- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
angyall #69726 üzenetére
Nekem MiBand van, de a WP-s telóm még nem ért ide, nem tudok élő tapasztalatról beszélni... Remélem majd holnap! Ami tuti, hogy a MiBandhez nincs hivatalos alkalmazás, csak két 3rd party (ez meg ez). Mindkettő elég jó minősítést kapott, de egyik sem tudja, ahogy látom a hívás és az SMS értesítést, csak a fitness funkciók működnek.
-
Dale
aktív tag
válasz
angyall #69724 üzenetére
A MiBand-et nem ismerem, de ha ez segít, én Fitbitet használok (igaz nem a karperecet hanem Zip-et már 3 éve) és WP-vel tökéletesen megy minden, a Fitbit app jó, van MyFitnessPal integráció, mi kell még... A karperecek is biztos mennek rendesen, olyan mondjuk csak a feleségemnek van de most váltott Apple Watchra és különben sem WP-zik.
Egy dolog viszont gond lehet: úgy vettem észre hogy ha az állandó bluetooth sync be van kapcsolva, akkor erősen merül a fitbit. Ez a karperecnél nem feltétlen gond mert úgyis töltöd pár naponta, max 1 nappal kevesebbet bír, de a Zip-nél elég gáz ha nem fél évente, hanem 1-2 havonta kell elemet cserélni. (Sőt nálam a helyzet még rosszabb volt.) Miután rászoktam hogy a bluetoothot csak akkor kapcsolom be ha sync-elni akarok, aztán meg ki, azóta nem volt gond az elemmel már vagy fél éve.
Tudom hogy a Fitbit appban van kapcsoló a folyamatos sync-re, ez ki van kapcsolva, és így (is) merül ha a BT megy, szóval ez nem megoldás.
Ugyanakkor azóta volt pár update, lehet hogy valami javult ezzel kapcsolatban. Ettől függetlenül a Fitbitet nagyon ajánlom, menni fog, tetszeni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest