- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
The HTC Windows Phone 8X [...] has a serious issue – standby power usage.
Bizony, sajnos.
És mindez úgy, hogy a WP8 félóránként hagyja csak futni a háttérben lévő alkalmazásokat. Valami nincs itt rendben..
-
Wyll
őstag
válasz
negyedes #30556 üzenetére
Épp a .pdf-ben leledző CV-met akartam csatolni, mikor belémhasított a felismerés, hogy ezt nem lehet.
Amúgy letöltöttem a SkyDrive alkalmazást is, gondoltam, azzal majd lesz egyfajta filerendszerem, igaz hogy felhőben lévő, de legalább lesz. Hát a nagy túrót. Bezzeg a képeket onnan is leszippantja.
Amúgy átküldtem bluetooth-on is telóra a pdf-et, hát az sem lett így se elérhető, bravó.
-
Wyll
őstag
Némi kutakodás után már csak egy megerősítést kérnék:
nem lehet a képeken kívül más file-okat csatolni emailhez? ()
-
Wyll
őstag
válasz
Воланд #30433 üzenetére
Ja, akkor gondolom azért került sokba az mms.
Felmerül bennem a kérdés: most, hogy van már mobilnet, nem kellett volna olcsóbbá válnia?!Illetve még egy kérdés: sikerült letölteni miután bekapcsoltam a mobil adatforgalmat, ezért mégegyszer
, de csak azért volt kikapcsolva mert itthon vagyok, és itt van wifi. Namost nekem ez nagyon sms-nek tűnik, semmi kép/hang nem volt benne.. Most vagy az van, hogy adatkapcsolat nélkül nem tudok sms-t fogadni, vagy az illető telója a hosszú sms-t már mms-ként küldi. A második azért sokkal logikusabb volna..
-
Wyll
őstag
Ismeri ezt valaki? Mik lehetnek ezek? SMS? MMS?
Rájuk koppintok, mintha meg is próbálná letölteni, de azon nyomban ki is ad egy hangot a teló (talán hibajelzés?) és nem történik semmi. Mondjuk az 1kB méret alapján nem sok minden lehet bennük.. Már kérdeztem a feladótól, hogy mi lehet ez, de nem is küldött nekem semmit...
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Karácsony óta én is a WP8-at tanulom, és egy dolog nagyon izgat:
hogyan lehet lokális kontaktokat létrehozni? Szóval olyat, ami csak a telón van, és nem egyből egy Google-be/Hotmail-be/... szinkronizálva. Az official honlap szerint ez nagyon is lehetséges. (Itt azt mondták, hogy nem..)
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Testvérem telefonváltás előtt áll, egy ideje Samsung Galaxy Ace (android) telefonja van, de most arra gondolt, belekóstolna a Windows Phone világába egy Nokia Lumia 800-assal.
A kérdés, hogy az Android → WP váltás járna-e, és ha igen, milyen kompromisszumokkal? A kérdés azért merül fel, mert sem én sem ő nem vagyunk benne napi szinten a témában, de mintha a WP platform kicsit lemaradásban lenne (programkínálat terén)..
A legfőbb kérdés, hogy van-e WP-ra használható natív (1) Facebook, (2) Viber, (3)Instagram alkalmazás?
Emellett minden további érvet ellenérvet szívesen veszünk!És ha már itt tartunk:
- Lumia 800-ra jó lesz a WP8?
- Érdemes várni valamilyen okból a a WP8 megjelenéséig a vásárlással?Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest