Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
Ez komoly hiba? Elég gyakori a "GPS"-re szűrt logcat-ben:
D/GpsLocationProvider( 180): GPS_REQUEST_AGPS_DATA_CONN
D/GpsLocationProvider( 180): Phone.APN_ALREADY_ACTIVE
D/GpsLocationProvider( 180): Not StandAlone Mode,Giveive Connect Info!!
E/GpsLocationProvider( 180): An exception was thrown by callback 'agps_status_callback'.
E/GpsLocationProvider( 180): java.lang.IllegalArgumentException
E/GpsLocationProvider( 180): at com.android.server.location.GpsLocationProvider.native_agps_data_conn_open(Native Method)
E/GpsLocationProvider( 180): at com.android.server.location.GpsLocationProvider.reportAGpsStatus(GpsLocationProvider.java:1292)
E/GpsLocationProvider( 180): at dalvik.system.NativeStart.run(Native Method)
V/GpsLocationProvider( 180): reportStatus status: 3
V/GpsLocationProvider( 180): reportStatus status: 1Mintha ilyenkor nem is találna vételt...
-
Cooler96
aktív tag
valaki nézi a CES-t? most megy élőben az inteles részleg,érdekes

-
kelekyle
őstag
Üdv itt kollégák!
Megrendeltem ezt a csodás kütyüt a mai napon. Szerdán jön a futár. Kíváncsian várom
És aktív tagja leszek a Grand X IN topicnak
-
gonger
senior tag
Én ma 13:00 előtt adtam le neten a rendelést(ez a határidő) és holnap 12-17 közé kértem a szállítást. Jött is a mail pár perc múlva, hogy szállítás alatt van a készülék :-)
egyébként a westendben pl T pontban van kirakva, ha szerencséd van és nem áll a pultok előtt 10-20 iskolakerülő gyerek akkor odaférsz... (én vasárnap délelőtt voltam ott, akkor pangás volt)
-
sambuce
tag
Hali!
Már csak pár hét és én is csatlakozok a csapathoz.
A kérdésem a következő lenne. Használ vki SanDisk 32GB class 4est? Vagy elég a class 4 vagy inkább class 6ost vegyek. THX előre is. -
bajaki
őstag
Szóval akkor megbízhatóak. Nincs gond.
Mennyire gyorsak? Szerintetek ha szerdán megrendelem akkor kihozzák még a héten? (ugye ebből nincs készlethiány?
) -
szaszii
tag
Elég sok T üzletben ki van rakva, meg lehet nyomkodni. Viszont lehet kissé lassú lesz a sok nyomkodás miatt, szóval szerintem egy teljesen új akár gyorsabb is lehet.
Teljesen megéri onnan rendelni, annyi, hogy a futár előtt bontsd fel a csomagot és nézd át, hogy megvan-e minden. Nem fog szeretni, mert az összes siet állandóan, de hát jogodban áll.

-
Jó döntés!:-)
Ha webshopból rendeled, akkor online vásárlás révén 8 napod van elállni a szerződéstől, akár indoklás nélkül is (javítsatok ki, ha tévednék)! A srácok rendesen kivesézték a témát még a topic elején, sztem keress rá.
Valamint ott van a kedvezmény is és hogy meg sem kell mozdulni érte... :-D
Csupa haszon! -
apeelme
addikt
válasz
Keeperv85
üzenetére
És mi történt a sima terminál emulátorral és a megszokott paranccsal? Vagy pl. egy a sok közül CatLog-al, Logcat Extreme-el, Logcat recorder-el ami akár háttérben folyamatosan ment az sd-re? -
bajaki
őstag
Azt hiszem eldöntöttem: kell nekem ez a telefon. A shopból rendelem majd meg valószínűleg a kedvezőbb ár miatt. Szerintetek ha bemegyek egy T-Mobile üzletbe akkor ki tudom próbálni?
Ti a webshopon keresztül rendeltétek? Mennyire ajánlott azon keresztül rendelni?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
...ez magától nem ír sehová, csak a saját ablakába. Ha ki akarod menteni, kell a képernyő. Ami ugye nem megy...
-
FalconKnight
aktív tag
Írtam egy levelet a telenornak, hogy lesz-e a kínálatukban A grand X valamely változata, kíváncsian várom a válaszuk...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Van aLogcat is, de ha kifagy a teló érdekes lesz hogy mented ki a logot...
-
gonger
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
ezzel a fagyás hibával miért nem viszitek vissza a telefont? Nem cserélnék ki?
-
atillaahun
veterán
Jah igen, volt kérdés korábban, hogy készül-e log a képernyőfagyásról. Hát nem. Megnéztem ma közvetlenül egy fagyás után.
Csak akkor kerülnek be a logok az sd-re a data mappába ha valamelyik program szakad össze.Feltegyem egyébként ezt a logcat-et vagy mit, hogy mutat-e valami érdekeset a dologról?
Holnap megint jó eséllyel sor kerül majd rá. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Cooler96
üzenetére
A flash IC felülírhatósága nem végtelen. De mire azt a számot elérnéd ez a teló történelem lesz. Amúgy: miért nem csinálsz egy unsecured kernelt és adb-vel azt csinált amit akarsz.
adb remount
adb push modoltfaájlod /system/app/aminekahelyéremegy
adb shell
cd aholamoddoltfájlodvan
chmod 0644 modoltfájlod
exit
adb rebootFeltettem a javítást közben: [link]
-
junkpod
nagyúr
válasz
agressor12
üzenetére
hibás a cikk,. az eredeti zte angol nyelvű sajtóközleményben l eis írják, hogy az MTK-s V970m-ről van szó (az MTK verzió 512megás változata).
nem keeperv nézte be hanem a magyar cikkíró...
-
spinkler
tag
Sziasztok! Most nekem is elő jött a lockscreen fagyás. Hozzátenném, hogy azóta jön elő (fél óra alatt többször is, állandó wifi mellett), mióta bekapcsoltam a szinkronizálást (csak gmail levelek). Amikor ez ki volt kapcsolva, nem fagyott...
-
dReFiX
senior tag
Akkor jól értelmezem, hogy hiába kapcsolom majd mindig ki serényen a wifit ha nem használom vagy altatom, akkor is lesz lockscreen fagyás ?

-
eladogeppc
veterán
Videót milyen minőségben rögzít ? Mert a youtube erőteljesen tömörít.
Korábban írtam, hogy Optimus 4X HD-m van, azt cserélném ilyenre.Valaki tudna valamilyen box-ra vagy skydrive-ra feltenni tömörítetlen, illetve érintetlen videót ?
És ha megkérek valakit csinálna makrót is ? Nagyon megköszönném....

-
-
Lacko87
tag
A helyszolgáltatásoknak és a fagyásnak semmi köze egymáshoz! Minden esetben egyformán fagy!
Az is lényegtelen hogy szürke vagy kék a wifi ikon mert most pl. kék és mégse reagál.
Aztán egyszer csak szétkapcsolja a wifit (eltűnik a wifi ikon) és ekkor tudom feloldani. Majd feloldás után kb. 10-15 mp múlva jelenik meg újra a wifi ikon.
A wifi beállítás a mindig -en volt eddig. (Ezek a wifi beállítások csak újraindítás után lépnek amúgy életbe!)
-
Torento
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Nem...A custom romokban van lehetőség 1.6ghz stabilizására... (ott sem veszi 1.2 fölé ennél a gamenél)
Első észrevételem a macedón romnál h a fényérzékelő jóval nagyobb időközönként állít mint az eddigiek....
-
Canonfan
senior tag
xSide (#7532), Zsolt_72 (#7533), andyTM (#7534), t181 (#7535):
Köszi az infót!

Kíváncsi vagyok hogy a GXI kamerája már használhatóbb szinten van-e, bár csodát nem várok tőle ilyen kis optikával, mert rendes optika az úgyis min. akkora lenne mint maga a telefon kb, de remélem azért mobilhoz képest nem rossz,
bár gondolom kompakt gépet nem fog kiváltani a GXI sem...Videót viszont csináltam már vele 1-2-őt és az szerintem teljesen korrekt, mobilhoz viszonyítva meg főleg az

-
Cooler96
aktív tag
egyedül vagyo kazzal hogy a macedón custom romban nem tudom updatelni a maps-et? install failed shared user incompatible hibaüzenet miatt.keresgéltem a neten,töröltem dalvik fájlt,dex fájlt,mindent ami a régi mapshez tartozik,még a packages.xml-ben is kitöröltem,de így sem jó neki
-
Torento
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
"cpu spy" alkalmazás segítségével
(amit természetesen reseteltem mielőtt elindítottam a gamet) -
atillaahun
veterán
válasz
andikaaa
üzenetére
Új rom-ot azt nem küldtél fel?
(#7742) Zsolt_72
Nah igen, mikor én is hoztam haza a GXI-t Debrecenből félúton nem volt net a vonaton. De semmilyen. Mármint hálózatot talált, meg térerő is akadt, csak épp nem töltött be semmit. Ennyit a , ~99%-os lefedettségről.
(#7745) Torento
És ezt honnan tudod, hogy gyárin nem megy 1.2 GHz felé MW alatt? -
TBG
senior tag
Fagyás. Nekem egyszer fagyott le tegnap. Éppen Gmail és egyéb szinkronizáció közben próbáltam kioldani. Korábban sosem volt bekapcsolva az automatikus szinkronizáció, nem is fagyott ki soha.
-
Torento
tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Most Wanted
Custom rom-ban van rá mód h a procit stabil 1.6ghz-re állítsuk.Én így játszottam.Gyári rommal nem hajlandó 1.2 fölé emelni az órajelet ennél a game-nél.(egyépként 600mhz és 1.6ghz között állítja igénynek megfelelően)Megy,bár nem tökéletesen...vannak pályák ahol szaggat (kb 20 fps)... és állt akkor is ha több ellenfél ellen kell menni...Kelzsoca
Akkor sajnos fel kell tennem a macedónt

-
andikaaa
aktív tag
Tájékoztatás: A mai beállításokkal (WiFi soha módban, Google helyszolgáltatás kikapcs) csak egyszer fagyott a munkahelyi wifivel, míg máskor százszor.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
agressor12
üzenetére
Valaki mintha írta volna az MTK-st is, de lehet benéztem valamit...

-
válasz
eladogeppc
üzenetére
Fix-en 1,6 GHz-re állítva a procit megy igen!

Ha többen vagyunk a pályán egyszerre, akkor lag-ol, de sztem nem vészes... -
atillaahun
veterán
Most vagy én nem értem a kérdést, vagy te a mobilhálózatot.
De ha jól sejtem 2G-re akarsz fixen beállni, és akkor nem váltogat sehova (kivéve a pusztában, meg tanyán, mert ott lehet még a Tré-nek is van gprs-e edge helyett).
Szóval Mobilhálózatok, és azon belül bepipálod a csak 2G-t. -
eladogeppc
veterán
Megtudná valaki mondani, hogy a Most Wanted megy-e a készüléken ?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
agressor12
üzenetére
Igen, az MTK procis modellre. A TegraII-esre és az In-re nem.

-
Cidan
tag
Sziasztok!
Nem tudnátok megmondani, hogyan tudom kikapcsolni úgy a adatkapcsolatot(3g,2g,edge), hogy azokat a teló ne is észlelje? Úgy értem ezt a dolgot, mintha csak simán kinyomnám a wifit. Nincs netes előfizetésem, ki is van lőve az adatforgalom de úgy vettem észre, hogy a sűrű váltás miatt kicsit szívja az akksit.
Köszi előre is
-
kelzsoca
félisten
válasz
Peter_Pan
üzenetére
ez a macedón ROM kissé összezavart. Odaát le is írtam, hogy az csak B02-es, vagyis korábbi változat mint a B04-es.
Feljebb már mondtam, hogy nem szentírás, főleg nem globálisan ez a bxx számozás, jelenleg a Macedóniai szoftver a legfrissebb minden téren.

(#7724) Torento
Ami még ellene szól,úgy vagyok vele ha az lenne a jobb csak azzal adták volna ki a telefont nem?
A B03, ezzel jött ki a GXI és a Macedón szoftver között hónapok teltek el, és közben számtalan hibajavítást el tudtak végezni, ráadásul a legtöbb hiba csak a végfelhasználóknál jön elő, és mint tudjuk tökéletes szoftver nincs.

-
heidricha
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Igen, régebben volt ilyen NTP-s köröm, egy darabig segített, de az sem volt több pár napnál, és nem is lett 100%-os attól sem. Viszont nemrég megnéztem, hogy friss telepítés hálózati idővel kontra NTP mit mutat, és tizedmp alatt volt az eltérés!
Persze nem ismerem a GSM rendszert, ez tornyonként akár változhat is!
Most gyűjtök logcat-et, hátha lesz benne valami érdekes!
-
vadorzó
tag
Ár/érték arányban az egyik legjobb.
-
atillaahun
veterán
válasz
heidricha
üzenetére
Akkor lehet az van amit már írtak páran, egy hogy darabig míg pontosan ketyeg az óra, addig hamar létrejön a kapcsolat a műholdakkal, de amint nő az eltérés, úgy a szinkronizálásra való hajlandóság is csökken.
Bár most Keeperv85 beleírta a magyar ntp szervert a gps.conf-ba, így azon kívül már csak az maradt, hogy a (valószínűleg) automatikus órát és időzónát próbálod kézire állítani a beállításokban.
Ha így is nagyon vacakol, akkor meg ne szenvedj vele tovább, vidd be szervizbe, a gps, meg hívás -hibák elég komolynak számítanak, ennél nagy valószínűséggel jobb telefont fogsz kapni. -
Peter_Pan
tag
válasz
Cooler96
üzenetére
Tegráson már ki is jött, és valahol mintha ennek kapcsán ismét jelezték volna, hogy inteles verzióra is jönni fog. Az inteles mérnökök már portolták a jelly bean-t, így a munka nagy része elvileg már kész. Persze nyilván semmi sem biztos, és egyébként én a mostani állapottal is elégedett vagyok.

-
heidricha
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Látja, csak nem használja. Jelenleg megint ez van egyébként. Reggel jó volt vagy két órán át, mire dél után ebédelni indultam, gondoltam kipróbálom, mi maradt, mi ment - na akkor már semmire nem mentem vele. A műholdak jele itt vannak, de nem lesz belőle pozíció. Viszont a beállítások semmit nem változtak közben, párszor ugyan idebenn az irodában is rányomtam a GPS status-ra, ami értelemszerűen nem talált semmit - itt valóban csoda kellene hozzá! Csak hát kint a szabadban sem lett jobb, ahogy a WiFi-s pozíció elment, nem lett helyette semmi, meg aztán a GPS status nem foglalkozik a WiFi-s pozícióval!
-
Peter_Pan
tag
válasz
Torento
üzenetére
Öhmm...ez a macedón ROM kissé összezavart. Odaát le is írtam, hogy az csak B02-es, vagyis korábbi változat mint a B04-es. A kernel számot viszont nem néztem végig...tényleg egy hónappal frissebb kernel van benne!
Sőt ha jól látom már a macedón ROM is custom-má lett odaát. Mivel az osztrák telefonomra valószínű nem jó, így én kivárom a B05-öt (vagy JB-t).
-
Torento
tag
Üdv!
Nekem fagyás még nem volt soha... ez a 2. custom rom a telón (Next v1)
Akkor csinált furcsa dolgokat csak amikor fel volt telepítve a "Holo locker" (nem tudtam kinyomni az ébresztőt) Munkatársamnak más telefonon más lockerrel is volt vmi bug....Most ezen a macedón romon vacilálok (az újabb kernel miatt) bár lehet inkább várok még a frissítésre vagyis az abból készített custom romra
csak kicsit fúrja az oldalamat h ki kéne próbálni ezt is
Ami még ellene szól,úgy vagyok vele ha az lenne a jobb csak azzal adták volna ki a telefont nem? 
Mindenesetre várom a tapasztalatokat
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Az külön progi. Ott figyel az App drawer menüben. Energiaellátás kezelő a neve. Pont az akku volt a gond, mert szépen kifagyott a töltő elektronika és az istennek sem töltötte 85% fölé. Ezen csak akku kiszedése segített, hiába nyomkodtam a wipe-ot.
-
atillaahun
veterán
válasz
Keeperv85
üzenetére
Nekem is adódott jó pár anomália, de erős a gyanúm, hogy a visszaállítás miatt történt. Nálam azért messze nem ment olyan szépen mint ahogy páran írtátok. 2-3 programot kihagyott, többek között a billentyűzetet is, plusz a rendszerbeállításokat, meg egyéb programok beállításait is csak részben állította vissza ez a ZTE-s cucc.
Más szembetűnő hibával nem találkoztam még, esetleg privátban megírhatnád, hogy te mire gondolsz.
Egyébként az akkustatomban látszik, hogy már rendesen alukálgat a WiFi soha módban, viszont 1 fagyás történt ma délelőtt melóban (máskor jóval több), úgyhogy még nem teljes az öröm, de mintha valahogy mégis jobb volna a cucc.
Egyébként kérdezni is akartam, hogy a hungariandroid fórumon linkelt akksikijelzős képeket hogy kell előszedni a rom-ban? Tudod amikor mutatja hogy miből mennyit bírna még ki a telefon. Nekem simán az eddigi egyszerű akkustat van csak.

(#7704) heidricha
Neked volt/van az, hogy a GPS Test-ben sok műholdat lát a telefon, csak szürkén és nem akar csatlakozni hozzájuk? Vagy mikor sokat gondolkozik akkor egyáltalán nem is látja őket?
Csak az utóbbi az szerintem mindenképpen szerviz, az előbbivel, viszont érdemes lehet esetleg vacakolni. Idő-szinkronizálás ügyben. -
TBG
senior tag
válasz
agressor12
üzenetére
Ah, ez a köcsög futó NFC szolgáltatás zavarhatott meg

-
agressor12
senior tag
NFC nincs benne,ha lenne ,akkor lenne a beállításokban menüpontja.
-
zer0fill
tag
Sziasztok!
3 napja boldog tulaja vagyok a GXI-mnek, semmiféle fagyásom NEM volt, pedig gyötröm a kicsikét...

-annyi, hogy ha wifit nem kapcsolom ki és kiérek a hatotávból az mxplayer és a köpönyegnek nem tetszik
és offolják magukat, de ez érthető is sz.tem...
Ami nem világos: Hdmi-t , hogy tudom használni? Nfc- is van álítolag ?, legaláb is a futó progik közt így szerepel
NFC-szolgáltzatás) Bsplayer még mindig nagyon érdekelne a felirat letötés miatt(jól müködő verzio),
és 1 jól működő camerakezelő app.-ot ha tudnátok ajánlani nagyon megköszönném..!
üdv: zer0fill
-
Peter_Pan
tag
Két furcsát tapasztaltam: az ünnepekre hazautaztam, és csak azt vettem észre, hogy már 1 hete nem kell feltölteni a telefont. Kiderült, hogy nem keresett/talált semmilyen hálózatot. Mivel nekem osztrák előfizetésem van és minden adatkommunikációt letiltottam határátlépés előtt, ezért nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki. Az akkumulátoros menüben a mobilhálózat alatt piros sáv volt a hiba miatt és már 6 nap x órája ment de még mindig 18%-on állt :-). Újraindítás után felcsatlakozott az egyik magyar hálózatra.
Aztán ma visszajöttem Ausztriába, de itt semmilyen hálózatra nem csatlakozik fel. Még factory reset+ROM visszaállítás után sem. Úgy tűnik GPS-sem akar menni, most elmegyek egy üzletbe és majd jelentkezem ha esetleg kiderül valami. Eddig az én példányom hibátlan volt.
-
zeg
őstag
Megvettem a telefont, sokat még nem próbáltam, így túl sok tapasztalatom nincs egyelőre. A root működik a fórumtársnak köszönhetően, a telefon nem fagyogat, külső tökéletesen összerakott(motorola defym volt), wifi vevő erősebb mint a defy, sony xperia ray, fujitsu esprimo thin client notim esetén. Kijelző érzékenysége szokható, de hamarosan fóliacserén esik át. Firefox nem települ(gondolom a proci miatt), de minden megvásárolt programom(kábé 30db) kifgástalanul működik, bár a SetVSel és Motomizer nevezetű direkt Motorola appokat nem telepítettem.
Ha lesz időm, összeírom a megvásárolt fizetős(és kifogástalanul működő) appjaimat, a kompatibilitás miatt aggódóknak.!!!!!!!!!!!!!!!!!Ha esetleg valakinek van eladó szilikon tokja hozzá, megvenném!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Timyyy
őstag
Tegnap volt szerencsém megtaperolni ezt a telefont, és kicsit búvárkodni a menüben.... azt kell hogy mondjam, lehet, hogy hajlandó vagyok a számomra egyik legfontosabbnak mondható FM rádió hiánya felett szemet hunyni, leporolni az mp3 lejátszóm, és ennek ellenére is beszerezni egy ilyen telefont....
Olyan felüdülés volt a Skate-mhez képest ezt a telót nyomkodni, hogy csak na...
bár az ismerősének van valami hibája, a fényképező 3-4 kép után lefagy, egyszínű zöld képet mutat, stb... még nem tudni, mi az oka, de ezen kívül tökéletes! Amennyire csak lehet
Várok még az árzuhanásra, és asszem rárepülök majd egyre 
Igaz, hogy bonyolultabb, mint a Skate, nekem ez gyorsan szokható, átlátható és könnyen tanulható volt (első androidos telóm), azért a grand x menüje nem piskóta... de remélem nem lesz vele gond, fél órát nyomkodtam, remélem csak ezért tűnt hirtelen kuszának, mert gyorsan mindent meg akartam nézni.
A kamera hibára van valakinek ötlete?
-
Tomacko
őstag
Írtam már én is, párszor meg olvastam mástól is ha jól emléxem, NEM wifi függő a lockscreen fagyás, nálam is van belőle és én alig használo ma wifi-t. Mind1, hogy be kapocsot vagy kikapcsolt a wifi, ezek a feloldóképernyős fagyások bizony vannak és teljesen random mód jönnek elő......bár most, hogy egy hete kb a [Magic Locker-t] használom nem jött elő még ez a hiba.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Lacko87
üzenetére
Ha nem lennék előfizetéses, simán bevállalnám. Nekem pont olyan kéne, amivel meg tudom nézni a gyakori hibákat, mert azzal lehet valamit kezdeni.
@attillahun:
Remélem az egyik hibát csak én nyertem meg ebben a romba, de ha másnál is kijön, majd legközelebb erre is figyelek. Most direkt nem írom le ide, mert akkor jönnek, hogy "Aha, nálam is ilyen....", mert mindenki ezt vadássza, de valami nem 100 ebben a Macedón cuccban.
-
heidricha
őstag
GPS... Na ezzel most mi a fenét kezdjek?
A Macedon sosem talált fix-et 10 percen belül, igaz, hogy a végtelenségig sem próbálkozott, mert 15percen belül azért magára talált. Azért ez sem tetszett kicsit sem, és gondoltam a csere előtt úgyis a gyári ROM kell rá, így visszatettem a gyári recovery-t, meg a B04-et.
Erre ma reggel mit csinál?
MŰKÖDIK!!! Pár óra alatt nekem össze szokott jönni 4-5 GPS indítás, hát nem minden alkalommal 10mp-en belül lett rendes sok-holdas pozíció? Autóban, kézben, vagy ülésre fektetve.
Akár így is maradhatna tőlem, bár jobb szeretem megérteni a dolgokat. Az biztos, hogy most nagyon keveset berheltem a GPS beállításokat, de eredetileg sem azzal kezdtem, hogy szana-széjjel konfigurálom, az már a kínlódás első fázisa volt. Jelenleg semmi módosítás, minden engedve a helymeghatározások alatt, A-GPS feltöltve. Ilyenem már volt természetesen, lövésem sincs, hogy mitől lett most jó!
-
Lacko87
tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Szívesen cserélek veled telefont ha neked probléma, hogy nem fagy
Az enyém garantáltan naponta 1-2 alkalommal produkálja a legkülönbözőbb helyzetekben. Nem csak lock screen feloldáskor, hanem telefonálás befejezésekor is volt már, hogy nem tudtam letenni illetve többször felvenni se tudtam.(A fagyáskor a teljes képernyő fagy! Nem reagál semmire. Az állapotsávot se lehet lehúzni, csak a fizikai gombokra reagál a telefon.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

NFC-szolgáltzatás) Bsplayer még mindig nagyon érdekelne a felirat letötés miatt(jól müködő verzio),