Hirdetés
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
Hirdetés
-
Akciófigyelő: Bemutató előtti kedvezményekkel közelítenek az új Huawei órák
ma A részletek 19-én derülnek ki, a kedvezményes időszak viszont már elindult.
-
A Corsair ráncfelvarrást végzett az RMx sorozatú tápjain
ph A korábbról jól ismert termékcsalád idei képviselői már megfelelnek az ATX 3.1-es szabványnak, és több szempontból is továbbfejlődtek.
-
Már elérhető a Xbox Game Pass Standard
gp A régi Game Pass tagságot váltja a korábban bejelentett Standard, amelyhez már nem járnak a premier napi játékok.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
válasz spider23 #34722 üzenetére
"Na pl a gépelési problémára az előbb is elő jött egy konkrét hiba. A mondatban írtam hogy itthon, erre át akarja alakítani minden áron Itthon -ra. Ezt miért csinálja?"
Backspace - raklikkelsz az eredeti szovegedre, amit t9-ben felajanl es kesz. 2-3* megismetled kulonbozo alkalmakkor, utana mar a gyakorisaga miatt arra fogja alapból javitnai/felajanlani a szot a rendszer. Ahogy fentebb is irtam...
[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
válasz spider23 #41216 üzenetére
Épp a napokban jártam így a 920 kijelzőjével. 40 felett lett volna a csere. Az a gond, hogy egybe van ragasztva a kijelző és a digitizer. És ezért ilyen drága. Pontosan nem tudom, hogy az 1020-nál is így van-e, de valószínűleg igen.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
kezman
őstag
válasz spider23 #41484 üzenetére
A többségnek pár töltési ciklus után beállt a 8 szintre, vagy majdnem, nálam is így volt, 4-5 töltés után beállt, most elmegy kb másfél-két napot, igaz éjszakára repülő üzemmódba van , így éjszaka 1-2%-ot merül. Ja és ezen kívül nálam semmi nincs letiltva!
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Clemi
veterán
Nekem a 820-on most 1,3%-os óránnkénti merülést produkált az éjszaka, bekapcsolt Quiet Hours mellett. Igaz nálam csak az időjárás és a gyári naptár szinkronizál, és a kommunikációs programok figyelnek a háttéreben (nekem azonnal jönnek a push üzenetek) de a leveleket pl. manuálisan szinkronizálom.
Kipróbáltam, ha kikapcsolom a GPS-t vagy Cortana-t semmivel nem kevesebb az energia felhasználás. Ez így kb ugyanaz, mint a 8.0 alatt volt.Szvsz, akinél durva merülés van, annak ellenére, hogy látszólag semmi nem fut, valami program lesz a ludas, ami annak ellenére, hogy nem is fut, valamit ügyködik a háttérben.
-
Clemi
veterán
válasz spider23 #41490 üzenetére
Erre szerintem csak te fogsz tudni fényt deríteni. Nálam a droidos tábla csinált olyat, hogy teljes készenléti állapotban 40%-ról 1 óra alatt kikapcsolásig merült. Meguntam és egy teljes HR után egyesével tettem vissza a programokat, és naplóztam mi történik a töltöttséggel. Egy hét alatt meglett a bűnös. De ez csak egy lehetséges verzió, a bűnös kiderítésére.
A másik ami még nálad szóba jöhet, az az akku teljes feltöltése után, egy folyamatos merítés teljes kikapcsolásig, (játékkal, film nézéssel) majd egy ismételt teljes töltés és töltőn hagyás még legalább 2-3 órát. Az előző telefonom akkuját ez hozta szinkronba a rendszerrel, mert az is képes volt rohamos merülésekre éjszakánként.
Tudom sokan erre csak legyintenek, meg körberöhögik a fejem, de nekem akkor is ezzel szűntek meg a 620-on a bosszantó merülések. Anno volt a Battery Tools nevű app, az ezt csinálta önállóan, de valamiért levették a piactérről. -
tomboy0013
veterán
Neked is olyan szar mint nekem, vagy lehet még szarabb. Most éjszaka is közel 30%-ot merült repülőn, ha bekapcsolom a kijelzőt és böngészek vagy 10 percet a Store-ban leugrik vagy 10%-ot. Már megcsináltam egy párszor a teljes lemerítést meg feltöltést meg HR-t is 2-szer, de semmi sem változik. Másodjára manuálisan raktam vissza a programjaimat de így sem lett sokkal jobb. 8-on kibírt egészséges használat mellett 1,5-2 napot itt meg ha 15 órát elfut úgy hogy szinte hozzá se nyúlok az már nagy szó. Tegnap azt hittem van pozitív változás de mára rájöttem hogy nincs. Lehet csinálok még 1 HR-t és nem rakok semmit vissza rá megnézem merül-e úgy az aksi ennyire brutálisan, ha igen akkor a rendszer szar.
-
Statikus
senior tag
válasz spider23 #48141 üzenetére
Nemrég hasonló problémám volt, de magától megoldódott.
Fel fogja tölteni WIFI-n keresztül magától, csak várni kell kicsit. Esetleg wifi-s területen csinálj 1-2 fotót, hátha attól elindul az összes hiányzó feltöltése.Egyébként ezt akkor, egyszer csinálta, valszeg valami bug lehetett. Azóta simán, bármikor fotózok, ha wifihez kapcsolódok, feltölti az új képeket.
-
spider23
aktív tag
válasz spider23 #49605 üzenetére
Nekiálltam drowngadelni 8.0 felment, majd indulásnál nem jelentkeztem be a live fiókba hanem frissítettem 8.1-re. Minden okés is lenne, de a tegnapi full mentésemet hogy tudom ezek után visszaállítani? Nem ajánlja fel sehol.
Viszont ha megint vissza mentem 8.0 -ra és bejelentkeztem a live fiókba akkor egy áprilisi mentést hoz fel hogy azt állítsam vissza. Gondolom akkor volt 8.0-án az utolsó mentésem.
De nekem a 8.1-es tegnapi mentés kellene.
Hogyan tudom ezt megoldani?
-
valaki_xy
tag
válasz spider23 #52225 üzenetére
Szintén, sima Facebook-al is. Talán majd javítják...
Más: Elég hülye kérdés, de véletlenül nem tudja valaki, hogy feloldásnál ha sokszor rontom el a jelszót akkor mi történik? Azt tudom, hogy 5 rossz próbálkozás után 1 percig nem lehet, utána 1 rossz próba után 2 percig nem lehet. Csak az időt növeli, vagy esetleg már a MS fiók jelszavát kéri, netalán végleg zárolja a telefont? Osztálytársaim néha szoktak szórakozni vele, és jobb tudni, mire számítsak... -
blakey
titán
válasz spider23 #54000 üzenetére
Nem tudom, átlagol az insider pro (szóval egyelőre csak rá tudok hagyatkozni), pedig használom rendesen a telefont, de nem telefonálok meg játszom rajta napi 8 órát. Átlagban napi 40 perc beszélgetés és 2-3 óra játék, böngészés, 5 levél folyamatos szinkronizáció és időjárás frissítés 2 óránként. (1320)
(#54001) Integrale
Vagy csak ki tudom hozni a legjobbakat..(#54003) Pietro 22
Indítsd újra a telefont, működik az áruház. Esetleg nincs neted.[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
pzstm
titán
válasz spider23 #63604 üzenetére
No igen...szolgáltatói csoda...
Kivancsi vagyok, hogy Win10-el valtozik-e ez valamit....(bar nem igazan latok ra sok eselyt...pedig behuzhatnak WU alá....)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Asus CT-479 adapter - tippek, trükkök
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen