Gombinyó: Mondjuk a Megane 3 tényleg nagyon jól néz ki, valahogy mindig emiatt jutunk el a francia-autós, khm helyenként önszívatásba. De tényleg ezek a dizájnok tetszenek nekem is
De sajnos tényleg nincs a kívánatos motorral (Dániában)
Új hozzászólás Aktív témák
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest