Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Tavaszi szél Pixelt áraszt
- iPhone topik
- Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Hosszabb bemutatón a Metro Awakening
gp A VR játék érkezésére már nem kell sokat várni, alig egy hónap múlva érkezik a teljes kiadás.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
Szerintem most már csak WP8-as telefont érdemes venni, ha a keretből és az időből futja. Meg kell várni a megjelenést, a végleges teszteket és a magyar árakat. Most még nem kapható egyik sem, tehát az áruk sem valós.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
válasz Oppenheimer #3994 üzenetére
Ha valami nem tud rendes fehéret, akkor kalibrálni sem lehet szerintem. Ráadásul egyéb bajai is vannak az AMOLED-nek, pl. a limitált fényerő. Az élettartam pedig nagyban függ a kék led-ek élettartamától, amire eddig az a frappáns megoldás született, hogy fele annyi kék led-et használnak (PenTile).
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
Mikor lesz már a Vodafone-nál 920-as??? Egyre inkább sajog rá a fogam...
-
rgeorge
addikt
Nekem három GMail fiók és egy hotmail frissül azonnal, egy pop3 pedig 15 percenként. Szerintem nincs korlát az azonnal frissülő fiókok számára, csak a fiók típusától függ, hogy tud-e "push"-t. Ja: Optimus 7, WP 7.5.
-
rgeorge
addikt
Első információk szerint a Vodafone nem fogja forgalmazni a Lumia 920-at még jövő év elején sem. Remélem ez tévesnek bizonyul hamarosan.
-
rgeorge
addikt
válasz blackmajesty #6015 üzenetére
Szerintem a mérete miatt volt jobb a 920-as billzete. Az Optimuson én se nagyon tudok írni, bezzeg a 4.8"-as Androidon igen. Még a 4.3"-as Androidon se ment úgy, pedig mindkettőn ugyanaz a bill. volt.
-
rgeorge
addikt
Na, virtuálisan küldtem egy "elmentek ti a p...ba" üzenetet a Voda-nak: megrendeltem a Telenor-nál bónuszra. Még a hálózati korlátozás feloldási díjával együtt is olcsóbb lesz így, ezt lefogadom. Pl. az SGS III ugyanennyi lenne a Telenornál, a Voda-nál a céges előfizetésre készülékcserével lenne 40 ezerrel drágább. Ezek tényleg nem normálisak. Egyébiránt vannak kapcsolataink egészen a legmagasabb szintig a Vodafonnál, így remélem legalább azt ki tudjuk deríteni, mikor lesz náluk Lumia 820/920.
-
rgeorge
addikt
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az új outlook.com webes felületen hogy lehet kitörölni az összes névjegyet? Készülök a (z általam már rég megjósolt) Google szivatás kikerülésére, beimportáltam a névjegyeimet a Google-ból kiimportált csv-ből, és kissé elrontotta a spéci karaktereket. Most ott a több száz névjegy hibásan, és nem tudom törölni, csak egyenként őket.
-
-
rgeorge
addikt
Én évek óta mondom, hogy az ingyenes szolgáltatásoknak ez a nagy ára. Ingyen szolgáltatja a Google, tehát akkor és azt változtat rajtuk, amit és amikor csak akar. Na most megkaptuk/kapjuk.
-
rgeorge
addikt
Szerintetek bluetooth billentyűzet csatlakoztatható WP7 vagy WP8-as telefonhoz?
-
rgeorge
addikt
Az én Telenor-os L920-am menüje is hiányos, most átállítottam UK-ra, a menü maradt hiányos, pontosan mit kellene átállítani?
-
rgeorge
addikt
Windows Phone Store megjavult. MetroTube-t töltöttem le egyébként, ami most már fizetős (235 Ft), de még korábban ingyenesen "vettem" meg, tehát most is ingyen tölthettem le az új telefonra.
-
rgeorge
addikt
válasz Pastika #9808 üzenetére
Ha jól emlékszem, én notepad++-ban konvertáltam UTF8-ra a kiexportált csv-t, csak így lettek jók az ékezetek.
-
rgeorge
addikt
válasz Freddycom #11043 üzenetére
Az alkalmazástól függ, ha normális, akkor onnan folytatja, ahonnan kell.
Más: tegnap frissítettem én is az Vodafone-s LG Optimus 7-et Zune-nal, és ott a keresési szolgáltató-választás.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
válasz catroot #12095 üzenetére
Na az viszont fontos lenne. Nem is értem, miért hagynak lehetőséget itt is, Androidban is, hogy láthatók maradjanak az alkalmazások elhagyásakor érvényes képernyőképei. Elég komoly biztonsági kockázat (igazi is meg magánéleti is) van ebben, pláne a HD kijelzős telefonokon, ahol lényegében minden kivehező ezeken a snapshot-okon.
-
rgeorge
addikt
válasz catroot #12101 üzenetére
Pont ezért írtam, hogy fontos lenne a WP8-ban is az eltüntetés lehetősége, ha már ugyanaz a kockázat itt is fennáll, mint az Androidban, ahol legalább eltünthethetők a snapshot-ok.
-
rgeorge
addikt
válasz petroleumlam #12430 üzenetére
Mimimimimivan? PNA-n Windows 98? Talán Windows CE?
-
rgeorge
addikt
válasz btudos #12547 üzenetére
Ez furcsa. Az én Optimus 7-emre a 7.8 szabályos frissítés + HR után van magyar nyelv. Igaz, hogy eredetileg unlock-olt volt és magyarított a mangó, de ez a frissítés + HR után már nem számít, nem?
-
rgeorge
addikt
válasz Воланд #12557 üzenetére
Ismerősnek az Omnia 7-en sosem volt unlock vagy bármi, így magyar nyelv sem. Zune-n keresztül frissítve 7.8-ra viszont megjelent a magyar nyelv (zavarta is...).
-
rgeorge
addikt
válasz AMD Power #13966 üzenetére
Az email-címed szolgáltatójánál kérdezz rá az SMTP szerver használható portjaira. Az internetszolgáltatók, így a mobilszolgáltatók is előszeretettel tiltják a tipikus smtp portot, a 25-öst a tömeges spamküldés kiküszöbölésére. Ha van biztonságos smtp lehetőség pl. más porton (465), akkor ezt már lehet, hogy kiengedi a szolgáltatód. Ugyanis pont ez a gond, hogy wifi-n más az internetszolgáltatód, mint mobilneted, és eltérően engedélyezik a beállított smtp szerver:port használatát. A digi ezek szerint engedi (wifi), a mobilszolgáltatód nem.
-
rgeorge
addikt
válasz FRENK1988 #14094 üzenetére
Tudunk, de nem fogsz örülni: a Windows Phone 8 nem támogatja az eszköz-diagnosztikai eszközöket (ODDT: On-Device Diagnostics Tool).
-
rgeorge
addikt
-
rgeorge
addikt
válasz legiaap #17906 üzenetére
Ezt kifejtenéd? LCD kijelző fogyasztása nem függ mástól lényegében, csak a háttérvilágítás erősségétől. Ennek meg semmi köze a megjelenített képhez.
-
rgeorge
addikt
válasz legiaap #17908 üzenetére
Ez egy általános figyelmeztetés volt, ami nem figyelte, milyen a kijelző tipusa, de pont az amoled miatt került be a rendszerbe.
-
rgeorge
addikt
válasz saiyajin #18254 üzenetére
Mit nevezel/neveztek alkalmazásváltónak? A legutóbb használt alkalmazások listáját? Utóbbi van a WP8-ban, előző nincs.
A legutóbb használt alkalmazások listából való eltüntetésének persze van értelme, kinek mi köze ahhoz, hogy az alkalmazások milyen állapotban voltak legutóbb (böngésző, web bank stb.)?Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
-
rgeorge
addikt
-
rgeorge
addikt
válasz rgeorge #19706 üzenetére
Hát a próbaverzió vegyes eredménnyel zárt: egy-két akadás van, valamint időnként nehezen reagál az érintésekre (menü). Ez utóbbi inkább azt jelenti, hogy másképp, mint Androidon. De azért nem rossz. Melegedni pár perc alatt nem tudott.
-
rgeorge
addikt
Én csak most láttam, hogy Lumia 520/720-ra a Drive+ csak a SIM régióban ingyenes, a teljesért fizetni kell.
-
-
rgeorge
addikt
válasz porpi007 #20075 üzenetére
Nálad van valami. Semmilyen ismeretlen számra sem jön elő? Ez talán még WP7-en is így működött. Milyen telefonról is van szó?
-
rgeorge
addikt
válasz porpi007 #20078 üzenetére
Most nem tudom megnézni 7.8-as telefonon, mások majd megnézik, de úgy gondolom, ott is mennie kellene.
-
rgeorge
addikt
válasz Alexios #20634 üzenetére
Ez jó, csak a WP egészen más irányba halad, pont a WP8-al érték el az azonos kernelre épülő desktop, tablet, telefon rendszert. Ezt más platformok nem tudják: Apple külön platform desktopon, Android desktopra nincs. Ebből még sok minden következhet, mindenesetre ha ez jó irány, akkor a többieknek nehéz dolguk lesz, mert pont a desktopjuk hiányzik, ahol a Microsoft elég erős.
-
rgeorge
addikt
válasz Psychonaut #20650 üzenetére
Én csak az Android és WP fejlődéstörténet összehasonlításhoz fűztem hozzá ezt a gondolatot.
-
rgeorge
addikt
Az Androiddal az a baj, hogy hiába fejlődik a hardver, az Android igényei is nőnek. Pl. az 4.0-hoz bőven elég volt az 1GB ram, a 4.1-től már éppen csak elég. Márpedig az 1GB RAM elég soknak tűnik egy mobiloprendszer számára, de mégsem elég a legújabb Androidhoz. Szóval a hardver és az oprendszer viszonya nem nagyon javul, a csúcsmodellek a kiadáskor gyorsak, de egy-két frissítés után már nem, sőt, időnként a hardver elégtelenségére hivatkozva a gyártó már ki sem adja a frissítést. Persze a funkciók és lehetőségek bősége miatt ez nem érdekes, el kell fogadni, hogy az Android nem a felhasználói élményről szól, hanem a Google szolgáltatásokról és a rengeteg alkalmazásról.
-
rgeorge
addikt
-
rgeorge
addikt
válasz polonic #20744 üzenetére
Nálam egy telefonnal fordult ilyen elő, saját töltőjével. De persze nem mindig csinálta, igaz, ritkán használtam töltés közben, általában alszom, ha töltődik a telefon.
Földeletlen aljzatból töltve nagyobb eséllyel fordul ez elő, de töltője válogatja.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen