Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1892
őstag
válasz
Burt1793 #66715 üzenetére
Végül is igen ez nem baj. A baj csak az hogy játék téren is olyan minimális ( igényesebb fajtából) a kínálat hogy az fantasztikus. Nincs eleve game ami egy 100e forintal drágább telefont kicsit megizzasztaná..
Ám valahol a legnagyobb baj még is a más jellegű alkalmazások hiányában keresendő. Meglátásom szerint vagy feltud mutatni valamiképp egy javuló tendenciát a wp az elkövetkezendő 2 max 3 évben vagy pedig az 1%-os részesedésért fognak ringbe szálni a tizen OS-el
-
laci1892
őstag
Megmondom őszintén nagyon szeretem a rendszert, nem nagyon akartam soha drága telefont. Idáig Nokia fronton sohasem csalódtam Viszont nagyon kíváncsi leszek mit hoz a w10. Mert ami most megy az kevés... Legnagyobb baj rendszer szinten az appokkal van. Illetve annak hiányával. Példa:
Öcsémnek van a lumia 535-öse Nézegettem a 930-at, Szebb a kijelzője, kamerája... Blablabla etc.... Marketing.... Erősebb a telefon.. De... Rendszer szinten nincs alkalmazás ami lényegessen(!) kihasználná az erő töbletet.... Vagy legalábbis egyhét használat után én egy darab ilyen alkalmazással találkoztam csak. Baromi kevés az app. Akárhogyan is nézzük. S ez a LEGNAGYOBB hibája a rendszernek. S a nagyobbik problematika ott kezdődik hogy aligha tud mutatni a rendszer javuló tendenciát. Mindezek ellenére én még lélekben wp párti vagyok. És még egy kicsit reménykedek -
laci1892
őstag
válasz
#16820480 #66531 üzenetére
Azért neharagudj de ez a képernyő méret harc ma 2015-ben az igazi faszméregetés! Félre ne értsd, szerintem jó dolog az hogy mindenki tud több méret közűl választani. Nem vagyunk egyformák így a kézméretünk sem az. De az a véleményem\ megfigyelésem hogy sok ( nem mindenki) ember csak azért vesz nagy képernyős mobilt mert az a menő. ,,s amúgy is ha nem öt colos legalább a mobí akkó' a haverok ki néznek az asztaltol" fasza.
Jah és van 4,5" alatti telefon. Még ujjonan is tudsz venni wp frontról. ( a legtöbb persze nem innen kerül ki)
-
laci1892
őstag
Viszont teljesen más...
L535 Szerintetek kap GDR2-t, vagy rá már csak a w10 jön majd?
-
-
laci1892
őstag
válasz
#56474624 #66332 üzenetére
+1
Dettó ugyanez. A telefonjaim nagyrésze céges volt amit kaptam. És nokia
P Az első wp-s telefon amit sajátjaként vettem az 520 volt és anyag minőségre imádtam árához képest. Nem akartam Sosem 60-70 felett telefont venni elvből.
No... Mindenesetre reménykedek benne hogy Innentől márcsak felfele vezet az út, mind minőségben és más téren is. -
laci1892
őstag
Nah közben nyomogattam ezt az L535-t. Hát... Nem is tudom mit mondhatnék. Persze a saját lumia 920-asommal talán nem szabadna összehasonlítani, de a helyzet hogy nekem volt anno még egy 520-asom. Elképesztő mennyire érezni hogy semmi Nokia ( minőség ) nincs benne. Na persze nem a Nokiát akarom fényezni mivel ő is gyártott pár igen rossz telefont ( . . . Xd ) de valami elképesztő hogy mennyire lemarad ennek a minősége az 520-astól is holott Elvileg nem így kéne lennie. Persze van benne 4mag meg csillámpóni... De a képernyő borzasztó. Annyira mélyek a színek ha kicsit alább adták volna fekete fehér lenne a képernyő... Az érintés a ráadás. ( a mocskosul szarnak mi a szinonimája? ). Ami még vicesebb hogy ez a telefon szerintem TÉNYLEG egy kólás üveg volt. ( a környezet barát pet palack) előző életében. Amikorcsak a kezembe veszem a telefont olyan érzésem támad ha ezt elejtem 12 fele fog törni. A baj hogy nem vicc. Recseg ropog hajlik! Szolgáltatónál vette öcsém 30 ropiért... Az 520 sem volt olcsóbb se drágább és egyszerűen összehasonlíthatatlanul jobb minőségben az. Az sem volt egy prémium kategória de azért Ennyire rossz sem volt. Nagyon túlárazottnak hat ez a 30 ezer is xd. Ha a többi Microsoft telefon is hasonló vagy csak kicsit jobb minőségű telefon lesz akkor azthiszem veszek egy buta telefont és elegendő lesz a surface... Kritikán aluli ez a telefon
-
laci1892
őstag
Bár az is biztos hogy a kővi telefonom wp lesz. Volt egy pár telefonom már de a 920-tól kezdve egész megtetszett nekem az os is már.
-
laci1892
őstag
válasz
#42308056 #66292 üzenetére
Az a jó hála istennek. Nekem a 920 most ment tönkre. Gondolkoztam én is a 535-ön. Jobb, drágább nem kell surface miatt de kicsit eltántorít hogy olyan mértéktelenűl gyűjti az ujjlenyomatot hogy az egyszerűen felnem fogható épésszel xd. De komolyan nem tudom mi az isten van vele, nem találkoztam ilyennel még
-
laci1892
őstag
Egyébként egész jól nézki ez az 535 cucc. Kár hogy elöző életében egy környezetbarát pillepalack volt.
-
laci1892
őstag
És tényleg
Köszönöm a gyors választ hálás vagyok.
-
laci1892
őstag
Sziasztok!
Olyan dolgot szeretnék kérdezni hogy, most vett öcsém egy lumia 535-t. Probálta\ próbáltuk szoftverfrissíteni. Erre a lumia recovery tool-t illetve a nokia recovery toolt is próbáltuk. De mindig oda jukadtunk ki hogy sikertelen próbálkozást dobott fel a történet. Ez mi az anyám kínja?
-
laci1892
őstag
Glance screen-rn hogy tudom megjeleníteni az időjárást is? Amúgy
-
laci1892
őstag
Különben Blackberry után elég nehezen barátkoztam meg a Windowsos phone-al. A kaotikus almenű elrendezés miatt stb, de most pár hét után egyre jobban tetszik a rendszer. Remélhetőleg a w10-el a gyermek betegségek is eltűntnek majd...
-
laci1892
őstag
válasz
Zsoleszhun #64261 üzenetére
Ebből indultam ki amúgy valóban. Meg az 1GB Ramból. Bár lehet alaptalan a feltételezés
-
laci1892
őstag
Amúgy köszönöm a segítséget
-
laci1892
őstag
válasz
tomboy0013 #64253 üzenetére
Én a 920-ra leszek kíváncsi vajon mennyi funkció "korlátozás" lesz rajta.
-
laci1892
őstag
Jah meg még egy kérdés srácok. ( nagyon amatőr kérdés Bocsi) le szoktátok tiltani az alkalmazások többségénél a háttérben való futtatást( sport, egészség s hasonló alkalmazásokra gondolok)
-
laci1892
őstag
válasz
ZavaBalazs #64227 üzenetére
Köszönöm szepen a gyors választ. A világítás kikapcsol takarékos üzemmódban valóban. A töltőt meg majd akkor kipróbálom egy fatboyon. De gondolom nem valószínű hogy a telefonba lene a baj ? :S Ezer hála Köszi Mégegyszer
-
laci1892
őstag
Hát akkor nem lesz sötétben mozi xd Viazobt még egy kérdés. Van egy baratomnak no name vezetéknélkűli töltője. Viszont az L920-am csak néha veszi azon a töltést. Elképzelhető hogy a telefon rossz vagy csak simán a kínai töltővel lenne gond?
-
laci1892
őstag
Srácok azt hadd kérdezzem meg hogy videózás közben a gombok háttérvilágítást nem lehet kikaplcsolni? (L920) elég zavaró
-
laci1892
őstag
válasz
latyak89 #64105 üzenetére
Áhw xD Így legyen ötösöm a lottón xD pont tegnap voltam ott faternak " nyuggerfónt" venni nekem is ajánlották a telefont. " Egyszeri vétel" címén. Szerencsére nem vettem meg. (Kis sztoritime, remélem hasznos információval tudok szolgálni másoknak is, vagy ha nem akkor legalább óvatosságra inteni A parasztGSM-ekkel kapcsolatban)!!! Szóval a szituáció a következő.
Reggel kávé, kezembe küldöm a fehérjeszeletet mint azt általában. asztalnál a tolvajkergetőket nézve youtobon ( Akit fog érdekelni a történet után: "Tolvajkergetők II. 14.: Kártevőirtást vállalunk!" 13:49 perctől éri el.) hogy rövidre fogjam, Egyszer csak feltűnik egy ismerős arc a videóban. Hát igen, ez az orosz férfi konkrétan a videóban a westendben a princeGSM eladója. Nos egy szó mint száz a srác ERŐSEN megkérdőjelezhető erkölcsel rendelkezik, így nem biztos hogy vennék tőle a helyedben telefont. Kitudja honnan származik vagy mi igaz abból, amivel téged megetet ( egyszeri vétel jó lesz tesó! ). Gondold át rendesen. -
laci1892
őstag
válasz
Zsoleszhun #63695 üzenetére
Hm.... szerintem ez lesz az opció kösi szépen. Amúgy kb mennyi lehet egy munka díj?
-
laci1892
őstag
válasz
valaki_xy #63692 üzenetére
Hát akkor azért hasonló árban jün ki a munkadíjjal. Ráadásúl gondolom nokia care oda figyel a minőségre ( vagy csak simán naív vagyok
) De gondolom leejtéstől nem sérül belső hardver kvázi ennyiért van egy mondhatni újj álapotú telefonja. Na mindegy. Köszönöm(köszönjük) a segítséged
-
laci1892
őstag
válasz
Zsoleszhun #63681 üzenetére
Mázlista
-
laci1892
őstag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem.
Van egy osztály társam, akinek van egy 920-asa. Sajnos huga ( alig 7 éves ) leejetette( bár inkább földhöz csapta) a telefont így a kijelző... berepedt!!A hátulján pedig a dísz csík ( a kameránál ) pedig félbe tört. Elvittük ma neki a nokia care-be. Ott a ház, és kijeéző cserére mondtak neki 56 ezret munka díjjal együtt.. Na most a telefontól nem akar megválni érzelmi alapon kvázi másikat se venne O.o" ... viszont nem tudjátok valahogy meglehetne ezt olcsóbban csináltatni? De még nem sufni minőségben? :S Srác megcsináltatná, de gondoltam körbe kérdezek hátha tudtok valamit esetleg mielött beadja(uk)
-
laci1892
őstag
válasz
this is life #63665 üzenetére
Huh ezer köszönet a válaszért tényleg nagyon sokat segítettél. Örök hála. Egyetlen kérdésem lenne még. Őhm.. Barátnőmnek a L820-asa az RM-826-os tipusu. Itt a romok ha jól értelmezen főleg kínaiak ( CN) és Indiaiak ( IND) azonban van itt egy (059R4W2 RM-826 LIGHT SWAP ENGINE GLOBAL) ez lenne a nemzetközi ha igaz?
-
laci1892
őstag
Aki csinált rom cserét ( vagy esetleg tudja hogy kéne használni a Nokia Care Suite-ot) az rám tudna írni privátban? :\
-
laci1892
őstag
válasz
temagad.aho #63652 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! Másik ( s bocsi a hülye kérdésekért
) hogy, rom cserével elképzelhetp hogy ezek a szoftver bugok eltűnjenek?
-
laci1892
őstag
Elvileg ( ha jól tudom ) a nokia care suit-al megoldható a rom csere nem? :S
-
laci1892
őstag
válasz
Zsoleszhun #63645 üzenetére
Uni-CN fakk....
-
laci1892
őstag
-
laci1892
őstag
Őhm srácok egy olyan kérdést tennék fel amitől lehet a fületek is ketté áll ( az enyém már igen...
D) Barátnőm vett egy használt L820-at viszonylag olcsón auchan GSM-ben. Német nyelvű volt a telefon ezért neki csináltunk a lumia recovery tool-al egy újra telepítést....
Ezután egy roppant érdekes ( s most nagyon szofisztikált voltam akkor!!) dolog történt. Mikor kvázi be inddítjuk a telefont olyankor megjelenik normál esetben a nokia felirat és usgyi pin kód. Na itt ez helyet elöször egy kínai szöveggel egy kínai logó fogad
Ez igazából érdekes, de önmagában nem lenne nagy probléma. A probléma ottk ezdődik hogy az automata fényerő állítás ( recovery előtt nem jelentm eg a logó!) nem működik, a hívásátirányítást nem lehet kikapcsolni és ilyen apróbb érdekességek O.o"
Ilyenkor mi az isten van amúgy?
-
laci1892
őstag
Srácok egy kérdés még. Független lumiákra mikor jön a denim? Mert ahogy nézem itthon csak a szolgáltatói telefonokon érhető el még ( vagy én néztem be nagyon? )
-
laci1892
őstag
No hááát sikerült 1+1(teljes körű garanciával) hozzájutni a L920-hoz. Egyetlen problémával. A telefon totál angol. Nyelvet szerintetek meglehetne oldani hogy magyar legyen? ( Mondjuk nem nagy probléma csak kényelmesebb lenne )
Szerintem nem volt rossz vételAmúgy baromi jó cucc. 40-ért sikerült lecsapni rá. 925-öt is néztem, de... valahogy annak a dizájnja nem tetszik. Számomra jobban tetszik a 920.
-
laci1892
őstag
Ám köszönöm nagyon szépen a gyors választ és a segítséget srácok
-
laci1892
őstag
válasz
Zsoleszhun #63521 üzenetére
Igazából szerintem is kicsit túl árazott volt első körben ( bár szerintem ezt az eladó is tudta mivel... sikerült lealukudni 50
) kicsomagolatlan 0 perces telefon. Ha fel megyrá a jövőben a w10 akkor nagyon gondolkozok rajta
-
laci1892
őstag
válasz
MasterMark #63518 üzenetére
Bocsánat
-
laci1892
őstag
Srácok had kérdek valamit!
Mhm... 70-ért 2 év garival lumia 920 megéri igaz?
xd
Na de komoly kérdés... 920-ra a win10 fel menne ( ha jön)? -
laci1892
őstag
Sziasztok!
Eléggé amatör vagyok még wp fronton, tekintve hogy nem rég váltottam csak androidról (hál' isten ).
Lumia 520-ra váltottam, és a preview for developers program keretében raktam fel nem rég a wp 8.1-et meg a gdr1 frissítést.
Viszont pont ma reggel néztem, hogy már elérhető Magyarországon a cyan frissítés is egy ideje minden szolgáltatónál már. Próbáltam keresni telefonról az elérhető frissítéseket, de nem igazán találja :S
Az lenne kérdés hogy vajon miért? :S Érdemes lenne szolgáltatóhoz bevinni a telót, vagy várjak még kicsit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest