Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Hatalmas tempóban nő az OpenAI értéke
it Újabb tőkét von be az OpenAI, immáron 150 milliárd dolláros cégérték mellett.
-
A Corsair ráncfelvarrást végzett az RMx sorozatú tápjain
ph A korábbról jól ismert termékcsalád idei képviselői már megfelelnek az ATX 3.1-es szabványnak, és több szempontból is továbbfejlődtek.
-
Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
ma Az Apple-jós szerint 2025 őszéig nem fogja frissíteni az Ultra és az SE órát sem az Apple.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider23
aktív tag
Üdv!
Valaki tudna adni Nokia 1020 -hoz független magyar product codot? Szeretném feltenni ezt a firmwaret, de product code nélkül nem tudom letölteni.
-
spider23
aktív tag
Üdv!
Többször akartam már kérdezni, de nem jutottam odáig sosem. Az mitől van, hogy amikor egy üzenetet gépelek megjelenik a kívánt szó de nagy betűvel akarja írni pedig nem mondat kezdetén van a szó. Elég idegesítő hogy rá kell nyomni a szóra amit beírta 1x hogy ne javítsa nagy kezdőbetűsre...
Vagy én csinálok valamit rosszul esetleg? -
spider23
aktív tag
Na pl a gépelési problémára az előbb is elő jött egy konkrét hiba. A mondatban írtam hogy itthon, erre át akarja alakítani minden áron Itthon -ra. Ezt miért csinálja?
Másik problémán az új Facebook Messenger feltelepítése után (bárcsak ne tettem volna) az akkum nagyságrendekkel hamarabb lemerül ugyan olyan használat mellett mint azelőtt. Ezért azonnal töröltem a messengert, de nem oldotta meg a problémát. Valamiért mostantól ugyan olyan gyorsan merül. Mi lehet a gond? Valami beragadt neki és használja a telefont. 2 nap helyet jó ha 1 napot kibír egyik napról a másikra.
-
spider23
aktív tag
Márpedig megtörtént az uninstall és restart is volt, de nem segített. Ugyan olyan ütemben merül. Biztos hogy valami nem kerek mert azóta csinálja hogy azt a programot feltettem. Előtte 2 napot simán kibírt, ez most éppen 1 nappal kevesebb. Azért ez nem véletlen szerintem...
-
spider23
aktív tag
Üdv!
Van arra valami egyszerű mód hogy a skydrive -on lévő videót feltöltsem a youtube-ra?
-
spider23
aktív tag
Üdv!
A telefonnal készített videókat 15 - 20 másodperceseket hogyan lehet összefűzni? Van erre valami program a telefonra?
-
spider23
aktív tag
Nyomtam egy HR-t és most a naptárat az istenért nem akarja szinkronizálni. A beállítások/email fiókok alatt pedig azt írja a gmailes email címre hogy "Frissítés szükséges". De hiába nyomok a szinkronizálásra olyan mintha csinálná, de hosszú ideig nem történik semmi.
Frissítési hibát ír, hibakód: 801901F5
Mi lehet a problémája? -
spider23
aktív tag
válasz sereeff #40330 üzenetére
Kapcsold ki az internet explorer háttérben futását! Nalam ez volt a megoldás! Mi a bánatot csinál a háttérben?
Ez hol kell kikapcsolni sehol nem találok rá opciót. A Battery Saver alatt ha rányomok az explorerre akkor nincs semmilyen opció...
Közben már megtaláltam erre a választ, nem szinkronizál a számítógéppel.
Nekem mióta megjelent nagyon durván merül a telefon. Kb 1 napot bír úgy hogy minden le van lőve és az éjszakát airplanben pihen. Előtte ez pont 2 nap volt. Szóval valami biztos hogy nem ok. (Lumia 1020)
[ Szerkesztve ]
-
spider23
aktív tag
Fater 1020-a leesett és berepedezett az üveg. Viszont használni tudja és működik a telefon. Ilyenkor a szerviz mit cserél majd rajta, és kb mennyibe kerülhet ennek a javítása?
-
spider23
aktív tag
Este 10 kor leraktam a telót, 68%-on volt reggel 6kor megnéztem és már bekapcsolta a battery savert és 12% volt. Azért úgy hogy senki nem csinált vele semmit ennyit merülni botrány... (Nokia 1020, 8.1)
[ Szerkesztve ]
-
spider23
aktív tag
válasz Pttypang #41483 üzenetére
Ok, de azért az nem normális hogy előtte Cortana nélkül elment 2 napot, most pedig délelőtt töltöttem, estére lement 68%-ra és reggelre már csak 12% volt. Valami nagyon durván zabálja az akksit ami nem látszik. Ha kikapcsolom Cortanat és a Location-t akkor sem bír sokkal többet.
Minden egyéb program le van tiltva, ugyan úgy van mint 8.0-án. Szóval biztos hogy valami nem kerek. Remélem látványos lesz a javulás ha érkezik valami frissítés, mert ez így gáz.Hétvégén pl olyat csinált hogy reggel levettem a töltőről, délután 6-ra kikapcsolt a telefon. Ebben volt email szinkron meg vagy 5 whatsapp üzenet és 4db kb 1 perces hívás. Akku grafikont néztem és 13:30 kor volt egy függőleges vonalú durva merülés amikor biztos hogy nem használtam.
Volt HR meg szoft reset is előtte, nem segített...
-
-
spider23
aktív tag
válasz Zoli133 #44706 üzenetére
Nekem meg pont javult az akku idő. Érdekes hogy kinek hogy reagál a frissítésekre az akku. Frissítések előtt nekem katasztrófa volt, 5-8 óra után tölteni kellett.
Első frissítés után javult a helyzet akkor kb 20 órát elment egy huzamba.
A második frissítés óta pedig már elmegy kb 30 órát. Amit megfigyeltem hogy most készenlétben mintha kicsit többet merülne, de viszont használat alatt meg visszább vett. (1020-as) -
spider23
aktív tag
Üdv!
Kicsit off, de hátha tud valaki segíteni:
Van egy ilyen Nokia JBL md-100W lejátszóm és az egyik hangszórója recseg ropog, tehát megadta magát. Kellene benne cserélni, hol tudják ezt megcsinálni, vagy milyen hangszóró jár bele? Szétbontva a hangszóró hátulján nem sok infót lehet kiolvasni, ráadásul a google sem dob semmilyen eredményt. ( F63C8A )
Nem garanciás, így ha nokia szervízbe viszem akkor foglalkoznak vele? Minden megoldás érdekel, még akár a hangszórók cseréje is szóba jöhet ha van hasonló ami ugyan olyan jól szól.Köszönöm.
-
spider23
aktív tag
Valaki használ bittorrent sync-et? Sehogy sem tudom beállítani hogy a camera rollt mentse.
Könyvtárat be tudok állítani és egyenként tudok menteni képeket, de a full backup nem működik. Leírásban néztem hogy hozzá kell adni a plus jellel ahol a backup-ot be lehet állítani, de ott csak megkérdezi hogy akarom- e hogy a fotókat mentse, aztán a pipára nyomva elkezd szaladgálni a pötty felül és semmit nem csinál. És plusz jel sincs sehol. Olyan mintha hibás lenne a telepítés, de hiába törlöm és telepítem újra, nincs változás. Régen még a 8.0-án működött, de úgy emlékszem hogy ott is 1x csak megadta magát és nem ment többet a mentés. Azóta nem néztem rá, most megint aktuális lenne de nem megy. Google -val nem találtam semmit hogy másnak is lenne-e ilyen hibája. -
spider23
aktív tag
Régebben 8.0-án lehetett menteni szavakat hogy utána ne kelljen begépelni végig hanem felajánlja üzenetírás közben. 8.1-en nem tudok hozzáadni a szavakat csak a régiek maradtak meg. Erre van valami megoldás? Vagy ezentúl erre nem lesz lehetőség? Az ok hogy még a swype sem megy magyar nyelven, de legalább a szavak hozzáadását ne vették volna ki belőle...
-
spider23
aktív tag
Ha visszarakom a 8.0-át (1020-ról van szó) akkor a jelenlegi lementett 8.1-es beállításaim és programjaim megmaradnak? Vagy kezdhetem elölről a beállítást?
-
spider23
aktív tag
válasz Jokerx #48135 üzenetére
Nekem olyan gondom van vele hogy nyaralás alatt készült egy jó pár kép és videó. Mivel nem nagyon volt wifi ezért nem is került feltöltésre a onedrive-ba. Hazaérve gondoltam elkezdi majd feltölteni ahogy csatlakozik a wifi -hez, de tévedtem. Másnap próbáltam manuálisan feltölteni de nem sikerült. A telefon lefagyott közben meg sokat kihagyott. A camera roll- ban nem is talaltam olyan opciót kijelölés után hogy feltöltés onedrive-ba, csak a onedrive on keresztül tudtam elindítani a fenti hibákkal. Mit lehet ezzel kezdeni? 8.1-rol van szó.
-
spider23
aktív tag
Lumia 1320 Country variant 3058.50000.1424.0003 Not applicable Available Available
megjelent a cyan. Ha valakit esetleg érint! -
spider23
aktív tag
válasz Воланд #49295 üzenetére
Nekem is update óta jobban merül. Előtte sem volt valami fényes az akku ideje.
8.0 nál még elment két napot. 8.1 alatt ez szűk 1 napra módosult. Most update után fél óránként használat nélkül esik 10%-ot. 1020-ról van szó. Jöhetne már erre is a cyan, hátha jelentene valami javulást... -
spider23
aktív tag
Akit érint CYAN elérhető nálunk is.
Lumia 1020 Country variant 3051.50009.1424.0004 Available Available Available
Lumia 1020 T-Mobile 3051.50009.1424.0006 Available Available Available
Lumia 1020 Vodafone 3051.50009.1424.0004 Available Available Available -
spider23
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy jelenleg a 1020-as telefonomon 8.1 GDR1 van rajta
Teljes mentés megtörtént.
Ha most én fel akarom rakni az angol független product code-os frissen kijött Cyant akkor a mentésem mindent vissza fog állítani ahogy most van? Természetesen a képeket és zenéket kivéve?!
Vagy arra is fel kell raknom majd a GDR1-et és csak akkor állít vissza mindent a mostani állapotra? -
spider23
aktív tag
válasz spider23 #49605 üzenetére
Nekiálltam drowngadelni 8.0 felment, majd indulásnál nem jelentkeztem be a live fiókba hanem frissítettem 8.1-re. Minden okés is lenne, de a tegnapi full mentésemet hogy tudom ezek után visszaállítani? Nem ajánlja fel sehol.
Viszont ha megint vissza mentem 8.0 -ra és bejelentkeztem a live fiókba akkor egy áprilisi mentést hoz fel hogy azt állítsam vissza. Gondolom akkor volt 8.0-án az utolsó mentésem.
De nekem a 8.1-es tegnapi mentés kellene.
Hogyan tudom ezt megoldani?
-
spider23
aktív tag
Új szavakat hogyan tudok bevinni a szótárába? 8.0-án működött, 8.1-en nincs ilyen funkció. Lesz erre megoldás vagy így marad? Esetleg wordflow lesz magyar nyelven valamikor?
-
spider23
aktív tag
válasz Dzsosy #49990 üzenetére
Sikerült, minden rendesen visszajött. Igaz nekem már a 8.1 és GDR1 volt fent és így fel kellett rakni újból azt is és így minden visszaállt ahogy volt.
Azon gondolkozom, mi lenne ha visszaállnék gyári 8.1-re akkor mi lenne a GDR1-es mentéssel? Gondolom a kezdőképernyő nem állna vissza a mappázhatóság miatt, de a beállítások programok megmaradnának? -
spider23
aktív tag
Üdv!
Használja valaki a BittorrentSync programot a telefonján? A camera roll backup-ot szeretném beüzemelni de nem számítógépre szinkronizálva hanem NAS-ra. Viszont a problémám az hogy erről nem egy titkos kódot generál a program, hanem egy linket amit számítógépen meg tudok nyitni de a NAS bittorentsync programnak nem tudok beadni. A titkos kódot meg sehol nem írja és nem tudom kiszedni belőle
Hogy lehet ezt megoldani?
(Már most működik a teljes felbontásos fényképek és videók szinkronja is tegnap óta a frissült programmal windows phone -on is)
-
spider23
aktív tag
A legutóbbi facebook beta frissülése óta a hírfolyam oldal hírei lecsökkentek. Egy rakás hírt nem jelenít meg. Ha bemegyek a people hub -ban látom rendesen az összes hírt és oda is írja hogy facebook beta. Ezt miért így csinálja? A frissítés előtt ez teljesen jól működött.
Ha a nem bétát rakom fel az is csak egy pár hírt jelenít meg a programon belül ugyan úgy mint a béta.... -
spider23
aktív tag
Tegnap jött a 1020-ra egy screen frissítés ma meg a glance frissült. Végre az óra mellett irja a napot és dátumot is, és a naptári figyelmeztetéseket. 😉
-
spider23
aktív tag
válasz Tewe013 #54277 üzenetére
Hát az enyém 8.1 óta egy szót nem mentett el. Ugyan azok a szavak maradtak meg benne amit még 8.0 alatt a + jellel bevittem neki. Nem értem hogy ezt a jó funkciót miért vették ki belőle??! Pedig már a swype bill-nek is alapnak kellene lennie, ehelyett még ezt is elrontották....
-
spider23
aktív tag
Üdv!
Már többször akartam megkérdezni azt hogy van egy szivargyújtós usb elosztó és egy nokia mini usb kábel hozzá. 2x vagy 3x próbáltam már a lemerült 1020-asom tölteni vele az autóban, de mindig csak addig jut el hogy kirakja a lemerült villogó akku jelet és újraindul és ezt ismétli folyamatosan. Tehát el sem bír indulni. Mi lehet a baj? Kevés az energia amit lead a szivargyújtó usb elosztó? Tudtok ajánlani olyat ami jól működik? Esetleg ezzel már rendesen menne: [link] ?
[ Szerkesztve ]
-
spider23
aktív tag
válasz kolosanyi #56472 üzenetére
Nekem is mostanában rendszeresen eltűnik a lezárt képernyőről. Ha az időjárás programot újraindítom akkor ismét jó egy ideig. Nokia 1020 és nincs sd kártya sem...
Más: Ma reggelre megint sötét lett a telefon (se kép se hang), csak a soft resettel indult újra. De most megint nem bírta beállítani magának az időt és a dátumot. Mitől függ ez hogy vagy 3 napja ugyan ezen móka után beállította magának (ahogy kellene), ma meg manuálisan kellett ismét vele kínlódni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen