- Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyre ígéretesebb a Galaxy A56
Hirdetés
-
SlavicPunk: Oldtimer - Jövő hónapban érkeznek a konzolos kiadások
gp Kicsivel több mint egy évvel a PC-s verzió után PlayStationön és Xbox-on is játszhatunk a programmal.
-
Digitális Állampolgárság Program
lo Talán láttátok utcán a hatalmas "legyél te is digitális állampolgár" reklámokat. Ugyanis született egy...
-
Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
ma Az Oura már a negyedik generációnál tart okosgyűrű témakörben, az eddigi erőfeszítéseik EISA díjat is hoztak a gyártónak.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0rnad0
addikt
Vodafone árlista, HTC 8S Vitamax: 79 990ft. Kipróbálnám már, milyen lett
S24U
-
T0rnad0
addikt
válasz Plazmacucci #7547 üzenetére
Ahogy észrevettem azért, mert mindenki azt várta, hogy a wp8-ban "minden" javítva lesz...Én is gondolkodok, hogy wp8-ra váltok, de ameddig pl ezeket az értesítési hibákat nem javítják, nálam szóba sem jöhet Pedig nyomkodtam 8X-et, nagyon szép és gyors
S24U
-
T0rnad0
addikt
Ha megoldják azt a pár hiányosságot ( leginkább az értesítéseket ), akkor valószínű wp8-at veszek én is. Érdemes kipróbálni az Androidot is. Pár éve használom, nem rossz, de most már váltanék. Kell a változatosság
Plazmacucci: igen, lehet várok a 8.5re, hátha nyáron kijön
[ Szerkesztve ]
S24U
-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Ativ S-en gondolkodok, de olvastam, hogy nem jól működik WP-n a gtalk. Az értesítések nem jönnek meg rögtön vagy mi a baj vele? Kb ez lenne a legfontosabb dolog, ami Androidról kell.
S24U
-
T0rnad0
addikt
Hogy lehet küldeni eredeti méretű képet emailben? A beállított gmail és hotmail is átméretezi ( 3264x2448 -->1632x1224 )
S24U
-
T0rnad0
addikt
-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Viber jól működik már 8.1 alatt? Hanghívásra lenne használva.
S24U
-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Tavaly decemberben volt utoljára WP-s telóm, Ativ S. Gondolokodom ,hogy kipróbálom megint Android helyett. A kérdésem az volna ,hogy 8.1 alatt jól működnek már az értesítések? Facebook, WhatsApp, Viber, Hangouts?
Lumia 735-ön gondolkodok, van valakinek tapasztalata róla?
S24U
-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Hotmail naptárból hogy lehet törölni az összes eseményt?
S24U
-
T0rnad0
addikt
válasz Partyface007 #68012 üzenetére
Olvastam én is hogy kijött, de nekem még nem jelzett...Magyar telefon, függő vagy független a tiéd?
S24U
-
T0rnad0
addikt
-
T0rnad0
addikt
-
T0rnad0
addikt
-
T0rnad0
addikt
válasz ZavaBalazs #76435 üzenetére
Persze, úgy próbáltam, működnie is kellene, de nem lehet megnyitni új oldalon. Újratelepítettem, úgy sem jó. Lehet az Insider kavar be, mert ha pl megnyitok más programot böngészés közben ( Edge-t nem érinti ez a hiba) és visszalépek, akkor teljesen behal, semmire nem reagál.
[ Szerkesztve ]
S24U
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (3év garancia, 7 ciklus az akksiban)
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Független Hibátlan/2025.07.16.Apple Gar./Akku 100%/p3699
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen