Hirdetés
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Nem tudom, de engem is idegesít. Viszont ha kiválasztod és utána kijelölöd majd nyomsz egy shiftet, kisbetűs lesz, még ez is gyorsabb sokszor, mint beírni.
Amúgy tudom miért van, csak elég hülyeség: a nagybetűs szavakat többségében mondatkezdéshez használják, ezért ezt a verziót ajánlja fel a szótár is. Ráadásul a szótár központi, szóval tök mindegy te mit és hogyan használsz. Azt meg nem figyeli, hogy mondat közepén vagy, egyszerűen abban a formában ajánlja fel, ahogyan a leggyakrabban előfordul (mondatkezdőként). Remélhetőleg egyszer majd észreveszik és javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest