Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
ez az Atom proci nagyon erős.
Annak fényében meg pláne, hogy ennek a testvérét szerelik a mai napig be netbookokba is, ott meg komplett asztali OP rendszert (pl: Windows 7-et) is kiszolgál, nem egy kis Androidot.

Már csak fel kellene nőnie a ZTE-nek szoftveresen is a nagyokhoz (pl: Samsung)
-
Mondtam, hogy ez az Atom proci nagyon erős. Vannak előnyei az L9nek is, de nem a hardvere az...
-
Torento
tag
Én már a Carmageddont várom

-
domerator
veterán
válasz
Keeperv85
üzenetére
Hmmm...
Köszi, ezekkel a közösségi cuccokkal csak a baj van

(#6492) Zsolt_72
Iiigen... használtam is a Touch-ot, majd a Touch 3G-t, de utóbbinak halálozik az akksija. Párom viszont szerencsére birtokol egy i4S-t és én egyelőre megörököltem tőle az Ace-t. Még nagyobb szerencsére amióta az Ace forgalomban van jó alaposan ellátták kernelekkel, romokkal, így válogathattam kedvemre, de hamar meglett egy Lite gyári rom és akkukímélő kernel szóval most úgy fut a kis Ace, ahogy mindig is akartam egy okostelefont működni látni: erős nap után is van 30-40% akku, de gyenge igénybevételkor estére még 70-80% marad.
Így leszünk most egy darabig, illetve jövő év elején lehet csere lesz megint de csak másik droidra egyelőre.
-
89BDave89
tag
Csak Főzött rom feltételével, vagy roottal oldható meg, hogy ne 3gp formátumban vegyen fel videót a telefon, vagy van valami más módszer, vagy app?

köszi a választ! -
Torento
tag
Asphalt 7 megy

-
-
ASRMartyn
tag
Ski Jump Giants 13-mal én is nagyon szerettem volna játszani, sajnos kidobott, így a Ski Jumping 12-vel tolom
Az autósok közül jelenleg a Drag Racinggel játszom, az tökéletesen fut
Nálam a SongPop nem indul el, pedig ez nagyon kéne
Fifát pedig inkább játszom PS-en, mint telón 
-
SFMFer
csendes tag
Na, úgy döntöttem, hogy mivel már majdnem 2 hete használom a telefont leírom a tapasztalataimat.
Ami miatt féltem, azok a kínai gyermekbetegségek. (Hangszórórecsgés, kijelző érzéketlenség stb.)
Nos, ezek közül egyiket sem tapasztaltam. Az érintőkijelző tökéletes, a hangszóró is tetszik. A feloldóképernyő sem fagyott le még soha. A telefon ebből minden szempontból OK.Áttérnék a játékokra... Amiket feltettem, azoknak nagy része ment, de sajnos jó pár olyannal is találkoztam, amit nem támogat a készülék, pedig nagyon szerettem volna rajta játszani...
Amik nem indultak:
-Race of Champions
-Asphalt 6
-Asphalt 7
-Penalty shootout
-Ski Jump Giants 13Valaki kérdezett, hogy milyen jobb játékok mennek rajta, hát én ezeket ajánlanám:
-Flick Shoot
-Riptide GP
-TurboFly HDValaki jó autós játékokat tudna ajánlani, amit visz a telefon? Focisok közül Fifa, PES az fut?
-
Collos23
tag
Ezt a választ kaptam az imént.
LG L9
Antutu: 7400
Quadrant: 3100Ahogy látom az AnTuTu nagyon elmarad, viszont a Quadrant hasonló

Előfordulhat, hogy nem ugyanazzal az AnTuTu-val csinálták a tesztet? -
-
andyTM
őstag
-
Collos23
tag
Igen már végigolvastam azt is
és a fő probléma ott a tárhely, a többivel nagy részben megvannak elégedve a tulajok úgy mint itt is. Hiába recseg a hangszóró, de a tulajok nagy része megvan elégedve a készülékkel. -
-
andyTM
őstag
válasz
Collos23
üzenetére
[akkor nézd meg az l9 fórumot is]; de én elsősorban az ár miatt ajánlanám a Grand-ot, no meg itt a legjobb a support

-
Collos23
tag
Jó persze mindegyik telefonnál vannak ilyen gondok, én még olyan telefonról nem olvastam amelyiknél ne lettek volna hasonló gondok. Mint például ennél a telefonnál is írták, hogy recseg a hangszóró telefonálás közben és nem is egy ember írta. De ez olyan dolog, hogy 50 ezerért ne recsegjen nekem a hangszóró. És elolvasom ezeket a gondokat is természetesen, de van 1 olyan érzésem, hogy ez direkt negatív kampány vagy az illető le akarja húzni a gyártót, mert valami nem olyan volt mint amilyennek elképzelte. Ettől függetlenül nem veszem túlzottan komolyan az ilyen bejegyzéseket, természetesen ha 50-100 ember írja már akkor elhiszem. Ugyanígy voltam amikor a tabletemet vettem. Először kinéztem a MyAudio 10 colos tabletjét, majd folyamatosan csak rosszat olvastam róla és, hogy az emberek cserélik folyamatosan vissza. Nem is vettem meg. Ezért inkább gyűjtöttem tovább és vettem egy Acer Iconia A510-et és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, míg visszanéztem a MyAudio fórumjára valamelyik nap és ott még mindig fenn állnak a problémák.
-
lajbi101
tag
válasz
Collos23
üzenetére
Szia. A ZTe nagyon gyors, megvagyok vele nagyon elégedve ,de nekem a rádió hiánya nagy érvágás! Mikor megvettem 6 hete azt hittem már ilyenkorra lesz rádió! Az Lg 4,7 kijelzője is vonóbb számomra de mivel a ZTE olcsóbb igy talán jobban megéri! Bár én elcserélném egy l9 re az én Grand x in-met!
-
andyTM
őstag
válasz
Collos23
üzenetére
- [egy példa az LG L9-ről], a többit itt találod

-
Collos23
tag
Hellosztok!
Telefon vételt tervezek szűkös határidőn belül és 2 telefon között vacillálok. Az egyik ez lenne a másik pedig LG L9. Ahogy utána olvastam hardverileg majdnem azonos a 2 telefon. Az Intel nagyon betalált HyperThreadingel, mivel így ugyanazt hozza mint a Tegra 2. GPU ugyanaz mind a két telefonnál RAM is ugyanannyi. Kijelzőnél ugye az a 0,4 coll számomra nem jelentős. Véleményetek szerint melyik a jobb vétel és miért?
Előre is köszönöm a válaszokat

-
csabsz13
aktív tag
megvan, ez volt a hiba!
köszönöm!@andyTM: nekem úgy tűnik, hogy ehhez bekapcsolt állapotban kell tartani a PC-t, amin a VLC telepítve van - vagy rosszul gondolom? mert éppen azért használom a routerre csatolt külső vinyót, mert így nem kell bekapcsolva tartani a gépet, ha valamit nézni akarok.
-
csabsz13
aktív tag
válasz
Coolmat
üzenetére
helló,
köszi a sok tanácsot! az x86os bővítmény már fent van. SD kártyáról simán viszi is a videókat, a hálózatról nem az igazi. a csatornaválasztás is megvolt már (iszonyat sokan vannak a környéken és szinte mindenki ugyanazt a 2 csatornát használja, szóval már beállítottam a routert, hogy ott ne is próbálkozzon) és a vargalex is szépen fut

szóval még keresem a hibát.
üdv! -
t181
senior tag
Üdv!
keeper ~1 órán keresztül futtattam, nem tudom kiderül-e a probléma.
Éjjel(8-9 óra) kb csak 20perc audioout_1 wakelock-om volt...https://docs.google.com/file/d/0B_oKWWGNGalBLWhieWlwV2FsZG8/edit
-
andyTM
őstag
válasz
csabsz13
üzenetére
- szia (!) , talán próbáld meg a [VLC for Android Beta]; hozzá még a [VLC HD Remote (+ Stream)]t.
-
Coolmat
őstag
válasz
csabsz13
üzenetére
Szia!
Először is boldog karácsonyt, és gratula az új szerzeményhez!

Van tapasztalatom erről, mert ugyanilyen routerem van itthon. Először is csekkold le, hogy miért nem megy az MX Playerrel a hardveres dekódolás, vagyis feltetted-e az X86-os kodekpakkot hozzá, ill. támogatja-e az adott kodeket a lejátszó. Nálam az itt fellelhető tesztvideók közül csak az Mpeg 1080i és az x264 killa sample fogott ki rajta (előbbinél a kép szétesett és csak a hang ment, utóbbi pedig elindult, de pár mp után meg is állt, a 30Mbit/s azért még gyilkos bitráta ennek a telefonnak is
). Hozzáteszem ezeket SD kártyáról teszteltem, de hálózatról is próbáltam többféle videót, köztük 14-15 Mbit/s-est is (ennél sajnos nem volt hang, mert az MX Player azt írta a DTS nem támogatott hangformátum), ha jó a Wifi térerő, akkor nem szakadozott a kép, az emeleten viszont már voltak bajai.
Javaslom ellenőrizd le pl. ezzel a programmal melyik csatornán vannak a közeledben még hálózatok, és állítsd át a router wifijét a legkevésbé zavart csatornára. Sok szomszédos csatornánál az is hozhat a konyhára, ha nem 40MHz-es sávszélt adsz meg, hanem csak 20MHz-et. Ja és ha még nem ismernéd, akkor kifejezetten ajánlom vargalex firmwarejét a 1043ND-re. -
csabsz13
aktív tag
Sziasztok! Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Karácsonyra jött a családba egy ZTE Grand X IN, ami már az első nap után láthatóan nagyon jó döntés volt
1 dolog van, amit nem sikerült vele rendesen megoldani: WiFi otthoni hálózaton keresztül mkv file lejátszása (vagy nagyon akadozik a kép vagy azt írja ki, hogy nem megnyitható) - BSPlayer és MX Player az amikkel eddig próbálkoztam. BSPlayer nem is nyitja meg, az MX Player szoftveres módban már majdnem jó a lejátszás, de azért még szaggat kicsit.
a WiFi hálózat szerintem jó kell, hogy legyen, mert Speedtest-en 15 Mbit/s sebességet bírt a telefon kihozni magából.
Van a családban egy HTC Desire S, ott ugyanezek a programok, ugyanezeket az MKV file-okat, ugyanarról a meghajtóról (egy T-Link 1043ND routerre kötött külső vinyó) gond nélkül lejátszották.van-e esetleg másnak tapasztalata ezzel kapcsolatban? esetleg egy másik lejátszó program?
köszi!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Eddigi nagy szívfájdalmam: Vice City. Persze a R* elhajt, mert hivatalosan nem támogatott teló. Hiába kértük, hogy vegyék fel a listába, mert a vas megvan hozzá...

-
zalan04
csendes tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Boldog Karácsonyt !
nekedis

-
malakai17
csendes tag
Mondjatok már pár játékot nekem, mert amit én eddig feltettem az sose ment.
Témák: foci, lövöldözős, meg autós, vagy amibe lehet mozgatni a telót

vagy amit gondoltok.
-
szaszii
tag
Kellemes ünnepeket kívánok a már meglévő és leendő Grand X IN tulajoknak egyaránt!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
execute93
őstag
-
TotO'
aktív tag
Köszönöm mindkettőtöknek a választ.

-
Megrendelek, ha akarod, ki is fizetheted előre (ha van netes fizetésre alkalmas bankkártyád), futár hozza, vagy PickPackPont-on átveheted, kijön a csomag, benne a szerződés. Ha még nem volt szerződésed a T-nél, akkor elvileg alá kell írni a papírokat, és visszavinni egy T-Pontba vagy küleni a T-nek, erről nem tudok nyilatkozni, és készülékváltással vettem. Ha nem tetszik a készülék, nyolc napon belül visszaviheted vagy egy T-Pontba, vagy visszaküldheted (önköltségen), indok nélkül, és visszafizetik az árát, és esetleges szerződést is felbontják mindenféle kötbér nélkül. Ebből a szempontból nagyon jó, és ugye -10%, illetve 10k érték felett ingyenes a szállítás is.
-
TotO'
aktív tag
Sziasztok, Boldog Karácsonyt!
Jézuskának köszönhetően meglett a keret végre a GXI-re. Van a T-nél ez a webshop rendelés, aminek következtében 10%al olcsóbban, azaz 59k-ért lehet megvenni a készüléket. Ez olyan, hogy megrendelem, és kiszállítják, vagy be kell majd mennem egy megadott boltjukba, és átvenni? Vásárolt már valaki ily módon? Hogyan néz ez ki?
Köszönöm.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
pudingstyle
tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

-
-
t181
senior tag
Na, egy kis Launcher-mókolásba kezdtem. (tulajdonképpen mindig mókolva van..)
Apex-et használok, teljesen jó, szép, gyors.
Van egy elrendezésem, megvannak a saját beállításaim.
Most viszont valami újat szeretnék, ehhez viszont az egészet fel kell dúrnom.
A jelenlegi felállásom szeretném elmenteni, az ikon elrendezéseket, az Apex beállításait, tehát a launcher data-ját.
Ezt a mentést mivel csináljam? A saját backup opcióját nem szeretném, nem bízom benne, a Titanium pedig macerás, ha esetleg 2-3 ilyen mentésem is lenne(tudom, megváltoztathatom az elérési útvonalat,de macera..).Tehát 'profilokat' szeretnék, amik között egyszerűen 'ugrálhatok', mert most van pár ötletem, kedvem hozzá.
-
-
w333
félisten
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK !

-
t1
veterán
Próbálta már valaki az új Facebook alkalmazás frissítést? Ez is le fagy vagy már hiba mentesen üzemel?
-
Boldog Karácsonyt minden kedves fórumtársnak

-
junkpod
nagyúr
Stílusosan csak ennyit szeretnék mondani:
圣诞快乐! -
andikaaa
aktív tag
Boldog Karácsonyt!
-
Gabor12
tag
És boldog Karácsonyt és hibamentes telefont kívánok mindenkinek!
-
Gabor12
tag
-
ASRMartyn
tag
Meghitt, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

-
SziberTomi
tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek (de főképp a GXI tulajoknak) !

-
Canonfan
senior tag
Békés, boldog karácsonyt kívánok mindnyájatoknak!

-
kfz81
tag
Békés, Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!!!!!
Én már várom nagyon az estét mert a fa alól fogom kivenni a Grand X-et, és belakni igazán, pedig már meg van egy hete és csak pár napot nyomkodtam, hogy van-e hibája, de szerencsére nincs! -
gruang
csendes tag
sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy rootolt készülékre egy esetleges új, hivatalos frissítést a menüben található "Szoftverfrissítési szolgáltatás" alól nyugodtan telepíthetek-e, vagy előtte unrootolni kell a telót? -
Visi570
csendes tag
-
miresz
veterán
Békés,Boldog Karácsont kívánok,mindekinek!
-
kelzsoca
félisten
-
Jano_023
őstag
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
Carline
őstag
Boldog Karácsonyt és
Sok új Custom Romot az Új Évre! -
balalev
tag
Szeretetben gazdag, békés karácsonyt!

-
Cooler96
aktív tag
Viszont kívánok mindenkinek Kellemes Ünnepeket!

-
TBG
senior tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek

-
andyTM
őstag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Minden Fórumozónak!

-
Jano_023
őstag
A V1 új romnál az install után nem kellet volna wipe-ot végrehajtani ? Csak kérdezem ...
-
t181
senior tag
Valahogy sikerült root-olnom...
Fogalmam sincs, hogy.... Arról a gépről, ami 5-8 próbálkozáson keresztül nem sikerült...
Lehet jót tett neki, hogy megnéztük a Jurassic Park-ot...?
Na most...ugye az egész a wakelock-os dologgal kezdődött.
Tehát kedves Keeper kolléga mit tegyek, hogy kiderítsem, mit csinál ez a AudioOut_1 folyamat?
Valami logcat-es dolog rémlik, de mindig csak olvastam róla, sosem csináltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az autósok közül jelenleg a Drag Racinggel játszom, az tökéletesen fut
Fifát pedig inkább játszom PS-en, mint telón 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)