- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
A WP10-et elnézve úgy néz ki veszek egy 8.1-es telót. A kérdés az, hogy 640 42500-ért edigital-tól, vagy 735 38k-ért telenortól flottában. Jelenleg moto G 1st gen-t használok, ami hiányzik az a jobb kamera, nagyobb kijelző, double tap to wake funkció és a microsoft exchange. Nem tudom eldönteni melyik lehet jobb vétel. A 640 mellett van az, hogy van glance és a kijelző is nagyobb, a 735 mellett a jobb fényképező (főleg sötétben).
Ki mit ajánl? -
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
válasz kengyel #57334 üzenetére
Nekem állásügyben volt egy hívásom, akkor közölték volna, hogy felvettek és nem tudtam felvenni, teljesen ki volt fagyva a képernyő, semmire nem reagált. Ugyanezt korábban már eljátszotta párszor. Párom is már számtalanszor járt így. Mindkettő L520-al volt. Mióta droidon vagyok, semmi hiba, lassulás, fagyás, bármi (A WP majdnem 1 évig volt meg, páromnak már lassan másfél éve megvan).
-
diegho
nagyúr
válasz Anonymus X #57235 üzenetére
Nem merem bevállalni emag-tól. Inkább várok kicsit és marad a MotoG-m, ez a 4.4.4-es droid nagyon bejön, megvárom az L-t, ha nem tetszik akkor jöhet egy 735-ös lumia.
-
diegho
nagyúr
Nagyon agyalok a 925-ön. A böngésző már megjegyzi a jelszavakat? Régebben ez volt az egyik legbosszantóbb hiba.
-
diegho
nagyúr
A 925 60-ért csak szerintem best buy most?
-
diegho
nagyúr
válasz Integrale #55101 üzenetére
Ki mondta, hogy az Ace4 minden funkciót megad?
Az S5 értelméről pedig nem tudok nyilatkozni, mert szerintem teljesen értelmetlen azon az áron.
WP-nél gyakorlatilag funkciókat korlátoznak le, a hardver közel ugyanaz a, droidnál pedig a hardverrel megy a legnagyobb variálás. Nézzük csak meg a WP-t. Szeretnél venni egy telefont, amin olyan alapvető funkció is elérhető, mint a vaku. Mennyit is kell kiadnod ezért jelenleg, ha Nokia-t szeretnél? Ilyen marhaságok miatt nem terjed gyorsabban a WP, pedig a rendszer szerintem sokkal jobb, mint a droid, viszont valamiért mintha nem akarnának normális telefont, normális áron adni. -
diegho
nagyúr
Csak én érzem úgy, hogy ezzel a Nokia felvásárlással mi nem jártunk túl jól? Emlékszem tavaly nyáron, mikor az 520-akat vettük, 40k volt függetlenül és 80-90k volt a 820-as. Most meg 30k az 530, de 100 alatt nincs 830-as. Ez így elég gáz szerintem, pláne, ha azt nézzük, hogy a 735 is 75k, de nem tud mindent, amit a 830.
-
diegho
nagyúr
A prestigio wp-k mennyire jók?
-
diegho
nagyúr
Nem olvasom végig, mert értelmetlen, de azért remélem tisztában vagytok azzal, hogy igazi droidot nagyon kevés telefonon láthattatok. Amit a samsung, lg, sony stb ad a telefonjai mellé azoknak nem sok köze van ahhoz a droidhoz, amit sokan megelégedéssel használnak. Az pedig végképp nem a rendszer hibája, hogy a gyártók olyan mélységekben nyúlnak bele, hogy sokszor maguk sem tudják helyrehozni a szart, amit kevertek. Én arról a droidról beszélek, amit a Moto G-vel kapok (legfrissebb, nem szétbarmolt), ez valóban egy normális, jól és gyorsan működő rendszer, de pl amit a sony-nál láttam többször is, az köszönöm nem kell. Látszik, hogy nem sok közöd volt a droidhoz, mint rendszerhez, csak egy, esetleg néhány elcseszett szoftverű optimalizálatlan telefonhoz. Az igazi droid a Nexus és a Motorola telefonokkal kezdődik és ott is ér véget, amit a többin látsz, az már csak egy lecsupaszított mag, ami szarrá van pimpelve minden optimalizálatlan fossal.
-
diegho
nagyúr
Azért ez így elég erős. Mindkettőt használom 520 illetve Moto G személyében, de a G-vel sincs semmi gondom, jelenleg 2293 óra uptime-ot ír. Az 520 pedig éppen javítás alatt, mert a power gomb meghalt teljesen, az mondjuk hajlamos volt belassulásra és beállásra, jellemzően facebook-ból kilépésre képes volt fél perc fekete képernyővel tiltakozni és volt néha olyan hívásom, amit nem tudtam felvenni, hiába nyomtam bármit. (mindkettő 520-on produkálta, én 8 hónapig, párom 14 hónapja használja)
-
diegho
nagyúr
A 820 és a 925 mennyire szokott problémás lenni? Gsm boltos garival érdemes őket megvenni a 735-el szemben?
-
diegho
nagyúr
A glance mennyire eszi az akksit? Van értelme használni? Ha az 1GB és a vaku a lényeg, akkor is csak a 730-tól felfelé marad? Az 512 ram mennyire kevés átlagos használathoz?
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Melyik WP tudja az alábbiakat?
Glance
Vaku
1GB ram -
diegho
nagyúr
válasz karldergroße #54255 üzenetére
Azt tedd hozzá, hogy csak a felső közép droid lagol, amelyikre képtelen a gyártó normális szoftot tenni, mert egy Snapdragon400+1GB ram már teljesen jó élményt nyújt, ha a szoftver optimalizált. Persze a WP8.1 kisebb hardveren is szépen fut, nekem van mindkettő.
-
diegho
nagyúr
Azért ez sehol nincs a 735-höz képest. Az oké, hogy 1GB és Snap400, de a kijelző és kamera elég komoly visszalépés, ráadásul normális garanciával sem kapni.
Az mondjuk tény, hogy a Microsoft elég bután kihagyja a legnagyobb ziccereket. A 735 60k független bruttó áron óriási siker lenne, sőt igazából nem is kellene ennyire jónak lennie. 4,5" IPS qHD, 1GB ram, 8MP AF hátlapi kamera vakuval, vékony káva, 130x9x65mm alatti mérettel Snapdragon 400-al kellene egy telefont kiadniuk 60k független áron.
-
diegho
nagyúr
735-öt vett már valaki? Vodánál GO előfizuval 35k, ami szerintem pofátlanul jó ár! Sajna telenoros vagyok, ott meg a vállalati flottában 56k
-
diegho
nagyúr
Ha vettem egy appot és csináltam hard resetet hogyan kapom vissza a vásárolt progit? Proshot-ról van szó.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Lumia 800-on hogyan lehet megoldani, hogy a 7.5 kerüljön vissza rá? Gyárilag 7.5-el jött, hibás kijelzővel és a szervizben kötötték rá először gépre, ezért ott van az első mentési pont.
Másik kérdés. Androidon mentett névjegyek gmail-ből kiexportálva, winlive-ba be és egy rakás szám a google-ben az other mezőben van, így a winlive-ban is az egyéb mezőbe kerülnek, emiatt nem látszanak ezek a számok a telefonban. Lehet ezzel valami okosságot csinálni?
A telefon nem az enyém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest