Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- IFA 2024: Kezünkben az iPhone 16 Pro Max dummy
Hirdetés
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
gp Ahogy megszokhattuk a próbaváltozat a core többjátékos módba enged betekintést minden platformon.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
veterán
válasz rgeorge #3996 üzenetére
Már az SGS2-be is be volt építve gyárilag 3 választható szaturáltsági szint.
btudos: neked nem kellenek a valótlan színek, de akkor is használhatnál egy visszafogott amoledet és megmaradna a fekete élménye is. Nekem meg tetszik ha ránézek egy egyszerű tájképre és nem az a reakcióm hogy "aha", hanem az hogy "anyááád! ". Csak a gyártók leszarják azokat akik ragaszodnak a valósághű színekhez és "túlhajtva" dobják piacra az amoledes telefonokat. Jobb esetekben a user dönthet és visszafoghatja a szaturációt (sgs2), rosszabb esetben meg kereshet LCD-s telefont.
Szóval nem a technológiát kéne utálni, mert egyértelműen ez a jövő, hanem a gyártókat akik nem adják meg a választás lehetőségét egy amoledes telefonnál.
Én is befejeztem
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
blackmajesty
aktív tag
válasz rgeorge #6016 üzenetére
Szerintem nem, mert az Optimuson fektetett képernyőnézetben is félre érzékel sokat, míg a 920-ast csak állva próbáltam. De pl a Nexus S-emen is alig ütök félre álló nézetben, pedig az csak kicsivel nagyobb, mint az Opti kijelzője. Ja, és pl az LG-nél van h az elküldésre nyomok a chatben, fektetett nézetben, és helyette a backspace-t érzékeli, pedig egyértelműen nem arra nyomtam. Már sokszor észrevettem, nagyon figyelnem kell, ha gyorsan írok, hogy ne töröljek egyfolytában, az elküldés helyett.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz rgeorge #6016 üzenetére
Az ékezetes betűknél pont a hosszan lenyomom aztán történik valami epizódot szeretném elkerülni. Fektetett módban akkora hely van még egy 3.5 ös kijelzőn is, hogy kényelmesen lehetne külön ékezetes karaktereket is megjeleníteni, de ennél még jobb lenne ha kétszeri lenyomásra az adott nyelvhez tartozó ékezetes karakterek jelennének meg, mint a régi nokia telefonokon. Ha ez nem lehet, akkor marad a hack vagy a crack. (megy a levesbe szegény 610)
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
berboo
csendes tag
válasz rgeorge #18954 üzenetére
hat szóval az a nagy helyzet hogy nem merek addig samsung wp mobilt venni amig nem tudom hogy tudok e gps el navigálni , olyan progit keresek amiért nem kell fizetni mert kézpénzben kapom a fizumat , és nem akarok senkit megkérni hogy rendelje le nekem a programot . igy ugy lenne egyzserű az életem ha a kicsi ativommal mindent ketten el tudnánk intézni
-
rgeorge
addikt
válasz rgeorge #19706 üzenetére
Hát a próbaverzió vegyes eredménnyel zárt: egy-két akadás van, valamint időnként nehezen reagál az érintésekre (menü). Ez utóbbi inkább azt jelenti, hogy másképp, mint Androidon. De azért nem rossz. Melegedni pár perc alatt nem tudott.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Psychonaut
addikt
válasz rgeorge #20638 üzenetére
Ez rendkívül dicséretes, az egyszeri felhasználóknak meg nyugodtan magyarázd meg, hogy sokkal jobb az azonos kernel, mint az, hogy használhatja a kedvenc alkalmazásait (működő értesítésekkel!), vagy hogy gyakorlatilag minden feladat ellátására alkalmas lehet a telefonja (jóval bővebb alkalmazáskínálat miatt).
Nem a motorháztető alatti fejlesztések fognak felfuttatni egy új platformot, ez teljesen nyilvánvaló, eyecandy kell, alkalmazáskínálat, és a több éves bugok kijavítása. Futhatna akár DOS-on is, az embereket nem érdekelné. A Microsoft viszont olyan szép ívben szarik erre a rendszerre és ránk, felhasználókra, hogy öröm nézni.
-
Psychonaut
addikt
válasz rgeorge #20651 üzenetére
Én is, arra akartam csak rámutatni, hogy ha ez a más irány, akkor ez baromira nem felhasználóbarát és rendkívül idióta módszer. Egy ekkora szoftveróriás erőforrásaival sokkal gyorsabb ütemben lehetne behozni a még meglévő lemaradásokat a konkurensekkel szemben, de láthatóan semmi nem történik. Mintha ezzel az azonos kernellel elvégeztek volna mindent, amit a WP8-cal akartak, és bármiféle fejlődést már csak a WP9-ben várjunk.
-
Alexios
veterán
válasz rgeorge #20673 üzenetére
Ugyan már, ugyanúgy 1gb ram van már a 720p felbontású wp8-hoz is, sőt az új lumia ugye 2gb-al jön, nem hinném hogy ettől lesz jó vagy rossz egy rendszer. Meg azért az 1.6-4.1 váltás nem csak hardverigény növekedést hozott, hanem azért elég sok változást is, ami itt már kevésbé mondható a 3 év alatt.
Én annak is örülnék, ha a hibákat megoldanák, de valahogy nem a felhasználói élmény jut eszembe a wp-ről mikor vissza kellett szoknom az sms-re mert egy értesítést nem tud ezen kívül mindig időben küldeni.. Vagy hogy 3 havonta hr-t kell tolnom, akkorára duzzad az other mappa. Nem mondom, hogy nem lehet ezzel együttélni, csak vicces, hogy a droid szar mert laggol, a wp-nél meg a hr az új restart. -
Blyan
félisten
válasz rgeorge #20673 üzenetére
A felhasználó élményhez elég lenne a WP7, sőt egy Asha 501 is.... Már annak akinek kizárólag a felhasználói élmény számít.
szerk:
Mondjuk jelen pillanatban nekem minden működik a WP8-on, amire alkalmazás kínálat van. De bőven vannak hiányosságok a Piactéren is, de főleg funkciók terén.
Csomó ostoba korlátozás van, amit nem lehet érteni, de olyanok, amik sem a felhasználói élményt nem fokozzák, és ha eltűnnének a stabilitás rovására sem mennének.Egyszerűen NEM szempont a WP-nél, hogy mire vágynak a felhasználók, vagy mit szeretnének látni. És most nem torrent kliensről, meg fájlkezelőről van szó.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz rgeorge #20745 üzenetére
Egyik telefontöltőnek sincs földelése legjobb tudomásom szerint. Nullája pedig mindnek van.
Mivel ma már nagyon régóta tilos földelés nélküli konnektort felszerelni esetleg azokkal a kor lehet a probléma, és nem a földelés léte/nem léte.
Ráadásul az a földelés "védőföld" és életvédelmi célokat szolgál, jó esetben nem is szabad rajta áramnak folynia.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz rgeorge #21153 üzenetére
Ellenben ott kb. nincs mivel összehasonlítani, mert a Win mondhatni egyeduralkodó desktop fronton. Itt meg össze lehet vetni az iOS-es és Androidos verziókkal. Én már várom a 8.1-et, de inkább a data sense működne...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Lall
veterán
válasz rgeorge #21341 üzenetére
Talán az XT Keyboard a legjobban használható android keyboard, de ugye izlések és pofonok. Amúgy az alap S3, S4 billentyűzet, szótár is átlagosnak mondható. Blackberry Z10-en kurva jó a gépelés, szó felajánlás, ami szintén "tanulékony", de a WP8 is egész korrektül tanul és ajánl fel szavakat.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen