- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
laci1892 #66724 üzenetére
Dizájn szempontjából úgy tűnik kevesebbet kell majd változtatni a fejlesztőknek szóval még gyorsabban és könnyebben lehet majd portolni. És ha minden jól megy az asztali verzió nagy teret fog nyerni az ingyenes frissítéssel, az univerzális app platform pedig így magával hozza a WP appokat is. Remélem ez már beváltja a reményeket és nem lesznek androidos appok itt is.
-
törölt tag
válasz
laci1892 #66714 üzenetére
Szerintem is ez a legnagyobb hiba. Hányszor látni: Androidra és iOS-re. Ekkor felteszem magamban a kérdést: és a WP az nem is létezik?
Nagy ritkán azért találni jó alkalmazást, pl legutóbb találtam a Function Plotter névre hallgatót (Rolf Borst készítette), ami egy igen kiváló függvényábrázoló: tud 3D-t, paraméteresen is bevihető a függvény vagy polárkoordinátákkal, automatikusan leírja a primitív függvényét, tud határozottan integrálni is stb. Aztán ott van a J10 által készített Calculator, ami szintén sok finomságot tud. Legjobb, hogy még ingyenesek és reklámmentesek is.
Nagy kár, hogy nem ez az általános.
Viszont végre találtam jó lejátszót a VLC személyében. Egyelőre nem volt időm sokat használni, de azt látom, hogy néhány naponta frissül az alkalmazás, foglalkoznak vele rendesen a fejlesztők. -
válasz
laci1892 #66714 üzenetére
A saját 1520-amon kívül csak pár perces tapasztalataim vannak 530-cal illetve 630-cal (?), anélkül hogy bármi durvát próbáltam volna futtatni a lowend telefonokon azért azonnal kijött, hogy egész más az alap appok megnyitási sebessége is, illetve háttérbe tett böngészőre való visszaváltás is. Tehát szerintem nem csak nagyobb játékok esetén profitálsz az erősebb hardverből.
-
törölt tag
válasz
laci1892 #66594 üzenetére
Aki akármit is csak divatból csinál, annak úgy is kell.
Én amúgy nem akarok igazán tabletet, nem használnám a legtöbb esetben semmire. most is csak arra használom a N7-et, hogy utazásra vigyek pár filmet magammal, erre nem kell drágább.
lugosi: Nyilván megcsinálták egyszer (vagy inkább megvették alahonnan) és azóta nem foglalkoztak vele, mert nem igazán érdekel senkit. Főleg nem a kis nyelveknél. De a szifon prediktív bevitelére angol nyelvterületen is sok a panasz. Olyan, mint a régi T9-ek, aggresszív és pontatlan...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
laci1892 #66354 üzenetére
az zsír, mert a nokia careben 70 körül van, mivel egybe van építve a kijelzővel.
-
pushalias
addikt
válasz
laci1892 #66330 üzenetére
A facebookos WP csoportban elég durván nekem estek, amikor a tesó 530-ról le mertem írni kábé ugyanezt.
(#66332) Ba cy lus Én az anyagminőségről nem is írtam, mert elfeledkeztem róla. Szerencsére.
De teljesen igazad van iszonyatosan gyenge. Már úgy kaptam a cuccot, hogy a hátlap sérült volt.
-
törölt tag
válasz
laci1892 #66330 üzenetére
Az 530 még Nokia, de anyagminőségre ugyanez. Én megbékéltem vele úgy-ahogy, olcsón vettem (vodánál 20k), szoftveresen meg egész használható. Illetve akkor még teljes egészében az volt, aztán jött a Denim.
De az anyagminőség tényleg pocsék. Én nem vagyok egy telefonb*zi, szinte kivétel nélkül mindig alsó, legfeljebb alsó-közép kategóriás készülékeket vettem, de ez tényleg mindegyiket alulmúlja. Még mindig megvan itthon a régi Sony Ericsson W200i-m. Nem nagyszám telefon (a rádióját leszámítva, ami valami oknál fogva úgy szól, mint az álom), de leírhatatlanul más érzés azt kézbefogni, megnyomkodni, sokkal stabilabb az egész, nem akar kicsúszni a kezemből sem.
Ez az 530 olyan anyagból van, hogy a fejhallgatóm kb. másodjára volt bedugva, nem forgott össze-vissza a használat során, de már akkor felfedeztem, hogy kikopott a csatlakozó körül. A hátlapon bizonyos szögből nézve hasonló kopás, nagyon-nagyon felszíni karc (igazából nem tudom, minek nevezzem ezt, mindenesetre a hátlap szemmel láthatóan nem homogén) fedezhető fel, ez kb attól keletkezett (hacsak nem volt már eleve rajta), hogy érintkezett a bőrömmel (a körmömmel nem) és a nadrágzsebemmel. -
-
ZavaBalazs
őstag
-
Integrale
veterán
válasz
laci1892 #63705 üzenetére
Beszéld rá, hogy vegyen egy használtat. Megveszi ebayről az üveget és a házat, mellé még mindig ott van a munkadíj, arról nem is beszélve, hogy sok probléma lehet az ilyen utólagos, nem gyári digitalizálókkal.
Lehet ragaszkodni hozzá érzelmileg (egy műszaki cikkhez), de ha drágább mint egy másik, akkor nonszensz.
+Ha vesz egy másikat, akkor is megmarad neki a szarrátört szerelme.
-
netpeti98
addikt
válasz
laci1892 #63642 üzenetére
Nem vagy benne biztos hogy a recovery tool hogy azonosítja a telefont. De tippre a kínai szolgáltatós lehetett az eredeti rom tehát onnan származhat, csak előtte valaki felrakhatott rá egy független vagy másik szolgáltatóhoz tartozó romot.
Julot: kijelző memória kell hozzá, szóval hardveres
-
skroy
senior tag
válasz
laci1892 #50749 üzenetére
Valószínű, hogy a PfD miatt nem jelzi a telód a cyan-t.
Ha beviszed szervizbe, esélyes hogy lepucolják az egész telót, és kapsz rá friss, ropogós cyan-t, de minek vinni ha otthon megcsinálhatod te is ezzel:Nokia Software Recovery Tool.
Telót rádugod a gépre, a program felismeri, automatikusan a legfrissebb hivatalost pakolja fel. Ha a cyan az, akkor aztMegjegyzés: A Nokia Software Recovery Tool használatával törli a telefonon található összes személyes tartalmat. Ha lehetséges, készítsen biztonsági mentést telefonja tartalmáról a telepítés megkezdése előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest